Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

ΑΛΛΑ ΛΕΕΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΚΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ


ΑΛΛΑ ΛΕΕΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΚΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΘΕΣΙΝΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ...



ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣΙΟ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΓΑΔΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΧΘΕΣΙΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙΤΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ:


23-12-2011: Ανακοίνωση της Γ.Α.Δ.Αττικής σχετικά με σημερινή συγκέντρωση ομάδας ατόμων στην Πλατεία Συντάγματος

ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ

Αθήνα, 23 Δεκεμβρίου 2011

AΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σήμερα το βράδυ από την περιοχή του Σταθμού Λαρίσης προσήχθησαν επτά (7) ημεδαποί εκ των οποίων ο ένας (1) συνελήφθη για εξύβριση σε βάρος αστυνομικού.

Οι προσαχθέντες

Κατά τον χρόνο της διαδήλωσης των αιτημάτων και θέσεων τους ήλθαν σε λεκτική αντιπαράθεση και προπηλάκισαν πολίτες που διέρχονταν από το σημείο με αποτέλεσμα να προκληθεί παρέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων. Οι προσαχθέντες οδηγήθηκαν στην Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ; ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΛΑΡΙΣΗΣ (ΑΝ ΕΓΙΝΑΝ!) ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ; ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑ ΛΕΕΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΚΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ... Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΧΤΥΠΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΑΝΕΥ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΑΙΤΙΑΣ. ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!!!

ΠΕΡΙΕΓΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ~)Ι(~ ΕΛ-ΛΗΝΩΝ ΔΙΚΑΙΟΝ ~)Ι(~ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΕΘΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΒΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σελίδες

Αναγνώστες