Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Μακελειό από έκρηξη βόμβας σε μετρό της Λευκορωσίας

Μακελειό από έκρηξη βόμβας σε μετρό της Λευκορωσίας

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 11 Απριλίου 2011, 21:20
Τουλάχιστον 11 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 100 τραυματίστηκαν από την ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε το απόγευμα σε σταθμό του μετρό στην πρωτεύουσα της Λευκορωσίας, Μινσκ, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό του υπουργείου Εσωτερικών της χώρας.

Τα αίτια της έκρηξης καθώς και οι δράστες παραμένουν προς το παρόν άγνωστα, πάντως η αστυνομία της Λευκορωσίας προσανατολίζεται στο ότι επρόκειτο για τρομοκρατική ενέργεια, ανέφερε αστυνομική πηγή μιλώντας στο πρακτορείο Ιντερφάξ.

«Κατά τους ερευνητές είναι πιθανό η έκρηξη να είναι ενέργεια τρομοκρατών. Το είδος των τραυμάτων μας οδηγεί στην υπόθεση αυτή», ανέφερε η πηγή.

Η κρατική τηλεόραση μετέδωσε ότι οι τραυματίες από την ισχυρή έκρηξη στο σταθμό του μετρό Οκτάμπρσκαγια ξεπερνούν τους 100 και δείχνει εικόνες από το σημείο της έκρηξης όπου φαίνονται πέντε πτώματα σκεπασμένα, δεκάδες ασθενοφόρα που μεταφέρουν τραυματίες, ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και πανικόβλητοι επιβάτες του μετρό.

1 σχόλιο:

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!!!

ΠΕΡΙΕΓΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ~)Ι(~ ΕΛ-ΛΗΝΩΝ ΔΙΚΑΙΟΝ ~)Ι(~ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΕΘΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΒΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σελίδες

Αναγνώστες