Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Ξύπνησε ο εθνικισμός μέσα τους ή τίποτα άλλο.....???????????

Ο Δημαράς σήκωσε πανό στη Βουλή, οι μπάτσοι έδερναν και ο Οικονόμου φώναζε «Πραιτοριανοί!»


Ο Δημαράς σήκωσε πανό στη Βουλή, οι μπάτσοι έδερναν και ο Οικονόμου φώναζε «Πραιτοριανοί!»
Συνθήκες που παραπέμπουν σε πρακτικές που ακολουθούσε η Χούντα επικράτησαν πριν λίγα λεπτά στην είσοδο της Βουλής. Ο πρόεδρος του κόμματος «Άρμα Πολιτών», Γιάννης Δημαράς, με τον επίσης βουλευτή Βασίλη Οικονόμου, ανήρτησαν πανό που έγραφε:
«Η Ελλάδα δεν Πωλείται. Ναι στην ομοψυχία, όχι στην συνενοχή». Αμέσως, στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί οι οποίοι τους ανάγκασαν να κατεβάσουν το πανό ενώ επιτέθηκαν σε δημοσιογράφους και φωτογράφους προκειμένου να μην τραβήξουν την παραμικρή φωτογραφία από την......
διαμαρτυρία των βουλευτών.


Ο Οικονόμου φώναζε «πραιτοριανοί…» ενώ οι αστυνομικοί απομάκρυναν με σπρωξίματα τους δημοσιογράφους και τους ρεπόρτερ από το σημείο. Βεβαια, ο φακός του planet-greece πρόλαβε να απαθανατίσει αυτό που ΚΑΝΕΙΣ δεν ήθελε να βγει στη δημοσιότητα.
Τώρα το πανό το τοποθέτησαν στην πίσω πλευρά της Βουλής, εκεί όπου συνήθως γίνονται οι δηλώσεις των πολιτικών.
Πριν λίγο ο Γιάννης Δημαράς εξέδωσε σκληρή γραπτή ανακοίνωση στην οποία αναφέρει: «Ο Πρωθυπουργός συμπεριφέρεται σαν Λουδοβίκος. Καλεί στο Μέγαρο Μαξίμου να ακούσει Πολιτικούς Αρχηγούς και απόψεις αλά κάρτ»


Από: http://anti-ntp.blogspot.com/2011/05/blog-post_6134.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!!!

ΠΕΡΙΕΓΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ~)Ι(~ ΕΛ-ΛΗΝΩΝ ΔΙΚΑΙΟΝ ~)Ι(~ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΕΘΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΒΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σελίδες

Αναγνώστες