Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

ΒΑΖΟΥΝ ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΨΥΧΑΚΙΑ!


ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ... ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΡΕΑ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΝ ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΨΥΧΑΚΙΑ! ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΛΑΙΝΕ ΟΙ ΒΟΡΕΙΟΚΟΡΕΑΤΕΣ;;;


Ενισχύονται οι εξουσίες του. Το επίσημο όργανο του Κομμουνιστικού Κόμματος της Βόρειας Κορέας αποκάλεσε «ανώτατο διοικητή» του στρατού το νέο ηγέτη της χώρας Κιμ Γιονγκ-Ουν, μια ένδειξη ότι ενισχύονται οι εξουσίες του διαδόχου του Κιμ Γιονγκ-Ιλ.

«Θα προαγάγουμε το σύντροφο Κιμ Γιονγκ-Ουν σε ανώτατο διοικητή και στρατηγό και θα ολοκληρώσουμε την επανάσταση», εξηγεί στο κύριο άρθρο της η εφημερίδα του Κόμματος, Ροντόνγκ Σινμούν.

Ο Κιμ Γιονγκ-Ουν, που διαδέχτηκε τον πατέρα του, έφερε μέχρι χθες τον τίτλο του «μεγάλου διαδόχου» και «μεγάλου συντρόφου». Ο τίτλος του «ανώτατου διοικητή» σημαίνει ότι θεωρείται πλέον αρχηγός του στρατού, έστω και αν επισήμως δεν φέρει τον τίτλο του επικεφαλής των ενόπλων δυνάμεων.

«Σύντροφε Κιμ Γιονγκ-Ουν, ακούστε την έκκληση του λαού που σας ζητά για ανώτατο διοικητή και θέλει να οδηγήσετε την Κορέα του Κιμ Ιλ-Σουνγκ στην αιώνια νίκη», συνεχίζει η εφημερίδα.

Ο Κιμ Γιονγκ-Ουν, που είναι μικρότερος των 30 ετών, είναι στρατηγός τεσσάρων αστέρων και αντιπρόεδρος της πανίσχυρης Κεντρικής Στρατιωτικής Επιτροπής του Κόμματος από τον Σεπτέμβριο του 2010. (newsbeast)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!!!

ΠΕΡΙΕΓΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ~)Ι(~ ΕΛ-ΛΗΝΩΝ ΔΙΚΑΙΟΝ ~)Ι(~ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΕΘΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΒΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σελίδες

Αναγνώστες