Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΜΑΣ ΟΙ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΙ...


Ας τους κάνουμε εμείς το.. κρεβάτι... 
Στην πόλη Vevčani των Σκοπίων, κοντά στα σύνορα με την Αλβανία, διοργανώνεται κάθε χρόνο την Πρωτοχρονιά (στις 13 Ιανουαρίου δηλαδή) παρέλαση καρνάβαλων και άλλες εκδηλώσεις με παγανιστικά χαρακτηριστικά, το γνωστό στη χώρα του σωλήνα ως vevcani carnival . Στο εν λόγω καρναβάλι βρήκαν πρόσφορο έδαφος οι ανιστόρητοι παραχαράκτες κομιταζήδες να εκτνώσουν το μίσος τους κατά της Ελλάδας. Καρναβαλιστές ντυμένοι σαν μέλη της Κου Κλουξ Κλαν, κρατώντας Σταυρούς τέλεσαν την κηδεία της πατρίδας μας. Έντυσαν και φέρετρο με την Γαλανόλευκη, καθώς και κόλλησαν σε παρακείμενες κολώνες την αναγγελία θανάτου. Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν:



Το "κηδειόχαρτο" ανέφερε χαρακτηριστικά:

"Καλά νέα
Ξαφνικά, μετά από μια παρατεταμένη αναταραχή, μείναμε χωρίς τον αγαπημένο μας γείτονα, την πρώην Τουρκική επαρχία HELL-ASS (Greece, Hellas, Ellada, Yunanistan ή όπως αλλιώς αυτοαποκαλούνται). Ήταν 181 ετών.
Γεννήθηκε το 1830 (Πρωτόκολλο του Λονδίνου) – Πέθανε το 2011 (Χάγη)


Οι τεθλιμμένοι συγγενείς: Ευρωπαική Ένωση, ΗΠΑ, Ρωσία, Σερβία, Αίγυπτος, Χατζημαρκάκης, Borjan Jovanovski, Vladimir Milcin, Branko Gerovski, Biljana Sekulovska και υπόλοιποι."

Λίγο θα κρατήσει η χαρά των κομιτατζήδων όμως...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!!!

ΠΕΡΙΕΓΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ~)Ι(~ ΕΛ-ΛΗΝΩΝ ΔΙΚΑΙΟΝ ~)Ι(~ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΕΘΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΒΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σελίδες

Αναγνώστες