Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ Ancient Greek Music - Delphic Paean

Όταν οι Έλληνες έκαναν θαύματα, οι Εβραίοι έκαναν περιτομή!!!!!!!!






ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ

Γιατί η χώρα τελεί υπό κατοχή...?

Tο πιο ακριβό οικόπεδο ... η Μακεδονία ...


ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΕΙΩΝ ΣΚΑΛΙΣΤΗΡΗ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΕΥΒΟΙΑ:
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΞΗΓΑΓΕ ΜΕΤΑΛΛΕΥΜΑΤΑ ΣΕ 150 ΧΩΡΕΣ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ....
Η ΕΥΒΟΙΑ (ΕΥ + ΒΙΟΣ = ΣΩΣΤΟΣ ΒΙΟΣ) ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΜΕΤΑΛΛΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΒΩΞΙΤΗ (ΟΛΑ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΑ) ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ... ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΙΣΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ... ΚΑΙ Η ΕΥΒΟΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ...
Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΤΡΑΚΗ (ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΟΥ ΜΕΤΣΟΒΙΟΥ) ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΝΗΚΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ 'Ε', ΕΙΧΕ ΩΣ ΕΡΓΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΜΕΤΑΛΛΕΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΡΥΚΤΩΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ, ΕΙΔΙΚΩΝ ΜΕΤΑΛΛΕΥΜΑΤΩΝ , ΟΠΩΣ ΤΟ ΟΣΜΙΟ ... 60.000 ΔΟΛΑΡΙΑ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑΡΙΟ...
ΤΟ ΚΟΙΤΑΣΜΑ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΜΙΑ (ΔΕΣ ΚΑΤΙ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ) ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΣΤΗ ... ΛΗΜΝΟ, Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ (ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΟΥΝ) "ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ" ...
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ "ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ" ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΓ.ΑΛΥΦΑΝΤΗ, Α' ΕΚΔΟΣΗ , ΓΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ...........
...ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΡΟΥΜΠΙΝΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΛΟΦΟ ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΓΙΑ ΠΑΡΚΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ...)
...ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ (ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΝΑΤΟ ΓΙΑ...ΑΠΟΘΗΚΕΣ....ΝΤΙΚ ΤΣΕΪΝΙ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ ...) ΚΛΠ ΚΛΠ ........
ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΑ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ....


ΤΟ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ....Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ...

Τον Φεβρουάριο του 1998 έφτασε στην δημοσιότητα έρευνα που αφορούσε την μεγαλύτερη συγκέντρωση ραδονίου στον Ελληνικό χώρο και συγκεκριμένα στο
χωριό Νεράιδα Θεσπρωτίας. Η μέτρηση ήταν 9550 Μπεκερέλ ανά τετραγωνικό μέτρο και με όριο επιφυλακής τα 150 !
Παρόμοιες υψηλές μετρήσεις είχαμε και στις περιοχές Σερρών, Θεσσαλονίκης, Μύκονου, Καβάλας, Ικαρίας, Λέσβου, Φθιώτιδα, Λουτράκι, Νιγρίτα, Σουρωτή (1), κλπ.
Το ραδόνιο είναι φυσικό ραδιενεργό στοιχείο και για όσους γνωρίζουν, αποτελεί ένδειξη για την ύπαρξη στο υπέδαφος των άνω τουλάχιστον περιοχών ΟΥΡΑΝΙΟΥ.
Στο όρος Παγγαίο στην Καβάλα επίσης υπάρχει ήδη έντονο ενδιαφέρον από ξένο επενδυτή για την εξόρυξη των τεράστιων κοιτασμάτων χρυσού.
Στην Ολυμπιάδα Χαλκιδικής ήδη έχει ξεκινήσει η εκμετάλλευση του εκεί υπεδάφους από την TVX Gold του George Soros, η οποία περιέχει αρκετό χρυσό, αλλά και ουράνιο !!!.
Εμείς ερωτάμε.... ΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ;
Μία απόρρητη έκθεση που ήρθε στο φως με δημοσίευμα της εφημερίδας «Επενδυτής» στις 23/2/96, αναφέρει για τα αποτελέσματα των μετρήσεων του ΙΓΜΕ. Γύρω στο ποσό των 100 τρισεκατομμυρίων δραχμών εκτιμάται η αξία των κοιτασμάτων ουρανίου και άλλων σπανίων μετάλλων για δορυφόρους και πυραύλους.
Το κείμενο της έρευνας υπογράφεται από επτά διακεκριμένους Έλληνες επιστήμονες και κάνει λόγο για κοίτασμα ουρανίου που περιέχει 300 εκατομμύρια τόνους με συμπύκνωμα ουρανίου 16%, καθώς και σπάνια άλλα ορυκτά όπως ρουτίλιο, λουτέσιο και λανθάνιο, που έχουν εξαιρετικά ειδικές χρήσεις στην κατασκευή πυραυλικών συστημάτων.
Αναφέρεται ΜΟΝΟΝ για την περιοχή του όρους Σύμβολο του νομού Καβάλας. Αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα κοιτάσματα ουρανίου ΔΙΕΘΝΩΣ. Η αξία του εμπλουτισμένου ουρανίου 235 στην διεθνή αγορά (το 1998) ήταν 20.000 δολάρια το γραμμάριο !.
Βάσει των παραπάνω, με κάθε επιφύλαξη και σύμφωνα με υπολογισμούς από τα παραπάνω, εμπεριέχονται 48 εκατ τόνοι ουρανίου προς 20δις δολάρια ο τόνος δηλ. συνολικά $ 960.000.000.000.000.000 (τα μηδενικά είναι σωστά και είναι : 960 τετράκις εκατομμύρια δολάρια !!!!
ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΝ $ 96.000.000.000

Διαβάστε το δυνατά (96 δισεκατομμύρια δολάρια) !!!!

ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΙΟ ... ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ....

Να γιατί θέλουν λοιπόν τη Μακεδονία....

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;

Δ Ι Α Δ Ω Σ Τ Ε Τ Ο ........

Πηγή: Giouta Georgiadou posted in ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ."

Ανάρτηση - επεξεργασία: Ευστάθιος

Προσφυγή στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου



Προσφυγή στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου σήμερα, από κλιμάκιο της Συμμαχίας για την Ελλάδα, για την αστυνομική βία στο Σύνταγμα. Παράλληλο αίτημα στον Εισαγγελέα Ακροάσεων, να δοθούν από την ΕΛ.ΑΣ. τα ονόματα των διμοιριτών και των επικεφαλής των ΜΑΤ, για να υποβληθούν μηνύσεις εναντίον τους.



Στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου θα προσφύγει αύριο κλιμάκιο της Συμμαχίας για την Ελλάδα. Από τον ανώτατο δικαστικό λειτουργό, θα ζητήσει να διατάξει την άσκηση ποινικών διώξεων κατά των αστυνομικών των ΜΑΤ, οι οποίοι κατά παράβαση καθήκοντος και λειτουργώντας έξω από κάθε λογική έννομης τάξης, βιαιοπράγησαν με διάφορους τρόπους και μεθόδους, κατά των Ελλήνων πολιτών στο Σύνταγμα.

Αμέσως μετά την κατάθεση στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, το κλιμάκιο της Συμμαχίας για την Ελλάδα, θα επισκεφθεί τον Εισαγγελέα Ακροάσεων, από τον οποίο και θα ζητήσει να διατάξει την διοίκηση της ΕΛ.ΑΣ. να παραδώσει τα ονόματα των διμοιριτών και επικεφαλής των ΜΑΤ, για να γίνουν κατ’ έγκληση μηνύσεις εναντίον τους, από πολίτες που κακοποιήθηκαν αναίτια με απίστευτη βαρβαρότητα διαπράττοντας μια σειρά από αδικήματα τα οποία πολλαπλώς ορίζονται στον Ποινικό Κώδικα.

Να προσθέσουμε πως οι κάλπες του Δημοψηφίσματος για διάλυση της Βουλής και Σύγκληση Λαϊκής Συντακτικής Εθνοσυνέλευσης, είναι ανοιχτές και πάλι καθημερινά στο Σύνταγμα, απέναντι από την Βουλή. Δεν αναγνωρίζουμε καμία νομιμοποίηση στο κατοχικό καθεστώς που κυβερνά τον τόπο.

ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Ιστολόγιο: symmaxiaellada.wordpress.com
Τηλ. Επικοινωνίας: 2103233582

Ανάρτηση - επεξεργασία: Ευστάθιος

Τους φτύνουμε και προχωράμε σε παράταξη μάχης.‏


Η Πατρίδα μας είναι πλέον υπό κατοχή. Τους φτύνουμε και προχωράμε σε παράταξη μάχης.



Από χθες, η Πατρίδα μας, τελεί πλέον υπό σαφείς κατοχικούς όρους. Το καθεστώς, μετέτρεψε τους ταγούς του Νόμου, σε παραβάτες του κοινού ποινικού δικαίου.

Είμαστε πια υποχρεωμένοι, να τοποθετηθούμε με σαφείς όρους αντίστασης κατά των μηχανισμών κατοχής.


Το Πατριωτικό Μέτωπο, καλεί όλες τις Ελληνίδες και τους Έλληνες, σε παράταξη μάχης, για τη σωτηρία της Ελλάδας μας.






Πατριωτικό Μέτωπο
Νίκης 33, 10557, Σύνταγμα, Αθήνα
Τηλ. 2103311642, Φαξ: 2103311652
Τηλ. Εκπροσώπου: 6980292626                                        

Ανάρτηση - επεξεργασία: Ευστάθιος

Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

Προβοκάτσια Τσάμη βουλευτή στα Ελληνοαλβανικά σύνορα!

Προβοκάτσια Τσάμη βουλευτή στα Ελληνοαλβανικά σύνορα! Άλλη μια Εθνική υποχώρηση!


"Είμαστε οι νόμιμοι ιδιοκτήτες" ...της Ηπείρου! - λένε οι Τσάμηδες

Επετράπη η είσοδος στην Ελλάδα, σε ακραίο εθνικιστή Τσάμη βουλευτή που διαδήλωνε στη σημερινή πορεία!

Χιλιάδες Τσάμηδες συγκεντρώθηκαν σήμερα στα Ελληνοαλβανικά σύνορα, στον σταθμό του Μαυρομάτη. Η διαδήλωση αποτελεί την κορύφωση των εκδηλώσεων των Τσάμηδων για την επέτειο της υποτιθέμενης "Γενοκτονίας" έναντι των Τσάμηδων από την Ελλάδα.

Εν είδη προβοκάτσιας ο Τσάμης βουλευτής του Τσάμικου Κόμματος PDIU Dashamir Tahiri (Ντασαμίρ Ταχίρι), επιχείρησε να περάσει τα σύνορα με το διπλωματικό του διαβατήριο, ενώ στην Αλβανική πλευρά ένα πλήθος κόσμου ωρυόταν κατά της Ελλάδος. Εν αρχή δεν επετράπη η είσοδο στον βουλευτή και ακολούθησαν στιγμές σοβαρών εντάσεων. Με φωνές και πιέσεις ο Τσάμης βουλευτής κατάφερε να περάσει τελικά τα Ελληνοαλβανικά σύνορα, με σκοπό να επισκεφθεί τα "πάτρια εδάφη". Έτσι οι Ελληνικές συνοριακές αρχές υποχώρησαν στις εκβιαστικές πιέσεις του κ. Ταχίρι ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την βουλευτική του ιδιότητα. 
o Dashamir Tahiri
Τον βουλευτή ακολουθούσε συνοδεία 7 ατόμων στα οποία απαγορεύτηκε η είσοδος, ως άτομα επικίνδυνα για την Ελληνική Δημόσια Τάξη (όπως θα έπρεπε να χαρακτηριστεί και ο βουλευτής φυσικά!). Στη συνοδεία βρισκόταν και ο Έπαρχος της περιοχής Μαρκάτι (περιοχή με Τσάμικο πληθυσμό) Αγ. Σαράντα και αρκετοί δημοσιογράφοι.
Είναι άγνωστη μέχρι στιγμής η κατεύθυνση του βουλευτή μετά την είσοδό του στην Ελλάδα, το σίγουρο είναι πως αυτή τη στιγμή βρίσκεται εντός της Ελληνικής επικράτειας με την ανοχή των Ελληνικών αρχών.

Σίγουρα η πρόκληση δεν σταματάει εδώ, φήμες μιλάνε για οργανωμένο σχέδιο προβοκάτσιας για να θέσουν το Ελληνικό Κράτος προ τετελεσμένων.
 
Για οτιδήποτε νεότερο, μείνετε συντονισμένοι εδώ!


σχετική ανάρτηση: Αλβανική Βουλή: Ενός λεπτού σιγή για την ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΤΣΑΜΗΔΩΝ από την ΕΛΛΑΔΑ!

Ο Καλαμάς μολύνεται από επεξεργασμένα και απεξέργαστα λύματα.

Τρεις και ο κούκος σε διημερίδα του Φορέα Διαχείρισης Στενών και Εκβολών Ποταμών Αχέροντα και Καλαμά στην Ηγουμενίτσα
Μόνο οι ομιλητές ήταν παρόντες στην διημερίδα "Καλαμάς, κοιτίδα αξιοβίωτης ανάπτυξης και πολιτισμού ή ένας ακόμη υδάτινος πόρος;", που οργάνωσε στην Ηγουμενίτσα ο Φορέας Διαχείρισης Στενών και Εκβολών Ποταμών Αχέροντα και Καλαμά.

Σε μια άδεια αίθουσα από ακροατήριο, βρέθηκαν από πλευράς επισήμων εκεί ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Χρ. Κατσούρας,ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης και ο Αντιδήμρχος Ηγουμενίτσας Γιάννης Τζάννης, ειπώθηκαν ενδιαφέροντα πράγματα.
Ως έναν από τους πολλούς ποταμούς της χώρας, οι οποίοι εκπέμπουν σήμα κινδύνου λόγω της τεράστιας μόλυνσης που γνωρίζουν από τα λύματα που δέχονται, επεξεργασμένα ή μη, θεωρείται ο Καλαμάς. Μάλιστα υπάρχει και σχετικό πόρισμα επιθεωρητών Περιβάλλοντος (Ειδική Υπηρεσία Επιθεωρητών Περιβάλλοντος "ΕΥΕΠ").

Η ρύπανση του ποταμού οφείλεται κατά βάση στην απόρριψη αστικών και βιομηχανικών υγρών αποβλήτων, καθώς και τις εντατικές καλλιέργειες και τις κτηνοτροφικές δραστηριότητες.
Επιβάρυνση όμως, όπως προκύπτει, επιφέρουν και οι παράνομες εξορυκτικές δραστηριότητες (αμμοληψίες και χαλικοληψίες).

Πηγή: ΡΑΔΙΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ (igoumenitsa) 89,2 fm - Ο Καλαμάς μολύνεται από επεξεργασμένα και απεξέργαστα λύματα. Τρεις και ο κούκος σε διημερίδα του Φορέα Διαχείρισης- ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ ΣΟΥΛΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΦΙΛΙΑΤΙ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ ΗΠΕΙΡΟΣ

Το άλλο με το Τοτό το ξέρετε;

Με τα νέα μέτρα η Ελλάδα θα αποπληρώσει τα χρέη της!
 
anekdotoΦαίνεται ότι στη χώρα μας δεν τα πάμε καλά με την αριθμητική. Παρά το γεγονός ότι εδώ και 3,000 χρόνια οι αρχαίοι Έλληνες είχαν προχωρήσει τόσο πολύ στα μαθηματικά. Σήμερα οι νεοέλληνες όχι στα μαθηματικά αλλά ακόμα και στην αριθμητική δυσκολευόμαστε. 
Γιατί πώς να εξηγηθεί διαφορετικά το φαινόμενο ότι επί τόσους μήνες η κυβέρνηση με τόσα υπουργεία και με τόσους υπολογιστές δεν έχει καταφέρει να κάνει μια απλή πρόσθεση και μια απλή αφαίρεση.
Γιατί τόσο απλή αριθμητική χρειάζεται για να δει ο οποιοσδήποτε ότι το χρέος μας των 350 δισεκατομμυρίων ευρώ δεν μπορεί να αποπληρωθεί ούτε τη Δευτέρα Παρουσία!
Το ποσό αυτό είναι δυσθεώρητο και απίστευτο και αδύνατον να αποπληρωθεί ακόμα και απο πολύ μεγαλύτερες οικονομίες από την Ελληνική.
Γιατί μη ξεχνάμε ότι πριν από 2 χρόνια δανειζόμαστε με 2% (και ούτε) ενώ σήμερα δανειζόμαστε σχεδόν με 6%!
Ξέρετε τι σημαίνει δάνειο 350 δισεκατομμύρια ευρώ με επιπλέον τόκο 4%;
Απλά επιπλέον ετήσιους τόκους καμιά 15αριά δισεκατομμυρίων ευρώ.
Η απλή αριθμητική λέει ότι τα λεφτά που θα μαζευτούν από τα νέα μέτρα του μεσοπρόθεσμου προγράμματος άντε το πολύ να είναι 2 με 3 δισεκατομμύρια ευρώ.
Δηλαδή χρειάζονται 4 με 5 επιπλέον νέα μεσοπρόθεσμα προγράμματα για να μαζευτούν μόνο τα λεφτά των επιπλέων τόκων.
Μόνο που η αγορά ήδη πεθαίνει και δεν θα μπορέσει να αποδώσει ούτε καν τα 3 δισεκατομμύρια του τωρινού  μεσοπρόθεσμου προγράμματος.

Και χωρίς να υπολογίσουμε το γεγονός ότι η λειτουργία του δημόσιου τομέα παράγει (ακόμα!) ετησίως επιπλέον καμιά 10αρια δισεκατομμύρια ευρώ έλλειμμα.
Ακόμα και ο Τοτός (που δεν ξέρει καλή αριθμητική) μπορεί να καταλάβει ότι μόνο εάν φύγει  (κουρευτεί) το 50% του χρέους, μόνο τότε ίσως να γίνει δυνατή η αποπληρωμή του. 
Πέτρος Δίπλας

Πηγή: http://www.elora.gr/portal/greece/14-economy/3213-2011-06-24-18-06-20

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Η κατάντια της Βουλής, η πλατεία Συντάγματος, τα παιχνίδια εξουσίας και τα δεκανίκια του ΠΑΣΟΚ.‏






Εικόνα κατάντιας του πολιτικού συστήματος η χτεσινή ψηφοφορία στη Βουλή, όπου οι υποτιθέμενοι «επαναστάτες» βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, συντονίστηκαν – όπως εξ’ άλλου ήταν αναμενόμενο με την κυβέρνηση ΓΑΠ -  ξεφτιλίζοντας και τα τελευταία απομεινάρια αξιοπρέπειάς τους.

Το Ποτάμι όμως της Λαϊκής οργής μπήκε στην κοίτη του και κανείς δεν μπορεί να το σταματήσει.

Αυτό διακρίνεται στο βάθος των Λαϊκών Κινητοποιήσεων και στην Πατρίδα μας, με πρώτο βήμα, τη διαμόρφωση από τη Συμμαχία για την Ελλάδα - το νεοσύστατο Κίνημα των Πατριωτικών-Δημοκρατικών Οργανώσεων-Κινημάτων και Ελλήνων Πολιτών - ενός πρώτου πλαισίου σαφούς και κάθετης αντιπαράθεσης με τη συμμαχία των νεοταξιτών και των τοκογλύφων που κυβερνούν τη χώρα. Με πρώτη τακτική κίνηση τη διενέργεια από την Κυριακή 26 Ιουνίου στο Σύνταγμα και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας, ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΩΝ και με τελικό στόχο, τη Σύγκληση – επιτέλους – Λαϊκής Συντακτικής Εθνοσυνέλευσης στη Βουλή, για πλήρη αλλαγή και του Συντάγματος αλλά και της πορείας της Πατρίδας και της Κοινωνίας μας, σε ένα αύριο Δημοκρατικό, με μοιρασμένο το ψωμί στον Λαό και Εθνική Αξιοπρέπεια.

Σε ένα σαφές και ξεκάθαρο αντινεοταξίτικο κείμενο που διανέμεται αυτές τις μέρες από τη Συμμαχία για την Ελλάδα, αναφέρεται επεξηγηματικά, τι ακριβώς εννοείται ως «Σύγκληση Λαϊκής, Συντακτικής Εθνοσυνέλευσης» με την ολοκλήρωση του Δημοψηφίσματος:

«Από την Κυριακή 26 Ιουνίου 2011 ψηφίζουμε για τη Διάλυση της Βουλής και τη Σύγκληση Λαϊκής Συντακτικής Εθνοσυνέλευσης.

Η Σύγκληση Λαϊκής Συντακτικής Εθνοσυνέλευσης, σημαίνει πως δεν αναγνωρίζουμε τη νομιμότητα της σημερινής κυβέρνησης, βάσει του άρθρου 120 παρ. 4 του Συντάγματος και πως προχωρούμε ως Ελληνικός Λαός, σε Νέο Σύνταγμα, με βάση την αρχή της Λαϊκής Κυριαρχίας και με διαδικασίες Άμεσης Δημοκρατίας.          

Τα ζητήματα στα οποία θα κληθεί να τοποθετηθεί ο Λαός, στη Λαϊκή Συντακτική Εθνοσυνέλευση, είναι η αποκατάσταση της Δικαιοσύνης,  η τιμωρία των ενόχων για την οικονομική καταστροφή της χώρας μας, η άρνησή μας να πληρώσουμε το παράνομο χρέος,  η κατάργηση των Δανειακών Συμβάσεων και των Μνημονίων 1 & 2 και η αλλαγή του Συντάγματος στα ζητήματα θεσμών, όπως: Εκλογή Βουλευτών με διαδικασίες Άμεσης Δημοκρατίας, Ορκωτά Δικαστήρια, Παλλαϊκή Άμυνα, πλήρη και δωρεάν Υγεία και Παιδεία, απαραβίαστες γραμμές στα Εθνικά μας Θέματα, αναδιανομή του εισοδήματος υπέρ των ασθενέστερων κοινωνικών τάξεων, έλεγχος του εθνικού νομίσματος και της κατεύθυνσης της ρευστότητάς του προς την πρωτογενή παραγωγή και  τους μικρομεσαίους, κρατικοποίηση των Κεντρικών Τραπεζών και της Τράπεζας της Ελλάδος, έλεγχος της εγκληματικότητας και των παράνομων μεταναστών, διαγραφή των παράνομων χρεών προς τις τράπεζες».

Η ώρα της κάθετης αντιπαράθεσης με το παλιό, το σάπιο και το διεφθαρμένο πλησιάζει και ο κάθε πολίτης που αγαπά το σπίτι αυτό που λέγεται Ελλάδα, είναι υποχρεωμένος να πάρει σαφή θέση. Όσο συντομότερα ξεμπερδεύουμε με τους νεοταξίτες και ΣΙΑ, τόσα περισσότερα θα καταφέρουμε να περισώσουμε από την υπό εξέλιξη διάλυση του κοινωνικού μας ιστού, την εκποίηση της Περιουσίας του Ελληνικού Λαού και την αποσάθρωση του Εθνοχώρου μας.


Νίκης 33, 10557, Σύνταγμα, Αθήνα
Τηλ.             2103311642      , Φαξ: 2103311652
Τηλ. Εκπροσώπου:             6980292626                                              

Αναδημοσίευση - επεξεργασία
Ευστάθιος.

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ?

ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ?

Ο ΠΡΕΣΒΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΥΡΣΕΩΣ ΤΟΥ ΟΠΛΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΩΝ. ΤΙ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΤΩ?

-. Σας είχα ενημερώσει εχθές  για το τι ετοιμάζουν οι Τσάμηδες στην Ήπειρο στις 27 του μήνα και πια είναι τα σχέδιά τους. Σας παρέθεσα επίσης στο ίδιο ρεπορτάζ για την αφόπλιση των εθνοφρουρών η οποία έχει ξεκινήσει εδώ κι ένα χρόνο με αποκορύφωμα τις τελευταίες 20 - 25 μέρες! Σίγουρα πολλοί από εσάς ίσως να μην δώσατε σημασία, ίσως και δικαιολογημένα, διότι αυτή  την στιγμή καίγεται το σπίτι όλων μας και που να ενδιαφερθούν οι περισσότεροι για τα εθνικά μας ζητήματα. Από την μια πλευρά είναι φυσιολογικό διότι εδώ και ένα χρόνο τουλάχιστον τα Μ.Μ.Ε. μας βομβαρδίζουν από το πρωί μέχρι το βράδυ για την οικονομία, τις περικοπές, ότι πτωχεύουμε κλπ. από την μια κι από την άλλη μας πασάρουν ότι παπαριά υπάρχει με σκοπό την αποχαύνωση μας! Ήρθε και η (ελεγχόμενη) επανάσταση των αγανακτισμένων, έτσι που να μείνει χρόνος να σκεφθούμε και να αναρωτηθούμε για το τι γίνεται με τα εθνικά μας θέματα. Φυσικά δεν θα ασχοληθώ με αυτούς που δεν τους ενδιαφέρει το μέλλον της χώρας, τους αντιπαρέχομαι και τους πετώ στο περιθώριο διότι και που υπάρχουν, πολύ του είναι!!! Κατά με δεν θα έπρεπε καν να ανασαίνουν κι ας παρεξηγηθούν πολλοί..

.
ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ  ΟΜΩΣ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ? -. Ο πρέσβης Γεώργιος Γεωργίου που δεν μασάει τα λόγια του παραθέτει τις ανησυχίες του και τις απόψεις του στο βίντεο που ακολουθεί για αυτό το πολύ σοβαρό θέμα που θα έπρεπε να μας καίει όλους μας κατά κύριο λόγο και για τον αποπροσανατολισμό που δεχόμεθα με την παραπλάνηση του μνημονίου που άμα το δει ο καθένας μας με πιο ανοικτά μυαλά, όλοι μας θα καταλάβουμε γιατί τελικά μας έχωσαν στην παγίδα τις τρόικας και ποιοι πραγματικά είναι οι σκοποί τους!!! 



Σύνταξη ρεπορτάζ: Ευστάθιος Φουρίκης

Σημ: Όσοι επιθυμούν να αναρτήσουν θέματα στο blog που αφορούν: Εθνικά, Ιστορία, Αρχαία, Πολιτική, Υγεία & Ευεξία, Εναλλακτική Ιατρική, Επιστήμη-Διάστημα κλπ., μπορούν να στέλνουν την εργασία τους στο παρακάτω mail: stathis.f@windowslive.com, και θα δημοσιοποιούνται μέσω του blog με το όνομά σας. Παράκληση αποκλείονται θέματα όπως ποδοσφαίρου, μόδας, κους κους και ότι έχει να κάνει με τον αποπρασανατολισμό μας από τα κύρια θέματα που μας καίνε. Ευχαριστώ.


Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Την "γενοκτονία" τους θέλουν να εορτάσουν, 27 Ιουνίου, οι Τσάμηδες στην Ηγ/τσα

Την "γενοκτονία" τους θέλουν να εορτάσουν, 27 Ιουνίου, οι Τσάμηδες στην Ηγ/τσα

Η Ελληνική Αστυνομία τους διαμήνυσε ότι δεν θα επιτρέψει να περάσουν τα σύνορά μας. Υπέρ των Τσάμηδων και ο (υπό αμφισβήτηση) νέος δήμαρχος Τιράνων Lulzim Basha
Την 67η επέτειο της υποτιθέμενης "γενοκτονίας" τους, θέλουν να εορτάσουν, τέλη Ιουνίου, στην Ηγουμενίτσα οι Τσάμηδες. Θεωρούν ότι, μετά την κατάργηση  της βίζας, ήρθε ο καιρός να τιμήσουν "τους σφαγιασθέντες προγόνους τους στην πατρίδα τους"!!! Η Ελληνική Αστυνομία, όμως, τους διαμήνυσε ότι δεν θα επιτρέψει να περάσουν τα σύνορά μας. Η επέτειος "γενοκτονίας" των Τσάμηδων, που καθιερώθηκε το 1994 από την Αλβανική Βουλή,
επί πρωθυπουργίας Σαλί Μπερίσα, θεωρείται  εθνική γιορτή της Αλβανίας. Αν δεν έρθουν στην Ηγουμενίτσα, που είναι και το πιθανότερο, απόγονοι των Τσάμηδων θα εορτάσουν την επέτειο στην Ελληνοαλβανική μεθόριο, όπως κάνουν  τα τελευταία  χρόνια. Καραβάνια Τσάμηδων  απ ' όλα τα σημεία της Αλβανίας, αλλά και από το εξωτερικό, θα κατέβουν κοντά στη Σαγιάδα, επί Αλβανικού εδάφους,  για να απαιτήσουν από την Ελλάδα την καταβολή αποζημιώσεων για τις περιουσίες των Τσάμηδων που υποτίθεται ότι άρπαξαν οι Έλληνες τον Ιούνιο του 1944, όταν  έφυγαν από την Θεσπρωτία. 
 
ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΤΣΑΜΗΔΩΝ ΚΑΙ Ο LUZIM BASHA 

Και ο (υπό αμφισβήτηση) νέος δήμαρχος Τιράνων και πρώην υπουργός Εσωτερικών της Αλβανίας Lulzim Basha τάχθηκε υπέρ των Τσάμηδων.
Ο κ. Basha, μεταξύ άλλων, τόνισε πως το «Τσάμικο Ζήτημα» θα επιλυθεί στο πλαίσιο διεθνών συμβάσεων.         
Ακόμη είπε  ότι με την κατάργηση της βίζας, οι Τσάμηδες μπορούν  να δουν τις «περιουσίες τους». Υπογράμμισε συγκεκριμένα: «Σήμερα οι πολίτες της Τσάμικης κοινότητας είναι ελεύθεροι να επισκεφθούν τις περιουσίες τους και τα σπίτια τους χωρίς κανένα εμπόδιο». 
 
 
 
ΤΟΠΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ Η ΕΛΛΑΔΑ!!!
 Μια άλλη παράμετρο που θα πρέπει να αναφερθεί, είναι αυτή της απαίτησης του κόμματος των Τσάμηδων, ώστε  στο έντυπο απογραφής πληθυσμού, να αναφέρεται και ο τόπος γέννησης των πολιτών. Με αυτό ελπίζουν ότι για περίπου 2.500 Τσάμηδες θα καταγραφεί ως τόπος γέννησης τους η Ελλάδα, «Τσαμουριά» (Θεσπρωτία).
Γνωρίζοντας οι Τσάμηδες ότι τα αποτελέσματα της απογραφής θα αποσταλούν στην Ε.Ε., επιδιώκουν, ασκώντας πίεση στην κυβέρνηση του κ. Berisha,  ώστε να συμπεριλάβει στο έντυπο της απογραφής και τη συγκεκριμένη ερώτηση περί του τόπου γέννησης,προκειμένου  να διεθνοποιηθούν  τα στοιχεία αυτά.   
 Αυτό το επιδιώκουν, ώστε να έχουν στο χέρι ένα επίσημο έγγραφο, το οποίο θα χρησιμοποιήσουν στη συνέχεια στις διεκδικήσεις κατά της Ελλάδας, στην Ευρωπαϊκή Ένωση ή ακόμη και στο Διεθνές Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στη Χάγη
ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΠΕΡΙ "ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ" 
Οι Αλβανοί για την "γενοκτονία" των Τσάμηδων, υποστηρίζουν τα εξής:
*"Στις 27 Ιουνίου 1944 έγινε η "σφαγή της Παραμυθιάς", όταν οι αιμοσταγείς Έλληνες του ΕΔΕΣ υπό τον Ναπολέοντα Ζέρβα κατέσφαξαν 2.000 Αλβανούς Μουσουλμάνος και ανάγκασαν 25.000 άλλους να εγκαταλείψουν τις περιουσίες τους στην Θεσπρωτία και να περάσουν άρον άρον στην Αλβανία για να διασωθούν!".
*"Οι Έλληνες του Ζέρβα λεηλατούσαν από τις αρχές του 1943 τα σπίτια των Τσάμηδων, άρπαζαν τα ζώα τους, βίαζαν τις γυναίκες και τα κορίτσια τους, πολλά απ' αυτά τα ανάγκαζαν να εκδίδονται και έβαζαν τους μουσουλμάνους να σκάβουν τους τάφους των παιδιών τους!".
*Όσο για τις κατηγορίες των Ελλήνων ότι ο Ζέρβας έδιωξε από την Θεσπρωτία τους Τσάμηδες επειδή συνεργάστηκαν με τους Ιταλούς και Γερμανούς κατακτητές, οι Αλβανοί ισχυρίζονται ότι οι "Τσάμηδες αναγκάστηκαν μετά το 1943 να ζητήσουν προστασία από τους γερμανούς, εξαιτίας του αδυσώπητου κυνηγητού των "ελληνικών συμμοριών" υπό τον Ζέρβα!".
Όλα τα παραπάνω δεν τα υποστηρίζουν μόνοι οι Αλβανοί, αλλά και Έλληνες καθηγητές Πανεπιστημίου!  Για παράδειγμα, ο  καθηγητής Σύγχρονης Ιστορίας στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης  Γιώργος Μαργαρίτης, υποστηρίζει τις Αλβανικές απόψεις στο διαβόητο βιβλίο του "Τσάμηδες - Εβραίοι: Ανεπιθύμητοι συμπατριώτες", που κυκλοφόρησε το 2005! 
 
ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΤΣΑΜΗΔΕΣ;
Ας θυμηθούμε πια είναι η αφεντιά τους, τι εκπροσωπεύουν και που αποσκοπούν με την αδικαιολόγητη συνοχή των Ελληνικών κυβερνήσεων και ιδίως του Γ.Α.Π. και ας μας βάλει σε σκέψεις για ποιον λόγο τελικά εδώ κι ένα χρόνο έντεχνα και μυστικά, άρχισαν να μαζεύουν τα όπλα από τους Εθνοφρουρούς!!!;;;
 
  
Σημ: Τελευταίως έχουν κάνει την εμφάνισή τους στο διαδίκτυο από διάφορα blog's, αρκετά ρεπορτάζ όπου και αναφέρονται για την αφαίρεση των όπλων από την Εθνοφρουρά και ιδίως από Ήπειρο, Μακεδονία, Θράκη!!! Τον λόγο δεν τον ξέρει κανείς!!! Μήπως θα πρέπει να υποψιαζόμαστε και να δούμε πιο σοβαρά το θέμα;
 
Πηγή: http://www.katoci.com/2011/06/blog-post_6134.html
 Ανάρτηση επεξεργασία: Ευστάθιος.

Παραιτήσου Παπουτσή


Παραίτηση ΣΗΜΕΡΑ του κ. Παπουτσή, Υπουργού Προ.Πο. ζητά το Πατριωτικό Μέτωπο. Το μήνυμα σαφές: Ή παραιτηθείτε, ή δώστε στη δημοσιότητα τους «γνωστούς-άγνωστους».



Το Πατριωτικό Μέτωπο, καλεί τον Υπουργό Προ.Πο. κ. Παπουτσή, ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ «ΓΝΩΣΤΩΝ-ΑΓΝΩΣΤΩΝ» και «συνεργαζομένων».

Παράλληλα, καλεί τις συνδικαλιστικές οργανώσεις της ΕΛΑΣ, ΠΟΑΞΙΑ, ΠΟΑΣΥ, και Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής, να πάρουν επιτέλους την υπόθεση αυτή (που γνωρίζουν εδώ και χρόνια πως αποτελεί «γάγκραινα» στον κορμό του Σώματος) στα χέρια τους, και να ξεκαθαρίσουν τη θέση τους ενώπιον του ελληνικού Λαού.

Η θλιβερή εικόνα μιας αστυνομίας η οποία διασύρεται, (μετατρεπόμενη σε «σεκιουριτάδες» μεγαλοεργολάβων στους οποίους δόθηκαν τα διόδια και οι εθνικοί οδοί), καθώς και των «Δελτάδων» (οι οποίοι υποτίθεται συγκροτήθηκαν για να ελέγξουν την εγκληματικότητα στο κέντρο της Αθήνας), να χρησιμοποιούνται για να τρομοκρατήσουν τον λαό, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΣΗΜΕΡΑ.




Πατριωτικό Μέτωπο
Νίκης 33, 10557, Σύνταγμα, Αθήνα
Τηλ.             2103311642      , Φαξ: 2103311652
Τηλ. Εκπροσώπου:             6980292626                                              

Ανάρτηση επεξεργασία: Ευστάθιος

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Τι πίνουμε... Εμφιαλομένο νερό & νερό βρύσης

Εμφιαλωμένο νερό VS Νερο βρύσης


Μύθοι και πραγματικότητα για ένα σημαντικό θέμα της υγείας μας


Το νερό είναι εξαιρετικά σημαντικό για να υπάρχει ζωή στη γη. Το πίνουμε, μαγειρεύουμε με αυτό, πλένουμε και πλενόμαστε και καθαρίζουμε τα πάντα με την βοήθειά του. Παρά ταύτα, λίγα πράγματα γνωρίζουμε για το νερό που χρησιμοποιούμε καθημερινά.


Όλοι γνωρίζουμε ότι πίνοντας ακάθαρτο, μολυσμένο νερό θα ασθενήσουμε. Υποθέτουμε ότι το εμφιαλωμένο νερό είναι η καθαρότερη μορφή δεδομένου ότι είναι υγιεινά παρασκευασμένο και σφραγισμένο για να εμποδίζονται οι διάφορες προσμείξεις. Στη βιομηχανία εμφιαλωμένου νερού των 60 δις δολαρίων έχει υπάρξει τεράστια ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια.

Οι διαφημίσεις εμφιαλωμένων ισχυρίζονται ότι πίνοντας νερό από πλαστικά μπουκάλια μας κάνουν να δείχνουμε λεπτοί, sexy, υγιείς, εύποροι και περιβαλλοντικά υπεύθυνοι. Τα πλαστικά μπουκάλια έχουν ήδη γίνει αξεσουάρ μόδας.

Σκεφτείτε το πάλι!

Ουσιαστικά ισχύει ακριβώς το αντίθετο! Πίνοντας εμφιαλωμένο νερό όχι μόνο κάνει ζημιά σε μας αλλά και στο περιβάλλον… Διαβάστε κάποιους μύθους για τα εμφιαλωμένα:

  1. Είναι ασφαλές: Πολύς κόσμος το θεωρεί πιο ασφαλές από το νερό βρύσης. Δεν υπάρχει τέτοια εγγύηση. Έχουν αρρωστήσει άνθρωποι από εμφιαλωμένα λόγω υψηλών ενδείξεων από κολοβακτηρίδια. Έρευνα αποκάλυψε ότι το περισσότερο εμφιαλωμένο νερό είναι περίπου ισοδύναμο με το νερό βρύσης σε σχέση με τα μικρόβια και την χημική του σύσταση. Μία άλλη έρευνα προσδιόρισε ότι τουλάχιστον το 25% των εμφιαλωμένων (συμπεριλαμβανομένων εμπορικών σημάτων) είναι ουσιαστικά φιλτραρισμένο νερό βρύσης!
  2. Είναι υγιές και εύγευστο: Βιταμίνες, ορυκτά, βότανα, πρωτεΐνες και όλα τα υπόλοιπα πρόσμικτα στο νερό πραγματικά δεν είναι τίποτα παρά ένα τέχνασμα του marketing. Τα ενισχυμένα νερά συνήθως περιλαμβάνουν ζάχαρες και τεχνητές γεύσεις για να γλυκαίνουν το αποτέλεσμα…
  3. Είναι καθαρό: Οι ταμπέλες σε πολλά μπουκάλια με τις ενδείξεις «φυσικό» και «καθαρό» μπορεί να είναι παραπλανητικές. Έρευνες σε κάποιες εταιρίες βρήκαν στα νερά βακτήρια (όχι από αυτά που δημιουργούν πρόβλημα) και κάποια περιείχαν τοξικά βαρέα μέταλλα πολύ πάνω από τα επιτρεπτά όρια.

Δεν είναι μόνο αυτοί οι μύθοι, αλλά και οι ακόλουθοι λόγοι για να αποφεύγετε το εμφιαλωμένο νερό:

  1. Είναι επικίνδυνο για το περιβάλλον: Κάθε χρόνο περίπου 1,5 εκ τόνους πλαστικό κατασκευάζεται για την παγκόσμια αγορά, χρησιμοποιώντας μεθόδους που απελευθερώνουν τοξικά όπως νικέλιο, αιθυλοβενζόλιο, αιθυλικό οξύ και βενζόλιο. Το πλαστικό των μπουκαλιών ονόματι πολυαιθυλένιο terepthalate (PET) αλλοιώνεται μετά από 400-1000 χρόνια. Ακόμα, πάνω από 80% από αυτά τα μπουκάλια πετώνται στα σκουπίδια αντί να ανακυκλώνονται. Εκτός από τις χωματερές, πολλά μπουκάλια καταλήγουν στους ωκεανούς, θέτοντας σε ρίσκο την θαλάσσια ζωή. Επίσης, η κατασκευή και μεταφορά τους σημαίνει επιπλέον έκλυση διοξειδίου του άνθρακα στην ατμόσφαιρα.
  2. Επηρεάζει τους υδάτινους πόρους: Το εμφιαλωμένο νερό «μαζεύεται» από νερό που ρέει φυσικά στην επιφάνεια της γης από έναν υπόγειο σχηματισμό, ως αποτέλεσμα τη μείωση των αποθεμάτων υπογείων υδάτων. Καμιά φορά προέρχεται από παγετώνες που σημαίνει ότι καταστρέφεται ακόμα περισσότερο το περιβάλλον. Επίσης, κατά το φιλτράρισμα (διήθηση) εκτιμάται ότι 2lt νερού πετώνται για κάθε lt που εμφιαλώνεται (καθαρίζεται).
  3. Κρυφά κόστη: Χρησιμοποιούνται πάνω από 17εκ. βαρέλια από πετρέλαιο για να δημιουργηθούν πλαστικά μπουκάλια. Αυτή η ποσότητα θα μπορούσε να παράξει ενέργεια για πάνω από 2,5εκ. σπίτια ή να κινήσει 1εκ. αυτοκίνητα το χρόνο. Και αυτό δεν συμπεριλαμβάνει τα απαιτούμενα καύσιμα για να μεταφερθούν τα μπουκάλια! Κυριολεκτικά «πίνουμε πετρέλαιο» στην προσπάθειά μας να βρούμε καθαρό νερό!

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ;

Υπάρχουν πολλά που μπορούμε να κάνουμε για να μην είμαστε μέρος αυτής της παραφροσύνης!

-          Τοποθετήστε ένα φίλτρο καθαρισμού νερού στο σπίτι σας. Πίνοντας φιλτραρισμένο νερό είναι οικονομικότερο από το να πίνετε εμφιαλωμένο.
-          Επιλέγετε νερό βρύσης (δικτύου) αντί για εμφιαλωμένο όπου υπάρχει η δυνατότητα.
-          Χρησιμοποιείτε γυάλινα μπουκάλια για να τα ξαναγεμίζετε με νερό βρύσης.
-          Μην χρησιμοποιείτε πλαστικά μπουκάλια.
-          Πείστε τους υπόλοιπους να κάνουν το ίδιο!
 
Πηγή: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΝΕΟΣ ΤΥΠΟΣ http://technologianerou.blogspot.com/2011/01/h.html

ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΒΟΜΒΕΣ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΜΑΣ

ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΒΟΜΒΕΣ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΜΑΣ


Πατάτες, κρεμμύδια και καρότα που φθάνουν καθημερινά στο τραπέζι μας κρύβουν θανατηφόρα δηλητήρια, μολυσμένα με επικίνδυνα βαρέα μέταλλα που συχνά είναι 1000% πιο πάνω από τα επιτρεπτά όρια.
Περιοχές στον κάμπο των Θηβών και των Οινοφύτων που παράγουν τις μεγαλύτερες ποσότητες κρεμμυδιών, καρότων και πατάτας σε όλη την Ελλάδα, έχουν δηλητηριαστεί από τα νερά του ποταμού Ασωπού που δέχονται τα απόβλητα δεκάδων βιομηχανιών της περιοχής.
Επιδημιολογική μελέτη της καθηγήτριας του πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Αθηνάς Λινού στα Οινόφυτα έφερε στην επιφάνεια ένα φοβερό μυστικό για το οποίο κανείς δεν μιλάει εδώ και πολλά χρόνια.
Οι θάνατοι από καρκίνο στην περιοχή αυξάνονται από χρόνο σε χρόνο επικίνδυνα και πολλά παιδιά εμφανίζουν αρρώστιες που δεν είναι της ηλικίας τους.
Η επικινδυνότητα των προϊόντων της περιοχής Οινοφύτων προκύπτει και από μελέτη του Εργαστηρίου Χημείας Τροφίμων του Πανεπιστημίου της Αθήνας που παρουσιάστηκε στο 7ο Διεθνές Συνέδριο «Ημέρες Αναλυτικής Χημείας» στη Μυτιλήνη.
Η μελετητική ομάδα (Χ. Κιρκίληης, Γ.Πασσιάς, Σ.Μηνιάδου – Μειμάρογλου, Ν.Θωμαϊδης και Γ.Ζαμπετάκης) αγόρασε και σύγκρινε τρόφιμα – βολβούς (καρότα, κρεμμύδια, πατάτες) από την Θήβα και τα Οινόφυτα με άλλα που έχουν παραχθεί σε περιοχές με μικρή ή καθόλου βιομηχανική δραστηριότητα.
Η ομάδα του Πανεπιστημίου Αθηνών αγόρασε 13 παρτίδες παραγωγής από καθένα από τα παραπάνω τρία τρόφιμα που καλλιεργήθηκαν στη Θήβα, από 13 σούπερ μάρκετ της Αθήνας και το κάθε ένα από αυτά αναλύθηκε 3 φορές συγκρίθηκε με 2 δείγματα από «καθαρές» περιοχές κάθε ένα από τα οποία αναλύθηκε επίσης 3 φορές.
Η μελέτη φέρνει στο φως συγκλονιστικά στοιχεία:
Καρότα που παράχθηκαν στη Θήβα και αγοράστηκαν από σούπερ μάρκετ της Αθήνας, βρέθηκαν να έχουν έως και 700% νικέλιο παραπάνω από καρότα που παράχθηκαν σε μη βιομηχανικές περιοχές. Επίσης, ενώ στα καρότα από άλλες περιοχές το χρώμιο ήταν κατά μέσο όρο 20 μg/kg, στα καρότα Θήβας έφτασε μέχρι 76 μg/kg.
Ακόμα, εντοπίστηκε μόλυβδος μέχρι και 43 μg/kg, ενώ ο μέσος όρος στα καρότα από άλλες περιοχές είναι 35 μg/kg.
Διπλάσιο είναι το κάδμιο στα καρότα Θήβας από τα καρότα άλλων περιοχών.
Κρεμμύδια που παράχθηκαν στη Θήβα περιέχουν έως 688 μg/kg νικελίου, ενώ ο μέσος όρος στα κρεμμύδια άλλων περιοχών είναι μόλις 57 μg/kg, δηλαδή 640% παραπάνω.
Στα κρεμμύδια άλλων περιοχών το χρώμιο ήταν κάτω από το όριο ανίχνευσης. Παρόλα αυτά σε κρεμμύδια Θήβας βρέθηκε έως και 26 μg/kg.
Επίσης, ενώ στα κρεμμύδια άλλων περιοχών ο μόλυβδος είναι κατά μέσο όρο 24 μg/kg σε αυτά της Θήβας βρέθηκε έως και 72 μg/kg. Λίγο αυξημένες ήταν οι τιμές του καδμίου στα κρεμμύδια Θήβας σε σχέση με άλλες περιοχές.
Πατάτες που παράχθηκαν στη Θήβα περιέχουν έως 1.894 μg/kg νικελίου, ενώ στις άλλες περιοχές ο μέσος όρος είναι 78 μg/kg, δηλαδή 926% πάνω!
Κι εδώ το χρώμιο σε άλλες περιοχές ήταν κάτω από τα ανιχνεύσιμα όρια, αλλά στη Θήβα έφτασε μέχρι και 170 μg/kg. Δηλαδή 350% παραπάνω.
Βρέθηκε ακόμη στις πατάτες Θήβας έως 36 μg/kg μολύβδου, ενώ στις άλλες περιοχές ο μέσος όρος είναι 18 μg/kg. Σε λογικά επίπεδα εντοπίστηκε κάδμιο.
Με βάση αυτά τα αποτελέσματα προκύπτει ότι τα καρότα, κρεμμύδια και πατάτες Θήβας είναι κατά υπερβολικό βαθμό επιβαρημένα με πολύ επικίνδυνα βαρέα μέταλλα και κυρίως με νικέλιο, χρώμιο και κάδμιο. Οι επιστήμονες θεωρούν ότι η επιμόλυνση αυτή οφείλεται στη ρύπανση του Ασωπού και του υπόγειου υδροφορέα της ευρύτερης περιοχής.
Το θέμα είναι πόσο επικίνδυνα είναι τα επίπεδα νικελίου και χρωμίου στα τρόφιμα αυτά για τον ανθρώπινο οργανισμό.
Σύμφωνα με την ερευνητική ομάδα του Πανεπιστημίου Αθηνών αν λάβουμε υπόψη την ανεκτή ημερήσια πρόσληψη νικελίου για παιδιά που είναι 300 μg την ημέρα, τότε από τα στοιχεία της έρευνας προκύπτει ότι αρκούν λίγα γραμμάρια καρότου, κρεμμυδιού και πατάτας Θήβας για να τεθεί σε κίνδυνο η υγεία ενός παιδιού!


Πηγή: http://www.votegreece.gr/archives/12536

Κυριακή 12 Ιουνίου 2011

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΤΡΩΝΕ

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ  ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΤΡΩΝΕ Ή ΤΙ ΤΑ...ΚΕΡΝΑΜΕ!!!!! 
 ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΟΠΟΥ  ΜΠΟΡΕΙΤΕ....   
   
Τώρα που έρχεται το καλοκαίρι  καλό είναι να έχουμε υπ'όψη μας κάποια απλά πράγματα για τα  παγωτά που θα καταναλώσουμε.  
  
ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ  ΠΑΓΩΤΑ!!! 

Αυτό το καλοκαίρι, όλες σχεδόν οι  εταιρείες παγωτών αποφάσισαν να "πιάσουν στον ύπνο" τους  καταναλωτές. 
Οι ανυποψίαστοι καταναλωτές λοιπόν  (και φέτος) προτιμούν τα δροσιστικά παγωτά των διαφόρων  εταιρειών στην αντιμετώπιση της ζέστης.
Η απάτη όμως  κρύβεται καλά, έντεχνα και αποτελεσματικά. Αν κοιτάξουμε στη  σύσταση (στο σημείο που αναφέρονται τα συστατικά) θα δούμε  πως τιτλοφορείται -το παγωμένο προϊόν που κρατάμε στα χέρια  μας- "παγωμένο γλύκισμα". Οι καταναλωτές δεν δίνουν προσοχή  διότι πολύ απλά δεν ξέρουν  τη διαφορά που αξίζει  να  τη δούμε αναλυτικότερα:
Η διαφορά είναι  τεράστια... Το παγωτό υποχρεούται να γίνεται από γάλα φρέσκο  ή σκόνη και όλα τα λιπαρά που εμπεριέχονται σε αυτό να  προέρχονται από το γάλα. Απαγορεύεται λοιπόν από τον  Κώδικα Τροφίμων και Ποτών (ο ΚΤΠ  συνοψίζει τις νομικές προδιαγραφές όλων των κυκλοφορούντων  τροφίμων) η οποιαδήποτε προσθήκη λιπαρών που δεν έχουν σχέση  με το γάλα. 
Στα παγωμένα γλυκίσματα τώρα, υπάρχει  ελευθερία προσθήκης φυτικών λιπαρών όπως ηλιέλαιο,  καρυδέλαιο, φοινικέλαιο, αραπέλαιο και όποια άλλη μαργαρίνη  φαντάζεστε (και τους συμφέρει). Το ηλιέλαιο αποφεύγεται  γιατί δημιουργεί πρόβλημα στην ομοιογένεια του τελικού  προϊόντος, άρα μην ανησυχείτε για μολυσμένο με ορυκτέλαια  ηλιέλαιο. Ωστόσο, ως επί το πλείστον χρησιμοποιείται το  καρυδέλαιο το οποίο είναι έλαιο "παχύ" και ταιριάζει στην  υφή του τελικού προϊόντος (παγωμένου γλυκίσματος για να μην  ξεχνάμε γρήγορα). Το καρυδέλαιο, το ξέρετε πιστεύω πολλά  χρόνια από τα αντηλιακά. Έδινε το χρώμα, ως φυσική χρωστική,  και την υφή σε όλα τα αντηλιακά τύπου Coppertone (ο τόνος  του χαλκού). Πιστεύω να μη σας πειράζει αν ο εντερικός σας  σωλήνας λαμβάνει το "επιθυμητό μαύρισμα" εσωτερικά χωρίς  κόπο...
Σε κάθε περίπτωση το ζήτημα είναι  διπλό:
Αφενός παραπλανάται ο καταναλωτής διότι οι  εταιρείες που παράγουν παγωμένα γλυκίσματα στις ιστοσελίδες  τους τα αναφέρουν ως κατηγορία παγωτών για λόγους μάρκετινγκ  κι όχι ως παγωμένα γλυκίσματα.
Αφετέρου το παγωμένο  γλύκισμα είναι ποιοτικά υποδεέστερο προϊόν κατά κοινή  επιστημονική ομολογία σε σχέση με το παγωτό, λόγω της  αφαίρεσης ζωικού λίπους (αποβουτυρωμένο γάλα σκόνη) και της  προσθήκης φυτικών λιπαρών.
Λόγος για όλα τα παραπάνω;  Μαντέψτε... Σας λέει κάτι η λέξη κέρδος;
Αξίζει να  σημειωθεί ότι σε καμιά διαφήμιση της τηλεόρασης δεν  αναφέρεται προφορικά ή γραπτά η λέξη παγωτό. Έχει  αντικατασταθεί με ατάκες "Απόλαυση", "Δροσιά", "Παγωμένη  Δροσιά" και άλλα κωμικά.
Ψάξτε στο παγωτό (που νομίσατε  ότι πήρατε)  τη σύσταση και θα διαπιστώσετε ότι δώσατε  τα ωραία ευρώ σας για ένα "παγωμένο γλύκισμα".
Ήδη  επικοινώνησα με την ΕΒΓΑ για να αλλάξει αμέσως την  ιστοσελίδα της www.evga.net και από παγωτά  να τα ονομάσει "παγωμένα γλυκίσματα". Το αυτόν έπραξα και με  την ALGIDA. Η ίδια δικαιολογία καρμπόν: "μα στη σύνθεση δεν  τα ονομάζουμε παγωτά", "μα η κατηγορία τιτλοφορείται στο  ιντερνέτ ΠΑΓΩΤΑ", "μα η ΧΧΧΧ εταιρεία μας είναι γνωστή ότι  κάνει παγωτά"...
Ήμαρτον...
Έκανα και κάτι μάταιες  ενέργειες δημοσιοποίησης σε κανάλια... "Δύσκολες εποχές  βρήκες Πάνο. Την ώρα που παίζουμε επαναλήψεις παλιών σήριαλ,  τα παγωτά δίνουν φράγκα σε διαφημίσεις"
Εγώ πάλι απαντώ  χρησιμοποιώντας την παλιά καλή ατάκα του μεσιέ "Μαύρου"  Καλογήρου (Λόλα): "ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΡΗ!!!" Και για τις  εταιρείες και για τα κανάλια...




ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΠΑΓΩΤΑ... ΑΛΛΙΩΣ  ΤΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ!!!!!!!

Υ.Γ.1:  Επεκτείνοντας τα παραπάνω, παγωτά κι όχι παγωμένα γλυκίσματα  πουλάνε και τα ζαχαροπλαστεία...
Θα πρέπει δηλαδή να  φτιάχνονται από φρέσκο γάλα (για αυτό και η διαφορά γεύσης  με το ιταλικό Gelato) και όχι με σκόνη αποβουτυρωμένου και  μαργαρίνες... 
Για τσεκάρετε  τα στέκια σας...

Υ.Γ.2: Μήπως θα πρέπει να αρχίζω να  δημοσιοποιώ ζαχαροπλαστεία που κάνουν  παγωτό-παγωτό;;;
-- 
Best regards,
 Filikietairia2010                            mailto:info@filikietairia2010.gr

Ανάρτηση - Επεξεργασία: Ευστάθιος

Γενετικά τροποποιημένο ον

Γενετικά τροποποιημένο ον ...
 
Ενα γενετικά τροποποιημένο ον που σχεδιάστηκε για να πωληθεί ως pet από εταιρεία γενετικής μηχανικής,προκαλεί σάλο σε ολόκληρο τον κόσμο.
Πρόκειται για μια μορφή παιδικής κούκλας με γενετικά τροποποιημένο DNA, η οποία έχει μεν το μέγεθος παιδικού παιχνιδιού, διαθέτει ωστόσο
μηχανισμούς καρδιακών παλμών, αίσθηση του πόνου, ακόμη και αληθινά δόντια. Διατίθεται σε επτά διαφορετικούς τύπους.
Το genpet είναι ζωντανό μαστοφόρο που αναπνέει. Η εταιρεία Bio-Genica που το κατασκεύασε, φρόντισε να του τοποθετήσει αίμα, κόκαλα και μύες που μπορούν να αιμορραγήσουν εάν κοπεί ένα μέρος τους. Σχεδιάστηκε για να πωλείται σε καταστήματα παιδικών παιχνιδιών και όχι κατοικιδίων ζώων, αν και θα πωλείται ως κατοικίδιο. Γι'αυτό και διατίθεται σε πλαστική συσκευασία.
Η διαδικασία σύμφωνα με την οποία κατασκευάστηκε το genpet, ονομάζεται 'Zygote Micro Injection' και αποτελεί συνδυασμό DNA, με την εισροή συγκεκριμένων πρωτεϊνών διαφορετικών ειδών. Χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά το 1997, κατά τη διάρκεια ερευνών για τον εντοπισμό κοινών στοιχείων ανάμεσα σε ποντίκια και μέδουσες βιοκαλλιέργειας και από τότε συναντάται στην κλωνοποίηση κουνελιών, γουρουνιών, ψαριών και πιθήκων. Μέχρι σήμερα χρησιμοποιείτο σε χιμπατζήδες, αράχνες και πρόβατα. Και τώρα έρχεται το genpet.
To genpet διατηρείται στην πλαστική συσκευασία με έναν τύπο χειμερίας νάρκης που ελέγχεται από σωλήνα από τον οποίον διοχετεύεται ειδική πρωτεϊνη. Κάτι που συναντάται σε πολλά ζώα των βορείων ή σκανδιναβικών χωρών. Αναπνέει από ειδικές τρύπες εξαερισμού. Εχει αίσθηση του πόνου; Βεβαίως. Εχει επίσης ελάχιστες φωνητικές χορδές που το βοηθά να φωνάξει όταν νιώσει την οποιαδήποτε ενόχληση. Δείχνει τα συναισθήματά του μέσω ειδικών διαφοροποιημένων κωδικών, που τους διακρίνει κανείς από το χρώμα τους. Δεν μεγαλώνει.
Εχει διάρκεια ζωής από ένα μέχρι τρία χρόνια και δεν χρειάζεται μπαταρίες. Τα μαλλιά του μεγαλώνουν. Ελάχιστα μεν, αλλά μεγαλώνουν.
Ανοιγοκλείνει κανονικά τα μάτια του, μπορεί να δαγκώσει εάν χρειαστεί, ενώ αναγνωρίζει τον ιδιοκτήτη του. Οι υπεύθυνοι της εταιρείας ισχυρίζονται ότι μπορεί ακόμη και να θαφτεί. Ούτε η τιμή του, ούτε και η στιγμή που θα κυκλοφορήσει στην αγορά έχουν γίνει ακόμη γνωστά.
 

ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ !!!!!!!‏

 
 
 
Ανάρτηση - Επεξεργασία: Ευστάθιος
 

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!!!

ΠΕΡΙΕΓΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ~)Ι(~ ΕΛ-ΛΗΝΩΝ ΔΙΚΑΙΟΝ ~)Ι(~ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΕΘΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΒΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σελίδες

Αναγνώστες