Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

Εκλογές: Η γκρίζα εικόνα της πραγματικότητάς μας.‏

Εκλογές: Η γκρίζα εικόνα της πραγματικότητάς μας.‏



Πατριωτικό Μέτωπο
Ακαδημίας 88
Αθήνα
Εκπρόσωπος Σταύρος Βιτάλης.
Τηλ. 6980292626 begin_of_the_skype_highlighting              6980292626      end_of_the_skype_highlighting


Αθήνα, 8 Νοεμβρίου  2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Περιφερειακές-Δημοτικές εκλογές: Η γκρίζα εικόνα μιας Πατρίδας και ενός Λαού που δεν γνωρίζουν που πατούν και που πηγαίνουν και τα «μαχαίρια που ακονίζονται» για την προετοιμασία της δεύτερης φάσης αργεντινοποίησης της χώρας.

Με το 40% ενός εκλογικού σώματος να απέχει από την κάλπη, και το υπόλοιπο 60% να βολοδέρνει μεταξύ των κομματικών πελατειακών μηχανισμών των κουμπαριών-συγγενολογιών και των προσωπικών μικροσυμφερόντων, ολοκληρώθηκε η γκρίζα προεκλογική εικόνα μιας Πατρίδας και ενός Λαού, που δείχνουν να μην καταλαβαίνουν «που πατούν και που πηγαίνουν».

Οι επαγγελματίες πολιτικοί, βγήκαν όλοι κερδισμένοι. Όλοι τους, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, αισθάνονται πως δικαιώθηκαν μέσα από τις κάλπες. Για τους εκπροσώπους του ΔΝΤ και των τοκογλύφων, ο «εκβιασμός» Παπανδρέου πέρασε και δεν θα πάμε σε εθνικές εκλογές». Για τους αντίπερα συντηρητικούς, η εκτίμηση πως «σώθηκαν από την σταδιακή μείωση των ποσοστών τους», λειτούργησε λυτρωτικά στο επαγγελματικό τους status quo. Για τον ίδιο τον Λαό, η αίσθηση πως η ανηφόρα του Γολγοθά του μνημονίου (η οποία ανεστάλη για λίγες μέρες «προεκλογικής χαζοχαρούμενης ευφορίας») θα συνεχισθεί και μάλιστα με εντατικότερους ρυθμούς, παραμένει ως πρώτη σκέψη. Και τα χειρότερα έπονται.

Η αρχική εκτίμηση του Πατριωτικού Μετώπου πως θα μας «πάνε σε ελεγχόμενη πτώχευση», δικαιώνεται αργά και βασανιστικά. Και το αποκρουστικότερο είναι ότι, ο σχεδιασμός τους να μας οδηγήσουν ως Έθνος και ως Κοινωνία στην πτώχευση με τους δικούς τους όρους (πλήρης διάλυση δηλαδή του κοινωνικού ιστού και σταδιακή εκποίηση του εθνοχώρου μας), δείχνει μετά τις περιφερειακές-δημοτικές εκλογές, να βρίσκεται σε «καλό δρόμο». Με όλα τα διεθνή «κοράκια» να επιχαίρουν γιατί «θα πάρουν τα τοκογλυφικά τους δάνεια πίσω», ενώ την ίδια ώρα η διαφαινόμενη μοιρασιά των «ιματίων» της Ελλάδας, δίνει νέα ώθηση στις ορέξεις και στους σχεδιασμούς τους. Με τον βραχυπρόθεσμο πολιτικό τους σχεδιασμό, να κατατείνει στην μετεξέλιξη της σημερινής υποτιθέμενης σοσιαλιστικής κυβέρνησης, σε κυβέρνηση «ευρείας συνεργασίας» όλων των μεταπρατικών-επαγγελματικών πολιτικών δυνάμεων. Έτσι ώστε, η επόμενη φάση εφαρμογής των σχεδίων τους για πλήρη διάλυση του κοινωνικού ιστού και εκποίηση του εθνοχώρου μας, να επιβληθεί από ένα «ευρύτερο ιδεολογικοπολιτικό φάσμα». Και μέσα σε όλο αυτό το γκρίζο σκηνικό, μια μικρή και καθαρή φωνή, αυτή του Πατριωτικού Μετώπου, σταθερά, χωρίς υπερβολές και υστερίες, να υπενθυμίζει προς τον δυστυχή και παραζαλισμένο από τις απανωτές «σφαλιάρες» Ελληνικό Λαό: Και συ Λαέ βασανισμένε, μην ξεχνάς την ιστορία σου.

Η πορεία των πραγμάτων δείχνει πως όλες οι εκτιμήσεις και προβλέψεις του Πατριωτικού Μετώπου θα δικαιώνονται, σε κάθε φάση της επιχειρούμενης κονιορτοποίησης της Πατρίδας και του Λαού μας. Και το μοναδικό ζητούμενο θα παραμένει, το πότε επιτέλους ο ίδιος ο ελληνικός Λαός, θα αποφασίσει να πάρει την υπόθεσή του στα χέρια του. Με σημαντικότερο πρόθεμα, την θέση του Κινήματος πως, όσο συντομότερα σταματήσουμε την εφιαλτική πορεία που έχει πάρει ο τόπος μας, τόσα περισσότερα θα περισώσουμε.

Ήδη για τις επόμενες μέρες, αμέσως μετά το κλασικό «βάψιμο» του χάρτη της Ελλάδας σε πράσινο και μπλέ, οι νεοταξίτες που κυβερνούν τον τόπο, έχουν προετοιμάσει και θα ανακοινώσουν νέα μέτρα σε βάρος των εργαζομένων και των μικρομεσαίων επιχειρηματιών και αγροτών. Παράλληλα, στους υπόλοιπους τομείς, υγεία, παιδεία, άμυνα, κοινωνική ασφάλιση κλπ, οι περικοπές και οι ακρωτηριασμοί των στοιχείων εκείνων που συντηρούν ακόμη, έστω χαλαρά, την κοινωνική και εθνική συνοχή, θα είναι εντονότερες και δραστικότερες. Με τελικό στόχο φυσικά την πλήρη ένταξη και υποταγή της Ελλάδας και του Λαού της στην υπόθεση της «παγκόσμιας διακυβέρνησης», την οποία με πάθος υπηρετεί ο Γ.Α. Παπανδρέου.

Το Πατριωτικό Μέτωπο, ως Κίνημα Πατριωτικό, Παλλαϊκό, Δημοκρατικό, έχοντας από την πρώτη στιγμή της ίδρυσής του, πλήρη επίγνωση της πορείας της Πατρίδας και του Λαού μας, όπως αυτή σχεδιάσθηκε από τους διεθνείς και εγχώριους νεοταξίτες, συνεχίζει τις περιοδείες του σε όλη την Ελλάδα. Συγκροτώντας οργανώσεις, ενημερώνοντας τους Έλληνες πολίτες, εμψυχώνοντας και ενεργοποιώντας τους ξεχωριστούς εκείνους συμπολίτες μας που έχουν αντίληψη για το τι προγραμματίζεται σε βάρος μας. Με κεντρικό στόχο, να δρομολογηθεί η αναστροφή του κλίματος διάλυσης και ηττοπάθειας που υφιστάμεθα σήμερα και φυσικά να οργανώσουμε την επιστροφή της Πατρίδας μας και του Λαού μας, σε δρόμους αξιοπρέπειας, πραγματικής δημοκρατίας και δημιουργικότητας. Σε αυτήν την τιτάνια προσπάθεια για οριζόντια οργάνωση της ελληνικής κοινωνίας στο Πατριωτικό μας Κίνημα, δεν πρέπει να λείψει κανείς. Γιατί το χρωστάμε στους παππούδες και στα παιδιά μας, γιατί το χρωστάμε τόσο στην δική μας ιστορία όσο και στη διεθνή κοινότητα των Λαών που αντιστέκονται μαζί μας, στην λαίλαπα της Νέας Τάξης.

1 σχόλιο:

  1. Περιφερειακές-Δημοτικές εκλογές: Η γκρίζα εικόνα μιας Πατρίδας και ενός Λαού που δεν γνωρίζουν που πατούν και που πηγαίνουν και τα «μαχαίρια που ακονίζονται» για την προετοιμασία της δεύτερης φάσης αργεντινοποίησης της χώρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!!!

ΠΕΡΙΕΓΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ~)Ι(~ ΕΛ-ΛΗΝΩΝ ΔΙΚΑΙΟΝ ~)Ι(~ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΕΘΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΒΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σελίδες

Αναγνώστες