Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Βάση Σχεδίου το κατάπτυστο 1821 του ΣΚΑΪ

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ "ΑΝΕΝΤΑΧΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ" ΓΙΑ ΤΟ "ΣΚΑΪ" ΣΤΟ "ΚΟΝΤΡΑ" ΠΟΥ ΜΑΖΕΨΕ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΒΑΛΙΑΝΑΤΟ! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΑΠΟ ΤΟ "ΚΟΝΤΡΑ" ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΧΙΟΥ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ "ΣΚΑΙ" ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ "ΑΝΕΝΤΑΧΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ" ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ.







ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΘΕΣ ΣΤΟ "ΚΟΝΤΡΑ" ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΒΑΛΙΑΝΑΤΟΥ, ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΟΘΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΣΦΟΔΡΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΙΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΧΘΡΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΜΕ ΟΧΗΜΑ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΥ, ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΟΡΓΙΣΜΕΝΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΑ (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)

Πηγή: http://www.stoxos.gr/2011/02/blog-post_8081.html

1 σχόλιο:

  1. Υπάρχουν κάποιοι Αγωνιστές Έλληνες Πατριώτες με Ψυχή που όσο και να προσπαθούν ορισμένοι, είναι αδύνατον να τους βάλουν τα 2 πόδια σε ένα παπούτσι!!! Σε αυτήν την κάστα των ανθρώπων ανήκουμε όλοι εμείς, εμείς οι Ανένταχτοι Πατριώτες που δεν μας σκιάζουν οι απειλές και εκφοβισμοί.Όταν μιλάμε για Πατρίδα θα μας βλέπετε μπροστά σας διότι δεν συμβιβαζόμαστε και δεν διαπραγματευόμαστε.

    ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!!!

ΠΕΡΙΕΓΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ~)Ι(~ ΕΛ-ΛΗΝΩΝ ΔΙΚΑΙΟΝ ~)Ι(~ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΕΘΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΒΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σελίδες

Αναγνώστες