Τρίτη 31 Μαΐου 2011

ΠΡΟΩΤΟΚΟΛΛΑ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ

ΠΡΟΩΤΟΚΟΛΛΑ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ


ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ 13

13.1 Η ανάγκη του επιούσιου άρτου εξαναγκάζει τους χριστιανούς να μένουν στην σιωπή και τους μετατρέπει σε ταπεινούς υπηρέτες μας

13.2 Πράκτορές μας που δουλεύουν στο δικό μας τύπο, θα επιλέγονται από τις τάξεις τους και θα συζητούν μετά από διαταγή μας όλα αυτά που θα μπορούσαμε εμείς να εκτυπώσουμε σε επίσημα έγγραφα.


13.3 Στην συνέχεια, και κατά το διάστημα του προκαλούμενου από εμάς θορύβου, θα παίρνουμε όλα εκείνα τα μέτρα που θα κρίνουμε πρόσφορα, παρουσιάζοντάς τα τελικά στο κοινό σαν γεγονότα τετελεσμένα.


13.4 Κανείς δεν θα έχει το θράσος να απαιτήσει την ακύρωση οποιασδήποτε απόφασης, τη στιγμή που εμείς θα την παρουσιάζουμε σαν πρόοδο.


13.5 Ο τύπος άλλωστε θα τραβάει αμέσως την προσοχή πάνω σε νέα ζητήματα (έχουμε, όπως γνωρίζετε, συνηθίσει τους ανθρώπους να ζητάνε πάντα κάτι νέο).


13.6 Κάποιοι ηλίθιοι, που θα φαντάζονται τους εαυτούς τους όργανα του πεπρωμένου, θα ασχοληθούν με τα νέα αυτά ζητήματα, χωρίς να αντιληφθούν ότι δεν καταλαβαίνουν τίποτε από εκείνα που θέλουν να συζητήσουν. Τα ζητήματα της πολιτικής δεν είναι προσιτά σε καν΄λεναν άλλο, παρά σε εκείνους που την έχουν δημιουργήσει εδώ και πολλούς αιώνες και τη διευθύνουν.


13.7 Απ΄όλα αυτά θα δείτε ότι επιζητώντας τη γνώμη του πλήθους, διευκολύναμε την εκπλήρωση μόνο των σκοπών μας, και μπορείτε να παρατηρήσετε ότι δεν ζητάμε την έγκριση των πράξεών μας, αλλά των λόγων μας, που εκφωνήθηκαν κατά τη μια ή την άλλη ευκαιρία. Διακηρύττουμε συνεχώς ότι σε όλα τα μέτρα μας παίρνουμε για οδηγό την ελπίδα ενωμένη με τη βεβαιότητα πως είμαστε ωφέλιμοι για το καλό όλων.


13.8 Για να παραπλανήσουμε και τους πιο ανήσυχους για τα πολιτικά ζητήματα ανθρώπους θα δώσουμε προτεραιότητα στα βιομηχανικά θέματα εξαναγκάζοντας τους να σταφούν και να προσέξουν αποκλειστικά και μόνο αυτά.


13.9 Οι μάζες θα συγκατατεθούν να παραμείνουν για ένα χρονικό διάστημα αδρανείς, δηλαδή θα αποστασιοποιηθούν για λίγο από την υποτιθέμενη πολιτική τους δραστηριότητα (στην οποία εμείς οι ίδιοι τους έχουμε συνηθίσει προκειμένου να αντιπαλεύουμε μέσα από αυτούς τις κυβερνήσεις των χριστιανών) και θα προσανατολιστούν σε νέες ασχολίες. Και για να αποφύγουμε την οποιαδήποτε πιθανότητα να αρχίσουν να σκέφτονται, θα τους αποτρέψουμε με διασκεδάσεις, παιχνίδια, τέρψεις, πάθη και οίκους ανοχής.


13.10 Αργότερα θα προτείνουμε μέσω του τύπου διαγωνισμούς τέχνης, αθλητισμού, κλπ., φροντίζοντας το ενδιαφέρον για όλες αυτές τις δραστηριότητες να απομακρύνει οριστικά το πνεύμα τους από ζητήματα επικίνδυνα τα οποία θα έπρεπε με κάποιον τρόπο να αντιπαλέψουμε.


13.11 Χάνοντας λίγο λίγο τα άτομα τη συνήθεια να σκέφτονται με δική τους πρωτοβουλία, θα καταλήξουν να μιλάνε συνταυτιζόμενα με τις απόψεις και ιδέες μας, γιατί θα είμαστε οι μόνοι που θα προτείνουμε νέες κατευθύνσεις στη σκέψη χρησιμοποιώντας ανθρώπους που σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούν να θεωρηθούν συνεργάτες μας.


13.12 Ο ρόλος των φιλελευθέρων ουτοπιστών θα λήξει οριστικά όταν το πολίτευμα μας αναγνωριστεί. Μέχρι τότε θα μας προσφέρουν καλές υπηρεσίες. Γι΄αυτό και ωθούμε διάφορα άτομα να εφευρίσκουν φαντασίες κάθε λογής, νέες δήθεν προοδευτικές θεωρίες και υποτάξαμε αυτούς τους βλάκες χριστιανούς με μια μόνο λέξη, τη λέξη πρόοδος. Δεν υπάρχει ούτε ένας από αυτούς που να μπορεί να δει την πλάνη που κρύβεται κάτω από την λέξη αυτή. Γιατί η πρόοδος δεν αναφέρεται σε καμία περίπτωση σε υλικά αγαθά και εφευρέσεις, αλλά στην αλήθεια και η αλήθεια είναι μια και μόνη και δεν μπορεί να έχει πρόοδο. Η πρόοδος, σαν ψεύτικη ιδέα που είναι χρησιμεύει για να συσκοτίζει την αλήθεια, για να μη μπορέσει να την γνωρίσει κανείς παρά μόνο εμείς οι εκλεκτοί του Θεού και φύλακες της.


13.14 Όταν έλθει η βασιλεία μας, οι ρήτορες μας θα συζητήσουν τα μεγάλα προβλήματα που συγκίνησαν την ανθρωπότητα, για να καθοδηγήσουν τελικά στο σωτήριο πολίτευμά μας. Ποιός θα υποπτευθεί τότε ότι όλα αυτά τα προσχήματα είχαν επινοηθεί από εμάς σύμφωνα με το πολιτικό μας σχέδιο, το οποίο και κανείς δεν μάντεψε για πολλούς αιώνες.


Συνεχίζετε...

Ανάρτηση επεξεργασία:
Ευστάθιος Φουρίκης 

1 σχόλιο:

  1. Αφιερώνεται στα παιδιά της Γης, για να ζήσουν σ΄ένα κόσμο ελεύθερο, ειρηνικό και μονιασμένο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!!!

ΠΕΡΙΕΓΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ~)Ι(~ ΕΛ-ΛΗΝΩΝ ΔΙΚΑΙΟΝ ~)Ι(~ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΕΘΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΒΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σελίδες

Αναγνώστες