Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

MILD CONTROL(14) ΚΑΛΥΜΜΕΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

MILD CONTROL

ΚΑΛΥΜΜΕΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

<<Ο μανδύας κάλυψης τέτοιων φανερών επιχειρήσεων παρέχεται από
την ενεργό υπόθεση πως η πράξη δεν μπορεί να κρυφτεί αλλά η ερ-
μηνεία του θεατή για τη σημασία της μπορεί να επισκιασθεί από υπο-
λογισμένη παρανόηση>>.
Λίντον Λαρούς

<<Πως μπορεί ο Μιλλ να φοβάται μήπως η ζωή πάψει να είναι ενδιαφέ-
ρουσα; Το παιχνίδι σ΄αυτά τα εκατομμύρια εγκεφάλων των ανθρώ-
πων, ώστε να τους βλέπεις αργά να ανταποκρίνονται σε αόρατα ερε-
θίσματα, να τους κατευθύνεις χωρίς αυτοί να το γνωρίζουν -όλα αυτά,
είτε είναι υψηλόφρονα, είτε ταπεινά, είναι ένα μεγάλο και ατελείωτο παι-
χνίδι, σκακιού με εξαιρετική συγκίνηση>>.
Σίντνεϋ Γουέμπ
Ιδρυτής της Εταιρείας Φάμπιαν, 1980

  Θεωρούμε πως στα πλήρως ανεπτυγμένα κρατικά καπιταλιστικά συστήματα είναι ζωτικής σημασίας ο πλήρης έλεγχος της συλλογής κυβερνητικών μυστικών πληροφοριών και των καλυμμένων επιχειρήσεων.
  Εκτός του ότι μας παρέχει ένα πολύτιμο εργαλείο στον αγώνα μας με τις ανταγωνιστικές δυναστείες, ένας τέτοιος έλεγχος είναι σήμερα ολοκληρωτικός και απαραίτητο τμήμα των καθημερινών μας επιχειρήσεων. Οι μεγάλες κοινότητες των μυστικών υπηρεσιών είναι αναπόφευκτες, δεδομένου του συστήματος των κυβερνήσεων που έχουμε επιβάλλει στον κόσμο με την άνοδο μας στην εξουσία. Η εξουσία μας θα διαρκούσε πολύ λίγο εάν η επιρροή και δύναμη αυτών των μυστικών υπηρεσιών με την σιδηρά πειθαρχία έπεφτε στα χέρια απλών πολιτικών, κυρίως εκείνων που βρίσκονται πέρα από τον έλεγχό μας.
  Δεν επιτρέπουμε στις μυστικές υπηρεσίες να ακολουθήσουν τα <<εθνικά συμφέροντα>> με τον τρόπο που το κοινό αντιλαμβάνεται τους <<κατασκόπους>> να λειτουργούν. Οι πολιτικοί δεν επιτρέπεται να επηρεάζουν και να υπονομεύουν την εξουσία της κοινότητας των μυστικών υπηρεσιών της οικονομικής μας εξουσίας με μικροπρεπείς πολιτικούς αγώνες.
  Δεν μπορεί να επιτραπεί καμία εθνική επιθυμία φυλών και λαών, ούτε ιδεολογικά οράματα διανοούμενων για την ανθρωπότητα να ανατρέψουν τις μυστκές υπηρεσίες και τις καλυμμένες επιχειρήσεις. Οι εκλογικεύσεις μας, τόσο μέσα στην κοινότητα των μυστικών υπηρεσιών, όσο και ευρύτερα στο κοινό, πρέπει να είναι ανόμοιες και ευέλικτες. Η κοινότητα των μυστικών υπηρεσιών όμως πρέπει να προωθεί χωρίς εξαίρεση τους αδυσώπητους στόχους που θέσαμε για την ανθρωπότητα.
  Καμία κρίση δεν είναι πιο σοβαρή για την οικονομική μας εξουσία από μια προσπάθεια ενός επικεφαλής της κυβέρνησης να αποκτήσει προσωπικό έλεγχο στις μυστικές υπηρεσίες και στις λειτουργίες τους  ή να παρακάμψει τις υπάρχουσες υπηρεσίες δημιουργώντας παράλληλες. Τέτοιες πράξεις πρέπει να αντιμετωπίζονται με αποφασιστικότητα. Πρώτη γραμμή άμυνας είναι η απομάκρυνση του πολιτικού από τη θέση του με ένα κατασκευασμένο σκάνδαλο, τολμούμε όμως να χρησιμοποιήσουμε τη δολοφονία όταν είναι απαραίτητο.
  Ίσως η πιο ακριβής επιτήρηση της κοινότητας των μυστικών υπηρεσιών  να μπορεί να επιτευχθεί εάν την οραματιστούμε ως μία <<εθνικοποιημένη μυστική εταιρεία>>. Οι προκάτοχοί μας στον αγώνα τους ενάντια στην παλαιά τάξη των βασιλέων και των πριγκίπων έπρεπε να χρηματοδοτήσουν μυστικές εταιρείες όπως οι Ιλλουμινάτοι, οι Μασόνοι, η Γερμανική Ένωση, κλπ. από την τσέπη τους.
  Με μεγάλα έξοδα και κίνδυνο οι μυστικές αυτές εταιρείες κατόρθωσαν να διεισδύσουν σε μεγάλα κυβερνητικά και ιδιωτικά ιδρύματα των εθνών που οι ευγενείς προκάτοχοί μας σκόπευαν να ανατρέψουν για την εξουσία του χρήματος. Αυτές οι γραφειοκρατικές ανατροπές είναι δαπανηρές και καταναλώνουν πολύ χρόνο. Μπορούν να θεωρηθούν πλήρεις μόνον όταν οι προαγωγές, οι αυξήσεις μισθών και οι πρόοδοι δεν βασίζονται πλέον σε στόχους της υπηρεσίας ή σε οργανωτικούς στόχους αλλά βρίσκονται στα χέρια της ομάδος που διείσδυσε και στους μυστικούς στόχους.
  Πόσο πιο εύκολο είναι για μας τους κληρονόμους ενός πλήρως ανεπτυγμένου συστήματος κρατικού καπιταλισμού! Κάνοντας έκκληση στην <<εθνική ασφάλεια>> είμαστε ικανοί να χρηματοδοτούμε και να ανεγείρομαι κολοσσιαίες μυστικές εταιρείες που δεν μπόρεσαν να φανταστούν ούτε στα πιο φιλόδοξα όνειρά τους οι προκάτοχοί μας που άνοιξαν τον δρόμο. Εκτός από τα οφέλη των δημόσιων οικονομικών που δρέπουν αυτές οι <<εθνικοποιημένες μυστικές εταιρείες>>, αποκτούμε ένα αποφασιστικό πλεονέκτημα από το γεγονός πως αυτές οι μυστικές επιχειρήσεις εγκρίνονται από τον νόμο!
  Η διατήρηση της πειθαρχίας, της πίστης και της μυστικότητας δεν είναι πλέον μόνο ένα θέμα προπαγάνδας, εκβιασμών, χειραγώγησης και εκφοβισμού. Αν και αυτά παραμένουν σημαντικά εργαλεία, κυρίως σε επείγουσες περιπτώσεις, η πειθαρχία ανάμεσα στους μυημένους (σήμερα ονομάζονται πράκτορες), μπορεί να επιτευχθεί κάνοντας έκκληση στον πατριωτισμό και μπορεί να επιβληθεί στα δικαστήρια με την κατηγορία της <<παραβίασης της εθνικής ασφάλειας>>. Αν και η κοινότητα των μυστικών υπηρεσιών έχει πάρει πλέον μαζικό χαρακτήρα, λειτουργεί ακόμη αυστηρά με τους μοχλούς των αρχών της καπιταλιστικής χρηματοδότησης. Όπως ένας λογικός καπιταλιστής ποτέ δεν κατέχει περισσότερες μετοχές σε μια εταιρεία από το ελάχιστο ποσοστό που απαιτείται για τον έλεγχό της, οι χειριστές των μυστικών υπηρεσιών τοποθετούνται μόνο σε όσες θέσεις - κλειδιά απαιτούνται για τον έλεγχο των οργανώσεων - στόχων. Στόχος μας είναι ο έλεγχος μέσω πρακτόρων όλων των σημαντικών οργανώσεων και όχι η είσοδος ολόκληρου του πληθυσμού ως μέλη στην κοινότητα των μυστικών υπηρεσιών. Το οργανωσιακό σχέδιο δημιουργίας <<κύκλων μέσα σε κύκλους>>, χαρακτηριστικό των κλασσικών μυστικών εταιρειών, διατηρείται και βελτιώνεται από την κοινότητα των μυστικών υπηρεσιών. Η αρχή <<το ένα χέρι δεν πρέπει να γνωρίζει τι κάνει το άλλο>> είναι ουσιαστική για την επιτυχία των υπηρεσιών μας. Στις περισσότερες περιπτώσεις δεν επιτρέπουμε στους ίδιους τους πράκτορες να γνωρίζουν τον στόχο κι όταν είναι δυνατόν, ακόμη και τους βραχυπρόθεσμους σκοπούς, τις επιδιώξεις των αποστολών τους.
  Λειτουργούν κάτω από <<κάλυψη>> που μεταμφιέζει τους στόχους μας όχι μόνο για το κοινό και τις ομάδες - στόχους, αλλά και για τους ίδιους τους πράκτορες. Για παράδειγμα πολλοί πράκτορες λειτουργούν κάτω από <<αριστερή κάλυψη>> και οδηγούνται να πιστέψουν πως η υπηρεσία ή τουλάχιστον το τμήμα τους, ειλικρινά αλλά μυστικά υποκινείται από την σοσιαλιστική ιδεολογία. Έτσι καταλήγουν στο συμπέρασμα πως ο απόλυτος στόχος της υπηρεσίας τους είναι να καθοδηγεί αριστερές ομάδες σε <<παραγωγικές>> κατευθύνσεις, αν και δεν μπορούν πάντα να δουν πως οι δικές τους επιχειρήσεις ταιριάζουν μ΄αυτούς τους υποτιθέμενους στόχους.
  Άλλοι πράκτορες με <<αριστερή κάλυψη>> και δεξιές προτιμήσεις ενθαρρύνονται να πιστεύουν πωε η υπηρεσία απλά <<καταγράφει>> αυτούς που έχουν τάση στη βία ή τις ανατρεπτικές ομάδες ώστε να προστατεύσει το κοινό. Όταν ζητείται από τέτοιους πράκτορες να συμμετάσχουν ή ακόμη και να  ηγηθούν ριζοσπαστικών δραστηριοτήτων, καταλήγουν στο συμπέρασμα πως ο απώτερος στόχος είναι να διεισδύσουν πλήρως και να καταστρέψουν την οργάνωση για το καλό της χώρας. Αυτή η περίπτωση είναι πολύ σπάνια. Σπαταλάμε πολύ λίγα ή σχεδόν καθόλου χρήματα για να προστατεύσουμε το <<λαό>> ή να παράσχουμε άμυνα στο <<έθνος>>.
  Τους πράκτορες που λειτουργούν κάτω από <<δεξιά κάλυψη>> τους χειριζόμαστε με συμμετρικό τρόπο. Πράκτορες με δεξιές προκαταλήψεις ενθαρρύνονται να πιστέψουν πως η υπηρεσία έχει δεξιές πεποιθήσεις. Ζητούμε από πράκτορες με αριστερές προκαλύψεις να λειτουργούν κάτω από δεξιό κάλυμμα ώστε να <<καταγράφουν>> επικίνδυνες δεξιές οργανώσεις. Οι περισσότεροι πράκτορες των μυστικών υπηρεσιών παραμένουν σε πλήρη άγνοια για την πλήρη εικόνα που είναι τόσο ξεκάθαρη σ΄ εμάς από την θεαματική πλεονεκτική θέση στην οποία βρισκόμαστε. Πολύ λίγοι έχουν αρκετές πληροφορίες για να αποδείξουν πως οι συγκεκριμένες και μερικές φορές αντιτιθέμενες αποστολές τους προωθούν τις νομικές, νομοθετικές λειτουργικές και προπαγανδιστικές ανάγκες της εξουσίας του χρήματος. Οι περισσότεροι δεν θα τολμήσουν ποτέ. Πληρώνονται πάρα πολύ καλά για να σκεφτούν τέτοια πράγματα.
  Πράκτορες με την κάλυψη του εγκληματία είναι δύο τύπων. Πρώτον υπάρχει ο ειλικρινής εγκληματίας που παίρνει το μισθό του από μια μυστική υπηρεσία. Οδηγείται να πιστέψει πως οι <<νονοί>> ελέγχουν την κυβερνητική υπηρεσία για δικούς τους στόχους. Στην πραγματικότητα η κατάσταση είναι ακριβώς η αντίθετη. Η υπηρεσία ελέγχει τον εγκληματία για τα δικά της συμφέροντα. Δεύτερον είναι ο ειλικρινής κυνηγός του εγκλήματος που οδηγείται να πιστέψει πως η υπηρεσία σκοπεύει  να διεισδύσει και να καταγράψει τους εγκληματίες ως προκαταρκτικό βήμα για την καταστροφή του οργανωμένου εγκλήματος. Τέτοιοι <<έντιμοι>> πράκτορες διαπράττουν πολλά εγκλήματα με τον ζήλο που έχουν να απαλλάξουν τη χώρα από το οργανωμένο έγκλημα!
  Για να κατανοήσεις πως λειτουργούμε σ΄αυτόν τον προσοδοφόρο τομέα, ας ρίξουμε μια γρήγορη ματιά στον μηχανισμό του εμπορίου ναρκωτικών. Λέμε στους αστυνομικούς και τους αξιωματούχους των τελωνείων να αφήσουν συγκεκριμένους εγκληματίες ήσυχους, ακόμη κι όταν μεταφέρουν ύποπτα φορτία. Αυτό φαίνεται να είναι λογικό από την στιγμή που είναι καλά γνωστό πως οι εισβολείς της μυστικής υπηρεσίας στο οργανωμένο έγκλημα πρέπει να συμμετέχουν στα εγκλήματα για να κερδίσουν την εμπιστοσύνη των εγκληματιών.
  Ποιος υπάλληλος του τελωνίου θα ήθελε να ανατρέψει ένα προσεκτικά εκτελεσμένο πρόγραμμα για να παγιδευτούν οι βασιλείς του υπόκοσμου που ασχολούνται με το εμπόριο ναρκωτικών; Ο πράκτορας όμως, όπως και ο αστυνομικός που συμμετέχει, κάνουν λάθος να πιστεύουν πως ο στόχος αυτής της επιχείρησης που βοηθά το λαθρεμπόριο ναρκωτικών είναι να τσακίσει το οργανωμένο έγκλημα. Αν μπορούσε να δει τη συνολική εικόνα, όπως μπορούμε εμείς θα έβλεπε πως όλο το εμπόριο ναρκωτικών διακινείται παρανόμως από ομοσπονδιακούς πράκτορες των μυστικών υπηρεσιών και τη μυστική αστυνομία! Πως θα μπορούσε ένας τέτοιος όγκος να μεταφερθεί με ασφάλεια; Η πραγματική παρενόχληση και οι διώξεις στρέφονται εναντίον αυτών που μπαίνουν στο χώρο μας χωρίς την έγκρισή μας.
  Εδώ βρίσκεται η στρατηγική του οργανωμένου εγκλήματος. Από μια πλευρά εγκρίνουμε νόμους για να βεβαιώνουμε πως οι αγαπημένες διασκεδάσεις (διαστροφές) της ανθρωπότητας είναι παράνομες. Από την άλλη τροφοτούμε αυτές τις διαστροφές με τεράστια κερδοφόρα μονοπώλια και με πλήρη προστασία από τις διώξεις.
  Μια νέα και αυξανόμενη μεθοδολογία της κοινότητος των μυστικών υπηρεσιών είναι οι πράκτορες που ελέγχονται από ψυχολόγους και από τα ναρκωτικά. Αυτούς τους πράκτορες κυρίως τους ονομάζουμε πράκτορες <<τροποποιημένης συμπεριφοράς>> ή στην ιδιωματική γλώσσα <<Ζόμπι>> (νεκροζώντανοι)*. Τους κατασκευάζουμε με τη χρήση υπνωτικών ναρκωτικών, πλύσης εγκεφάλου**, αποστέρησης αισθήσεων, εκπαίδευσης <<ευαισθησίας>> σε μικρές ομάδες και άλλων τεχνικών τροποποίησης της συμπεριφοράς ο σκοπός των οποίων βρίσκεται σε υπαινιγμό στην ταινεία <<Το κουρδιστό πορτοκάλι>>. Με τις τεχνικές αυτές μπορούν να δημιουργηθούν ολοκληρωμένες προσωπικότητες που να ταιριάζουν στα προφίλ δομικών αξιών που σχεδιάζουμε με υπολογιστές για να ταιριάζουν στους στόχους μας. Τέτοιες προσωπικότητες είναι αρκετά νευρωτικές και ασταθείς εξ αιτίας των ελαττωμάτων στην ήδη αναπτυσσόμενη τεχνολογία μας, είναι όμως χρήσιμες σε πολλές περιπτώσεις.
  Η κυρίαρχη αρετή των Ζόμπι είναι φυσικά η πίστη. Πράκτορες που είναι υποσυνείδητα προγραμματισμένοι για την αποστολή που έχουν να φέρουν εις πέρας, δεν μπορούν να είναι συνειδητοί προδότες. Αυτό που μπορεί να κάνει ένα Ζόμπι είναι να αποκαλύψει πόσο εξαναγκασμένο και ψυχωτικό είναι όσον αφορά την υπόθεση που έχει αναλάβει. Ακόμη και σε εκπαιδευμένους ψυχολόγους παρουσιάζεται αληθοφανής ο παροιμιώσης <<μοναχικός τρελός>>. Αν και ένα Ζόμπι μπορεί να έχει αναμνήσεις ψυχοθεραπείας σε μια κυβερνητική υπηρεσία, όταν ερωτηθεί κάτω από ύπνωση, είναι απίθανο να προκαλέσει υποψίες στο μυαλό των ψυχολόγων που εργάζονται στα δικαστήρια. Εκτός αυτού οι <<μοναχικοί τρελοί>> μπορούν να κλειστούν σε άσυλα ανιάτων και να γίνουν αντικείμενα ψυχοθεραπείας! Κυρίως πρέπει τα κυβερνητικά νοσοκομεία να μην αφήνουν ένα τρελό ελεύθερο πριν θεραπευτεί!
  Μέχρι οι τεχνικές μας να τελειοποιηθούν, η χρήση των Ζόμπι πρέπει να περιοριστεί σε <<εθνικά δράματα>> που έιναι σχεδιασμένα να δικαιολογήσουν την αυξανόμενη εξουσία των συγκεντρωτικών κυβερνήσεών μας επί της ζωής του λαού μας. Οι περισσότεροι ριζοσπαστικοί και <<τρελοί>> που έχουν τάσεις αυτοκτονίας, που τόσο μυστηριωδώς αποφεύγουν τη σύλληψη για χρόνια, είναι Ζόμπι προγραμματισμένα να τρομοκρατούν το κοινό στο όνομα κάποιας παράλογης ιδεολογίας. Μετά από επανειλημμένες δόσεις τέτοιου τρόμου, το κοινό προγραμματίζεται να αποδεχθεί με πολυ λίγες αντιρρήσεις την αναγκαιότητα ενός αστυνομικού κράτους.
  Ο δρόμος είναι ανοικτός για μια έρευνα που θα αφορά ένα προηγούμενο πρόγραμμα τροποποίησης της συμπεριφοράς, κυρίως εις βέρος του κοινού, στο όνομα της ψυχικής υγείας, της πνευματικής υγείας και της επανορθώσεως. Τέτοιες έρευνες μπορούν να πραγματοποιηθούν με λίγα παράπονα στις φυλακές, στα στρατόπεδα προσφύγων, στα κέντρα αποτοξίνωσης, στα κυβερνητικά νοσοκομεία, στα νοσοκομεία βετεράνων, ακόμη και στα δημόσια σχολεία και στα κέντρα υγείας.
  Τα πνευματικά ιδρύματα, τα κέντρα χορήγησης μεθαδόνης και οι φυλακές, είναι γόνιμο έδαφος για την στρατολόγηση των πνευματικά προβληματικών ή των εθισμένων στα ναρκωτικά ανθρώπων για τη μετατροπή τους σε Ζόμπι. Οι ευφυείς ερευνητές και πειραματιστές που πραγματοποιούν τις μεγαλύτερες ανακαλύψεις, πιστεύουν πραγματικά πως οι τεχνικές τους είναι σχεδιασμένες και απευθύνονται αποκλειστικά στην βελτίωση της ανθρωπότητας.
  Αναπόφευκτα ένα ποσοστό του πληθυσμού αντιδρά στην τροποποίηση της συμπεριφοράς ως μια παραβίαση στην <<ιερή>> ελεύθερη θέληση του ανθρώπου, ακόμη κι όταν είναι πεπεισμένος πως οι προθέσεις μας είναι αγαθές. Προσεκτικά, αφήνουμε να διαρρεύσουν κάποια σκάνδαλα για να ικανοποιήσουμε τέτοια άτομα και να τους πείσουμε πως τα πειράματά μας διατηρούνται μέσα στα όρια και πως οι υπερβολές έχουν σταματήσει. Τα τεχνικά μας σκάνδαλα που εκθέτουν τις υπερβολές της εξαναγκαστικής ψυχολογίας, είναι προσεκτικά σχεδιασμένα για να κάνουν τους ερευνητές να φαίνονται ανίκανοι και αδέξιοι μέχρι του σημείου να ακρωτηριάζουν και να σκοτώνουν τους <<ασθενείς>> τους. Αυτό αποκρύπτει αποτελεσματικά τις μεγάλες προόδους που έχουμε επιτελέσει προς τον πλήρη έλεγχο της συμπεριφοράς. Μεγάλα γεγονότα θα είναι δυνατά στο μέλλον.

_________________________________

* Για το θέμα αυτό διαβάστε τα βιβλία <<Πέρα από την Ηλεκτρονική Ταυτότητα>>
και το <<Ηλεκτρονικό Φακέλωμα>>, εκδόσεις ΔΗΛΙΟΣ.
** Το Σοβιετικό εγχειρίδιο της ψυχοπολιτικής για την Πλύση εγκεφάλου θα το βρείτε ως
παράρτημα στο βιβλίο <<Οικογένειες που Κυβερνούν τον Κόσμο>>, εκδόσεις ΔΗΛΙΟΣ.


_____________________________________________________________________________________________

ΤΕΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!!!

ΠΕΡΙΕΓΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ~)Ι(~ ΕΛ-ΛΗΝΩΝ ΔΙΚΑΙΟΝ ~)Ι(~ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΕΘΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΒΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σελίδες

Αναγνώστες