Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Επιτέλους μια ξεκάθαρη δήλωση

Επιτέλους μια ξεκάθαρη δήλωση από την αριστερά (ΚΚΕ), για τον ρόλο των "μεταναστών", στο κέντρο της Αθήνας.‏




Πατριωτικό Μέτωπο
Ακαδημίας 88
Αθήνα
Τηλ. Εκπροσώπου:
6980292626 begin_of_the_skype_highlighting              6980292626      end_of_the_skype_highlighting
pametopo@gmail.com


Επιτέλους μια ξεκάθαρη δήλωση από την αριστερά (ΚΚΕ), για τον ρόλο των δήθεν οικονομικών, δήθεν διωκόμενων στις πατρίδες τους μεταναστών, πρακτόρων της τουρκικής ΜΙΤ: Παπαρήγα: «Δυνάμεις κρούσης και από τους ξένους, κατά του λαϊκού κινήματος».

Με μια δήλωση που σαφώς περιγράφει αυτό για το οποίο  το Πατριωτικό Μέτωπο εδώ και καιρό προειδοποιεί τον ελληνικό Λαό αλλά και τις «κοιμώμενες τον ύπνο του δικαίου» μη διεφθαρμένες πολιτικές δυνάμεις του τόπου, το ΚΚΕ, μέσω της πιο επίσημης οδού, της ίδιας της Γενικής Γραμματέας του Κόμματος, κ. Αλέκας Παπαρήγα, σαφώς μιλά πια για «στημένη προβοκάτσια στην οποία συμμετέχουν με τον «φερετζέ» του «αριστερού», υποτιθέμενοι «προοδευτικοί», και υποτιθέμενοι «οικονομικοί μετανάστες».

Επιτέλους ανοίγει και δημοσίως πια και από την αριστερά, ο φάκελος «Άγιος Παντελεήμονας» και «Ιστορικό Κέντρο της Αθήνας», όπου η ζωή των Αθηναίων κατοίκων, έχει μετατραπεί σε κόλαση, από τις ανεξέλεγκτες δράσεις των συμμοριών, που στο όνομα του «Ισλάμ», ληστεύουν, βιάζουν, κλέβουν, απειλούν, σκοτώνουν Έλληνες, Ελληνίδες, αλλά και αλλοδαπούς, οι οποίοι βρήκαν καταφύγιο, για ένα κομμάτι ψωμί και λίγη αξιοπρέπεια, στο κέντρο της Αθήνας.

Το Πατριωτικό Μέτωπο, από την πρώτη στιγμή της ίδρυσής του, συμμετείχε στις συνελεύσεις των κατοίκων του Αγίου Παντελεήμονα. Από την πρώτη στιγμή άκουσε και συμμερίστηκε το δράμα τους, συνέπραξε στις κινητοποιήσεις τους για το δικαίωμα τους σε μια «φυσιολογική ζωή» την οποία του την αρνείται το συγκεκριμένο σάπιο και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα των «προοδευτικών» που κατοικοεδρεύουν στα Βόρεια Προάστια της Αθήνας. Ενός συστήματος που εκφράζεται από «αριστερούς», που η μόνη σχέση που έχουν με τους οικονομικούς μετανάστες και τα προβλήματά τους, είναι αυτή με την Αλβανίδα, ή Φιλιππινέζα υπηρέτριά τους, η με τον Πακιστανό ή Αφγανό κηπουρό τους.

Αυτό που ξεκάθαρα δήλωσε εδώ και δύο χρόνια περίπου, ο καθηγητής Ζουράρις, πως, άλλο ζήτημα είναι οι οικονομικοί μετανάστες και άλλο ζήτημα είναι αυτοί  που συστηματικά προώθησε η τουρκική μυστική υπηρεσία ΜΙΤ στην Πατρίδα μας και συγκεκριμένα στην Αθήνα και το ιστορικό της κέντρο, δικαιώνεται από κάθε πλευρά. Και έστω καθυστερημένα, η Γ. Γραμματέας του ΚΚΕ το υιοθετεί και παράλληλα το θέτει ξεκάθαρα υπόψη και του δικού της πολιτικού χώρου.

Ο ελληνικός λαός πρέπει ακόμη να καταλάβει πως δεν πρόκειται να «ιδρώσει το αφτί της»  κατοχικής συμμαχίας που κυβερνά τον τόπο, ούτε και πρόκειται να αλλάξει την πολιτική της και σε αυτό το ζήτημα. Το σχέδιό τους, ως πιστή υλοποίηση των επιταγών της νέας τάξης και της παγκόσμιας διακυβέρνησης της οποία υπηρετούν ο κ. Γ.Α. Παπανδρέου και οι συν αυτόν, τοκογλύφοι, ΔΝΤ, ΕΚΤ, ΝΑΤΟ, ΙΣΡΑΗΛ, ΛΑ.Ο.Σ.-ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ, ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ και λοιποί και λοιποί συνεπικουρούντες, τύπου ΣΥΡΙΖΑ, βρίσκεται σε πλήρη ανάπτυξη: 1. Διάλυση του οικονομικού και κοινωνικού ιστού της χώρας. 2. Αποσάθρωση των δημογραφικών ισορροπιών σε βάρος των Ελλήνων και 3. «Καλλικράτης», για την πλήρη αυτονόμηση των περιφερειών της χώρας, με στημένους κομματικούς «ατζέντηδες» , εκπροσώπους της Νέας Τάξης, των τοκογλύφων και των διεθνών «λαμόγιων», με τελικούς στόχους την εκποίηση του εθνοχώρου μας, σε Θράκη, Μακεδονία το Αιγαίο.

Παράλληλα, το Πατριωτικό Μέτωπο, εδώ και καιρό «ξελαρυγγίζεται» υπενθυμίζοντας σε κάθε κατεύθυνση πως βιώνουμε απαράλλαχτο το δράμα της Αργεντινής. Με τα ίδια ακριβώς φαινόμενα, σε όλο τους το πεδίο. Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να ξεχνάμε πως και εκεί, σε πλήρη και  αγαστή συνεργασία, σοσιαλιστές, νεοπερονιστές και συντηρητικοί, «κουβάλησαν» από την εχθρική για αυτούς χώρα Παραγουάη (βλέπε Τουρκία κλπ εχθρικές χώρες για μας), παραστρατιωτικούς και παρακρατικούς όπως οι «Κόνδορες», για να χτυπήσουν τις λαϊκές κινητοποιήσεις.  Και εκεί, τα σάπια και διεφθαρμένα μεγαλοκάναλα του Μπουένος Άιρες, έπαιξαν τον ίδιο βρώμικο, αντιλαϊκό και αντεθνικό ρόλο που παίζουν σήμερα και τα δικά μας, μέχρι τη στιγμή που ο αργεντίνικος Λαός περικύκλωσε το προεδρικό Μέγαρο και τα «μεγαλοκάναλά» τους, αναγκάζοντας τον Ντε Λα Ρούα, να φύγει με το ελικόπτερο από το προεδρικό μέγαρο και τους «μεγαλοδημοσιογράφους» να «βουλώσουν επιτέλους» την άθλια έμμισθη προπαγάνδα τους.

Το δράμα που βιώνει σήμερα και ο ελληνικός Λαός, θα πάρει τέλος, όπως και στην Αργεντινή, μόνο όταν επιτέλους η ραχοκοκαλιά του Λαού μας, οι εργαζόμενοι και η μικρομεσαία τάξη καταλάβουν πως πρέπει να πάρουν την υπόθεση στα χέρια τους. Αυτό έγινε δυστυχώς μετά από κρουνούς αίματος στην Αργεντινή, αρκετά αργά, από το Πατριωτικό Κίνημα της χώρας τους. Όταν όλοι τους αποφάσισαν επιτέλους να πετάξουν τις κομματικές τους ταυτότητες στα σκουπίδια, να αφήσουν τα έγχρωμα, αριστερά δεξιά κλπ λάβαρα στο σπίτι τους και να πάρουν ως σημαία την σημαία της Πατρίδας τους.

Είθε ο ελληνικός Λαός να καταλάβει όσο πιο νωρίτερα γίνεται τι του σχεδιάζουν. Είθε να αντιληφθεί πως, όσο πιο σύντομα αποφασίσουμε να ενωθούμε σε μια δυνατή, πατριωτική, δημοκρατική φωνή, τόσα περισσότερα θα περισώσουμε από την Πατρίδα μας και τον Λαό μας, που οδηγούν στην καταστροφή, οι κάθε λογής νεοταξίτες, υποτιθέμενοι «προοδευτικονεοφιλελεύθεροι» παλιάνθρωποι.

Το Πατριωτικό Μέτωπο, μπροστά σε όλο αυτό το σκοτάδι της απελπισίας και της κατοχής που σκιάζει την χώρα μας, δηλώνει για μια ακόμη φορά, παρόν. Χωρίς υστεροβουλίες, σκοπιμότητες, «μεσσίες», «σωτήρες» και λοιπά «φρούτα» των επαγγελματιών πολιτικών και της αχρειότητάς τους. Και σε αυτό το ΠΑΡΟΝ, είμαστε πια υπόχρεοι όλοι μας.

2 σχόλια:

  1. Επιτέλους μια ξεκάθαρη δήλωση από την αριστερά (ΚΚΕ), για τον ρόλο των δήθεν οικονομικών, δήθεν διωκόμενων στις πατρίδες τους μεταναστών, πρακτόρων της τουρκικής ΜΙΤ: Παπαρήγα: «Δυνάμεις κρούσης και από τους ξένους, κατά του λαϊκού κινήματος».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΜΟΝΟ... ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΩ... ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΩ; ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ! ΠΩΣ; ΕΛΠΙΖΩ ΣΤΙΣ 12/12 ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΡΧΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!!!

ΠΕΡΙΕΓΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ~)Ι(~ ΕΛ-ΛΗΝΩΝ ΔΙΚΑΙΟΝ ~)Ι(~ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΕΘΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΒΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σελίδες

Αναγνώστες