Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

ΤΟΝ ΑΔΕΙΑΣΑΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

Διάλογο με τους λαθρομετανάστες ήθελε ο Κάμινης

E-mail Εκτύπωση PDF
ΤΟΝ ΑΔΕΙΑΣΑΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ
kaminis«Τροποποιημένο» ψήφισμα για διάλογο για τους 237 λαθρομετανάστες στην «Υπατία», απερρίφθη στο δημοτικό συμβούλιο Αθηναίων, παρά το γεγονός ότι εισηγήτρια ήταν η πλειοψηφία. Έξι δημοτικοί σύμβουλοι προσκείμενοι στον Γιώργο Καμίνη, αρνήθηκαν να το ψηφίσουν, ζητώντας τροποποιήσεις και «φορτώνοντας» τη νέα δημοτική αρχή με την πρώτη της πολιτική ήττα.
Αποτέλεσμα της εξέλιξης αυτής, ήταν η παραίτηση του αντιδημάρχου Οικονομικών Γιώργου Αναγνωστόπουλου και του αντιδημάρχου δημοτικών διαμερισμάτων, Φώτη Προβατά. Μεταξύ των αντιδρώντων ήταν και η δημοτική σύμβουλος Μαρία Κουβέλη (θυγατέρα του Φώτη Κουβέλη), αλλά και η συγγραφέας και πρόεδρος του Αθήνα 9,84, Ρέα Γαλανάκη.
Παράλληλα, υπάρχουν διαμαρτυρίες από αριστερούς δημοτικούς συμβούλους, για τον γενικό γραμματέα του Δήμου Θ. Λιβάνιο, ο οποίος, όπως του καταλογίζουν, λειτουργεί ως κομματικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ και ακολουθεί πιστά τις «οδηγίες» του υπουργού Εσωτερικών, Γ. Ραγκούση.

1 σχόλιο:

  1. Επιμένω ότι αυτή η ιστορία δεν θα βγεί σε καλό και φυσικά δεν θα λήξει υπέρ μας όπως φαντάζονται ορισμένοι!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!!!

ΠΕΡΙΕΓΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ~)Ι(~ ΕΛ-ΛΗΝΩΝ ΔΙΚΑΙΟΝ ~)Ι(~ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΕΘΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΒΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σελίδες

Αναγνώστες