Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΜΕΓΑΦΩΝΑ.


Η σταλινική βία των μεγαφώνων της "κάτω πλατείας" Συντάγματος.
 
Από εχτές το μεσημέρι, στο όνομα της «αμεσοδημοκρατίας», η «κάτω πλατεία» έστησε μία πανάκριβη μεγαφωνική εγκατάσταση, ικανή να σκεπάσει όλες τις φωνές της πλατείας Συντάγματος και της γύρω περιοχής.
Σε ένα ακραίο σενάριο, δίνεται η δυνατότητα να ανέβει στο «βήμα» κάποιος τρελαμένος οπαδός της βίας και να ουρλιάξει: «Μην πυροβολείτε τον πιανίστα, πυροβολήστε τον φασίστα» (όπως αναγράφεται σε μία από τις σκηνές που έχουν στηθεί πέριξ των μεγαφώνων).
Αυτό όμως είναι ακραίο σενάριο.
Δεν χρειάζεται να εξαπολυθεί κάποιο τέτοιο σύνθημα για να εκπληρωθεί ο σταλινικός και ακραία διχαστικός ρόλος των μεγαφώνων.
Και μόνο ο «θόρυβος» που δημιουργείται, αρκεί για να δημιουργήσει σύγχυση, ενόχληση και οργή.  Αυτά τα συναισθήματα, για τους γνώστες της «ψυχολογίας πλήθους», αποτελούν την πολυπόθητη μαγιά για την εξαπόλυση ανεξέλεγκτης, μαζικής και στην περίπτωση του Συντάγματος, αναπόφευκτα αιματηρής βίας. Το μόνο που λείπει, είναι η σπίθα.
Επικαλούμεθα την κοινή λογική όσων Ελλήνων  έχουν ακόμη αμφιβολίες για εκείνους που βρίσκονται πίσω από τη διοργάνωση των «συνελεύσεων» και τους καλούμε να φωνάξουν μαζί μας: ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΜΕΓΑΦΩΝΑ.

Υπενθυμίζουμε ότι η συνάντηση των Πατριωτικών-Δημοκρατικών Οργανώσεων για την περαιτέρω οργάνωση της περιφρούρησης του Συντάγματος, θα γίνει την Πέμπτη, 9 Ιουνίου, στις 6 μ.μ., στη οδό Νίκης 33.

Πατριωτικό Μέτωπο
Νίκης 33, 10557, Σύνταγμα, Αθήνα
Τηλ.             2103311642      , Φαξ: 2103311652
Τηλ. Εκπροσώπου:             6980292626                                              

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!!!

ΠΕΡΙΕΓΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ~)Ι(~ ΕΛ-ΛΗΝΩΝ ΔΙΚΑΙΟΝ ~)Ι(~ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΕΘΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΒΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σελίδες

Αναγνώστες