Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2012

Α KILLER IN FRONT OF ME 1 & 2




ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ;;; ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ;; ΛΕΣ;; ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΡΑΦΡΩΝ;;; ΠΡΙΝ ΜΗΝΕΣ ΚΑΤΙ ΓΡΑΦΑΜΕ ……..ΑΝ ΘΥΜΑΣΤΕ…ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΕΒΡΙΖΑΝ…..KAI EBΓΑΖΑΝ ΑΦΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ.



Το 25% των ανθρώπων είναι πάντα εναντίον όλων»
John Fitzgerald “Jack” Kennedy

του Peri majestic
 ‘Έχουν γραφτεί και ειδικά στο internet, πολλά κείμενα σχετικά με τον Γιώργο Παπανδρέου. Το κείμενο αυτό θέλω να πιστεύω ότι είναι διαφορετικό .Είναι ένα κείμενο που μιλά κατευθείαν στην προσωπικότητα του Παπανδρέου.

Ο Παπανδρέου δεν είναι παράφρων, αλλά ούτε και γελοίος. Η ταπεινή μου γνώμη είναι ότι ο Παπανδρέου είναι σατανικά κακός. Το κακό που αντιπροσωπεύει προσεγγίζει το απόλυτο κακό. Κατά την αποψή μου, είναι ένα προσεκτικό άτομο με καθαρούς σκοπούς, που μετρά τις κινήσεις του. Αυτό τουλάχιστον βλέπουμε μέχρι τώρα. Ο Παπανδρέου, έχει ένα πρωτόγονο μίσος , ένα μίσος που για αρκετά χρόνια σιγόβραζε μέσα στην ψυχή του.Οι χαμένες εκλογικές αναμετρήσεις του 2004 και του 2007, αλλά και η αδιαφορία των παιδικών του χρόνων από πλευράς πατέρα συντέλεσαν αποφασιστικά στην καμπή της ζωής του Παπανδρέου. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για αυτό.
Έχουμε μπροστά μας έναν άνθρωπο που «παλεύει» να πείσει τι είναι, και πως είναι.
Ένα σύμπλεγμα κατωτερότητας από τον πατέρα, ένα άγχος πως είναι να είσαι γιός ενός πρωθυπουργού σε μια adopted country,η ταύτιση του με την μητέρα του, στις δύσκολες στιγμές του καθώς και η παθητική στάση απέναντι στην ζωή έδειξαν τον δρόμο στον Γιώργο. Τον δρόμο της μοναχικότητας και της κακίας.

Ο Γιώργος κατάλαβε ότι ήταν κάτι διαφορετικό από όλους τους άλλους.Είχε ένα βαρύ όνομα σαν ιστορία, αλλά ήταν γυμνός ψυχικά. Αυτό μέσα στα χρόνια δεν τον πείραζε και τόσο. Γιατί πολύ απλά την ψυχή του την αντικαθιστούσε με το κόμμα του πατέρα, τις business και τα αδέρφια του. Στα χρόνια που ακολούθησαν μέχρι την εξουσία ο Παπανδρέου, περιστοιχιζόταν από ηλίθιους μετριοπαθείς, αυτό φυσικά δεν τον χαλούσε και τόσο γιατί του έφτιαχναν το προφίλ που ήθελε και είχε ανάγκη. Ένα προφίλ απλό και ζεστό απέναντι στον κόσμο, ενώ η φλέβα του μίσους μέσα του σιγόβραζε. Οι τάσεις μεγαλομανίας που έδειχνε, οι φιλοδοξίες μεγαλείου, η αυξημένη επιθετικότητα μίσους, οι φαντασιώσεις εκδίκησης σε αυτούς που θα τον σνόμπαραν ως το κουτό παιδί ενός Πρώην Πρωθυπουργού καθώς και ο ναρκισσισμός μπορούσαν να περιμένουν .Όταν θα ερχόταν η ώρα το τρομερό παιδί των στρατηγών Μινέικο θα γινόταν Πρωθυπουργός σε μια χώρα adopted με δύσκολους ανθρώπους. Ο Ελληνικός λαός θα υποτασσόταν στον νέο δέσποτα.
Μέσα από την άνοδό του στην εξουσία ο Γιώργος κουβαλούσε μαζί του και το πρωτόγονο μίσος. Η κορύφωση των ανθρώπινων αδυναμιών δεν ήταν κάτι άγνωστο για τους Παπανδρέου. Όμως, ο Γιώργος αντί για γυναικάς –πότης βγήκε κακός και τύραννος. Την απόλυτη μοχθηρότητα του βέβαια την έδειχνε και στο παρελθόν ακολουθώντας ότι σάπιο υπήρχε στην κοινωνία.Γιατί το έκανε;; Μα φυσικά για να προκαλεί και να ακούγεται το όνομα του σαν άρρωστος νάρκισσος που ήταν και είναι. Ποιος ξεχνά τις δηλώσεις του στο τύπο ότι είναι όμορφο να καλλιεργεί κάποιος χασίσι στο μπαλκόνι του σπιτιού του;-ή ανακηρύσσοντας φωτεινό μυαλό τον gay σαχλαμάρα βαλλιανάτο στο υπουργείο εξωτερικών; Φυσικά για τα εθνικά θέματα ούτε λόγος. Η μικρή Ελλάδα δεν είχε απαιτήσεις από πουθενά.

Μίσος απέναντι στην Ελληνική οικογένεια στο θέμα των ναρκωτικών-μίσος και στο θέμα της ομοφυλοφιλίας που μέσω ΜΚΟ, όταν ήταν υπουργός εξωτερικών έκανε crack παντού με αποτέλεσμα να θερίζει κυριολεκτικά το AIDS! Στην εξουσία όμως δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να κάνει τα λάθη του πατέρα-δυνάστη.Ήθελε την δικιά του οικογένεια που θα τον έβλεπε ως έναν νέο Μεσσία έναν ΝΕΟHEILAND.Εξαφάνισε με συνοπτικές διαδικασίες ανθρώπους που ήταν στο κόμμα χρόνια, και έβαλε στην θέση τους άτομα υποταγμένα. Ήταν μια κραυγή αυτή η αλλαγή. Ένα κοφτερό εργαλείο που επιφέρει καίριες τομές στην ψυχολογία των ατόμων. Άτομα που ταίριαζαν όμως μαζί του. Που όμως; Μα φυσικά στην κακία και στο πρωτόγονο μίσος.

Αρκετός κόσμος αναρωτιέται μα καλά γιατί ο Γιωργάκης ανέχεται τον Πάγκαλο; Έναν κοντόχοντρο, πρωτόγονο άνθρωπο που δυσκολεύεται ακόμα και να περπατήσει; Τι σχέση έχει ο FIT Γιώργος με αυτόν;; Είναι πολύ απλό φίλε αναγνώστη. Ο Πάγκαλος, αντιπροσωπεύει το αληθινό, το πρωτόγονο μίσος που ρέει μέσα στις φλέβες του Γιώργου. Μοιράζονται το μίσος. Ένας μίσος ταυτόχρονα εν θερμώ, και εν ψυχρώ, πραγματικό και μοχθηρό. Όταν ο Πάγκαλος βρίζει τους Έλληνες, ο Παπανδρέου θεωρεί –γελώντας ότι με αυτό τον τρόπο ο Πάγκαλος εξιδανικεύει δηλ, τους υποβιβάζει. Όταν το παχύδερμο ο Βενιζέλος μιλά για στρατιωτική πειθαρχία, πίσω από τα έδρανα της Βουλής ο Γιωργάκης το παιδί της αλλαγής γελά χαιρέκακα. Όταν ο αιμοσταγής υπουργός Παπουτσής αφήνει αίμα και ξυλοδαρμούς πίσω του τα διαπράττει με επίγνωση. Άρα;;; ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΤΟ ΜΙΣΟΣ. ΤΟΥΣ ΕΝΩΝΕΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ. Έχουμε να κάνουμε με έναν αποκρυφισμό της κακίας .Μια επίκληση στο μίσος και στο ψέμα όπου μπορούν να κυριαρχούν. ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ.Η τέχνη του κακού δεν είναι κάτι καινούριο. Συνήθως την εντοπίζουμε σε ΤΥΡΑΝΝΙΚΑ καθεστώτα. Ποιός μπορεί να μην φέρει ως παράδειγμα τον Καλιγούλα; Που λάτρευε να μισεί; Που πριόνιζε τους Συγκλητικούς γελώντας; Ο Ριχάρδος ο Γ’ αφού δεν μπορούσε να πείσει τον ρόλο του ως εραστή λόγω καμπούρας, αποφάσισε να γίνει αχρείος. Τον Τσαουσέσκου που είχε γεμίσει κοριούς ολόκληρη την Ρουμανία; Ο Καντάφι με τα τσιράκια του; Όλοι αυτοί διασκέδαζαν με την ψυχή τους απέναντι στην ΠΟΡΝΗ που λέγεται ΛΑΟΣ.Ακόμα και ο Ερντογάν έμαθε να μισεί. ΜΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΥΝΑΜΗ. Όλοι αυτοί όμως είχαν άσχημα παιδικά χρόνια και η κατωτερότητα είναι μαχαίρι με αίμα στους άλλους.

Ακόμα και στην περίπτωση του ΔΝΤ, ο Γιώργος έδωσε μεγάλη παράσταση.Μια μεγάλη παράσταση που θα ζήλευε ακόμα και ο μεγαλύτερος ΤΥΡΑΝΝΟΣ.Όταν το καθεστώς που εκπροσωπείς είναι κυρίαρχο 30 χρόνια σε αντιμετωπίζουν ως καίσαρα. Αυτό το κατάλαβε και ο Στρός Καν αλλά είχε αργήσει να πάρει μπρός. ..Στις φυλακές raikers κατάλαβε πολλά.Ο χαιρετισμός πριν από κάθε συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ αυτό έδειχνε. Ένα κίνημα , ένας δεσμός αλληλεγγύης κάτι σαν σύνθημα για μαζικό πόλεμο και μια ΜΕΓΑΛΗ ΚΡΑΥΓΗ όπως είπαμε και παραπάνω. ΤΗΝ ΚΡΑΥΓΗ λοιπόν ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ, του παιδιού που χαμογελά και σατιρίζει όταν ακούει ότι οι Έλληνες αυτοκτονούν, η φεύγουν ΞΑΝΑ μετανάστες στο εξωτερικό. Άλλωστε, όπως θα έλεγε κάποιος ο Παπανδρέου βαθιά μέσα του και αυτός μετανάστης αισθάνεται. ΌΧΙ. Έχει οργή για τους Έλληνες. Είναι ποτισμένος με δηλητήριο .Ζει σε ένα μεγάλο παραλήρημα μίσους και οργής χωρίς να βλέπει την καταστροφή. Γιατί όμως;; Όταν ήταν στην αντιπολίτευση τον μείωσαν σε μεγάλο βαθμό που δεν άξιζε να τον ξεσυνερίζεται κανείς. Ήταν loser και δεν έπειθε ενώ ειρωνικά σχόλια έδιναν και έπαιρναν πίσω από την πλάτη του. Ο κρύος ιδρώτας του αποτυχημένου παιδιού του ΑΝΔΡΕΑ τον έλουζε κάθε μέρα. Ο πολωνοεβραίος μετανάστης τον άγγιζε σαν εφιάλτης. Γιατί; Γιατί χωρίς εξουσία έμπαινε στο περιθώριο. 
Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΝΟΙΞΕ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΕΚΔΙΚΗΣΗ. Όταν αφελείς πατριώτες φωνάζουν για τους λαθρομετανάστες ο Παπανδρέου αισθάνεται δέος που τους ανοίγει τα σύνορα.Στο πρόσωπο των λαθρομεταναστών βλέπει τους κυνηγημένους πολωνοεβραιους του Άουσβιτς και του Νταχάου, που ζητάνε οίκτο στον καλό ΠΛΕΟΝ-ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ- πατερού λη-θεραπευτή τους. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο που η Αθήνα επί ημερών του στο Υπουργείο Εξωτερικών γέμισε από παράνομους Πολωνούς. Έχει καταλάβει ο κόσμος με τι μπλέξαμε;; πόσο άδικα φερθήκαμε στον
εαυτό μας, έχοντας το κτήνος για αρχηγό κράτους;


Στην ΔΕΘ θα εμφανιστεί με ένα σωρό αστυνομικούς του παρακράτους. Όχι, αγαπητέ μου φίλε, δεν φοβάται για την ζωή του. Απλά παίζει με τον κόσμο. Θέλει να δείξει ότι είναι ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΗΓΕΜΩΝ. Με στημένες ερωτήσεις δημοσιογράφων θα δώσει ΞΑΝΑ παράσταση σ τους αφελείς-πραιτοριανούς .Έχει πρόβλημα απέναντι σε κάθε τι ανεξάρτητο και ελεύθερο.’Εχει φόβο απέναντι στους Ελεύθερους ανθρώπους που άρχισαν να τον μαθαίνουν. Γνωρίζει, ότι το 25% των ανθρώπων είναι πάντα εναντίον όλων και τον βολεύει αφάνταστα.
Ένα είναι σίγουρο: ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΜΕΤΑΘΑΝΑΤΙΕΣ ΝΙΚΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!



Α KILLER 2
Η βία συγκαλύπτεται μόνο με ψέματα και τα ψέματα συντηρούνται μόνο με τη βία.
Αλεξάντρ Σολζενίτσιν, 1918-2008, Ρώσος συγγραφέας, Νόμπελ 1970




Γιατί δεν αντιδρά ο λαός;; Γιατί ο Γιώργος κάνει ότι θέλει;; Είναι κακό για τον Γιώργο να είναι Έλληνας;; Είναι αδελφή ψυχή ο βενιζέλος;;

O ΛΑΟΣ

Το γνωστό σύνθημα « το παιδί της αλλαγής» εξελίσσεται από φόρος τιμής των κοινωνικά απροσάρμοστων κολάκων ενός ψωνισμένου βάρβαρου σε μαγική, σχεδόν θρησκευτική, κραυγή εθνικής εμβέλειας. Κάτι, σαν “θεραπευσέ μας Γιώργο”. Ο παραλογισμός αρκετών Ελλήνων λειτουργεί προς το όφελος του Παπανδρέου. Αυτό φυσικά έχει εξήγηση.
Ένα μεγάλο μέρος του Ελληνικού λαού έβλεπε τους Παπανδρέου σαν σωτήρες εδώ και δεκαετίες. Είναι αδύνατο μέσα σε 2 χρόνια αυτός ο λαός που έστηνε parties για λογαριασμό των “σωτήρων του” να ξυπνήσει από τον λήθαργο. Την εποχή που ο killer, ήταν σε διάφορα υπουργεία αλλά και στην αντιπολίτευση ως αρχηγός κόμματος , αρκετοί από τους Έλληνες τον έλεγαν αμερικανοθρεμμένο και ξενόφερτο. Όμως βαθιά μέσα τους υπήρχε μια γενική προσμονή για κάτι καλύτερο. Υπήρχε προσμονή για κάποιο είδος θεραπευτή-μεσσία-σωτήρα. Αυτή η προσμονή προλείανε τον δρόμο της αποδοχής Παπανδρέου, άσχετα από το πόσο παράξενος και ξενόφερτος φαινόταν στα μάτια ενός λαού.


Μήπως αυτή η προσμονή είχε σχέση με το πόσο παράξενος ήταν ο killer;; Mα φυσικά και ναι. Γιατί όμως;; Γιατί τον υποτίμησαν οι πάντες. Η Νέα Δημοκρατίας ως κόμμα εξουσίας και με νέο αρχηγό δεν του έδινε σημασία. Για τον Καραμανλή ήταν απλά ένας “συμπαθής” πολιτικός. Η αριστερά σφύριζε πονηρά αδιάφορα. Μόνο μια έξυπνη γυναίκα η Λιάνα Κανέλλη, με την δικαστική της διαμάχη που είχε με την αγία οικογένεια Παπανδρέου κατάλαβε πραγματικά τι ερχόταν. Όλοι λοιπόν θεωρούσαν τον Γιώργο, ακατάλληλο και χωρίς πολλές ελπίδες να κυβερνήσει. Αυτά τα στοιχεία λοιπόν συνέθεσαν την κρυφή δύναμη του Γιώργου.
Τα αποκρυφιστικά, μυστικιστικά παραληρήματα του παιδιού του Ανδρέα φανέρωναν μια προσμονή για τον ίδιο αλλά και για το περιβάλλον του. Ένας , saint αναδυόταν μιας και ο κόσμος είχε βαρεθεί τις “ σεμνότητες “ από το καθεστώς της μεταπολίτευσης. Αυτό δείχνει άλλωστε και το τρομακτικό ποσοστό του Πασόκ στις Βουλευτικές εκλογές. Οι πορείες με τις λαμπάδες στα χέρια, μέσα στις κρύες νύχτες του Δεκέμβρη του 2008 με αφορμή την δολοφονία Γρηγορόπουλου, αυτό έδειχναν. Την προσμονή για ένα μεγάλο ηγέτη που θα έσωζε την Ελλάδα, από την παλιά Ελλάδα των κακών συντηρητικών που δεν θέλουν ριζοσπαστικές αλλαγές μέσα στην κοινωνία. Όλα αυτά όμως στο μυαλό του Γιώργου. Στο μυαλό ενός ανθρώπου που πάθαινε ασφυξία στην ιδέα ακόμα και του απλού χαιρετισμού με κάποιον άγνωστο….. Οι εκλογές του 2009 ήταν ηΕ.Π.Α.Ν.Α.Σ.Τ.Α.Σ.Η του Γιώργου. Ήταν η αίσθηση μιας θείας επικύρωσης.


Ο δρόμος για την εξουσία είχε ανοίξει διάπλατα για το παιδί των εβραίων. Το μυστήριο και τρομερό παιδί που μιλά συνεχώς για αλλαγή νοοτροπίας και μυαλών σε μια συντηρητική χώρα με περίεργους ανθρώπους. Ποιός θα μπορούσε να σταματήσει τον Γιώργο;; ο Χριστόδουλος;; αρκετά πεθαμένος. Η δεξιά του Καραμανλή;; Φυσικά και δεν είχε καμία ελπίδα, την επόμενη μέρα αλλαγής της εξουσίας θα την αναλάμβανε η διαπλοκή που μεγαλούργησε από τον father με ψευδομεγιστάνες τύπου Σάλλα, Νανόπουλου, Βαρδινογιάννη, Λάτση, Μπόμπολα, Ψυχάρη, Αλαφούζου. Άλλωστε, εδώ και χρόνια ο τύπος στην Ελλάδα είναι καθαρά σοσιαλιστικός με μείγμα σκληρού νεοφιλελευθερισμού. Η δεξιά απλά σέρνεται....για έναν καλό λόγο. Οι σκληροί εκδότες της δεξιάς δεν μπορούν να κάνουν και πολλά. Βρίσκονται εδώ και πολλά χρόνια στα νεκροταφεία-με μ ια σφαίρα στο κρανίο ως ανάμνηση της αλλαγής του 1981!!! Αυτοί που έμειναν πίσω είναι μπατίρηδες, γραφικοί και φυσικά χαφιέδες. Με μια πλούσια χορηγία μπορείς άνετα να τους έχεις δίπλα σου.Μπορεί να σου κάνουν κριτική, αλλά καταβάθος θα σε παραδέχονται ως τον μεγάλο ηγέτη. Εδώ βαρούσαν προσοχή στον αποστάτη Μητσοτάκη στον Γιώργο θα κολλούσαν ;;Τα ίδια και χειρότερα στις Δ.Ε.Κ.Ο όπου τα συνδικάτα των κρατικοδίαιτων εγκληματιών θα τον στήριζαν χωρίς δεύτερη σκέψη. Μόνο ένας καθαρός λακές μπορεί να μιλάει για τον Γιώργο άσχημα.Mήπως δεν το ζούμε σήμερα; Για τα Πανεπιστήμια και για τα σώματα ασφαλείας ότι και να πούμε θα είναι λίγο. Οι διανοούμενοι καθηγητές της αριστεράς και της προόδου μπούκωσαν από τα money της Ευρωπαϊκής Ένωσης , ενώ τα σώματα ασφαλείας κουράστηκαν να σπάνε κρανία απλών ανθρώπων.


The Greek problem.
Τα σπασμένα κεφάλια νέων ανθρώπων-αυτοκτονίες κατά βάθος για τον Γιώργο μπορεί να έχουν και τρομερή ομορφιά στην εκφυλισμένη τέχνη που αγαπά. Γιατί;; Μα είναι απλό. Οι Έλληνες είναι μια εκφυλισμένη φυλή που πρέπει να θεραπευτεί από τον θεραπευτή τους. Είναι μια άρρωστη φυλή που αξίζει να πληρώσει πολλά. Είναι μια φυλή που δεν εκτιμά εύκολα το διαφορετικό, και συνήθως σνομπάρει τους άλλους λαούς ελέω ιστορίας. Υπάρχει και ένα άλλο αποκρουστικό στοιχείο για τον killer. O φόβος του να είναι τελείως Έλληνας!!! Θέλει να σκοτώσει μια για πάντα τον Έλληνα που κρύβει μέσα του. Θέλει να σκοτώσει τον Έλληνα, και να τον αντικαταστήσει με κάτι πιο σύγχρονο στις δικές του προδιαγραφές…. Εβραϊκή φυλετική ανωτερότητα; Μιλάμε για την μυστική μηχανή του μίσους………… που έκανε crack στην εποχή ενός άλλου μεγάλου δημοκράτη του Ιωσήφ Στάλιν!! Ο πνευματικός πρόγονος της ελληνικής αριστεράς που τσάκισε στην φτώχεια και στον επαγγελματικό αποκλεισμό εκατομμύρια ανθρώπους συν φυσικά τα τρομερά εγκλήματα. Οι Ρώσοι είχαν κάνει το άλμα προς τον «παράδεισο των εργατών» κρατώντας γκασμάδες στα ορυχεία χρυσού. Άλλωστε οι γκασμάδες είναι της μόδας τελευταία…….


Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥΣ. 

Ο ελληνικός λαός δεν ελέγχει πια τον μέλλον του. Αλυσοδεμένος είναι στην Νέα Τάξη που τον εγκλώβισε σε μια κατάσταση αθλιότητας κι εξάρτησης. Η εβραιοκίνητη ολιγαρχία κάνει ότι γουστάρει. ΤΡΟΜΟΣ αν δει κανείς και την αδελφή ψυχή του Γιώργο όπου είναι ο γνωστός βαγγελης. Ένας, τύπος ψυχρός και απάνθρωπος. Ένας πρωτόγονος άνθρωπος με χοντρά χαρακτηριστικά προσώπου, όπου η ομιλία του βρίθει από σαδιστικές εικόνες. Γιατί ο Γιώργος έχει μαζί του τον Βενιζέλο;; Είναι πολύ απλό . Ο Βενιζέλος όπως είχαμε πει και στο πρώτο a killer in front of me εκπροσωπεί μαζί με άλλα στελέχη το πρωτόγονο μίσος που τρέφει μέσα του ο Γιώργος. Ο Βενιζέλος κάνει αυτό που δεν μπορεί να κάνει το αφεντικό του. Εκφράζεται με την ψυχή του. Μέσα από αυτήν την έκφραση ψυχής του Βενιζέλου , εκφράζεται και ο Πρωθυπουργός της Χώρας!! Βλέποντας κανείς τον Βενιζέλο να μιλά με επιθετικό τρόπο είναι σαν να λέει στον Ελληνικό λαό: TEΡΜΑ ΟΙ ΚΑΛΟΣΥΝΕΣ. ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΜΑΣ!! ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΙ ΞΕΝΟ.ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ. Όλα αυτά στην Ελλάδα της οικονομικής κρίσης και χωρίς συναισθηματισμούς .Εκεί όπου το χέρι του αρχηγού είναι διστακτικό αναλαμβάνει πρωτοβουλία ο Βενιζέλος μαζί με την διαπλοκή. Μιλάμε λοιπόν για μια ενορχηστρωμένη πανουργία μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια.Πρώτη φορά το συναντάμε;; όχι βέβαια. Ο εξαφανισμένος Λαλιώτης ήταν ο πρώτος διδάξας. Μπορεί να μην είχε τόσο ισχυρό μίσος, αλλά δίπλα στον Σημίτη έκανε ότι μπορούσε. Για τους πιο παλιούς έχουμε και τον γνωστό Μένιο που προετοίμαζε το έδαφος πριν τις μεγάλες μάχες του σοσιαλισμού!!
Υ.Γ. Όποιος αφελής περιμένει εκλογές είναι βαθιά νυχτωμένος.


Οι σκιές κυβερνούν την χώρα.

Φυσικά και δεν περιμένουμε αυτό το κείμενο να το δημοσιεύσει κάποιοblog-site,
Ένα είναι σίγουρο:  ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΜΕΤΑΘΑΝΑΤΙΕΣ ΝΙΚΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!


ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!


Α KILLER IN FRONT OF ME 1 & 2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!!!

ΠΕΡΙΕΓΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ~)Ι(~ ΕΛ-ΛΗΝΩΝ ΔΙΚΑΙΟΝ ~)Ι(~ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΕΘΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΒΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σελίδες

Αναγνώστες