Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2012

Το Ελ-λήνων Δίκαιον, σας εύχεται...





Άλλη μια χρονιά που πέρασε, δύσκολη για όλους μας!


Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη που δείξατε όλη αυτή την χρονιά, για την ενημέρωσή σας στο μπλοκ μου. Παρόλο που η χρονιά που πέρασε, ήταν δύσκολή και με πολλή παραπληροφόρηση, προσπάθησα όμως, όσο το δυνατόν μου επέτρεπε και ο χρόνος, να σας μεταφέρω τις ποιο αξιόπιστες πληροφορίες και γεγονότα.

Σεβόμενος τα ειλικρινή σας αισθήματα και την εμπιστοσύνη που μου δείχνεται όλο αυτόν τον καιρό, συνεχίζω ακάθεκτος, με περισσότερη πυγμή, την ακριβή ενημέρωσή σας και πάντα με αληθινά ρεπορτάζ, θάβοντας το ψέμα και γενικά την παραπληροφόρηση του "ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ"!

Υπόσχομαι δε, ότι αυτό εδώ το μπλοκ, δεν είχε, έχει και ούτε θα έχει ποτέ στο μέλλον καμία σχέση με συντεχνίες, κόμματα και κάθε είδους σκοπιμότητα και ότι θα παραμείνει "Ανεξάρτητο" ως έχει, μη υποκύπτοντας, στις επιταγές της Νέας Τάξης. Εξάλλου η ονομασία του μπλοκ καθώς επίσης κι εγώ δεν αφήνουμε περιθώρια για τίποτα άλλο και πόσο ακόμα ύποπτο!
Ο δρόμος είναι δύσκολος, και με πολλά αγκάθια! Όμως "αντέχουμε"

To Ελ-λήνων Δίκαιον και εγώ, σας ευχόμαστε:
  "ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ" & "ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ" με Υγεία, πάνω απ΄ όλα. 

ΤΟΥ ΧΡΌΝΟΥ 
"ΕΛΕΥΡΕΡΟΙ" & ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ "ΧΑΜΕΝΩΝ ΠΑΤΡΙΔΩΝ"!!!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
 
ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΦΟΥΡΙΚΗΣ

~)I(~ ΕΛ-ΛΗΝΩΝ ΔΙΚΑΙΟΝ ~)I(~

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!!!

ΠΕΡΙΕΓΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ~)Ι(~ ΕΛ-ΛΗΝΩΝ ΔΙΚΑΙΟΝ ~)Ι(~ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΕΘΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΒΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σελίδες

Αναγνώστες