Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Ηγουμενίτσα: Καλώς ήρθατε στην Αλβανία!!!

Ηγουμενίτσα: Καλώς ήρθατε στην Αλβανία!!!

Η δράση των "φίλων" γειτόνων Αλβανών και οι προκλήσεις τους συνεχίζονται.
Εδώ και 15 περίπου ημέρες, κάθε επισκέπτης, ξένος τουρίστας ή Έλληνας, με το που φτάνει στο Λιμάνι της Ηγουμενίτσας ή ερχόμενος από την Εγνατία και την Ε.Ο. Πρέβεζας Ηγουμενίτσας, λαμβάνει μήνυμα καλωσορίσματος στην Αλβανία.
Η φωτογραφία που μας έστειλε φίλος του μπλοκ αποδεικνύει του λόγου το αληθές.
Ας το λάβουν σοβαρά υπόψιν οι αρμόδιοι σε μια περίοδο που όλη η Θεσπρωτία δέχεται σοβαρά χτυπήματα ακόμα και εκ των έσω (κλείσιμο ΤΕΙ, συγχώνευση νοσοκομείου Φιλιατών, ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση) και με τους Αλβανοτσάμηδες να δηλώνουν πως η Θεσπρωτία του ανήκει και σύντομα θα περάσει στα χέρια τους (το καλοκαίρι έχουν ανακοινώσει ότι θα έρθουν να διαδηλώσουν στο κέντρο της Ηγουμενίτσας, ζητώντας περιουσίες και αναγνώριση γενοκτονίας των Τσάμηδων από τους Έλληνες)
 
Σημείωση:
Από καλά πληροφοριμένες πηγές το παραπάνω γεγονός δεν συμβαίνει μόνο τις τελευταίες 15 μέρες, αλλά από τον περασμένο Οκτώμβρη!
Ευστάθιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!!!

ΠΕΡΙΕΓΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ~)Ι(~ ΕΛ-ΛΗΝΩΝ ΔΙΚΑΙΟΝ ~)Ι(~ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΕΘΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΒΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σελίδες

Αναγνώστες