Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

MIND CONTROL (6) ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΨΕΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΤΗΣ ΦΕΟΥΔΑΡΧΙΑΣ

MIND CONTROL



ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΨΕΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΤΗΣ ΦΕΟΥΔΑΡΧΙΑΣ

  Ας αρχίσουμε  την διαδικασία της κοινωνικής αλλαγής ρίχνοντας μια πιο προσεκτική ματιά στις σχέσεις που υπάρχουν ανάμεσα στους ισχυρούς και εκείνους που πετυχημένα χειραγωγούν και εκμεταλλεύονται:
  • Αυτοί που κοιτούν παθητικά την αδικία στο σύστημα της Διακαιοσύνης να γίνεται όλο και πιο ορατή, είναι σχεδόν το ίδιο υπεύθυνοι για την διαφθορά όσο οι νομοθέτες, οι δικηγόροι και οι δικαστές που έχουν άμεσο ρόλο και ενεργή ανάμιξη.
  • Αυτοί που δεν κάνουν τίποτα παρά σταματούν να ψηφίζουν όταν αναγνωρίζουν πως οι κοινωνίες στις οποίες ζούν δεν είναι πραγματικά δημοκρατικές, έχουν ευθύνη για την υπονόμευση των κοινωνικών συνθηκών.
  • Αυτοί που αναγνωρίζουν την αδικία στη διανομή του πλούτου, δεν κάνουν όμως τίποτε για να την ανατρέψουν, δεν είναι θύματα εκμετάλευσης, αλλά συνεργοί σ΄αυτήν
  Με άλλα λόγια, όποιος ζει στη Δύση και η ποιότητα ζωής του φθίνει σαν άμεσο αποτέλεσμα των συνωμοσιών που ήδη περιγράψαμε, δεν θεωρείται αυτόματα θύμα εκμετάλλευσης.
  Για να θεωρηθεί κανείς θύμα πρέπει να είναι ολοκληρωτικά πλανημένος για ένα θέμα ή να βρίσκεται σε θέση που να μη μπορεί να αγωνιστεί για αλλαγή.
  Αν και πολύ λίγα άτομα στη Δύση είναι ανίκανα να αγωνιστούν για αλλαγή, σχεδόν όλα έχουν γίνει θύματα της Ελίτ από την παραπληροφόρηση και τον ύπουλο προγραμματισμό. Ο βαθμός στον οποίο ο καθένας στον πλανήτη έχει γίνει αντικείμενο χειραγώγησης, έχει παραπλανηθεί και έχει γίνει θύμα από την απληστία και την αγριότητα της Ελίτ, κυρίως σε περίοδο πολέμου, είναι ανυπόφορος. Αν δεν μας φέρουν κάτω από πλήρη έλεγχο αυτοί που μας κυβερνούν, σύντομα θα χρησιμοποιήσουν την ίδια αγριότητα ξανά και ξανά.

ΑΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ

  Είναι προφανές πως η Ελίτ είναι πανίσχυρη και πως το σύστημα είναι πολύ μαζικό και γραφειοκρατικό για ν΄αλλάξει. Επειδή η Ελίτ ελέγχει τις δημοκρατικές διαδικασίες, πολλοί σταματούν να ψηφίζουν και οδηγούνται στην απάθεια. Επειδή η Ελίτ ελέγχει τα Μ.Μ.Ε., τα άτομα και οι μικρές ομάδες δεν βλέπουν κάποιο τρόπο να αμφισβητήσουν τον έλεγχό της. Έτσι πολλοί θεωρούν τον εαυτό τους αβοήθητο θύμα της Ελίτ. Αντιθέτως, πιστεύω πως μπορούμε να απαλλαγούμε από την φεουδαρχία παίζοντας έναν ενεργό, άμεσο και πολύτιμο ρόλο.
  Όπως η πίεση της κοινής γνώμης τελικά εξανάγκαζε τις κυβερνήσεις να φέρουν ένα τέλος στα ανθρώπινα βάσανα και στη δουλεία, έτσι και η συνειδητή κοινή γνώμη πρέπει να φέρει ένα τέλος στην φεουδαρχία.
  Ο στόχος αυτός μπορεί να επιτευχθεί σε μικρό διάστημα. Δεν είναι μόνο πιθανόν αλλά πρόκειται να συμβεί. Οι συνθήκες που παρέχουν τα κίνητρα για αλλαγή, οφείλονται στην αυξανόμενη απληστία και στον εγωισμό της οικονομικής Ελίτ. Οι συνθήκες είναι πραγματικά ιδανικές.

ΜΕΡΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ

  Ένας μακροπρόθεσμος στόχος θα είναι η καλύτερη συνεργασία ανάμεσα στους λαούς.
  Ένας μεσοπρόθεσμος θα πρέπει να είναι η αντικατάσταση της κοινωνικής και οικονομικής φεουδαρχίας μ΄ένα σύστημα ικανό να φέρει ευημερία σε όλους
  Ο βραχυπρόθεσμος στόχος πρέπει να είναι η απαλλαγή από τον έλεγχο των Μέσων Ενημέρωσης της Ελίτ.
  Το μυστικό της επιτυχίας βρίσκεται στην απόφαση να ξεκινήσουμε. Το πιο μακρύ ταξίδι ξεκινά με το πρώτο βήμα.

ΜΙΑ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ

  Κατά την περίοδο της <<Αγίας Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας της Γερμανίας>>, οι Γερμανικές εμπορικές συντεχνίες και οι στρατοκράτορες ήλθαν σε επαφή με τους Μαύρους Γνωστικούς, τους λάτρεις του ερπετού στην Αίγυπτο. Η λατρεία αυτή εισήχθη στην Βαυαρία και απετέλεσε το θεμέλιο για πολυάριθμες Μαύρες υπολατρείες, όπως οι Ιλλουμινάτοι και η Εταιρεία της Θούλης.
  Την εποχή που η Αμερική ζητούσε την ανεξαρτησία της, ένας Μαύρος Γνωστικιστής Ιησουίτης με το όνομα Αδάμ Βαϊσχάουπτ, ίδρυσε τους Βαυαρούς Ιλλουμινάτι. Σχεδίασε μια συνωμοσία για να καταλάβει όλες τις οικονομικές αδελφότητες του κόσμου και να τις χρησιμοποιήσει έτσι ώστε να πάρει τον έλεγχο των χωρών, οικονομικά και πολιτικά. Η Γαλλική Επανάσταση ήταν δημιούργημα της ομάδος αυτής.
  Χρησιμοποιώντας Μακιαβελική πολιτική οι Ιλλουμινάτοι (εργαζόμενοι με τον τέκτονα <<Ποντίφικα>> Άλμπερτ Πάϊκ και τον Ιησουίτη Τζιουζέπε Μαντσίνι) εγκαθίδρυσαν 22 <<Παλλαδιακές>> στοές μέσω των οποίων σχεδίασαν να φέρουν εις πέραν την επανάστασή τους. Σ΄αυτές τις <<Παλλαδιακές>> στοές αναπτύχθηκαν στοιχεία της Μαφίας όπως και σπέρματα του σοσιαλιστικού κομμουνισμού και του εθνικοσοσιαλισμού.
  Ο Γιοχάνες Ροκφέλλερ μεταναστεύει στην Αμερική και ο απόγονος του Τζων Ντ. Ροκφέλλερ παίρνει στα χέρια του το μονοπώλιο του πετρελαίου της Αμερικής. Οι Ροκφέλλερς εργάζονται με τις συμμάχους τους αδελφότητες στην Ευρώπη για να φέρουν την Μία Παγκόσμια Τάξη. Για το λόγο αυτό χρηματοδοτούν πολυάριθμες οργανώσεις: το Ομοσπονδιακό Αποθεματικό, το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων, την Τριμερή Επιτροπή, τη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ, τα Ηνωμένα Έθνη κλπ. Όταν ο Νέλσον Ροκφέλλερ κατάφερε να πάρει τη θέση του Αντιπροέδρου στις Ηνωμένες Πολιτείες χωρίς να ψηφιστεί, δημιούργησε μια μυστική κυβέρνηση μέσα στο εκτελεστικό τμήμα της κυβέρνησης των ΗΠΑ, έξω από τον έλεγχο της Γερουσίας, διότι η Γερουσία επιβλέπει τις άκρως απόρρητες επιχειρήσεις στο εξωτερικό, ενώ οι <<Μαύρες επιχειρήσεις>> της κυβέρνησης, μέσα στο εκτελεστικό τμήμα της κυβέρνησης λειτουργούν πάνω από τα επίπεδα του άκρως απορρήτου κι έτσι η μη εκλεγμένη στρατιωτική - βιομηχανική <<μυστική κυβέρνηση>> έχει περισσότερη εξουσία παρά το κογκρέσο. Ο έλεγχος τους αυξήθηκε μέσω ενός πραξικοπήματος στα 1963 που είχε σαν αποτέλεσμα το θάνατο του Προέδρου Κέννεντι. Οι Ροκφέλλερς είχαν βοηθήσει στην χρηματοδότηση του Ναζιστικού κόμματος, γι΄αυτό και οι αξιωματούχοι του εισήλθαν στις ΗΠΑ μετά τον Β' Παγκόσμιο πόλεμο και κατέλαβαν θέσεις μέσα στις Μυστικές Υπηρεσίες, τις εταιρείες πετρελαίων και την αεροναυπηγική βιομηχανία.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΔΩΡΕΑΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

  Για δεκαετίες οι διάφορες ενεργειακές εταιρείες συνεννοούντο μυστικά μεταξύ τους (και πιθανόν με τους εθνικούς και διεθνείς τραπεζίτες, τις κυβερνήσεις, τα Μ.Μ.Ε., το <<επιστημονικό>> κατεστημένο και το <<εκπαιδευτικό>> σύστημα), για να αγνοήσουν με επιτυχία ή ακόμη και να καταπνίξουν αρκετά είδη τεχνολογιών δωρεάν ενέργειας. Η κυβερνητική επέμβαση ήταν απαραίτητη για να ενθαρρυνθεί η έρευνα, η ανάπτυξη και η μαζική παραγωγή των τεχνολογιών αυτών. Οι μηχανές δωρεάν ενέργειας πιθανόν να μην δημιουργούν ενέργεια αλλά να εκχέουν σε υπάρχουσες φυσικές ενεργειακές πηγές με διάφορες μορφές επαγωγής. Αντίθετα από τις ηλιακές συσκευές και τις ανεμογεννήτριες, χρειάζονται ελάχιστη, ή σχεδόν καθόλου ικανότητα αποθήκευσης ενέργειας, διότι μπορούν να εκχέουν όση ενέργεια χρειάζεται, όποτε χρειάζεται.
  Για παράδειγμα, τουλάχιστον τρεις Αμερικάνικες ευρεσιτεχνίες (3.811.058, 3.879.622 και 4.151.431) που βραβεύτηκαν αφορούσαν κινητήρες που κινούνται αποκλειστικά πάνω σε μόνιμους μαγνήτες που προφανώς στηρίζονται στην ενέργεια που κυκλοφορεί μέσω του μαγνητικού πεδίου της γης. Οι δύο πρώτες απαιτούν ένα δίκτυο ανατροφοδότησης ώστε να αυτοκινούνται. Η τρίτη περιγράφηκε λεπτομερώς στο περιοδικό <<Επιστήμη και Μηχανική>> την άνοιξη του 1980 (<<εκπληκτικός κινητήρας που λειτουργεί με μαγνήτες από την Τζόρμπα Ίπια>>, σελ. 45-48, 114-117 και εξώφυλλο). Απαιτεί συγκεκριμένα μεγέθη, σχήματα, προσανατολισμούς και μαγνήτες, όχι όμως ανατροφοδότηση. Ένας τέτοιος κινητήρας μπορεί να λειτουργήσει μια ηλεκτρική γεννήτρια ή έναν πομπό θερμότητος μέσα σ΄ένα σπίτι για έναν χρόνο ΔΩΡΕΑΝ.
  Ένας δεύτερος τύπος μηχανής δωρεάν ενέργειας, όπως η Gray Motor (ευρσιτεχνία των ΗΠΑ: 3.890.458) η Tesla Coil και η μηχανή του εφευρέτη Ιωσήφ Νιούμαν εκχέουν ηλεκτρομαγνητική ενέργεια από το μαγνητικό πεδίο της γης, (γύρο στους 12 κύκλους ανά δευτερόλεπτο).
  Κατά τα 1930 ένας Αυστριακός πολιτικός μηχανικός με το όνομα Βίκτορ Σάουμπεργκερ εφηύρε και κατά ένα μέρος ανέπτυξε μια τουρμπίνα που την ονόμασε στα γερμανικά <>. Όπως περιγράφτηκε στο βιβλίο <Zokwendle<Μια επανάσταση σε νέες πηγές δωρεάν ενέργειας>>, από τον Νταν Α. Ντέηβινσον, διοχετεύεται νερό σε μια αντλία μέσω ενός σωλήνα που έχει τη μορφή λογαριθμικού σπιράλ μέχρι να φθάσει σε μια κρίσιμη ταχύτητα. Το νερό τότε άρχιζε να λειτουργεί την αντλία που μετέτρεπε τον κινητήρα σε ηλεκτρική γεννήτρια. Η συσκευή φαίνεται πως χρησιμοποιούσε ενέργεια της κίνησης της γης σαν να ήταν κυκλώνας (και επίσης εξουδετέρωνε την βαρύτητα).
  Ένας τέταρτος τύπος μηχανής δ. εν. είναι η McClinfock AIR MOTOR (Αμερικανική ευρεσιτεχνία 2.981.261) που είναι μια σύνθεση ανάμεσα στον πετρελαιοκινητήρα (έχει τρεις κυλίνδρους με ποσοστό συμπίεσης 27 προς 1) και μια περιστροφική μηχανή με ηλιακούς τροχούς. Δεν δαπανά καύσιμα αλλά αυτοκινείται θέτοντας σε κίνηση δικούς της συμπιεστές αέρος. Η μηχανή αυτή δημιουργεί επίσης πολύ θερμότητα, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την θέρμανση κτιρίων. (Ο Ντέβιντ Μακ Κλίντοκ είναι επίσης ο πραγματικός εφευρέτης της αυτόματης μετάδοσης, του διαφορικού και της κίνησης σε τέσσερις τροχούς).
  Οι κρύσταλλοι μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για παροχή ενέργειας με τον βομβαρδισμό τους από μια μικρή ραδιενεργή πηγή.
  Μια άλλη πηγή ενέργειας μπορεί να αναφερθεί εδώ, παρά το γεγονός πως δεν ταιριάζει στον ορισμό της δωρεάν ενέργειας. Ένας Αμερικανός φυσικός με το όνομα Τζόζεφ Μακ Γκλίχ εφηύρε έναν μερικώς ανεπτυγμένο ατομικό αντιδραστήρα σύντηξης, που ονομάζει <<μείγμα>>, που χρησιμοποιεί ως καύσιμο ένα μη ραδιενεργό δευτέριο που βρίσκουμε σε απεριόριστες ποσότητες στο θαλασσινό νερό. Δεν παράγει ραδιενεργά κατάλοιπα, μπορεί να μετατραπεί άμεσα σε ηλεκτρισμό, χωρίς τουρμπίνες ατμού που δαπανούν ενέργεια και μπορεί να παρέχει ενέργεια σ΄ένα σπίτι, σε μια πόλη ή σε ένα διαστημόπλοιο. Το μείγμα που λειτουργεί παράγοντας τουλάχιστον 3 βατ ενέργειας για κάθε βατ που καταναλώνεται.
  Η τεχνολογία δωρεάν ενέργειας βρίσκεται στην ίδια κατάσταση που βρισκόταν η αεροπορία πριν 90 χρόνια. Την εποχή εκείνη ο καθένας <<γνώριζε>> πως μια μηχανή βαρύτερη από τον αέρα δεν ήταν δυνατόν να πετάξει. Θα παραβίαζε τους <<νόμους της φυσικής>>. Όλοι οι <<ειδικοί>> και οι <<προσωπικότητες>> το έλεγαν αυτό. Οι περισσότεροι <<ειδικοί>> σήμερα λένε το ίδιο πράγμα για την τεχνολογία δωρεάν ενέργειας. Σήμερα θεωρούμε δεδομένα τα αεροπλάνα, εκτός ίσως από την περίπτωση που συντρίβονται. Η τεχνολογία όμως δωρεάν ενέργειας έχει το επιπρόσθετο πρόβλημα κάποιων πολύ ισχυρών εγκαθιδρυμένων συμφερόντων που προσπαθούν να αποτρέψουν τη χρήση της με τακτικές όπως το ψευδές ζήτημα του <<αέναου>>, του ισχυρισμού της απάτης και ακόμη και της  ΒΙΑΣ εναντίον των εφευρετών.
  Όσον αφορά την οικονομική πλευρά της υπόθεσης αυτής οι εφευρέτες δεν έχουν αρκετά χρήματα ή άλλες πηγές για να αναπτύξουν πλήρως και να παράγουν μαζικά τα προϊόντα τους, ενώ οι συμβατικοί παραγωγοί δεν έχουν επιθυμία να το κάνουν. Η κυβέρνηση μόνο μπορεί να επέμβει, διότι αν δεν το κάνει τότε οι ενεργειακές πηγές της γης θα συνεχίσουν να μειώνονται και σύντομα θα εξαντληθούν, οι τιμές θα αυξηθούν και η μόλυνση όπως και κάθε είδους αρνητική επίδραση θα συνεχίσει να αυξάνεται.
  Η κυβέρνηση θα πρέπει να υποστηρίξει τους εφευρέτες και τα πανεπιστήμια, να αντικαταστήσει την ιδιωτική παραγωγή (μέχρι που οι παραγωγοί να τα καταφέρουν μόνοι τους) και να υποστηρίξει τους καταναλωτές χαμηλού εισοδήματος να αγοράσουν τα μηχανήματα δωρεάν ενέργειας.
  Οι μακρόχρονες επιδράσεις μια τέτοιας κυβερνητικής επέμβασης θα είναι διαδεδομένες και βαθιές. Οι ποσότητες ενέργειας που θα απαιτούνται από παραγωγούς συμβατικής ενέργειας (ανθρακωρυχεία, πετρελαϊκές εταιρίες, ηλεκτρογεννήτριες, κλπ.) θα πέσουν μέχρι το μηδέν. Οι ενεργειακές πηγές όπως το ουράνιο, το πετρέλαιο, το αέριο, ο άνθρακας, θα παραμείνουν στο έδαφος. Οι τιμές των συμβατικών πηγών ενέργειας θα μειωθούν και θα μηδενιστούν, ενώ οι τιμές των μηχανημάτων δωρεάν ενέργειας θα ξεκινήσουν από ψηλά, θα πέσουν όμως όσο αυξάνεται η ζήτηση, όπως συνέβη με τα βίντεο, τους προσωπικούς υπολογιστές κλπ. Οι καταναλωτές θα μπορούν να συνειδητοποιήσουν το <<κόστος ευκαιρίας>> της πληρωμής των λογαριασμών του ηλεκτρικού ή των καυσίμων θέρμανσης. Ο τουρισμός θα αυξηθεί επειδή δεν θα υπάρχει πλέον το κόστος βενζίνης για τα αυτοκίνητα επειδή δεν θα υπάρχει πλέον κόστος βενζίνης για τα αυτοκίνητα και η ενέργεια δεν θα μπορεί πια να είναι κίνητρο ή πρόφαση πολέμου.
  Πολλοί συμβατικοί παραγωγοί ενέργειας θα χάσουν τις επιχειρήσεις τους, η κοινωνία όμως στο σύνολο θα ωφεληθεί τα μέγιστα. Θα επωφεληθεί ο λαός και όχι οι μεγάλες εταιρείες και οι τράπεζες.


Συνεχίζεται...

1 σχόλιο:

  1. Ας αρχίσουμε την διαδικασία της κοινωνικής αλλαγής ρίχνοντας μια πιο προσεκτική ματιά στις σχέσεις που υπάρχουν ανάμεσα στους ισχυρούς και εκείνους που πετυχημένα χειραγωγούν και εκμεταλλεύονται:

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!!!

ΠΕΡΙΕΓΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ~)Ι(~ ΕΛ-ΛΗΝΩΝ ΔΙΚΑΙΟΝ ~)Ι(~ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΕΘΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΒΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σελίδες

Αναγνώστες