Κυριακή 1 Αυγούστου 2010

> Πατριωτικό Μέτωπο
> Ακαδημίας 88
> Αθήνα
> Τηλ. Συντονιστή ΠΑΜ:
> 6980292626
> www.pamet.gr
> pametopo@gmail.com
>
> Αθήνα 30 Ιουλίου 2010
>
> ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
>
> Ολόψυχα στηρίζει το Πατριωτικό Μέτωπο, την απεργία των ιδιοκτητών φορτηγών. Όχι στην καταστολή, όχι στους αυταρχικούς νόμους της κατοχικής κυβέρνησης.
> Το Πατριωτικό Μέτωπο, με ανακοίνωσή του, εκφράζει την ολόψυχη συμπαράστασή του στον αγώνα των ιδιοκτητών φορτηγών για μην βρεθούν στον δρόμο, μετά την άθλια απόφαση της κατοχικής κυβέρνησης του ΔΝΤ και της ΕΚΤ, να μετατρέψει την αξία της περιουσίας τους που απέκτησαν με κόπο και ιδρώτα, σε κουρελόχαρτα.
> Εφαρμόζοντας έναν νόμο που ούτε η χούντα δεν θα τολμούσε να διανοηθεί να εφαρμόσει, η κυβέρνηση Παπανδρέου, επιτάσσει τα οχήματα των ιδιοκτητών φορτηγών, μέσα από διαδικασίες που θυμίζουν παλιές κακές και σκοτεινές εποχές. Η αντίσταση όμως των φορτηγατζήδων που δεν εννοούν να παραδώσουν το σπίτι τους, που είναι η καμπίνα του φορτηγού τους στους διαχειριστές του ΔΝΤ, παραμένει άκαμπτη.
> Οι φορτηγατζήδες πρέπει να γνωρίζουν πως, παρά την ταλαιπωρία της, η ελληνική κοινωνία είναι με το πλευρό τους. Από την πλευρά τους, οι αγρότες που διαμαρτύρονται για την μη έγκαιρη μεταφορά των ροδάκινών τους, καλούνται να θυμηθούν πως το Πατριωτικό Μέτωπο, στήριξε τις δικές τους κινητοποιήσεις με ασταμάτητη μάλιστα παρουσία στα μπλόκα τους. Πέρα από τους στημένους αγροτοπατέρες που φωνασκούν στα ΜΜΕ, να θυμούνται πως ο αντίπαλός τους, δεν είναι οι εργαζόμενοι φορτηγατζήδες, αλλά οι εξευτελιστικές τιμές που τους έδωσαν οι βιομήχανοι κομπόστας, φρουτοσαλάτας και χυμού.
> Αυτές τις μέρες, είμαστε όλοι φορτηγατζήδες. Και αύριο και μεθαύριο καθώς και στις σκοτεινές μέρες που έρχονται, ο Ελληνικός λαός δεν πρέπει να ξεχνά, πως πρέπει να είμαστε και θα είμαστε, Δημόσιοι και Ιδιωτικοί Υπάλληλοι, εργάτες, συνταξιούχοι, όλοι οι εργαζόμενοι αυτού του τόπου, που βλέπουν τα κόπια τους να κονιορτοποιούνται από τους διεθνείς τοκογλύφους και τους εγχώριους ατζέντηδές τους.

1 σχόλιο:

  1. Ολόψυχα στηρίζει το Πατριωτικό Μέτωπο, την απεργία των ιδιοκτητών φορτηγών. Όχι στην καταστολή, όχι στους αυταρχικούς νόμους της κατοχικής κυβέρνησης.
    > Το Πατριωτικό Μέτωπο, με ανακοίνωσή του, εκφράζει την ολόψυχη συμπαράστασή του στον αγώνα των ιδιοκτητών φορτηγών για μην βρεθούν στον δρόμο, μετά την άθλια απόφαση της κατοχικής κυβέρνησης του ΔΝΤ και της ΕΚΤ, να μετατρέψει την αξία της περιουσίας τους που απέκτησαν με κόπο ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!!!

ΠΕΡΙΕΓΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ~)Ι(~ ΕΛ-ΛΗΝΩΝ ΔΙΚΑΙΟΝ ~)Ι(~ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΕΘΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΒΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σελίδες

Αναγνώστες