Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ?

ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ?

Ο ΠΡΕΣΒΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΥΡΣΕΩΣ ΤΟΥ ΟΠΛΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΩΝ. ΤΙ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΤΩ?

-. Σας είχα ενημερώσει εχθές  για το τι ετοιμάζουν οι Τσάμηδες στην Ήπειρο στις 27 του μήνα και πια είναι τα σχέδιά τους. Σας παρέθεσα επίσης στο ίδιο ρεπορτάζ για την αφόπλιση των εθνοφρουρών η οποία έχει ξεκινήσει εδώ κι ένα χρόνο με αποκορύφωμα τις τελευταίες 20 - 25 μέρες! Σίγουρα πολλοί από εσάς ίσως να μην δώσατε σημασία, ίσως και δικαιολογημένα, διότι αυτή  την στιγμή καίγεται το σπίτι όλων μας και που να ενδιαφερθούν οι περισσότεροι για τα εθνικά μας ζητήματα. Από την μια πλευρά είναι φυσιολογικό διότι εδώ και ένα χρόνο τουλάχιστον τα Μ.Μ.Ε. μας βομβαρδίζουν από το πρωί μέχρι το βράδυ για την οικονομία, τις περικοπές, ότι πτωχεύουμε κλπ. από την μια κι από την άλλη μας πασάρουν ότι παπαριά υπάρχει με σκοπό την αποχαύνωση μας! Ήρθε και η (ελεγχόμενη) επανάσταση των αγανακτισμένων, έτσι που να μείνει χρόνος να σκεφθούμε και να αναρωτηθούμε για το τι γίνεται με τα εθνικά μας θέματα. Φυσικά δεν θα ασχοληθώ με αυτούς που δεν τους ενδιαφέρει το μέλλον της χώρας, τους αντιπαρέχομαι και τους πετώ στο περιθώριο διότι και που υπάρχουν, πολύ του είναι!!! Κατά με δεν θα έπρεπε καν να ανασαίνουν κι ας παρεξηγηθούν πολλοί..

.
ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ  ΟΜΩΣ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ? -. Ο πρέσβης Γεώργιος Γεωργίου που δεν μασάει τα λόγια του παραθέτει τις ανησυχίες του και τις απόψεις του στο βίντεο που ακολουθεί για αυτό το πολύ σοβαρό θέμα που θα έπρεπε να μας καίει όλους μας κατά κύριο λόγο και για τον αποπροσανατολισμό που δεχόμεθα με την παραπλάνηση του μνημονίου που άμα το δει ο καθένας μας με πιο ανοικτά μυαλά, όλοι μας θα καταλάβουμε γιατί τελικά μας έχωσαν στην παγίδα τις τρόικας και ποιοι πραγματικά είναι οι σκοποί τους!!! 



Σύνταξη ρεπορτάζ: Ευστάθιος Φουρίκης

Σημ: Όσοι επιθυμούν να αναρτήσουν θέματα στο blog που αφορούν: Εθνικά, Ιστορία, Αρχαία, Πολιτική, Υγεία & Ευεξία, Εναλλακτική Ιατρική, Επιστήμη-Διάστημα κλπ., μπορούν να στέλνουν την εργασία τους στο παρακάτω mail: stathis.f@windowslive.com, και θα δημοσιοποιούνται μέσω του blog με το όνομά σας. Παράκληση αποκλείονται θέματα όπως ποδοσφαίρου, μόδας, κους κους και ότι έχει να κάνει με τον αποπρασανατολισμό μας από τα κύρια θέματα που μας καίνε. Ευχαριστώ.


1 σχόλιο:

  1. Σημ: Όσοι επιθυμούν να αναρτήσουν θέματα στο blog που αφορούν: Εθνικά, Ιστορία, Αρχαία, Πολιτική, Υγεία & Ευεξία, Εναλλακτική Ιατρική, Επιστήμη-Διάστημα κλπ., μπορούν να στέλνουν την εργασία τους στο παρακάτω mail: stathis.f@windowslive.com, και θα δημοσιοποιούνται μέσω του blog με το όνομά σας. Παράκληση αποκλείονται θέματα όπως ποδοσφαίρου, μόδας, κους κους και ότι έχει να κάνει με τον αποπρασανατολισμό μας από τα κύρια θέματα που μας καίνε. Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!!!

ΠΕΡΙΕΓΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ~)Ι(~ ΕΛ-ΛΗΝΩΝ ΔΙΚΑΙΟΝ ~)Ι(~ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΕΘΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΒΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σελίδες

Αναγνώστες