Τρίτη 31 Μαΐου 2011

ΠΡΟΩΤΟΚΟΛΛΑ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ

ΠΡΟΩΤΟΚΟΛΛΑ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ


ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ 13

13.1 Η ανάγκη του επιούσιου άρτου εξαναγκάζει τους χριστιανούς να μένουν στην σιωπή και τους μετατρέπει σε ταπεινούς υπηρέτες μας

13.2 Πράκτορές μας που δουλεύουν στο δικό μας τύπο, θα επιλέγονται από τις τάξεις τους και θα συζητούν μετά από διαταγή μας όλα αυτά που θα μπορούσαμε εμείς να εκτυπώσουμε σε επίσημα έγγραφα.


13.3 Στην συνέχεια, και κατά το διάστημα του προκαλούμενου από εμάς θορύβου, θα παίρνουμε όλα εκείνα τα μέτρα που θα κρίνουμε πρόσφορα, παρουσιάζοντάς τα τελικά στο κοινό σαν γεγονότα τετελεσμένα.


13.4 Κανείς δεν θα έχει το θράσος να απαιτήσει την ακύρωση οποιασδήποτε απόφασης, τη στιγμή που εμείς θα την παρουσιάζουμε σαν πρόοδο.


13.5 Ο τύπος άλλωστε θα τραβάει αμέσως την προσοχή πάνω σε νέα ζητήματα (έχουμε, όπως γνωρίζετε, συνηθίσει τους ανθρώπους να ζητάνε πάντα κάτι νέο).


13.6 Κάποιοι ηλίθιοι, που θα φαντάζονται τους εαυτούς τους όργανα του πεπρωμένου, θα ασχοληθούν με τα νέα αυτά ζητήματα, χωρίς να αντιληφθούν ότι δεν καταλαβαίνουν τίποτε από εκείνα που θέλουν να συζητήσουν. Τα ζητήματα της πολιτικής δεν είναι προσιτά σε καν΄λεναν άλλο, παρά σε εκείνους που την έχουν δημιουργήσει εδώ και πολλούς αιώνες και τη διευθύνουν.


13.7 Απ΄όλα αυτά θα δείτε ότι επιζητώντας τη γνώμη του πλήθους, διευκολύναμε την εκπλήρωση μόνο των σκοπών μας, και μπορείτε να παρατηρήσετε ότι δεν ζητάμε την έγκριση των πράξεών μας, αλλά των λόγων μας, που εκφωνήθηκαν κατά τη μια ή την άλλη ευκαιρία. Διακηρύττουμε συνεχώς ότι σε όλα τα μέτρα μας παίρνουμε για οδηγό την ελπίδα ενωμένη με τη βεβαιότητα πως είμαστε ωφέλιμοι για το καλό όλων.


13.8 Για να παραπλανήσουμε και τους πιο ανήσυχους για τα πολιτικά ζητήματα ανθρώπους θα δώσουμε προτεραιότητα στα βιομηχανικά θέματα εξαναγκάζοντας τους να σταφούν και να προσέξουν αποκλειστικά και μόνο αυτά.


13.9 Οι μάζες θα συγκατατεθούν να παραμείνουν για ένα χρονικό διάστημα αδρανείς, δηλαδή θα αποστασιοποιηθούν για λίγο από την υποτιθέμενη πολιτική τους δραστηριότητα (στην οποία εμείς οι ίδιοι τους έχουμε συνηθίσει προκειμένου να αντιπαλεύουμε μέσα από αυτούς τις κυβερνήσεις των χριστιανών) και θα προσανατολιστούν σε νέες ασχολίες. Και για να αποφύγουμε την οποιαδήποτε πιθανότητα να αρχίσουν να σκέφτονται, θα τους αποτρέψουμε με διασκεδάσεις, παιχνίδια, τέρψεις, πάθη και οίκους ανοχής.


13.10 Αργότερα θα προτείνουμε μέσω του τύπου διαγωνισμούς τέχνης, αθλητισμού, κλπ., φροντίζοντας το ενδιαφέρον για όλες αυτές τις δραστηριότητες να απομακρύνει οριστικά το πνεύμα τους από ζητήματα επικίνδυνα τα οποία θα έπρεπε με κάποιον τρόπο να αντιπαλέψουμε.


13.11 Χάνοντας λίγο λίγο τα άτομα τη συνήθεια να σκέφτονται με δική τους πρωτοβουλία, θα καταλήξουν να μιλάνε συνταυτιζόμενα με τις απόψεις και ιδέες μας, γιατί θα είμαστε οι μόνοι που θα προτείνουμε νέες κατευθύνσεις στη σκέψη χρησιμοποιώντας ανθρώπους που σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούν να θεωρηθούν συνεργάτες μας.


13.12 Ο ρόλος των φιλελευθέρων ουτοπιστών θα λήξει οριστικά όταν το πολίτευμα μας αναγνωριστεί. Μέχρι τότε θα μας προσφέρουν καλές υπηρεσίες. Γι΄αυτό και ωθούμε διάφορα άτομα να εφευρίσκουν φαντασίες κάθε λογής, νέες δήθεν προοδευτικές θεωρίες και υποτάξαμε αυτούς τους βλάκες χριστιανούς με μια μόνο λέξη, τη λέξη πρόοδος. Δεν υπάρχει ούτε ένας από αυτούς που να μπορεί να δει την πλάνη που κρύβεται κάτω από την λέξη αυτή. Γιατί η πρόοδος δεν αναφέρεται σε καμία περίπτωση σε υλικά αγαθά και εφευρέσεις, αλλά στην αλήθεια και η αλήθεια είναι μια και μόνη και δεν μπορεί να έχει πρόοδο. Η πρόοδος, σαν ψεύτικη ιδέα που είναι χρησιμεύει για να συσκοτίζει την αλήθεια, για να μη μπορέσει να την γνωρίσει κανείς παρά μόνο εμείς οι εκλεκτοί του Θεού και φύλακες της.


13.14 Όταν έλθει η βασιλεία μας, οι ρήτορες μας θα συζητήσουν τα μεγάλα προβλήματα που συγκίνησαν την ανθρωπότητα, για να καθοδηγήσουν τελικά στο σωτήριο πολίτευμά μας. Ποιός θα υποπτευθεί τότε ότι όλα αυτά τα προσχήματα είχαν επινοηθεί από εμάς σύμφωνα με το πολιτικό μας σχέδιο, το οποίο και κανείς δεν μάντεψε για πολλούς αιώνες.


Συνεχίζετε...

Ανάρτηση επεξεργασία:
Ευστάθιος Φουρίκης 

ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ & ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΟ ΘΕΩΡΗΜΑ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟΙ


ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ
 
ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ Μεγάλος Έλληνας μαθηματικός και φιλόσοφος, αρχηγός αρχαίου θρησκευτικού και πολιτικού κινήματος. Γιος του Μνήσαρχου και της Πυθαΐδας, γεννήθηκε το 580 π.Χ. στη Σάμο και πέθανε γύρω στα 490 π.Χ. στο Μεταπόντιο της Κάτω Ιταλίας. Το όνομά του, μάλλον το οφείλει στην Πυθία, η οποία είχε προβλέψει τη γέννησή του και τη σοφία του, όταν ρωτήθηκε σχετικά από το Μνήσαρχο. Μολονότι η προσωπικότητα και το έργο του Πυθαγόρα υπήρξαν τόσο σημαντικά στην αρχαία Ελλάδα, εξαιτίας της μυστικότητας με την οποία περιβαλλόταν η διδασκαλία του, δεν έχουμε συγκεκριμένες πληροφορίες για τη ζωή του. Λέγεται ότι ήταν μαθητής του φιλόσοφου Φερεκύδη στη Λέσβο και του Θαλή και Αναξίμανδρου στη Μίλητο.
 Είναι βέβαιο ότι έμεινε 22 χρόνια στην Αίγυπτο κοντά στους ιερείς της Μέμφιδας, της Ηλιούπολης και της Διόσπολης. Όταν όμως ο βασιλιάς των Περσών Καμβύσης κατέλαβε την Αίγυπτο, ο Πυθαγόρας. μεταφέρθηκε αιχμάλωτος στη Βαβυλώνα και έτσι είχε την ευκαιρία να συναναστραφεί και με τους Πέρσες μάγους. Ελευθερώθηκε μετά από 12 χρόνια με τη μεσολάβηση του Έλληνα προσωπικού γιατρού του βασιλιά Δημοκήδη. Λέγεται ακόμα ότι πήγε και στην Ινδία, και μυήθηκε εκεί στα τελετουργικά των Βραχμάνων, στους ναούς σπηλιές της Ελόρα και της Ελεφάντα. Αυτές οι σπηλιές, απ ότι λέγετε πήγαιναν μέχρι το Θιβέτ, περνώντας, μέσα από κανάλια ανάμεσα από διάφορες μυστηριακές σχολές. Επίσης του είχαν δώσει το όνομα Γιαβαντσάρια ή Γιουναντσάρια, δηλαδή Ίωνας Δάσκαλος και ήταν ο πρώτος μη-Βραχμάνος που έγινε δεκτός στα Ινδικά μυστήρια. Αυτό μπορεί να είναι πιθανό, αν λάβουμε υπ όψιν μας ότι στη σχολή του, στο Κρότωνα, ήταν πολύ Ινδοί. Eπέστρεψε στη Σάμο σε ηλικία πλέον 56 χρόνων. Αλλά και στη Σάμο δεν έμελλε να παραμείνει αρκετά, γιατί ο τύραννος Πολυκράτης διοικούσε απολυταρχικά την πατρίδα του. Έφυγε λοιπόν και εγκαταστάθηκε στον Κρότωνα της Κάτω Ιταλίας, όπου μαζί με άλλους ομόφρονές του ίδρυσε σχολή. Οι ιδέες του έκαναν ξεχωριστή εντύπωση, κυρίως στους νέους, και γρήγορα οδηγήθηκε στο δικαστήριο με την κατηγορία της διαφθοράς των νέων και της αθεΐας, όπου όμως τελικά αθωώθηκε. Σχετικά με το θάνατό του, κατά μία άποψη πέθανε εξόριστος στο Μεταπόντιο, κατ' άλλη όμως σκοτώθηκε σε μια επιδρομή των δημοκρατικών κατά της σχολής με αρχηγό τον Κόνωνα. Πάντως είναι βέβαιο ότι η σχολή του Πυθαγόρα. στον Κρότωνα έκλεισε για πολιτικούς λόγους και πολλοί από τους μαθητές του σκοτώθηκαν.
Η ιδιόρρυθμη φιλοσοφία του και ο αυστηρός τρόπος ζωής του δεν άργησαν να δημιουργήσουν αρκετούς θρύλους γύρω από το πρόσωπό του. Έτσι αναφέρεται πως κάποτε, όταν περνούσε μαζί με συντρόφους του τον ποταμό Κάσα, άκουσε από το ποτάμι μια μεγάλη φωνή: "Πυθαγόρα, χαίρε". Λέγεται επίσης ότι φάνηκε να συνομιλεί με μαθητές του την ίδια μέρα και ώρα στο Μεταπόντιο και στον Κρότωνα. Ακόμα, πως, όταν του επιτέθηκε ένα θανατηφόρο φίδι στην Τυνησία, το δάγκωσε και το σκότωσε.
Η εισδοχή των νέων μαθητών στη σχολή του Πυθαγόρα. γινόταν μετά από αυστηρή και πολύχρονη άσκηση. Ο υποψήφιος έπρεπε να παραμένει σιωπηλός, να είναι εγκρατής, να έχει ισχυρό χαρακτήρα. Ταυτόχρονα ήταν απαραίτητο να συνδέεται με στενή φιλία με τους άλλους μαθητές. Ο Πυθαγόρας. υποστήριζε ότι "φίλος εστίν άλλος εγώ" και "φιλίαν τ' είναι εναρμόνιον ισότητα". Διάφορα ρητά ήταν γραμμένα στις αίθουσες της σχολής, όπως "επί χοίνικος μη καθίζειν" (να μη φροντίζεις για το μέλλον), "τας λεωφόρους μη βαδίζειν" (να μην παρασύρεσαι από τη γνώμη του πλήθους, αλλά μόνο τη γνώμη των "επαϊόντων" να θεωρείς σεβαστή). Πριν από το βραδινό τους ύπνο, οι μαθητές έπρεπε να ελέγχουν όσα έγιναν ή δεν έγιναν κατά την ημέρα που πέρασε. Γενικά όμως η ηθική διδασκαλία των Πυθαγορείων περιέχεται μέσα σε 71 στίχους που είναι γνωστοί ως "χρυσά έπη" του Πυθαγόρα.
Στους στίχους αυτούς υπάρχουν προτροπές για σεβασμό στους θεούς και στους γονείς, για εγκράτεια "κρατείν δ' ειθίζεο γαστρός μεν πρώτιστα και ύπνου, λαγνείης τε και θυμού", για σωφροσύνη "βουλεύου δε προ έργου, όπως μη μωρά πέληται. Δειλού τοι πράσσειν τε λέγειν τ' ανόητα προς ανδρός. Αλλά τα δ' εκτελέειν, α σε μη μετέπειτ' ανιήσει" (να σκέφτεσαι πριν από κάθε σου πράξη, για να μην κάνεις ανοησίες. Είναι γνώρισμα του δυστυχισμένου ανθρώπου να κάνει και να λέει ανοησίες. Αλλά να πράττεις εκείνα για τα οποία δε θα μετανιώσεις). Ο Πυθαγόρας επιπλέον πίστευε στη μετεμψύχωση, επηρεασμένος μάλλον από την αιγυπτιακή διδασκαλία ή την Ινδικη. Παραδεχόταν ότι η ουσία των όντων είναι οι αριθμοί και ότι το Σύμπαν προήλθε από το χάος και απέκτησε μορφή με το μέτρο και την αρμονία, γι' αυτό και πρώτος το ονόμασε "κόσμο", δηλαδή τάξη και αρμονία.
 Κατά τη γνώμη του, οι αριθμοί είναι αυτή η ίδια η ουσία του κόσμου και όχι απλώς σύμβολα ποσοτικών σχέσέων, γι' αυτό και είναι ιεροί. Η μονάδα (1) συμβολίζει το πνεύμα, τη δύναμη εκείνη από την οποία προέρχεται το παν. Η δυάδα (2) δείχνει τις δύο μορφές της ύλης - Γη και Νερό. Η τριάδα (3) φανερώνει το χρόνο στις τρεις του διαστάσεις - παρόν, παρελθόν, μέλλον κ.ο.κ. Η κατανόηση των κοσμικών φαινομένων ήταν δυνατή με τη αριθμολογία, τη γεωμετρία και τη μουσική. Κατά το Διογένη το Λαέρτιο ο Πυθαγόρας θεωρούσε ως αρχή όλων των πραγμάτων τη μονάδα. Από τη μονάδα προερχόταν η αόριστη δυάδα με την εκδήλωση της μονάδας και ως ύλης. Από τη μονάδα και την αόριστη δυάδα γίνονταν οι αριθμοί. Από τους αριθμούς τα σημεία. Από αυτά οι γραμμές, από τις οποίες σχηματίζονται τα επίπεδα, και από αυτά τα στερεά.
Από τα τελευταία τα αισθητά σώματα, με τα τέσσερα στοιχεία φωτιά, νερό, γη, αέρας που μεταβάλλονται και που με την αλλαγή τους γίνεται ο κόσμος έμψυχος, νοερός, σφαιροειδής, που περιέχει στο μέσο του τη Γη". Επίσης στους Πυθαγόρειους πρέπει να οφείλεται η γνώμη ότι η Γη στρέφεται γύρω από τον άξονά της και ταυτόχρονα γύρω από τον Ήλιο. Η ταχύτατη κίνηση όλων των ουράνιων σφαιρών δημιουργεί ήχους και οι τελευταίοι την αρμονία. Αρμονία επίσης για το σώμα είναι η ψυχή, η οποία διατηρεί κάποια συμμετρία ανάμεσα στο υλικό και το πνευματικό στοιχείο του ανθρώπου. Η ψυχή έχει τις ιδιότητες της ταυτότητας, της ετερότητας, της στάσης και της κίνησης (τετρακτύς).
Πυθαγόρειος πίνακας ή άβακας ονομάζεται ο πασίγνωστος πίνακας πολλαπλασιασμού, δηλαδή η εύρεση του γινομένου των πρώτων εννέα μονοψήφιων αριθμών, ο οποίος επίσης επινοήθηκε κατά την παράδοση από τον Πυθαγόρα.
Αλλά και οι κοινωνικές και πολιτικές αντιλήψεις του μεγάλου αυτού φιλοσόφου δεν υπήρξαν λιγότερο σημαντικές. Θεωρεί ύψιστες αρετές τη σωφροσύνη, τη δικαιοσύνη και την ανδρεία. Κατά τη γνώμη του, η σωφροσύνη αποτελεί το μέτρο αρετής ενός ανθρώπου, η δικαιοσύνη είναι αρετή που υπάρχει σε μια κοινωνία και η ανδρεία είναι η απαραίτητη προϋπόθεση για να αποκτηθούν οι δύο προηγούμενες. Για τον Πυθαγόρα. αυτά δεν ήταν μόνο θεωρία, αλλά ο ίδιος προσπάθησε να τα πραγματώσει στον Κρότωνα. Πίστευε πως κατά την αρχή της δικαιοσύνης τα πράγματα όλα πρέπει να ήταν κοινά και ο καθένας να θεωρεί και δικό του και ξένο οτιδήποτε. Αυτό κυρίως εφαρμόστηκε, όπως αναφέρθηκε, στη σχολή του.
ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΟ ΘΕΩΡΗΜΑ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟΙ
ΠΥΘΑΓΩΡΕΙΟ ΘΕΩΡΗΜΑ Κάθε τριάδα (χ,ψ,ζ) αριθμών που επαληθεύουν τη σχέση χ222 (Υποτείνουσα2 = πρώτη πλευρά2 + δεύτερη πλευρά2), αποτελούν δηλ. πλευρές ορθογώνιου τριγώνου, σύμφωνα με τη σχέση του Πυθαγόρα (πυθαγόρειο θεώρημα). Ο αρχαίος μαθηματικός Διόφαντος έδωσε πρώτος αυτός τύπους για τον προσδιορισμό τέτοιων τριάδων πυθαγόρειων αριθμών, που είναι: χ=μ2-42, ψ=2μ.ν και ζ=μ22, όπου μ,ν ακέραιοι αριθμοί μ>ν. Μια τέτοια τριάδα αποτελούν οι αριθμοί 3,4,5.
HOME

Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Η μεγάλη απάτη του ΠΑΣΟΚ


Η μεγάλη απάτη του ΠΑΣΟΚ


Καθημερινά μέσω των δελτίων ειδήσεων των μεγάλων τηλεοπτικών σταθμών, οι οποίοι ανήκουν στους διαπλεκόμενους προμηθευτές του δημοσίου, ο Ελληνικός λαός υφίσταται από μία ομάδα πάμπλουτων δημοσιογράφων έναν καταιγισμό απειλών σχετικά με την οικονομία της χώρας και τα εισοδήματα του. Οι συγκεκριμένοι πλουσιοπάροχα αμειβόμενοι δημοσιογράφοι, ενεργώντας ως εκπρόσωποι της κυβερνήσεως Παπανδρέου, προσπαθούν με απειλές να πείσουν τον λαό ότι, θα πρέπει να δεχθεί όλα τα δυσβάστακτα αντισυνταγματικά, αντιλαϊκά και εισπρακτικά μέτρα της κυβέρνησης, διότι διαφορετικά κινδυνεύει να μείνει το κράτος από χρήματα και έτσι δεν θα μπορούν να πληρωθούν μισθοί και συντάξεις.
Προσπαθούν δηλαδή να κτυπήσουν τον λαό στο αδύνατο του σημείο. Τον τρομοκρατούν ότι δεν θα μπορεί χωρίς χρήματα να τακτοποιήσει τις υποχρεώσεις του αφενός μεν, αφετέρου, θα χάσει και τις τυχόν οικονομίες του που έχει καταθέσει στις τράπεζες. Για να πάρουμε λοιπόν τα χρήματα από τους διεθνείς τοκογλύφους στους οποίους μας παρέδωσε αμαχητί ο για κακή την μοίρα των Ελλήνων πρωθυπουργός κ. Γ. Παπανδρέου, πρέπει να δεχθεί ο λαός τα νέα οικονομικά και αντιλαϊκά μέτρα της κυβέρνησης καθώς επίσης και το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας. Να γίνει δηλαδή η κρίση ευκαιρία για ορισμένους ώστε να σωθεί η χώρα μας από την χρεοκοπία.
Θέλουν δηλαδή να γίνει ιδιωτική περιουσία για ορισμένους, ο Εθνικός πλούτος της Ελλάδος, ώστε να μπορέσουμε να πάρουμε δανεικά από τους κατακτητές τοκογλύφους της πατρίδας μας. Και η Ελληνική κυβέρνησης μας εκβιάζει ότι δεν θα μπορεί να πληρώσει μισθούς και συντάξεις εάν δεν συναινέσει ο λαός στο μνημόνιο Νο ΙΙ.
Να έλθουμε τώρα σε αυτόν ο οποίος δημιούργησε ουσιαστικά, με την πολιτική του, όλη αυτή την κατάσταση, την χρεοκοπία δηλαδή της χώρας. Φυσικά και μιλάμε για τον υπουργό Οικονομικών Παπακωνσταντίνου. Μεγάλο μερίδιο ευθύνης φέρει προσωπικά και ο ίδιος ο κ. Παπανδρέου, ο οποίος γνωρίζοντας τα προβλήματα της Ελληνικής οικονομίας επέλεξε για υπουργό έναν άνθρωπο, ο οποίος δεν είχε διοικήσει ούτε περίπτερο. Πως ήταν δυνατόν λοιπόν ο άνθρωπος αυτός να διοικήσει ένα τόσο μεγάλο υπουργείο, και να δώσει λύσεις στα τεράστια οικονομικά προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί στην χώρας μας; Απλή λογική χρειάζεται κ. Παπανδρέου. Εδώ χρειαζόταν ένας έμπειρος και δοκιμασμένος οικονομολόγος τεχνοκράτης ο οποίος θα μπορούσε με της ικανότητες του να σώσει την Ελλάδα από τον οικονομικό όλεθρο.
Το πρόβλημα λοιπόν της οικονομίας είναι ο ίδιος ο υπουργός κ. Παπακωνσταντίνου. Αφού λεηλάτησε μισθούς, συντάξεις, εισοδήματα, υπέγραψαν αυτός και ο πρωθυπουργός του ένα μνημόνιο βάσει του οποίου υποδουλώνεται η Ελλάς και οι έλληνες μεταβάλλονται σε δουλοπάροικους των τοκογλύφων δανειστών μας. Μετά την υπογραφή ουσιαστικά στην οικονομία τίποτα δεν άλλαξε, αντίθετα πήγαμε χειρότερα. Είναι ο πρώτος υπουργός οικονομικών των τελευταίων ετών ο οποίος από τους στόχους τους οποίους είχε θέσει στα δημοσιονομικά της χώρας δεν κατόρθωσε να πιάσει ούτε έναν. Και όμως ο άνθρωπος αυτός εξακολουθεί να παριστάνει τον υπουργό των οικονομικών και ο κ. Παπανδρέου δεν τον καταργεί για να μη φανεί η αποτυχία της επιλογής του.
Πριν από ένα χρόνο περίπου, ο κ. Παπακωνσταντίνου ως υπουργός οικονομικών είχε δώσει μία συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ και συγκεκριμένα στον δημοσιογράφο κ. Παπαχελά όπου μεταξύ άλλων είχε δηλώσει ότι: Μετά τα οικονομικά μέτρα τα οποία λάβαμε ( δηλαδή περικοπές σε μισθούς και συντάξεις κατάργηση ουσιαστικά του 13ου και 14ου μισθού) αλλά και την υπογραφή του μνημονίου (όπου ουδείς γνωρίζει τι υπέγραψαν), χαμογελώντας και παίρνοντας το γνωστό μειλίχιο ύφος του συνέχισε λέγοντας ότι, τώρα η οικονομία μας θα πάει καλά και δεν θα χρειαστούν άλλα μέτρα. Εάν όμως χρειαστούν αυτό θα σημαίνει ότι ο υπουργός οικονομικών έχει αποτύχει και θα πρέπει να παραιτηθεί.
Ένα χρόνο μετά η οικονομία έχει πάει από το κακό στο χειρότερο. Η φορομπηχτική πολιτική του δεν έφερε κανένα αποτέλεσμα. Ο ίδιος ο υπουργός άρχισε να απειλή τον λαό πως αν δεν δεχθεί τα νέα αντιλαϊκά μέτρα, τις νέες περικοπές των εισοδημάτων μας, αλλά και τους νέους εμέσους φόρους τους οποίους ήδη ανακοίνωσε, τότε οι δανειστές μας δεν θα μας δώσουν χρήματα. Επομένως δεν θα έχουμε χρήματα για να πληρωθούν μισθοί και συντάξεις και τα χρήματα που υπάρχουν φτάνουν μέχρι τις 15 Ιουλίου. Τα ψέματα πάνε σύννεφο και το παραμύθι του υπουργού οικονομικών δεν έχει τέλος.
Σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε πάλι στον ΣΚΑΙ και τον δημοσιογράφο κ. Παπαχελά, όταν του έθεσε υπ' όψιν τις παλαιότερες δηλώσεις του επί του συγκεκριμένου θέματος και ότι πρέπει να λάβει και νέα μέτρα, δίχως καθόλου να κοκκινίσει από ντροπή δήλωσε ότι: Το πρόβλημα δεν είναι ο υπουργός Παπακωνσταντίνου διότι και οποιοσδήποτε άλλος να ήταν υπουργός οικονομικών θα ελάμβανε πάλι τα ίδια μέτρα. Ο αδίστακτος αυτός τύπος αντί να δηλώσει αμέσως την παραίτηση του και να βρει τρύπα να κρυφτεί εξακολουθεί να παριστάνει τον υπουργό των οικονομικών. Είναι ο πρώτος υπουργός οικονομικών που σε διάστημα ενός χρόνου κατέστρεψε και χρεοκόπησε την Ελλάδα και κατάντησε τους Έλληνες πάμφτωχους και παρίες της Ευρώπης.
Ουσιαστικά το μνημόνιο απέτυχε στην συνείδηση των Ελλήνων πολιτών. Μετά μάλιστα και τις δηλώσεις του καμαριέρε Ντομινίκ Στρος Καν περί μυστικών συζητήσεων προεκλογικά με τον κ. Παπανδρέου, το επιχείρημα της κυβέρνησης του ότι τα 110 δις ευρώ δόθηκαν από την τρόικα γιατί ήταν απαραίτητα να πληρωθούν μισθοί και συντάξεις είναι αίολο. Το επιχείρημα αυτό του επικοινωνιακού επιτελείου της κυβέρνησης είναι μία τεράστια απάτη σε βάρος του Ελληνικού λαού που καλλιεργείται από τον Μάιο του 2010.
Σύμφωνα λοιπόν με τα στοιχεία του τελευταίου προϋπολογισμού, τα συνολικά καθαρά έσοδα του κράτους για το 2011 από τους άμεσους και έμμεσους φόρους θα φτάσουν τα 55,5 δις ευρώ. Οι δαπάνες τώρα για μισθούς και συντάξεις θα φτάσουν στα 21 δις ευρώ. Διαπιστώνουμε λοιπόν ότι, μεταξύ εσόδων και εξόδων υπάρχει μία διαφορά 34,5 δις για τις υπόλοιπες δαπάνες του δημοσίου. Επομένως το δάνειο των 110 δις ευρώ δεν δόθηκε για να πληρωθούν μισθοί και συντάξεις, αλλά για να μπορεί η Ελλάδα να εξοφλεί τα τοκοχρεολύσια παλαιοτέρων τοκογλυφικών δανείων της. Ιδού λοιπόν η μεγάλη απάτη της κυβέρνησης Παπανδρέου και η επιχείρηση φόβος που έχει ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό σε βάρος του Ελληνικού λαού. Ένα σχέδιο καλά δουλεμένο από το επικοινωνιακό επιτελείο της κυβέρνηση της συμφοράς, που έθετε το τρομακτικό ερώτημα μέτρα η χρεωκοπία.
Ο κ. Παπανδρέου εάν έχει την στοιχειώδη ευθιξία πρέπει άμεσα να πετάξει από την κυβέρνηση τον υπουργό του επί των οικονομικών. Τον πλέον αποτυχημένο από τους υπουργούς του. Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια κε Παπανδρέου, ο υπουργός σας με τα αντιλαϊκά του μέτρα γονάτισε τον υπερήφανο Ελληνικό λαό. Έχετε αφήσει έναν άσχετο και ξένο προς την Ελληνική πραγματικότητα να γκρεμίζει τον τόπο. Παίζει ο άνθρωπος αυτός με την υστεροφημία σας, εάν φυσικά αυτή σας ενδιαφέρει.

Νίκος Παπαγεωργίου.
 
Αναδημοσίευση: Ευστάθιος Φουρίκης
Πηγή: http://www.elkosmos.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=7806%3A%CE%97-%CE%BC%CE%B5%CE%B3%CE%AC%CE%BB%CE%B7-%CE%B1%CF%80%CE%AC%CF%84%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%A0%CE%91%CE%A3%CE%9F%CE%9A&catid=89%3A2008-10-10-10-48-18&Itemid=281

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩ- ΦΡΕΝΙΚΩΝ - ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΜΕ ; ; ;‏

ΑΓΑΠΗΤΟΙ  ΦΙΛΟΙ,                                                                                                                         30.  5.  2011

ΠΡΟ  ΚΑΙΡΟΥ  ΕΙΧΑΜΕ  ΣΤΕΙΛΕΙ  ΕΝΑ  ΠΛΗΡΩΣ  ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΟ  ΜΗΝΥΜΑ  ΣΧΕΤΙΚΟ  ΜΕ  ΤΗΝ  ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ  
ΤΟΥ  ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ  ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ,  ΤΟ  ΟΠΟΙΟ  ΩΣ  ΣΥΝΗΘΩΣ  ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΕ  ΝΑ  ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ  ή  ΕΣΤΩ  ΝΑ 
ΨΕΛΙΣΕΙ  ΚΑΠΟΙΑ  ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ  ΓΙΑ  ΤΗΝ  ΤΙΜΗ  ΤΩΝ  ΟΠΛΩΝ,  ΠΟΥ  ΛΕΜΕ. 

ΣΤΙΣ  23 / 5  ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑΜΕ  ΟΤΙ  << o  ΥΠΕΞ  διώκει  διπλωμάτη  επειδή διαμαρτυρήθηκε  για την
απαξίωση  των διπλωματών .  ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ  Ο  " ΥΠΟΥΡΓΟΣ "  ΔΗΜ.  ΔΡΟΥΤΣΑΣ,  ΠΡΟΕΒΗ  ΣΕ  δίωξη κατά του Έλληνα 
πρόξενου  στο Βανκούβερ και μέλος του Δ.Σ της Ένωσης  Διπλωματικών Υπαλλήλων (ΕΔΥ),  Γιώργου Αυφαντή,  ΚΑΙ 
είναι  έξαλλος  μαζί του, μετά από δήλωση  που έκανε στο ΒΗΜΑ  στις  6 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ.

Ο Γ. Αυφαντής  είχε εκφράσει τη δυσαρέσκεια του για την απαξίωση των  Ελλήνων διπλωματών από τον πρωθυπουργό, 
με αφορμή  την επίσκεψή του στο Ερζερούμ, όπου θα συζητούσε με  τους Τούρκους διπλωμάτες, κάτι που δεν έχει κάνε  με τους 
Έλληνες. Το ΥΠΕΞ τον κάλεσε σε απολογία κατηγορώντας  τον για προσβολή και απαξίωση. Δεν είναι η πρώτη φορά όμως που  
ο Γ. Αυφαντής εκνευρίζει τον Δ. Δρούτσα.  Σύμφωνα με τους συναδέλφους του πρόκειται για έναν «έντιμο, πατριώτη και δημοκρατικό 
διπλωμάτη, που μετά τη  συνεχιζόμενη απαξίωση των διπλωματών, έχει αποφασίσει  να λέει κάποια πράγματα με το όνομά τους,
ακόμα και  υπερβαίνοντας τα συνήθη όρια». Στο άρθρο στις  6 Ιανουαρίου 2011  που είχε τίτλο "  Αντιδράσεις για την επίσκεψη 
Παπανδρέου  στην Τουρκία λόγω υπερπτήσεων»   ο κ. Γ. Αϋφαντής, υπήρξε ιδιαίτερα αυστηρός:  «Εκτιμώ ότι οι συνάδελφοί
μου παρακολουθούν με ιδιαίτερο  ενδιαφέρον την επίσκεψη του κ. Πρωθυπουργού  στο Ερζερούμ.  Διότι από τα όσα θα ανακοινωθούν εκεί, θα μάθουν και οι  έλληνες διπλωμάτες κάποια νεότερα για την ακολουθούμενη  εξωτερική πολιτική. 
Μια πολιτική την οποία ΔΕΝ έχει σχεδιάσει η ελληνική  Διπλωματική Υπηρεσία και τις πτυχές της οποίας τα  στελέχη της αγνοούν.
Όπως άλλωστε τις αγνοεί και το Υπουργικό Συμβούλιο,  το ΚΥΣΕΑ και η Κοινή Γνώμη.   «Ας κοιτάξει ο ελληνικός λαός 
στο Ερζερούμ, στο Καστελόριζο, στο Αγαθονήσι, στο Σούνιο, στην Κύπρο. Αν  όσα συμβαίνουν εκεί τα επικροτεί, τότε,
πράγματι, δεν  χρειάζεται ελληνική Διπλωματική Υπηρερεσία ! ΟΙ ΤΟYΡΚΟΙ  ΔΙΠΛΩΜAΤΕΣ ΥΠΕΡΑΡΚΟYΝ» ! ! !

TA  ΑΝΩΤΕΡΩ  ΣΥΜΠΛΕΟΥΝ  ΜΕ  ΤΗΝ   ΕΠΙΣΤΟΛΗ  ΠΟΥ  ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ  ΣΤΗΝ  ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ  13/5   ΜΕ  ΤΙΤΛΟ 
ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ  ΓΙΑ  ΤΟΝ  ΔΡΟΥΤΣΑ"   ΜΕ  ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ  Προέδρου της Ενωσης Διπλωματικών Υπαλλήλων, πρέσβη 
Θ. Δασκαρόλλη.  Σ'  αυτήν  κατηγορεί τον  πρωθυπουργό  και  την  "ηγεσία  του  Υπουργ.  Εξωτερικών"  Δημ. Δρούτσα,  ότι
«επέλεξε την οδό των ανομολόγητων χειρισμών σε καίρια εθνικά θέματα από παραθεσμικούς μηχανισμούς, προφανώς όχι 
με το αζημίωτο», με  αποτέλεσμα, «η χώρα να βιώνει άμεσα τις οδυνηρές και καταστροφικές συνέπειες της διπλωματικής
και οικονομικής διαπραγματευτικής ανικανότητας των κυβερνώντων». 

Στην επιστολή, επί της ουσίας, όπως τουλάχιστον ερμηνεύεται από διπλωματικούς κύκλους, ο πρέσβης στέλνει το μήνυμα ότι
η διπλωματική υπηρεσία του υπουργείου Εξωτερικών διαλύεται «όχι λόγω της οικονομικής κρίσης, αλλά λόγω της συγκεκριμέ-
νης εξωτερικής πολιτικής "μη επιβάρυνσης" των σχέσεών μας με την Τουρκία. Χάριν της πολιτικής του κατευνασμού και της εκχώρησης κυριαρχίας των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων»
Νεο - οθωμανισμός 
Σαρκαστικά δε, οι ίδιοι κύκλοι συμπληρώνουν: «Αφού τα βρίσκουμε με τους Τούρκους, γιατί να έχουμε πρεσβείες στη Χιλή, στο Περού ή στο Καζακστάν. Θα 'χει η Τουρκία εκεί για μας, αφού προσχωρούμε στη νεο-Οθωμανική Αυτοκρατορία». 
Ο κ. Δασκαρόλλης σημειώνει ότι «η κατάργηση ελληνικών διπλωματικών και προξενικών αρχών θα εξοικονομήσει ελάχιστα σε σύγκριση με όσα θα μπορούσε να εισφέρει στον κρατικό προϋπολογισμό και έχει τεράστιο κόστος, διπλωματικό και πολιτικό. Τη διεθνή απομόνωση της χώρας»
Κι αυτό γιατί «οι ελληνικές πρεσβείες και τα προξενεία αντιμετωπίζονται σαν σχολάζουσες "αντιπαραγωγικές" ΔΕΚΟ. Οι εκάστοτε πολιτικοί μας προϊστάμενοι είναι αυτοί που απαξίωσαν την παραγωγή εξωτερικής πολιτικής από τη διπλωματική υπηρεσία. Εμφανίστηκαν παντογνώστες και με προκατασκευασμένες θέσεις, ενεθάρρυναν την αυτολογοκρισία στα τηλεγραφήματα και τις αναφορές μας». 
Κατά πρωθυπουργού 
Και καταλήγει βάλλοντας εμμέσως και κατά του πρωθυπουργού, καθώς διά της πλαγίας οδού αναφέρεται σε κατά καιρούς ρήσεις
του Γ. Παπανδρέου: «Κατά παραγγελίαν απόντες από τις εξελίξεις, με απαξιωμένη τη θεσμική υποχρέωση λόγου και πρότασης, οι Ελληνες διπλωμάτες δεν αξιοποιούμαστε ούτε ως εναργείς φορείς εθνικού αντιλόγου στη διεθνή διαπόμπευση και δαιμονοποίηση της χώρας, για την οποία μείζονα ευθύνη έχουν τουλάχιστον επιπόλαιες κυβερνητικές διακηρύξεις περί "Τιτανικού", μειωμένης εθνικής κυριαρχίας και περίπου αναγόρευσης της πατρίδας μας σε κοιτίδα της διαφθοράς»
Ερωτηθείς για την επιστολή χθες ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Γρ. Δελαβέκουρας, αρνήθηκε να τη σχολιάσει. Περιορίστηκε να επαναλάβει, παραπέμποντας «σε κάθε δήλωση και κάθε συνέντευξη του υπουργού Εξωτερικών», ότι «δεν υπάρχει καμία , πολιτική κατευνασμού, καμία απεμπόληση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Ελλάδας».  ΝΑΙ  ΤΩΡΑ  ΜΑΣ  ΕΠΕΙΣΕ
ΚΑΙ  . . . ΗΣΥΧΑΣΑΜΕ !

ΝΑ  προστεθεί  και η  πρόσφατη  ανάκληση  του  ΠΡΟΞΕΝΟΥ  κ.  ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ-ΚΑΜΑΡΙΝΟΥ  στο  Αργυρόκαστρο  για  τις  
ελληνικές  του θέσεις  στη  Β.  ΗΠΕΙΡΟ,  οπότε  αβίαστα  προκύπτει  ότι  το  κατ' όνομα  ΥΠ.  ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ  έχει  καταστεί  ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ  γιά  τα  ΕΘΝΙΚΑ  ΜΑΣ  ΘΕΜΑΤΑ  ΚΑΙ  ΠΡΕΠΕΙ  ΝΑ  . . . ΕΞΑΧΘΕΙ  (! ! ! )  ΠΡΙΝ  ΘΡΗΝΗΣΟΜΕ  ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ  ΤΟΥ  ΕΘΝΙΚΟΥ  ΜΑΣ  ΧΩΡΟΥ  ΚΑΤΑ  ΤΗΝ  ΙΣΤΟΡΙΚΗ  . . . ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ   ΤΗΣ  ΤΟΤΕ  ΠΡΟΕΔΡΟΥ  ΤΗΣ  ΒΟΥΛΗΣ,  ΚΑΙ  ΝΥΝ  ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟΥ,  ΚΥΡΙΑΣ  ΜΠΕΝΑΚΗ,   ΣΤΟΝ  ΠΡΟΕΔΡΟ  ΤΗΣ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.    


ΦΙΛΙΚΗ  ΕΤΑΙΡΙΑ  2010

ΑΝΤ. ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ  - Διαχειριστής

Οι Ιλλουμινάτοι (Πεφωτισμένοι) & η Νέα Παγκόσμια Τάξη

Οι Ιλλουμινάτοι (Πεφωτισμένοι) & η Νέα Παγκόσμια Τάξη



Οι Ιλλουμινάτοι αποτελούν ίσως την πλέον ιδιάζουσα περίπτωση στην ιστορία των μυστικών εταιριών αφού, αν και διέγραψαν μια συντομότατη πορεία στο εσωτεριστικό στερέωμα, κατόρθωσαν να δημιουργήσουν γύρω τους έναν μύθο αντιστρόφως ανάλογο με τη διάρκεια της δράσης τους. Κατάφεραν επίσης να επηρεάσουν σε μεγάλο βαθμό πολλές μεταγενέστερες μυστικές εταιρίες, ενώ τόσο το όνομα όσο και οι διδασκαλίες τους αποτέλεσαν και συνεχίζουν να αποτελούν το μήλο της έριδος για αρκετές μυστικές οργανώσεις και πεδίο ανεξάντλητης έρευνας για τους μελετητές...

Η Άνοδος και η Πτώση των Αρχικών «Πεφωτισμένων»
Οι Ιλλουμινάτοι (Πεφωτισμένοι) ιδρύθηκαν την 1η Μαΐου του 1776, στο Ίνγκολστατ της Βαυαρίας, από τον Άνταμ Βάισχαουπτ. Ωστόσο, πολλοί ερευνητές υποστηρίζουν ότι προϋπήρχαν κατά δέκα χρόνια, έχοντας διαφορετικό όνομα. Αν δεχτούμε τις θεωρίες αυτές, θα πρέπει να θεωρήσουμε ότι οι Πεφωτισμένοι προϋπήρξαν ως Order of the Perfectibilists (Τάγμα των Τελείων), από το 1766.
Ο ιδρυτής τους είχε μορφωθεί από τους Ισουΐτες, τους οποίους κατέληξε να απεχθάνεται και να θεωρεί εχθρούς του, αν και είχε συνειδητοποιήσει ότι οι μέθοδοι που χρησιμοποιούσαν ήταν πολύ αποδοτικές και δεν παρέλειψε να τις χρησιμοποιήσει κι ο ίδιος στην προσπάθεια εδραίωσης της οργάνωσης του.
Ο Άνταμ Βάισχαουπτ ήταν καθηγητής Κοινωνικού Δικαίου στο Πανεπιστήμιο του Ίνγκολστατ της Βαυαρίας. Κατά γενική ομολογία ήταν άνθρωπος ηθικός, μεαςυνήθιστες διανοητικές δυνατότητες και έντονα ριζοσπαστικές ιδέες. Από πολύ νωρίς είχε έρθει σε ρήξη με το εκκλησιαστικό και το πολιτικό κατεστημένο και δεν έχανε ευκαιρία να περνά τις φιλελεύθερες και ανατρεπτικές ιδέες του στους φοιτητές του, εκφράζοντας ριζοσπαστικές σκέψεις για τη φιλοσοφία, την πολιτική και τη θρησκεία.
θέλησε να δημιουργήσει τους Ιλλουμινάτους, φιλοδοξώντας να φτιάξει μια κλειστή ελιτίστικη λέσχη που να αποτελείται από φωτισμένους διανοούμενους, οι οποίοι θα μπορούσαν να αναπτύξουν από κοινού τις διάνοιες τους, συμβάλλοντας παράλληλα στην ανάπτυξη της διάνοιας των ανθρώπων που θα έρχονταν σε επαφή μαζί τους. Έτσι, προσπάθησε να συγκεντρώσει στις τάξεις της μυστικής του εταιρίας άτομα που θα συνδύαζαν γνώσεις και υψηλό ηθικό επίπεδο και τα οποία θα προέβαλλαν προς τα έξω έναν τρόπο ζωής που θα χαρακτηριζόταν από αρετή κι ανθρωπισμό.
Ο στόχος αυτός επιτεύχθηκε ως έναν βαθμό αφού, από την πρώτη στιγμή στις τάξεις των Ιλλουμινάτων συνέρευσαν σπουδαίες προσωπικότητες της εποχής, όπως ο Μιραμπώ, ο Γκαίτε, ο Χέρντερ, ο κόμης Μπανφλαί, ο Μπετόβεv, πιθανότατα ο Μότσαρτ και πολλοί άλλοι. Ωστόσο, όπως και κάθε άλλη μυστική εταιρία ανά τους αιώνες, οι Ιλλουμινάτοι δεν κατόρθωσαν να αποφύγουν την εισδοχή στις τάξεις τους και ανθρώπων αμφιβόλου ηθικής και ποταπών προθέσεων, αφού δεν μπόρεσαν να αποτελέσουν εξαίρεση στον κανόνα που θέλει τις εσωτεριστικές κι αποκρυφιστικές οργανώσεις να είναι ως έναν βαθμό χωνευτήρι όπου συμμετέχουν αρκετοί απατεώνες και τυχοδιώκτες προκειμένου να προβάλουν προσωπικές φιλοδοξίες, να επιτύχουν περίπλοκους στόχους και να δώσουν διέξοδο σε προσωπικά τους πάθη.
Από την πρώτη στιγμή, ο Βάισχαουπτ βρήκε αρωγό στην προσπάθεια ίδρυσης των Ιλλουμινάτων τον βαρόνο Άντολφ Φραντζ Φρίντριχ Λούνβιχ Φον Κνίγκε. Ο Φον Κνίγκε ήταν ήδη μυημένος στον τεκτονισμό πριν γνωρίσει τον Βάισχαουπτ κι έτρεφε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον μυστικισμό. Η συμμετοχή του στις τάξεις των Ιλλουμινάτων ήταν ίσως ο καθοριστικός παράγοντας που άνοιξε τον δρόμο για τη μύηση κι άλλων ευγενών, προσδίδοντας έτσι στους Πεφωτισμένους την απαραίτητη λαμπρότητα που θα έπρεπε να συμβαδίζει με την αυστηρή ηθική διδασκαλία τους.
Λίγο καιρό μετά την ίδρυση τους οι Ιλλουμινάτοι αριθμούσαν 2.000 περίπου μέλη, ενώ η δράση τους είχε ξεπεράσει τα στενά γεωγραφικά όρια της Βαυαρίας κι είχε εξαπλωθεί στην Αυστρία, τη Γερμανία, τη Γαλλία, το Βέλγιο, την Ολλανδία, τη Σουηδία, τη Δανία, την Πολωνία, την Ουγγαρία και την Ιταλία.
Ο Βάισχαουπτ είχε οργανώσει τους Ιλλουμινάτους βασισμένους σε πρότυπα των Ιησουϊτών και του Τεκτονισμού. Η μυστικότητα έπαιζε πρωτεύοντα ρόλο στη δομή και την οργάνωση τους, ενώ οι ίδιοι διέδιδαν θεωρίες αντιφατικές και διαμετρικά αντίθετες μεταξύ τους σχετικά με τους σκοπούς και τη δράση τους ώστε να στρατολογούν έτσι όσο το δυνατόν περισσότερα ισχυρά μέλη. Στους προσήλυτους κρατούνταν μυστικοί οι στόχοι της οργάνωσης, στους οποίους μυούνταν σταδιακά, με τρόπο ώστε κάθε φορά να καταρρίπτεται η προηγούμενη διδασκαλία που τους είχε παρουσιαστεί ως αληθινή. Η δομή του τάγματος ήταν τέτοια, ώστε εκτός από τον εσωτερικό κύκλο, ο καθένας από τους υπόλοιπους αδελφούς να γνωρίζει μόνο δυο από τους αδελφούς που ανήκαν στην ίδια με αυτόν βαθμίδα μύησης, εξασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο ένα στεγανότατο σύστημα ασφαλείας. Κάθε τέτοια τριάδα αδελφών βρισκόταν σε επαφή και καθοδηγούταν από έναν αδελφό ανώτερης τάξης, ο οποίος ηγούταν μερικών ακόμη κατώτερων τριάδων και ούτω καθεξής. Τα ανώτερα στελέχη είχαν υιοθετήσει κωδικά ψευδώνυμα, όπως Σπάρτακος, Κάτων, Φίλων, Άpns, Διομήδης, Σύλλας, κ.λπ. Κωδικά ονόματα είχαν καθιερωθεί και για τις περιοχές όπου δραστηριοποιούνταν οι στοές τους. Έτσι, η ίδια η οργάνωση αποκαλούταν Αθηναϊκή Ακαδημία, το Μόναχο ήταν η Αθήνα, η Βαυαρία ήταν η Αχαΐα, το Ίνγκολστατ ήταν η Έφεσος, η Αυστρία ήταν η Αίγυπτος, κ.λ.π.
Την ίδια περίπου εποχή, ο Βάισχαουπτ και ο Φον Κνίγκε αποφάσισαν να μεταφέρουν το αρχηγείο των Πεφωτισμένων στη Φραγκφούρτη, που εκτός από φρούριο του ευρωπαϊκού κεφαλαίου, είχε μετατραπεί και σε σημαντικό κέντρο επαναστατικής δραστηριότητας και πολιτικών ζυμώσεων, αλλά και σε πόλο έλξης των σημαντικότερων μυστικών εταιριών που δραστηριοποιούνταν την εποχή εκείνη. Πολλοί Ιλλουμινάτοι μάλιστα άρχισαν να συμμετέχουν τότε στις συνεδριάσεις τns Μεγάλης Στοάς τns Φραγκφούρτns, η οποία, σύμφωνα με πολλούς ερευνητές, μετατράπηκε σταδιακά σε δορυφορικό τάγμα των Πεφωτισμένων.
Τότε περίπου άρχισαν και οι διαφωνίες μεταξύ του Βάισχαουπτ και του Φον Κνίγκε, που αφορούσαν κυρίως το τυπικό και τελετουργικό μέρος τns δραστηριότητας των Ιλλουμινάτων, καθώς και διοικητικά θέματα, που τελικά κατέληξαν στην αποχώρηση του Φον Κνίγκε από το τάγμα στις αρχές τού 1784.
Λίγους μήνες αργότερα, θα επερχόταν και η οριστική διάλυση των Πεφωτισμένων από τη βαυαρική κυβέρνηση, στα πλαίσια του απαγορευτικού διατάγματος περί μυστικών εταιριών που εκδόθηκε στις 22 Ιουνίου 1784. Ακολούθησαν σφοδρότατες διώξεις των Ιλλουμινάτων κι εκατοντάδες μέλη τους φυλακίστηκαν. Ο ίδιος ο Βάισχαουπτ κατόρθωσε να διαφύγει τη σύλληψη και αφού βρήκε για κάποιον καιρό καταφύγιο στον πύργο του δούκα τού Σαξ - Γκόθα, εξαφανίστηκε μυστηριωδώς από το ιστορικό προσκήνιο.
Πολλοί πιστεύουν ότι οι Ιλλουμινάτοι συνέχισαν να υπάρχουν και μετά τη βίαιη διάλυση τους, δημιουργώντας παρακλάδια του τάγματος. Όλες ωστόσο οι προσπάθειες αναβίωσης της αρχικής οργάνωσης ναυάγησαν οικτρά, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει ούτε το απειροελάχιστο ιστορικό στοιχείο ότι οι Πεφωτισμένοι συνέχισαν να υπάρχουν, έστω και με διαφορετικό όνομα μετά το 1800.

Τα Εξαφανισμένα Βιβλία των Ιλλουμινάτων
«Θα εξοντωθούν όλοι οι τύραννοι με μια έκρηξη. Δηλώστε πως κάθε κυριαρχία συνίσταται από τον κοινό πατριωτισμό, ενώ η αλληλεγγύη στην ολοκλήρωση του ανθρώπου μέσα σε ένα και μόνο ένα κοινό έθνος. θα δημιουργήσουμε ένα παγκόσμιο κράτος, μια στέρεα αυτοκρατορία, το κράτος των ενωμένων ελεύθερων ατόμων, πρώτα την ευρωπαϊκή κι έπειτα την παγκόσμια δημοκρατία. Όταν καταρρεύσει ο πύργος του Λονδίνου, όπως κατέρρευσε αυτός του Παρισιού, όταν θα καταρρεύσει η Αγία Ρώμη και η Αγία Ρωσία, τότε όλοι οι τύραννοι θα χαθούν. Όλοι οι άνθρωποι θα γίνουν ένα έθνος, όλες οι μορφές εμπορίου θα ενοποιηθούν σε ένα κοινό εμπόριο, όλες οι επιστήμες θα γίνουν μια, όλα τα συμφέροντα θα συγκλίνουν σε ένα συμφέρον». (Βαρόνος Ανάχαρσις Κλοτζ, Πρώσος Ιλλουμινάτος)
«H σωτηρία δεν βρίσκεται εκεί που οι ισχυροί θρόνοι υπερασπίζονται με σπαθιά, όπου οι καπνοί από τα θυμιατήρια αναδύονται στον ουρανό ή εκεί όπου χιλιάδες δυνατών ανθρώπων διασχίζουν τα πλούσια χωράφια της σποράς. H επανάσταση που ετοιμάζεται να ξεσπάσει θα είναι στείρα αν δεν είναι ολοκληρωμένη». (Άνταμ Βάισχαουπτ)
«Γιατί να είναι αδύνατον για το ανθρώπινο γένος να φτάσει την τελειοποίηση του, δηλαδή την ικανότητα του να αυτοκυβερνάται; Δεν χρειαζόμαστε ρυθμιστικές εξουσίες και αστικούς κώδικες. Όταν τελικά η λογική γίνει θρησκεία για τον άνθρωπο, τότε μόνον το πρόβλημα θα λυθεί, θα μπορέσουμε τότε να αποτινάξουμε τον ζυγό των μοναρχών και των ιερατείων, να καταστρέψουμε από τα θεμέλια τον αστικό κόσμο και να τον ξανακτίσουμε με κύρια κατεύθυνση την επιστροφή στην αγνότητα της Φύσης. Θρησκεία, πατριωτισμός και οικογένεια θα πρέπει να διαλυθούν, να απορρίψουμε κάθε κοινωνικό δεσμό για να φτιάξουμε έναν ενιαίο κόσμο, έναν παγκόσμιο λαό. Αρχικά μπορούμε να διαλύσουμε αυτούς τους ζυγούς μέσω της επιστήμης και της ανθρώπινης λογικής έπειτα να μεταμορφώσουμε τις τοπικές οικονομίες σε συλλογικές για να μπορέσουμε να καταλήξουμε στην κατάργηση τους. Πρέπει να εργαστούμε στα θεμέλια». (Άνταμ Βάισχαουπτ)
Όλα τα παραπάνω υποτίθεται ότι αποτελούν αποσπάσματα από έγγραφα των Ιλλουμινάτων. Και λέω υποτίθεται, γιατί πολύ απλά, ακόμη κι αυτό το σημείο είναι σκοτεινό. Αν είμαστε βέβαιοι ότι εξέφραζαν τις απόψεις τους, τότε θα μπορούσαμε να ξεκαθαρίσουμε ίσως και τις προθέσεις τους. Αν είχαμε στα χέρια μας κάποιο βιβλίο, αντίστοιχο έστω με τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών, όσο αμφισβητούμενη κι αν ήταν η γνησιότητα του, θα μπορούσαμε να έχουμε μια βάση για την αρχή της διερεύνησης της φιλοσοφίας και του τρόπου δράσης των Ιλλουμινάτων. Όμως, κανένα τέτοιο βιβλίο δεν υπάρχει και το γεγονός αυτό γεννά από μόνο του ένα νέο μυστήριο.
Κανονικά θα έπρεπε να υπάρχει κάποιο τέτοιο βιβλίο, αν όχι γραμμένο από τους ίδιους τους Ιλλουμινάτους, τουλάχιστον γραμμένο από αυτούς που τους διέλυσαν. Η ιστορία είναι σαφής και δεν χωρά αμφισβητήσεις: Όταν οι βαυαρικές αρχές διέλυσαν τους Ιλλουμινάτους, εισέβαλαν στο σπίτι του Φον ΣΒάικ, ο oποίος εκτός από εξέχων μέλος της οργάνωσης με το ψευδώνυμο Κάτωνας ήταν και προσωπικός σύμβουλος του πρίγκιπα Φον Σαλμ. Εκεί βρήκαν και κατάσχεσαν έγγραφα που περιέγραφαν πολλές από τις μεθόδους των Ιλλουμινάτων, καθώς και μεγάλο μέρος τns αλληλογραφίας τού Βάισχαουπτ με τους αξιωματούχους του τάγματος. Η βαυαρική κυβέρνηση τύπωσε ένα βιβλίο με τα αρχεία αυτά, που είχε τον τίτλο Τα Γνήσια Έγγραφα του Τάγματος των Ιλλουμινάτων, το οποίο απέστειλε σε όλες τις κυβερνήσεις τns Ευρώπης για ενημέρωση.
Πού είναι αυτό το βιβλίο και τι ακριβώς έγραφε; Πως είναι δυνατόν να μην υπάρχει σήμερα ούτε ένα, έστω κι αμφισβητούμενο αντίγραφο του; Ποιοι μπόρεσαν να το εξαφανίσουν και για ποίους λόγους; Ποιο ήταν το περιεχόμενο του και ποιες θεωρίες παρουσιάζονταν στις σελίδες του; Ποιες μεθόδους κοινωνικής μηχανικής περιέγραφε ώστε να χρειαστεί να κοινοποιηθούν στις κυβερνήσεις της Ευρώπης προς ενημέρωση; Τι μυστικά έκρυβε; Και τέλος, πώς είναι δυνατόν να μην έχει αναζητηθεί κι εντοπιστεί από τους χιλιάδες ερευνητές που ασχολήθηκαν κι ασχολούνται ακόμη με το μυστήριο των Ιλλουμινάτων;
Όμως, ουσιαστικά, δεν πρέπει να μιλάμε για ένα μόνο βιβλίο-φάντασμα που αφορά τους Ιλλουμινάτους αλλά για πολλά. Είναι γνωστό ότι ο Άνταμ Βάισχαουπτ, μετά τη διάλυση τns οργάνωσης που είχε δημιουργήσει και τη φυγή του στην πόλη Γκόθα, όπου βρήκε άσυλο στον πύργο του δούκα Ερνέστου, συνέγραψε και εξέδωσε πλήθος βιβλίων, πολλά εκ των οποίων αφορούσαν τον Ιλλουμινατισμό. Μερικά από αυτά, σύμφωνα με διάφορες αναφορές ήταν τα: A Picture of Illuminism (1786), A Complete History of the Persecution of the Illuminati in Bavaria (1785), An Apology for the Illuminati (1786), An improved System of Illuminism (1787), Studies in Illumination (1789) και πολλά άλλα. Κανένα από αυτά δεν σώζεται σήμερα, ούτε και γνωρίζουμε από αναφορές τρίτων το περιεχόμενο τους.
Αντιθέτως, πολλά από τα βιβλία του συνιδρυτή των Ιλλουμινάτων βαρόνου Φον Κνίγκε, σώζονται μέχρι σήμερα. Μερικά από αυτά είναι τα: On the Jesuits, Freemasons and Rosicrusians (1781), Essay on freemasonry (1784), Contribution Towards the Latest History of the Order of the Freemasons (1788), On Conversation with Men (1790), κ.ά. Κανένα από αυτά δεν αφορά τους Ιλλουμινάτους στους οποίους ο Φον Κνίγκε διαδραμάτισε ηγετικό ρόλο, ενώ παραδόξως, τα περισσότερα από αυτά αφορούν τον τεκτονισμό, τον οποίο γνωρίζουμε ότι τελικά είχε αποκηρύξει. Να υποθέσουμε ότι ο Φον Κνίγκε δεν έγραψε κανένα βιβλίο για τους Ιλλουμινάτους ή μήπως έγραψε κάποια βιβλία που είχαν την ίδια τύχη με τα βιβλία του Βάισχαουπτ;
Πως είναι δυνατόν κανένα από τα βιβλία του Βάισχαουπτ να μην κυκλοφορεί έστω και σε πλαστό ή παραποιημένο αντίγραφο; Πώς είναι δυνατόν ο Φον Κνίγκε να μην έγραψε τίποτα για τους Ιλλουμινάτους, ενώ έγραψε πλήθος βιβλία για τον τεκτονισμό; Ποια είναι η δύναμη αυτή που εξαφανίζει βιβλία που όχι μόνο θα ήταν τρομερά ενδιαφέροντα για κάθε μελετητή της ιστορίας των μυστικών εταιριών και της μυστικής ιστορίας του κόσμου, αλλά θα διαφώτιζαν επίσης ή θα διαστρέβλωναν (σε περίπτωση παραποίησης); Όπως και να 'χει πάντως θα έδιναν κάποια ιδέα για τη φιλοσοφία, τις προθέσεις τις μεθόδους και τον τρόπο δράσης της πιο μυστηριώδους οργάνωσης που υπήρξε ποτέ.

0ι Ιλλουμινάτοι Είναι Παντού...
Ελάχιστες είναι οι θεωρίες συνωμοσίας που δεν εμπλέκουν τους Ιλλουμινάτους έστω και σε κάποιο δευτερεύον ή περιφερειακό σενάριο τους. Έτσι, οι Ιλλουμινάτοι φέρονται να έχουν σχέση με τον τεκτονισμό, με όλες τις επαναστάσεις, με τους παγκόσμιους πολέμους, με την ίδρυση της Αμερικής, με τους εξωγήινους, με τη Νέα Παγκόσμια Τάξη, με τον έλεγχο της παγκόσμιας οικονομίας, με τις μεθόδους ελέγχου των μαζών, με τον κομμουνισμό, με τον αναρχισμό, με τον φασισμό, με τις σύγχρονες οργανώσεις και λέσχες που κυβερνούν τον κόσμο, με το κίνημα των χίπις, με τα ναρκωτικά, με το λαθρεμπόριο όπλων, με τις σημαντικότερες μυστικές υπηρεσίες, με τις περισσότερες μυστικές εταιρίες, με την απόρρητη τεχνολογία, με τα ταξίδια στο διάστημα, με τους εξωγήινους, με τον σατανισμό, με τα παρασκήνια της πολιτικής, με διάφορες θρησκευτικές σέχτες και αιρέσεις, με... με... με... Με λίγα λόγια, οι Ιλλουμινάτοι είναι παντού.
As πάρουμε μια αμυδρή μόνο γεύση από αυτού του είδους τις συνδέσεις που έχουν επιχειρήσει κατά καιρούς διάφορες συνωμοσιολογικές θεωρίες:
• Ο Άνταμ Βάισχαουπτ είχε μυηθεί στον τεκτονισμό το 1777, στην στοά Theodoro of Good Counsel του Μονάχου, που πολλοί την αναφέρουν με το όνομα Theodore of Caution.
• Τέκτονας ήταν και ο βαρόνος Φον Κνίγκε, που είχε μυηθεί το 1772 στη High Lodge of Strict Observance τού Κάσελ.
• Υπάρχουν πληροφορίες ότι ο Βάισχαουπτ και ο Φον Κνίγκε διαπραγματεύτηκαν την ένωση των Ιλλουμινάτων με τον τεκτονισμό στις 20 Δεκεμβρίου 1781, σχέδιο που προχώρησε και ολοκληρώθηκε έναν χρόνο αργότερα, στο συνέδριο του Βίλχελμσμπαντ, που έλαβε χώρα στις 16 Ιουλίου 1782 και στο οποίο συμμετείχαν Τέκτονες, Ιλλουμινάτοι και Μαρτινιστές από ολόκληρη την Ευρώπη.
• Ένα από τα βασικότερα μότο των Ιλλουμινάτων ήταν το «Ewige Blumenkraft» - «Η Αιώνια Δύναμη των Λουλουδιών», που μετεξελίχθηκε στο Flower Power των χίπις, των Παιδιών των Λουλουδιών, ενός κινήματος δηλαδή που δημιούργησαν οι Ιλλουμινάτοι για να προωθήσουν τη διάδοση των ναρκωτικών.
• Ένα άλλο μότο των Ιλλουμινάτων ήταν το «Ε Pluribus Unum», που σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει «Από τα Πολλά το Ένα» και πιθανόν να εξέφραζε την επιθυμία τους να επιτύχουν την οργάνωση πολλών κρατών υπό την εξουσία μιας κεντρικής κυβέρνησης. Ακριβώς αυτό το μότο εμφανίζεται στην εμπρόσθια όψη της μεγάλης σφραγίδας των Η.Π.Α., γραμμένο πάνω σε μια κορδέλα που κρατά στο στόμα του ένας αετός. Ο αετός αυτός βρίσκεται κάτω από 13αςτέρια (το 13 ήταν ο κωδικός αριθμός των Ιλλουμινάτων και αντιστοιχούσε στους βαθμούς μύησής τους), κρατά στο ένα πόδι του 13 βέλη, ενώ στο άλλο κρατά κλαδί ελιάς με 13 φύλλα και μπροστά από το σώμα του υπάρχει ασπίδα με 13 κατακόρυφες λουρίδες.
• Στην πίσω όψη της ίδιας σφραγίδας φιγουράρει η κόλουρη πυραμίδα με τον παντεπόπτη οφθαλμό, το γνωστό σύμβολο των Ιλλουμινάτων. H πυραμίδα αυτή αποτελείται από 13 σειρές λίθων, ενώ στη βάση της υπάρχουν τα γράμματα MDCCLXXVI, που πολύ απλά είναι ο λατινικός τρόπος γραφής του αριθμού 1776, του έτους ίδρυσης των Ιλλουμινάτων. Ακριβώς κάτω από τη βάση της κόλουρης πυραμίδας υπάρχει η φράση «Novus Ordo Seclorum», δηλαδή «Νέα Τάξη Πραγμάτων».
• Ένας ακόμη από τους κωδικούς αριθμούς των Ιλλουμινάτων ήταν και το 5, που στη λατινική αρίθμηση συμβολίζεται με το γράμμα V. Το γράμμα V παραπέμπει ευθέως στον σύμβολο της νίκης που σχηματίζεται από τον δείκτη και τον παράμεσο του χεριού, και το οποίο χρησιμοποίησε και καθιέρωσε αυθαίρετα ο Ουίνστον Τσόρτσιλ. Το 5 παραπέμπει όμως και στο σχήμα του πενταγώνου, ένα από τα βασικότερα σύμβολα των Ιλλουμινάτων αλλά και τις αμερικανικής και κατ' επέκταση της νεοταξικής ισχύος, αφού Πεντάγωνο ονομάζεται και είναι το Αμερικανικό Γραφείο Άμυνας που βρίσκεται κοντά στον ποταμό Πότομακ στην Ουάσινγκτον.
• Ένα από τα περίφημα συνθήματα των Ιλλουμινάτων ήταν το «Heute die Welt, Morgens das Sonnesystem», που σημαίνει «Σήμερα ο κόσμος, Αύριο το Ηλιακό Σύστημα». Αυτό ακριβώς το σύνθημα παραφράστηκε από τον Χίτλερ και μετατράπηκε στο πασίγνωστο «Σήμερα η Γερμανία, Αύριο ο Κόσμος».
• Ο Μπακούνιν, ο μεγάλος θεωρητικός του αναρχισμού φαίνεται να είχε επηρεαστεί έντονα από τον Ανταμ Βάισχαουπτ και υπάρχουν πολλά κοινά σημεία στη στάση των δυο αυτών ανδρών απέναντι στην εξουσία, την πολιτική και τη θρησκεία.
• Τα μέλη του γερμανικού κομμουνιστικού κινήματος ονομάζονταν Σπαρτακιστές, όπως ακριβώς και ο Βάισχαουπτ που είχε υιοθετήσει το ψευδώνυμο Σπάρτακος.
• Ο Άνταμ Σμιθ, που είχε γεννηθεί το 1723 (χρονολογία γέννησης και του Άνταμ Βάισχαυπτ), έγραψε το καθοριστικό για την παγκόσμια οικονομία σύγγραμμα του The Wealth of Nations το 1776 (χρονολογία ίδρυσης των Ιλλουμινάτων) και το βιβλίο αυτό δημοσιεύτηκε σε ολόκληρο τον δυτικό κόσμο το 1784, τη χρονιά δηλαδή που διαλύθηκε επισήμως το Τάγμα των
Πεφωτισμένων.
• Η ημερομηνία ίδρυσης των Ιλλουμινάτων είναι η 1η Μαΐου του 1776. Η 1η Μαΐου έχει καθιερωθεί από το 1886 ως ημέρα εορτασμού της παγκόσμιας εργατικής τάξης από το International Socialist Congress, αλλά είναι επίσης και η παραμονή της Βαλπουργίας Νύχτας των Μαγισσών.
• Ο Γουίλιαμ Χ. Ράσελ, ο ιδρυτής της οργάνωσης «Κρανίο και Οστά», μιας από τις σπουδαιότερες κλειστές λέσχες που διαμορφώνουν το σκηνικό της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, φέρεται να είχε μυηθεί σε μία από τις εναπομένουσες στοές των Βαυαρών Ιλλουμινάτων κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού του στη Γερμανία, λίγο πριν ιδρύσει την περιβόητη πλέον οργάνωση του Γέηλ.
• Ο όρος Νέα Παγκόσμια Τάξη (New World Order), που καθρεφτίζει το Ιλλουμινατικό «Novus Ordo Seclorum», ακούστηκε για πρώτη φορά επίσημα διά στόματος Τζορτζ Μπους (πατρός) σε μια περιβόητη πλέον ομιλία του, στην οποία είχε πει κατά λέξη: «We are coming to a New World Order. The 21st century is arriving like an Illumination of a thousand lights».
Και τα παραπάνω δεν αποτελούν παρά ελάχιστο μόνο δείγμα των επίμαχων σημείων στα οποία στηρίζονται οι κάθε μορφής συνωμοσιολόγοι για να αναπτύξουν θεωρίεε που εμπλέκουν τους Ιλλουμινάτους με κάθε παρασκηνιακή κίνηση που διαμορφώνει τον κόσμο μας.

...Και Πουθενά
Προκαλεί σίγουρα κατάπληξη το γεγονός ότι τα συνωμοσιολογικά σενάρια αυτού του είδους αποδίδουν τόσο μεγάλη δύναμη σε μια μυστική εταιρία η οποία, επίσημα τουλάχιστον, έδρασε για ένα τόσο βραχύ χρονικό διάστημα.
Βάσει των ιστορικών στοιχείων, οι Ιλλουμινάτοι δραστηριοποιήθηκαν από το 1776 έως το 1784, δηλαδή για περίπου εννέα χρόνια. Αν δεχτούμε δε ότι προϋπήρξαν με την ονομασία Order of the Perfectibilists από το 1766, όπως υποστηρίζουν αρκετοί μελετητές τότε η διάρκεια ζωής της οργάνωσης αυξάνεται στα δεκαεννέα χρόνια. Ενώ ακόμη κι αναφορές σε εναπομείναντες κλάδους τους που κατάφεραν να ξεφύγουν από τις διώξεις, σταματούν στα τέλη του 18ου αιώνα, υποδηλώνοντας την οριστική εξαφάνιση τους στην καλύτερη περίπτωση ύστερα από 30 - 40 χρόνια συνολικής δράσης. Καθ' όλο αυτό το διάστημα, οι πηγές επιμένουν πως ο αριθμός των μελών τους δεν ξεπέρασε ποτέ τα 2.000 άτομα.
Πώς είναι δυνατόν μια τόσο βραχύβια μυστική εταιρία, με τόσα λίγα μέλη, να εμπλέκεται με τον ολοκληρωτικό έλεγχο των παγκόσμιων εξελίξεων τη στιγμή που άλλες παρόμοιες οργανώσεις, με ολόκληρους αιώνες ιστορικά εξακριβωμένης δράσης κι εκατοντάδες χιλιάδες μέλη, που υφίστανται ακόμη και διατηρούν ισχυρότατες διασυνδέσεις με πολιτικούς, οικονομικούς, εκκλησιαστικούς κι επιστημονικούς κύκλους, δεν έχουν καταφέρει να αποσπάσουν έστω και ελάχιστη από τη φήμη των Ιλλουμινάτων που βρίσκονται παντού και πουθενά;
Ίσως η σπουδαιότητα που αποδίδεται στους Ιλλουμινάτους να σχετίζεται με τη θρυλική δράση τους, η οποία είναι καλυμμένη με μυστήριο κι ακροβατεί μεταξύ φαντασίας και πραγματικότητας σχετικά με τις προσπάθειές τους να συνενώσουν όλες τις μυστικές εταιρίες, κυρίως της Ευρώπης, ώστε να εργαστούν, όλες μαζί, για την επίτευξη ενός κοινού στόχου, τον οποίο οι συνωμοσιολόγοι αποκαλούν «το μεγάλο σχέδιο της παγκόσμιας επανάστασης».
Παρόμοιες προθέσεις και στόχους είχαν όμως κατά καιρούς αρκετές ακόμη μυστικές εταιρίες και κινήματα, που σε καμία περίπτωση δεν κατόρθωσαν να αποσπάσουν έστω και ψήγματα της αίγλης των Ιλλουμινάτων.
Το πιο πρόσφατο τέτοιο παράδειγμα είναι αυτό της «Συναρχίας,» του μυστηριώδους Σαιντ Υβ ντ' Αλβέντρ, που στις αρχές του 20ου αιώνα προσπάθησε να διατυπώσει την ιδέα μιας «συγκυβέρνησης», η οποία θα απαρτιζόταν από ηγετικές φυσιογνωμίες της πολιτικής της οικονομίας και των διαφόρων εσωτεριστικών ταγμάτων. Η ιδέα της Συναρχίας είχε βασιστεί στα πρότυπα του Τάγματος των Ναϊτών κι ευαγγελιζόταν μια ειρηνική και ταυτόχρονα ισχυρή μορφή παγκόσμιας διακυβέρνησης.

Παρεξηγημένοι Συνωμότες
Δεν πρέπει επίσης να παραβλέπουμε κάτι που αποσιωπούν συστηματικά οι διάφοροι συνωμοσιολόγοι που ασχολούνται με τους Ιλλουμινάτους. Το ότι δηλαδή, τα ελάχιστα αποσπάσματα κειμένων που τους έχουν αποδοθεί κατά καιρούς, κάνουν σαφώς λόγο για την εδραίωση μιας παγκόσμιας κοινωνίας που ρέπει περισσότερο προς τον αναρχισμό παρά τον συγκεντρωτισμό.
Μελετώντας δεκάδες θεωρίες συνωμοσίας, έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι οι υπεραπλουστευτικές θεωρήσεις οδηγούν σε χονδροειδείς παρανοήσεις, που ουσιαστικά σκιάζουν αντί να αποκαλύπτουν το όντως υπαρκτό μεγάλο μυστικό σχέδιο κάποιων για την επιβολή απόλυτης κυριαρχίας πάνω στην ανθρωπότητα.
Έτσι, είμαι υποχρεωμένος να επισημάνω ότι πολλοί συνωμοσιολόγοι που αποδίδουν τεράστια δύναμη στους Ιλλουμινάτους, καθώς και τον ηγετικό ρόλο στο μεγάλο μυστικό σχέδιο, κάνουν ακριβώς το ίδιο για τους Τέκτονες, τους Σιωνιστές ή οποιαδήποτε άλλη ομάδα ή λέσχη, φτάνοντας στο σημείο ακόμη και να τους ταυτίζουν όλους μαζί, στην προσπάθεια τους να ερμηνεύσουν το περίπλοκο εξουσιαστικό παιχνίδι που παίζεται στην πλάτη της ανθρωπότητας.
Αναμφισβήτητα, αρκετοί από τους εμπλεκόμενους στην απόπειρα επιβολής της παγκόσμιας κυριαρχίας είναι Τέκτονες, ενώ κάποιοι άλλοι υπήρξαν δραστήρια όργανα ή ηγετικά στελέχη του σιωνιστικού κινήματος. Κάποιοι ίσως να ήταν και Ιλλουμινάτοι. Αυτό όμως, σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ατράνταχτη απόδειξη για να στηριχθούν θεωρίες που θέλουν τους Τέκτονες, τους Σιωνιστές ή τους Ιλλουμινάτους να είναι οι απόλυτοι κυρίαρχοι του περίπλοκου εξουσιαστικού παιχνιδιού. Χαριτολογώντας θα μπορούσα να επισημάνω ότι μερικοί από τους σημαντικότερους υπερεξουσιαστές ανήκουν σε κάποιες λέσχες γκολφ, θα ήταν γελοίο όμως το να ισχυριστεί κάποιος ότι η παγκόσμια ομοσπονδία του γκολφ βρίσκεται πίσω από την πλανητική συνωμοσία...

Η Βιτρίνα των Ιλλουμινάτων
Μελετώντας επισταμένα την ιστορία των μυστικών εταιριών, έχω καταλήξει στο συμπέρασμα πως καμία τόσο βραχύβια μυστική εταιρία όσο οι Ιλλουμινάτοι δεν θα μπορούσε να έχει αποκτήσει έστω κι ελάχιστο τμήμα της δύναμης που τους αποδίδεται. Ταυτόχρονα, είναι βέβαιο πως, καμία μυστική εταιρία με τόση δύναμη δεν θα μπορούσε να διαλυθεί τόσο εύκολα, ούτε και να εμφανιστεί από το πουθενά τόσο όψιμα, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να προϋπήρχε με διαφορετική μορφή και όνομα και βέβαια να συνέχισε να δρα μετά την τυπική διάλυση της μυστικά ή αποκτώντας νέα ταυτότητα.
Από την άλλη, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μια μυστική εταιρία με τόση δύναμη θα επιθυμούσε να κοινοποιήσει την ύπαρξη της περνώντας στο προσκήνιο, αφού θα μπορούσε να δράσει πολύ καλύτερα αν παρέμενε αφανής και κινούσε τα νήματα παρασκηνιακά.
Έτσι, καταλήγω στο συμπέρασμα πως οι Ιλλουμινάτοι δεν ήταν παρά μια οργάνωση-βιτρίνα που κάποιοι εκμεταλλεύτηκαν την ύπαρξη της για να τραβήξουν πάνω της την προσοχή με οποιονδήποτε τρόπο. Μια οργάνωση που μεσουράνησε σαν διάττοντας αστέρας στο στερέωμα των μυστικών εταιριών για λίγο, ώστε να δημιουργηθεί το απαραίτητο προπέτασμα καπνού που θα έκρυβε πίσω του κάποια ισχυρότερη οργάνωση.
Αν θέλουμε λοιπόν να εξερευνήσουμε το μυστήριο των Ιλλουμινάτων, θα πρέπει τελικά να αναζητήσουμε τους «Ιλλουμινάτους» πίσω από τους Ιλλουμινάτους. Γιατί οι Ιλλουμινάτοι τού Άνταμ Βάισχαουπτ, κατά τη γνώμη μου, κρύβουν απλώς ένα μυστήριο περίτεχνο μεν, αλλά επιτηδευμένο. Ίσως η πραγματικά μεγάλη συνωμοσία να μην είναι αυτή των Ιλλουμινάτων που κυβερνούν τον κόσμο παρασκηνιακά, αλλά η συνωμοσία εκείνη που έπλασε τον μύθο ότι τον κυβερνούν...

Άρθρο του Νίκου Κανακάρη από το περιοδικό Strange Τεύχος 70 Οκτώβριος 2004

Αναδημοσίευση: Ευστάθιος Φουρίκης

«Τὰ τεχνάσματα τῶν ἐχθρῶν του Ἔθνους...»

«Τὰ τεχνάσματα τῶν ἐχθρῶν του Ἔθνους...» | Ἕνα ἄρθρο τοῦ κ. Κ. Πλεύρη, πιὸ ἐπίκαιρο ἀπὸ ποτέ…

Tου Κωνσταντίνου Πλεύρη

Οι εχθροί του Έθνους βρίσκονται ανάμεσά μας. Είναι άτομα που διαδίδουν συγκεκριμένες αντεθνικές απόψεις, οι οποίες με την βοήθεια του κράτους (εκπαίδευση κλπ) και των ΜΜΕ , προσπαθούν να επιβάλλουν. Μερικά από αυτά τα άτομα, είναι αλλόφυλα με Ελληνικά ονόματα, τα περισσότερα είναι γραικύλοι, δηλ. Ελληνόφωνοι προδότες.

Στην εχθρική προπαγάνδα, αντιτάξτε Ελληνική σκέψη, που άλλα εξετάζει με την λογική και άλλα με το αίσθημα. Ο Έλληνας δέχεται την πειθώ και ποτέ την επιβολή.

Όποιος παραπλανάται από την εχθρική προπαγάνδα, μετατρέπεται σε πνευματικό δούλο των εχθρών του έθνους. Μην τους αφήσετε να σας παρασέρνουν. Μην τους επιτρέπετε με την αδιαφορία να σας υποδηλώσουν στις επιδιώξεις τους. Προτάξτε την αλήθεια, την οποία δολίως αποκρύπτουν, ιδίως την παιδεία. Η γλώσσα, η ιστορία, η θρησκεία, τα εθνικά ιδεώδη, τα μνημεία, ο πολιτισμός, η φυλή, η τέχνη, ο τρόπος ζωής, η αρχαία σοφία, ο Στρατός , το Αιγαίο, ο αλύτρωτος Ελληνισμός κ.τ.λ., είναι θέματα προσωπικά για σας, είναι θέματα τα οποία σας αφορούν προσωπικά. Δεν είναι ξένα, ούτε αδιάφορα, όπως σκοπίμως σας τα παρουσιάζουν. Είναι αξίες, για τα οποία έχουμε χρέος να αγωνιστούμε και, αν χρειαστεί, να θυσιαστούμε. Είναι ογκόλιθοι θεμελίων, που κρατούν σταθερό το οικοδόμημα του Ελληνισμού, ανά χιλιετίες.

Τα τεχνάσματα των εχθρών του Έθνους είναι πολλά. Αναφέρω συνοπτικά μερικά, για να δείξω την επιτηδειότητά τους:


1) ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Επειδή δεν μπορούν να αμφισβητήσουν δημοσίως το μεγαλείο του Ελληνικού πολιτισμού, επαινούν τον πολιτισμό μας αόριστα. Δηλ. γράφουν η λένε για την σημαντική προσφορά των προγόνων μας, χωρίς να αναφέρουν συγκεκριμένα πράγματα, στοιχεία κ.λ.π., διότι μόνο αν λεχθούν συγκεκριμένα στοιχεία κ.λ.π., μόνο τότε συνειδητοποιείται η Ελληνική υπεροχή. Ακόμή, μειώνουν την πολιτιστική προσφορά, ισχυριζόμενοι ότι τάχα οι σοφοί μας έλαβαν γνώσεις από τους Βαβυλώνιους κ.τ.λ. Φθάνουν μάλιστα στην γελοιώδη ανακρίβεια να υποστηρίζουν, ότι οι αστρονόμοι μας διδάχθηκαν από τους Αιγυπτίους, ενώ οι ιστορικοί γνωρίζουν ότι δεν υπάρχει ούτε ένα όνομα Αιγυπτίου αστρονόμου.


2) ΦΥΛΗ

Επειδή δεν μπορούν να αμφισβητήσουν δημοσίως την ανωτερότητα της Ελληνικής φυλής, διαδίδουν μέσω των ΜΜΕ και διδάσκουν στην παιδεία, ότι τάχα, όλοι οι λαοί είναι ίσοι, ότι ηθικώς τουλάχιστον, δεν πρέπει να θεωρούνται άλλοι λαοί κατώτεροι, έστω και αν δεν προσφέρουν κάτι στον ανθρώπινο πολιτισμό. Κατά παραβίαση των επιστημονικών δεδομένων της βιολογίας, διακηρύσσουν την ισότητα των φυλών και κατά παράβαση της ειλικρίνειας υποστηρίζουν ότι το να μην πιστεύεις στην ισότητα των φυλών, σημαίνει ότι αποδέχεσαι την καταπίεση των … μαύρων και σε κατηγορούν για «ρατσισμό». Άλλα άντ’ άλλων δηλαδή.


3) ΙΣΤΟΡΙΑ

Επειδή δεν μπορούν να αμφισβητήσουν δημοσίως την σπουδαιότητα της Ελληνικής ιστορίας, προσπαθούν με κάθε τρόπο να την μειώσουν και κυρίως, να την αφαιρέσουν από την εκπαίδευση, ώστε οι Έλληνες να μην μάθουν το ένδοξο παρελθόν τους. Έτσι, βλέπετε τους γραικύλους να έχουν κατορθώσει τον αποκλεισμό της Ελληνικής Ιστορίας από τις τηλεοράσεις, ραδιόφωνα και εφημερίδες. Τηλεοπτικές εκπομπές για την ιστορία μας δεν γίνονται. Ούτε άρθρα γράφονται, ούτε κείμενα δημοσιεύονται. Η ¨Ελληνική ιστορία απομονώνεται, ώστε ο Ελληνικός λαός, προ πάντων η νεολαία, να αποξενώνεται από το παρελθόν της. Σκοπός: η απώλεια της εθνικής μας ταυτότητας, που εν μέρει οι εχθροί του έθνους επιτυγχάνουν. Ολόκληρα κεφάλαια της ιστορίας μας έχουν κυριολεκτικά εξαφανιστεί π.χ. Ελληνιστικές αυτοκρατορίες.


4) ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ

Επειδή δεν μπορούν να αμφισβητήσουν δημοσίως την κοσμοϊστορική παρουσία των Ελλήνων προσωπικοτήτων, κάνουν οτιδήποτε για να μην μάθη ο Ελληνικός λαός τις βιογραφίες των μεγάλων ανδρών του Έθνους π.χ. το κράτος, τα πανεπιστήμια κ.τ.λ. δεν κυκλοφόρησαν ούτε μια βιογραφία του Σωκράτη, του Αριστοτέλη, του Πλάτωνα, του Φιλίππου, των βυζαντινών αυτοκρατόρων, βασιλέων ελληνιστικών χρόνων κ.τ.λ. Ακόμη, αποκλείουν την υπενθύμιση της υπάρξεως των επιφανών προσωπικοτήτων του Έθνους μας. Έτσι, δεν επιτρέπουν να ανεγερθεί ανδρείας του Ομήρου, του Φιλίππου, του Μιλτιάδη, ούτε του Μ. Κωνσταντίνου, του Ηρακλείου κ.τ.λ.


5) ΗΡΩΙΣΜΟΙ

Επειδή δεν μπορούν να αμφισβητήσουν δημοσίως τους ηρωικούς σταθμούς της Ελληνικής ιστορίας, συστηματικά τους αποσιωπούν π.χ. δεν εορτάζονται οι επέτειοι π.χ. του Μαραθώνα, των Θερμοπυλών, της Σαλαμίνας, ιδρύσεως Βυζαντινής αυτοκρατορίας, αλώσεως της Πόλεως, Βαλκανικών πολέμων κ.τ.λ. Ούτε αφήνουν να στηθούν μνημεία που θα υπενθυμίζουν τους ένδοξους σταθμούς της ιστορίας μας π.χ. ακόμη και τον τύμβο των Σαλαμινομάχων κατέστρεψαν, δεν υπάρχει επιβλητικό μνημείο για τους βαλκανικούς πολέμους, τους οποίους μάλιστα αφαίρεσαν από την ύλη των Πανελλαδικών εξετάσεων.


6) ΜΝΗΜΕΙΑ

Επειδή δεν μπορούν να αμφισβητήσουν δημοσίως το μεγαλειώδες των αρχαιοελληνικών μνημείων, τα έχουν σκοπίμως εγκαταλείψει, σκοπίμως καταστρέψει και σκοπίμως δεν ανασκάπτουν. Επί παράδειγμα: Η Κνωσός καταρρέει, υπό τα απαθή βλέμματα του ένοχου κράτους, 52 θέατρα καταστρέφονται, τις πυραμίδες μόλις τώρα … ανακάλυψαν, τους μυκηναϊκούς τάφους στα Γλυκά Νερά δεν αφήνουν να τους αποκαλύψουν, κατάχωσαν μέρος των αρχαίων πόλεων (Θήβα, Ερέτρια, ‘Ολούς, Μύριμνα κ.τ.λ.), 14.000 εκθέματα τα έχουν πεταμένα σε κιβώτια πορτοκαλάδων κ.τ.λ.


7) ΑΡΧΑΙΟΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ

Επειδή δεν μπορούν να αμφισβητήσουν την πνευματική ακτινοβολία των αρχαίων συγγραφέων, το μισελληνικό κράτος δεν κυκλοφόρησε τους αρχαίους συγγραφείς, τους οποίους όφειλε να διανέμει (επιλογές έργων) δωρεάν σε Έλληνες, για να εξύψωση το πολιτιστικό τους επίπεδου. Τα ίδια πράττουν τα ανάξια πανεπιστήμια και η ροχαλίζουσα Ακαδημία. Ευτυχώς, διάφοροι εκδοτικοί οίκοι κυκλοφορούν μικρό μόνο μέρος του τεράστιου συγγραφικού έργου των προγόνων μας. Η μη έκδοση των Αρχαίων φιλοσόφων, ποιητών, επιστημόνων κ.τ.λ. από το κράτος, επιβεβαιώνει ότι αυτό το πανάθλιο κράτος ελέγχετε από εχθρούς του Ελληνικού Έθνους.


8) ΑΥΞΗΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ

Επειδή δεν μπορούν να αμφισβητήσουν δημοσίως την αναγκαιότητα πληθυσμιακής αυξήσεως των Ελλήνων, πλαγίως επιδιώκουν την μείωση του Ελληνικού λαού, για να καταστεί η Ελλάς ανίσχυρος. Επέβαλλαν δια νόμου τις αμβλώσεις (στο ΙΚΑ μάλιστα), ενώ με πολλούς τρόπους αποθαρρύνουν την γέννηση πολλών παιδιών και φυσικά δεν υποστηρίζουν τους πολύτεκνους. Η συνεχής προπαγάνδηση μέσων προλήψεως εγκυμοσύνης, η αποτροπή των υιοθεσιών, η καταπολέμηση του οικογενειακού θεσμού, οι δυσκολίες ανατροφής και σπουδών των τέκνων, η έλλειψη δανειοδοτήσεως και επιδοτήσεως των γάμων (το κράτος σε χρηματοδοτεί να αγοράσεις αυτοκίνητα, αλλά όχι να κάνεις παιδιά), η προπαγάνδα για «καριέρα» της γυναίκας, και πολλά άλλα, συμβάλλουν στην συνεχώς αυξανόμενη μείωση και γήρανση των Ελλήνων.


9) ΣΤΡΑΤΟΣ

Επειδή δεν μπορούν να αμφισβητήσουν δημοσίως την σημασία του Στρατού, πράττουν τα πάντα για να τον υποβαθμίσουν. Ο Στρατός είναι το Έθνος. Χωρίς οποιαδήποτε κοινωνική τάξη, δύναται τα Έθνος να επιζήσει. Χωρίς στρατό ούτε μια ημέρα. Μολοταύτα, το κράτος δεν τιμά τον Στρατό όπως του αρμόζει. Διότι δεν θέλει την προβολή των Ενόπλων μας Δυνάμεων. Γ’ αυτό ούτε τα πανεπιστήμια, ούτε η Ακαδημία ποτέ δεν τίμησαν τον Στρατό, στον οποίο τόσα οφείλει η Πατρίδα. Ο Στρατός αποτελεί την δόξα της Ελλάδας. Οι εχθροί του Έθνους, κυρίως δια των ΜΜΕ, δυσφημούν τους αξιωματικούς, τους οποίους ουδείς εκ του πολιτικού και «πνευματικού» κατεστημένου επαινεί, μολονότι χάρις στους ηρωικούς προσπάθειες των Αξιωματικών υπάρχουμε σήμερα. Όποιος καθ’ οιονδήποτε τρόπο μειώνει τους Έλληνες Αξιωματικούς, είναι ανοικτός εχθρός του Έθνους.


10) ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ

Επειδή δεν μπορούν να αμφισβητήσουν δημοσίως την εθνική και πνευματική σπουδαιότητα της Ορθοδοξίας, επιχειρούν να πλήξουν την Εκκλησία μας, είτε δια των αιρέσεων, τις οποίες αφήνουν ασύδοτους και ευνοούν, είτε ευθέως δια των ποικίλων τρόπων π.χ. κατάργησης μαθήματος θρησκευτικών, κατάργησης προσευχής στα σχολεία, χωρισμούς κράτους-Εκκλησίας, εκκλησιαστική περιουσία κ.τ.λ. Εν ονόματι κάποιας δήθεν ανεξιθρησκίας, παραδόθηκε ο λαός στην προπαγανδιστική δραστηριότητα ξένων δήθεν θρησκειών, στην πραγματικότητα κινήσεων με πολιτικό σκοπό την εξασθένηση της Ελλάδας. Όσοι μετέχουν σε αυτά και όσοι τα βοηθούν είναι εχθροί του Έθνους. Διότι, η Ελλάς βασίζετε στον Πατριωτισμό και στην Ορθοδοξία και όχι στους Ιεχωβάδες κ.τ.λ.


11) ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ

Επειδή δεν μπορούν να αμφισβητήσουν δημοσίως τους κινδύνους που διατρέχει το Έθνος από τις μειονότητες, μας τα παρουσιάζουν ως αθώα περιστέρια, που διαφέρουν από μας τους Έλληνες μόνο σε θρήσκευμα. Ενώ, το αληθές είναι ότι οι μειονότητες (ασήμαντοι αριθμητικός) έχουν δική τους συνείδηση, γλώσσα, εθνικότητα, ήθη, έθιμα κ.τ.λ. Πρόκειται περί αλλόφυλων, που όποιος τους προστατεύει είναι εχθρός του Έθνους.

Οι «κουλτουριάρηδες» δήθεν «αντιρατσιστές», που υπεραμύνονται τον κάθε αλλόφυλο στην Ελληνική γη, ή δεν ξέρουν τι κάνουν ή πρόκειται περί εξαγορασμένων μισελλήνων, οι οποίοι κόπτονται για τα δικαιώματα κάθε ξένου στην Ελλάδα, αλλά επιδεικτικώς, αδιαφορούν για τα δικαιώματα των αλυτρώτων Ελλήνων, που ζουν στα κατεχόμενα Ελληνικά εδάφη.


12) ΑΠΟΔΗΜΟΙ

Επειδή δεν μπορούν να αμφισβητήσουν την ύψιστη αξία του απόδημου Ελληνισμού για την Πατρίδα, καταβάλλουν κάθε προσπάθεια αποκοπής των δεσμών Ελλάδος – αποδήμων Ελλήνων.

Έτσι εξηγείται γιατί το κράτος, ο «πνευματικός» κόσμος, ουδεμία σχέση με τον απόδημο Ελληνισμό έχουν. Αντί να αναπτυχθεί μια συνεχής, πυκνή επικοινωνία μεταξύ κρατικών, πανεπιστημιακών κ.τ.λ. παραγόντων και της ομογένειας, ουδέν έκαναν. Αντί να συγκροτήσουν ολόκληρο πρωθυπουργείο Απόδημου Ελληνισμού με παγκόσμιες δραστηριότητες, λειτουργούν κάποιες μικρουπηρεσίες, μάλλον για να διορίζουν ημετέρους, παρά για να φροντίζουν την ομογένεια.

Οι εχθροί του Έθνους αποδυναμώνουν την Ελλάδα, με το να την αποσυνδέουν από τους απόδημους Έλληνες.


13) ΑΙΓΑΙΟ

Επειδή δεν μπορούν να αμφισβητήσουν δημοσίως ότι το Αιγαίο αποτελεί ζωτικό χώρο της Ελλάδος, απεδόθησαν προ πολλού στην δημογραφική, πολιτιστική και οικονομική καταστροφή των νήσων του, πλην μερικών, που τα αξιοποιούν μόνο «τουριστικός».

800 νησιά του Αιγαίου φθίνουν. Οι κάτοικοι μετανάστευσαν, μειώθηκαν και τέλος, επέρχεται η ερήμωση.

Αντί να αναπτυχθούν αλιευτικές βιομηχανίες, ιχθυοκαλλιέργειες, βιοτεχνίες κ.τ.λ. ώστε να ανθήσουν όλα νησιά του Αιγαίου, αυτά εγκαταλείφθηκαν, διότι το μισελληνικό κράτος, δεν θέλει την ακμή του Αιγαίου. Το έχουν έτοιμο προς πώληση στις πολυεθνικές εταιρείες του πετρελαίου.

Η προδοσία του Αιγαίου, είναι προδοσία της Ελλάδος. Καθήκον όλων μας είναι να αγωνισθούμε για την ιστορική θάλασσα, με την οποία από χιλιετίες συνδέεται η φυλή μας και για τα νησιά που είναι διάσπαρτοι από αθάνατα μνημεία του Ελληνικού πολιτισμού.


14) ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ

Επειδή δεν μπορούν να αμφισβητήσουν δημοσίως τον Ελληνικό τρόπο ζωής και να μας υποχρεώσουν να ακολουθήσουμε τα ξένα πρότυπα, το κάνουν αυτό εμμέσως. Δηλ. δεν σου λένε ευθέως καταργώ την Ελληνική μουσική, αλλά την περιορίζουν μέχρι εξαφανίσεως από τα ραδιόφωνα κ.τ.λ. Το ίδιο κάνουν και με τα Ελληνικά ήθη και έθιμα.

Σταδιακός χάνονται οι Ελληνικοί χοροί, οι Ελληνικές κομμώσεις, η Ελληνική αρχιτεκτονική, εισάγονται ξένα ήθη (περί οικογένειας, σεβασμού ηλικιωμένων, ανατροφής παιδιών, ενδυμασίας, συμπεριφοράς, ηθικών αντιλήψεων κ.τ.λ.).

Υπούλως αφελληνίζουν τον τρόπο, με τον οποίο ανέκαθεν οι Έλληνες έβλεπαν τον άνθρωπο και την ζωή. Η Ελληνική κοσμοαντίληψη, που καθορίζει τρόπο ζωής, βασίζεται σε αξίες της Ελληνικότητας (ιδεαλισμός, αλληλεγγύη, ηθικές αξίες, ατομικές αρετές κ.τ.λ.) την οποία αδιακόπως πλήττουν οι εχθροί του Έθνους, με αποτέλεσμα η κοινωνική μας ζωή να εκφυλίζεται σε συμβίωση ανθρώπων χωρίς ιδεώδη, ηθικές αξίες, αρετές κ.τ.λ. Μας αποξενώνουν από τον Ελληνικό τρόπο ζωής, για να μας εκμηδενίσουν.


15) ΤΕΧΝΗ

Επειδή δεν μπορούν να αμφισβητήσουν δημοσίως την λαμπρότητα της Ελληνικής τέχνης, την εξαφανίζουν με πλάγια μέσα. Με σημαιοφόρο το κράτος, κήρυξαν πόλεμο κατά παντός Ελληνικού στην τέχνη. Η ξενική εισβολή στην αρχιτεκτονική, μουσική, ζωγραφική, γλυπτική, θέατρο κ.τ.λ. είναι γεγονός που βλέπουμε καθημερινά.

Τα βραβεία, οι διαγωνισμοί, οι εκθέσεις κ.τ.λ. κατευθύνονται προς ξενικές τεχνοτροπίες και έτσι πραγματώνουν τον αφελληνισμό της καλλιτεχνικής δημιουργίας. Στην Ελλάδα, αποφεύγεται το Ελληνικό. Θα επρόκειτο περί παραλογισμού, εάν δεν ήταν προδοσία.

Δυστυχώς, για την κατάσταση αυτή ευθύνονται και οι καλλιτέχνες, οι οποίοι υποκύπτουν σε πιέσεις των ύποπτων ξενομανών. Ιδίως η Σχολή Καλών Τεχνών του Πολυτεχνείου, πρόδωσε την αντίληψη περί κάλλους των Αρχαιοελλήνων και στην θέση της έβαλε κάθε τι το βαρβαρικό.


16) ΠΑΙΔΕΙΑ

Επειδή δεν μπορούν να αμφισβητήσουν δημοσίως την αποστολή της παιδείας, το κάνουν σιωπηλώς στην πράξη, εφαρμόζοντας διάφορα προγράμματα παιδείας, που μοιραίως οδηγούν σε αφελληνισμό.

Το κρατικό σύστημα παιδείας, σκοπίμως πάσχει από ξενολατρία, υποβιβασμό του Ελληνισμού, μείωση της Ελληνικής πολιτιστικής δημιουργίας, αποσιώπηση της Ελληνικής ιστορίας, εξαφάνιση της Ελληνικής φιλοσοφικής σκέψης κ.τ.λ. με συνέπεια οι εξερχόμενοι από τα σχολεία και τα πανεπιστήμια να αγνοούν την Ελλάδα. Πρωτοφανές, αλλά βέβαιο. Η κρατική παιδεία δημιουργεί ανθρώπους ιδεολογικής αοριστίας. Γνώσεις άσχετοι, ασύνδετοι προς ηθικό σκοπό προσφέρονται αφειδώς, ενώ γνώσεις γύρω από την Ελλάδα δεν παρέχονται. Είναι απαγορευμένα.

Μια απλή ανάγνωση των σχολικών και πανεπιστημιακών βιβλίων, θα σας πείσει ότι αυτά δεν απευθύνονται προς Έλληνα, αλλά προς απάτριδες.


17) ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Επειδή δεν μπορούν να αμφισβητήσουν δημοσίως την χρησιμότητα της οικονομίας για την πρόοδο του Έθνους, την διαλύουν με την υπερχρέωση, διασπάθιση του δημοσίου χρώματος, λεηλασία του πλούτου της Χώρας, αποδιοργάνωση ιδιωτικής οικονομίας, χαριστικές συμβάσεις και με σωρεία απατών εις βάρος της εθνικής οικονομίας. Φροντίζουν μάλιστα να μην δημοσιοποιούν τα στοιχεία, ώστε ο λαός να μην πληροφορείται την αλήθεια. Ουδείς σήμερα γνωρίζει το χρέος της οικονομίας.

Με την υπερχρέωση του κράτους εις το εξωτερικό, οδηγούν την χώρα στην οικονομική εξάρτηση, η οποία θα οδηγήσει τελικά σε πολιτική υποτέλεια. Η διάλυση της οικονομίας θα έχει άμεση επίπτωση στην πολιτική ελευθερία των Ελλήνων. Αρπάζουν τις πλουτοπαραγωγικές δυνάμεις της Ελλάδος, για να την αποδυναμώσουν οικονομικός. Με αναιμική οικονομία, ούτε στρατό, ούτε παιδεία, ούτε κοινωνικές παροχές, ούτε πρόοδο έχεις, αλλά αναγκαστικός καταρρέεις. Και αυτό θέλουν οι εχθροί της Ελλάδος.


18) ΓΛΩΣΣΑ

Επειδή δεν μπορούν να αμφισβητήσουν δημοσίως την σπουδαιότητα της Ελληνικής γλώσσας, την υποσκάπτουν για να την φθείρουν με τις λεγόμενες «εκπαιδευτικές μεταρρυθμίσεις».

Επιβάλλουν σκοπίμως ξένο λεξιλόγιο, χωρίς να υπάρχει λόγος ή ανάγκη, καταργούν την τρίτη κλίσι, καταργούν τις καταλήξεις ρ, ξ, ν π.χ. ρήτωρ-ρήτορας, πίναξ-πίνακας, Πλάτων-Πλάτωνας κ.τ.λ. καταργούν εγκλίσεις π.χ. απαρέμφατο, υποτακτική κ.τ.λ., καταργούν αυξήσεις, αναδιπλασιασμούς κ.τ.λ. μέχρι και πτώσεις κατάργησαν. Δηλ., αντί να πλουτίζουν την γλώσσα, την πτωχαίνουν και αυτό το θεωρούν πρόοδο, τα κτήνη.

Οι εκχυδαϊσμοί της γλώσσας μας, πέτυχαν στην εποχή μας την λεξιπενία των νέων, την αδυναμία εκφράσεως νοημάτων και του υποβιβασμού της γλώσσας μας, σε ομιλία νέου λαού, ενώ η γλώσσα πλάσθηκε και διαμορφώθηκε με την πάροδο των χιλιετιών. Ταυτοχρόνως, οι εχθροί του Έθνους, αφού με τον επιβληθέντα τρόπο διδασκαλίας, κατέστησαν αντιπαθή τα αρχαία Ελληνικά, προσπαθούν να τα αποκαλούν νεκρά γλώσσα. Όποιος σκέπτεται εναντίων των Αρχαίων Ελληνικών, είναι επικίνδυνος εχθρός του Έθνους.


19) ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ

Επειδή δεν μπορούν να αμφισβητήσουν δημοσίως την Ελληνικότητα των κατεχομένων εδαφών μας από τους βαρβάρους γείτονες, προπαγανδίζουν το επαίσχυντο «δεν διεκδικούμε τίποτε» και ταυτοχρόνως παριστάνουν τον ψευτοπαλληκαρά διακηρύσσοντας ότι «δεν παραχωρούμε τίποτα». Υποκρισία. Ηττοπάθεια. Μισελληνισμός.

Με ποιόν δικαίωμα οι άθλιοι πολιτικοί ομιλούν εξ ονόματος της Ελλάδος και λένε ότι «δεν διεκδικεί η Ελλάς τίποτα». Ποίος τους έδωσε το δικαίωμα να παραιτούνται των δικαιωμάτων της Ελλάδος επί των κατεχομένων εδαφών της Πατρίδος ;

Όποιος δεν διεκδικεί όσα ανήκουν στην Ελλάδα, είναι εχθρός του Έθνους. Είναι κατάπτυστος προδότης.

Ουδείς δύναται να μειώνει την Ελλάδα. Το παράδειγμα του Παλαιολόγου (ούτ’ εμόν εστίν την πόλιν σοι δούνε…) καθορίζει την στάση του κάθε Έλληνα. Ο Παλαιολόγος δεν θυσιάστηκε μη παραδίδοντας την Πόλη, για να την εγκαταλείψουν οι σημερινοί πολιτικοί, που αναξίως και παρανόμως φέρουν το όνομα του Έλληνα.

Τα κατεχόμενα εδάφη, πρέπει να απελευθερωθούν.
Όποιος δεν σκέπτεται έτσι, δεν είναι Έλληνας.


 
 
Αναδημοσίευση: Ευστάθιος Φουρίκης

To Σύνταγμα του 2011, δεν θα κάνει το ίδιο λάθος με το Πολυτεχνείο του 1973


To Σύνταγμα του 2011, δεν θα κάνει το ίδιο λάθος με το Πολυτεχνείο του 1973. Δεν θα γεννήσει Λαλιώτηδες και Δαμανάκες. Ο ελληνικός λαός, πήρε την υπόθεσή του στα χέρια του.

Τρίτη μέρα των διαδηλώσεων χθες στο Σύνταγμα, και όλο και περισσότεροι απλοί ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ Έλληνες πολίτες, προστίθενται στο ποτάμι της οργής που άρχισε να σχηματοποιείται εδώ και μέρες, απέναντι στους νεοταξίτες κατοχικούς συνεργάτες των διεθνών τοκογλύφων.

Η διαδήλωση μετατρέπεται σιγά αλλά σταθερά, σε εφιάλτη του συστήματος. Η Ελλάδα που ελπίζει, η Ελλάδα που αντιστέκεται, στέκεται στα πόδια της, στέλνοντας ένα σαφές μήνυμα προς το σύνολο του αριστεροδέξιου πολιτικού κατεστημένου: Μαζέψτε τα και φύγετε.

Παρά τις έντεχνες προσπάθειες των κομμάτων, των συντεχνιών και των σοροχρηματοδοτούμενων οργανώσεων να διεισδύσουν στη διαδήλωση, ο Λαός αντιστέκεται είτε με οργή, πότε με περιφρόνηση γιουχάροντάς τους, πότε σηκώνοντας ψηλά την ελληνική σημαία και πότε τραγουδώντας με συγκίνηση τον εθνικό μας ύμνο.

Ιδιαίτερα τα νέα παιδιά μας, αυτά που παγιδεύτηκαν κάποια στιγμή σε εκδηλώσεις αντικοινωνικής οργής, καθοδηγούμενες από μια χούφτα σοροχρηματοδοτούμενων παλιανθρώπων, με γελαστά πρόσωπα και με μάτια γεμάτα ελπίδα, πιασμένα χέρι χέρι με 50άρηδες και 60άρηδες, διαδηλώνουν με πάθος: «Εεεε…Οοοο… Πάρτε το μνημόνιο και φύγετε από δω». Η ακόμη, απευθυνόμενα στους παραταγμένους αστυνομικούς των ΜΑΤ τους καλούν: « Αν έχετε τιμή, αν έχετε Πατρίδα, ανάποδα ανάποδα γυρίστε την ασπίδα».

Σαστισμένα τα κομματικά μαγαζιά, στέκονται αμήχανα μπροστά στην λαϊκή οργή. Έκπληκτα τα παραδοσιακά «γκρουπούσκουλα», δεν αποφασίζουν ακόμη αν πρέπει να αφήσουν κάτω τα σφυροδρέπανα και να πάρουν επιτέλους στα χέρια τους το σύμβολο της ελευθερίας και της δημοκρατίας: Την ελληνική σημαία. Καταδικασμένα στην θλιβερή τους απομόνωση, ελάχιστα χρωματιστά πανό, να δαχτυλοδείχνουν την μιζέρια κάποιων, που δεν μπορούν να ξεφύγουν από την εγωμανιακή τους κακομοιριά. Μαυροκακαρισμένα από το κακό τους τα σοροχρηματοδοτούμενα ανθρωπάκια, βλέπουν την διαδήλωση να ξεφεύγει από τα αρχικά τους σχέδια και να γίνεται καθαρά ελληνική υπόθεση. Υπόθεση του ελληνικού Λαού.

Τα μέλη και οι φίλοι του Πατριωτικού Μετώπου, κρατώντας με παρρησία την αρχή του Κινήματος, ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΩΣ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ. Ενώνουν τη φωνή τους με τη φωνή του Λαού, δεν προπαγανδίζουν, δεν καθοδηγούν, δεν «πασάρουν» κουτοπόνηρα αυτοκολητάκια με το σήμα της οργάνωσης, όπως επιχείρησαν να κάνουν διάφοροι περίεργοι τύποι, προερχόμενοι από αγνώστου ταυτότητας οργανώσεις.

Την ίδια ώρα, κοινή πεποίθηση του Λαού που συγκεντρώνεται στο Σύνταγμα, μετά μάλιστα την εμφάνιση κάποιων πεμπτοφαλαγγιτών σε μεγαλοχουντοκάναλο της Αθήνας και οι οποίοι επιχείρησαν να παρουσιαστούν ως εκπρόσωποί μας, είναι πως, όποιος επιχειρήσει να παρουσιαστεί ως εκφραστής της λαϊκής οργής του Συντάγματος, ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ. Δεν θα επαναλάβουμε το λάθος του Πολυτεχνείου του 1973, γεννώντας από τα σπλάχνα του αγώνα και της αγωνίας μας, Λαλιώτηδες και Δαμανάκες. Μαζί με το «ούστ» στο σάπιο και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα, «ουστ» και στους «ινστρούχτορες» τους «μεσσίες» και τους «σωτήρες» που επιχειρούν να προκύψουν από την οργή μας.

Η Ελλάδα των οραμάτων των αγωνιστών της ελευθερίας που έδωσαν τη ζωή τους για τούτον δω τον τόπο με τα «αετόμορφα ψηλά βουνά», σήμερα κάνει αυτό που της ζήτησε ο Ποιητής, που συμπλήρωσε φέτος 100 χρόνια από τη γέννησή του: «Τη γλώσσα μου έδωσαν ελληνική. Και των αρχαίων Κυβερνητών τα έργα πληρώνοντας η Χτίσις, θα φρίξει. Ταραχή θα πέσει στον Άδη, και το σανίδωμα θα υποχωρήσει από την πίεση τη μεγάλη του ήλιου. Και θα λάβουνε τα όνειρα εκδίκηση, και θα σπείρουνε γενεές στους αιώνες των αιώνων».

Ζήτω η Ελλάδα μας και κάθε τι μοναχικό στον κόσμο αυτό. Η Ελλάδα που ελπίζει. Η Ελλάδα που επιμένει. Η Ελλάδα που αντιστέκεται. Η Ελλάδα μας, είναι επιτέλους στα χέρια του Λαού της. ΟΛΟΙ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 6μ.μ. ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.



Πρόσθεση βίντεου: Ευστάθιος Φουρίκης



Πατριωτικό Μέτωπο
Νίκης 33, 10557, Σύνταγμα, Αθήνα
Τηλ.             2103311642      , Φαξ: 2103311652
Τηλ. Εκπροσώπου:             6980292626                                              

Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Κρίση από το πουθενά: Πήγαιναν για "θερμό" επεισόδιο στο Αιγαίο (βίντεο)

Κρίση από το πουθενά: Πήγαιναν για "θερμό" επεισόδιο στο Αιγαίο (βίντεο) Εκτύπωση E-mail
25-05-2011 11:48:37     
«Θερμό» επεισόδιο και πιθανόν μείζονος έκτασης επιθετική επιχείρηση φαίνεται ότι αποτράπηκε την τελευταία στιγμή στο Αιγαίο, ίσως και με την επέμβαση τρίτης χώρας. (Ανανέωση 16.38: Τελικά η Άγκυρα μετά τις ελληνικές παραστάσεις "έκανε πίσω" και απέτρεψε τον Ναμίκ Κεμάλ Ζεϊμπέκ να πραγματοποιησει την απειλή του και να αποβιβαστεί σε Αγαθονήσι και Φαρμακονήσι, επιβεβαιώνοντας ότι το όλο σκηνικό ήταν στημένο και είχε σχέση με τις δύο τουρκικές ασκήσεις που ματαιώθηκαν).
Οι πληροφορίες για στημένο θερμό επεισόδιο από την πλευρά των κεμαλικών παραμονές εκλογών στην Τουρκία προκειμένου να αλλάξει ο εσωτερικός πολιτικός συσχετισμός, δείχνει να ήταν η αιτία που ματαιώθηκαν για πρώτη φορά στην ιστορία των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων τέσσερις ώρες πριν από την έναρξή τους οι δύο μεγάλες ασκήσεις εκ των οποίων η μία αποβατική: Η τελευταία φάση της Deniz Gordu και η EFES 2011. Για την αποβατική άσκηση, την EFES 2011 οι Τούρκοι είχαν συγκεντρώσει για πρώτη φορά τόσο μεγάλες αποβατικές δυνάμεις και κυρίως δυνάμεις ειδικών επιχειρήσεων.
Η ματαίωση των ασκήσεων, ενώ όλες οι δυνάμεις βρίσκονταν στα σημεία συγκέντρωσης και ήδη 3 ομάδες της ∆ιεύθυνσης Ειδικών ∆υνάμεων του τουρκικού ΓΕΕΘΑ (Bordo Bereli) και τμήματα βατραχανθρώπων SAS και SAT είχαν προωθηθεί σε προκεχωρημένα αεροδρόμια για να πραγματοποιήσουν νυκτερινές ρίψεις στην ζώνη επιχειρήσεων (πληροφορίες αναφέρουν ότι ανακλήθηκαν ενώ είχαν ξεκινήσει για τους στόχους!), είναι κάτι το πρωτοφανές για τα τουρκικά δεδομένα και σπάνιο γενικώς.
Οι πληροφορίες που έχουν συλλέψει οι ελληνικές υπηρεσίες αναφέρουν ότι «Κάτι έχει συμβεί σε σχέση με τα σενάρια της άσκησης και με την «απόβαση» ποου ετοιμάζει σήμερα σε Αγαθονήσι και Φαρμακονήσι (σ.σ.: στις 11.00 το πρωί είχαν προγραμματίσει να αρχίσουν τη εκδήλωση στα τουρκικά παράλια) το κεντροδεξιό «Δημοκρατικό Κόμμα» και ο ηγέτης του Ναμίκ Κεμάλ Ζεϊμπέκ».
Χθες το απόγευμα οι ελληνικές υπηρεσίες εντόπισαν αυξημένη δραστηριότητα στις στρατιωτικές επικοινωνίες στα τουρκικά παράλια που εν μέρει δικαιολογούντο από τις ασκήσεις. Από ελληνικής πλευράς υπήρχε ετοιμότητα, αλλά όχι υψηλή, δεομένου ότι δεν είχε αξιολογηθεί η άσκηση με σχέση με την πρόκληση του Ζεϊμπέκ.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι η ελληνική πλευρά έχει αιφνιδιαστεί από τις εξελίξεις σε σημείο που το Μαξίμου και το υπουργείο Εξωτερικών να συζητά την ματαίωση της άσκησης ΙΩΝΑΣ 2011 προκειμένου να μην σηκωθεί το "θερμόμετρο" και δοθούν οι αφορμές στην άλλη πλευρά να προβεί σε "θερμές" κινήσεις. Από το ΓΕΕΘΑ διαψεύδεται κατηγορηματικά το ενδεχόμενο: "Η ΙΩΝΑΣ 2011 θα γίνει κανονικά" δηλώθηκε στο defencenet.gr από ανώτατη πηγή του ΓΕΕΘΑ.
Σήμερα σε όλο τον τουρκικό τύπο επικρατεί αμηχανία για την ακύρωση των ασκήσεων και κανείς δν μπορεί να εξηγήσει τι έχει συμβεί μέχρι στιγμής.
"Η αναβολή των στρατιωτικών ασκήσεων στο Αιγαίο είναι απόφαση που αφορά αποκλειστικά το Γενικό Επιτελείο", δήλωσε ο Τούρκος Υπουργός Αμύνης Βετζντί Γκιονούλ. 

   
Από την Αττάλεια όπου βρίσκεται, κ. Γκιονούλ δήλωσε ότι δεν έχει καμία ευκαιρία να συζητήσει το θέμα με την στρατιωτική ηγεσία, αφού η στρατιωτική ηγεσία βρίσκονταν στην Κωνσταντινούπολη,για κάποια άλλη άσκηση. 

  
"Γι' αυτό και δεν είχαμε κατ' ιδίαν συνάντηση",είπε απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις δημοσιογράφων και προσέθεσε ότι "πρόκειται για αποτέλεσμα δικής τους εσωτερικής αξιολόγησης. Η απόφαση αυτή προήλθε από εσωτερική αξιολόγηση του Γενικού Επιτελείου".

  
Στην άσκηση EFES-2011 θα συμμετείχαν περί τις 8.000 στελέχη των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων:
• 2 μηχανοκίνητα τάγματα πεζικού, 1 επιλαρχία αρμάτων, 3 μοίρες πυροβολικού, 2 τάγματα πεζοναυτών, 3 ομάδες της ∆ιεύθυνσης Ειδικών ∆υνάμεων του τουρκικού ΓΕΕΘΑ (Bordo Bereli), τμήματα βατραχανθρώπων SAS και SAT και 1 τάγμα καταδρομών
• Πολεμικά πλοία (φρεγάτες, κορβέτες, υποβρύχια), 47 αποβατικά σκάφη, 45 ελαστικές λέμβοι και σκάφη της διοίκησης ασφαλείας ακτών.
• 46 πολεμικά αεροσκάφη (F-16 και F-4), 4 μεταγωγικά αεροσκάφη, 1 αεροσκάφος ηλεκτρονικού πολέμου, 33 μεταφορικά και επιθετικά ελικόπτερα, καθώς επίσης και μη επανδρωμένα αεροσκάφη tουρκικής κατασκευής mini UAV’s.

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!!!

ΠΕΡΙΕΓΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ~)Ι(~ ΕΛ-ΛΗΝΩΝ ΔΙΚΑΙΟΝ ~)Ι(~ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΕΘΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΒΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σελίδες

Αναγνώστες