Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

MILD CONTROL(13) ΕΝΩΣΕΙΣ ΜΕ ΓΟΗΤΡΟ ΚΑΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

MILD CONTROL

ΕΝΩΣΕΙΣ ΜΕ ΓΟΗΤΡΟ ΚΑΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

<<Παρατηρείται κάθε εξαναγκασμός στους συγγραφείς για να γίνουν
ασφαλείς, ευγενικοί, υπάκουοι και στείροι. Για διαμαρτυρία απέρριψα
την εκλογή μου στο Εθνικό Ινστιτούτο Τεχνών και Γραμμάτων πριν από
μερικά χρόνια και τώρα πρέπει να αποποιηθώ το βραβείο Πούλιτζερ>>.
Άπτον Σενκλαίρ

<<Είναι άχρηστο να αρνηθούμε διότι είναι αδύνατο να κρύψουμε πως
ένα μεγάλο μέρος της Ευρώπης - ολόκληρη η Ιταλία και Γαλλία κι
ένα μεγάλο μέρος της Γερμανίας για μην πούμε τίποτε για τις άλλες
χώρες - καλύπτεται από ένα δίκτυο αυτών των μυστικών εταιρειών,
όπως η επιφάνεια της γης καλύπτεται τώρα από τους σιδηρόδρομους>>
Βενιαμίν Ντισραέλι
(Κόμης του Μπίνκονσφιλντ)
14 Ιουλίου 1856

   Για να διατηρήσουμε και να προστατεύσουμε την κατοχή που ασκούμε πάνω στα έθνη, πρέπει να ασκήσουμε έναν καλυμμένο έλεγχο πάνω στις μεγαλύτερες ενώσεις που διαμορφώνουν την κοινή γνώμη και ειδικά τις διάσημες λέσχες που έλκουν τους ηγέτες σε διάφορους τομείς και κάνουν τόσα πολλά για να επηρεάσουν την διανομή των διοικητικών θέσεων στην κυβέρνηση και στις επιχειρήσεις. Ενώσεις πρωτοπόρων λογίων, επιχειρηματιών, συγγραφέων, θρησκειολόγων, καλλιτεχνών, γραφειοκρατών, δημοσιογράφων, ιδεολόγων, εκδοτών, ιδιοκτητών μέσων ενημέρωσης και επαγγελματιών όπως και ομάδες ειδικού ενδιαφέροντος που αντιπροσωπεύουν τους εργάτες, τους αγρότες, τους καταναλωτές, τους ιδιοκτήτες ακινήτων κ.ο.κ πρέπει να διατηρούνται μέσα στα όρια της διακυβέρνησης μας. Από την στιγμή που οι συνδρομές των μελών δεν επαρκούν ποτέ για να υποστηριχθούν οι φιλόδοξες δραστηριότητές τους, οι μη κερδοσκοπικές οργανώσεις είναι ευάλωτες στις σχεδόν απεριόριστες οικονομικές πηγές του περιβάλλοντός μας. Τα πραγματικά μας κίνητρα όμως, που είναι η διεύρυνση της πολιτικής και οικονομικής μας εξουσίας δεν πρέπει να αποκαλυφθούν στην διαδικασία αυτή. Η πολιτική μας πρέπει να εκλογικεύεται με όρους ανταγωνιστικούς με τις κυρίαρχες ιδεολογίες και ηθικές ή με τα υλικά προτερήματα των ομάδων που αναμιγνύονται. Οι ηγέτες τέτοιων ομάδων είναι ιδιαίτερα πρόθυμοι να αποδεχτούν τις αιτιολογήσεις μας όταν υπάρχει και οικονομική υποστήριξη. Εξαναγκαζόμαστε σε δωροδοκία μόνον ως τελευταίο καταφύγιο και τότε μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις. Τα μακρόχρονα σχέδια μας εξυπηρετούνται καλύτερα από μια παροδική αναβολή της τελικής νίκης της πολιτικής μας, παρά με τον κίνδυνο να εκθέσουμε την εξουσία μας προσπαθώντας να δωροδοκήσουμε. Οι αδέξιες δωροδοκίες και οι προσπάθειες εκφοβισμού είναι χαρακτηριστικά των ανόητων νεόπλουτων αντιπάλων μας.
  Εάν, για παράδειγμα, αποφασίσουμε ότι η ομοσπονδιακή και όχι η κρατική απόκτηση προνομίου ή άδειας σε εταιρείες θα προωθήσει τον έλεγχο μας πάνω στην οικονομία δεν θα διατάξουμε απλά τους πολιτικούς και τους ηγέτες της κοινής γνώμης να υποστηρίξουν τις επιθυμίες μας. Οι εταιρείες που δεν γεύονται τον κεντρικό έλεγχο θα είναι ύποπτες πως κάτι έχουν δρομολογήσει και μπορούν να εκθέσουν το σχέδιο μας. Η στρατηγική μας έχει ως εξής:
  1. Θυσιάζουμε μια από τις λιγότερο επαρκείς ομάδες διοίκησης που έχουμε σ΄ένα καλά δημοσιευμένο επιχειρηματικό σκάνδαλο ώστε να επικεντρώσουμε την προσοχή στο <<διαδεδομένο πρόβλημα της επιχειρηματικής διαφθοράς υπό τις παρούσες χαλαρές ρυθμίσεις>>.
  2. Μέσω των καλά πληρωμένων πρακτόρων μας οδηγούμε στην δημοσιότητα διάσημους διανοούμενους ή ομάδες που ήδη υποστηρίζουν την ομοσπονδιακή παροχή αδειών σαν ένα σταδιακό βήμα προς τον σοσιαλισμό (μπορεί να βρει κανείς με επαρκή προσπάθεια προϋπάρχοντες υποστηρικτές για κάθε σχεδόν μέτρο).
  3. Αφού το θέμα παρουσιαστεί ενώπιον του κοινού προσφέρουμε προς υποστήριξη μέσω ιδρυμάτων την <<αντικειμενική>> μελέτη των προτάσεων για ομοσπονδιακή παροχή αδειών ώστε να συζητηθούν μ΄ένα θετικό τρόπο για νομοθετική ρύθμιση. Πολύ συχνά είναι χρήσιμη επίσης η ταυτόχρονη υποστήριξη για μελέτη από κακόφημες παράλογες ομάδες που θα αντιτεθούν στην πρόταση. Αυτό αποτρέπει τη δημιουργία μιας εκλογικευμένης αντιπολίτευσης.
  4. Όταν εμφανιστεί η δημιουργία ενός κύματος υποστήριξης παρέχουμε στις ενδιαφερόμενες οργανώσεις πίεσης με πολλά χρήματα για να λαδώσουμε τις παλάμες των πολιτικών. Η ψήφιση του νόμου για την ομοσπονδιακή παροχή αδειών εμφανίζεται έτσι ως επιθυμία της κοινωνίας. Το τελευταίο εμπόδιο της αντίθεσης εμφανίζεται αυτόματα να είναι αντιδραστικό, προσκομματικό, κωλυσιεργό και παρανοϊκό και υπηρετεί μόνο την δυσφήμιση των αντιδράσεων.
  Στο πλήρως εξελιγμένο σύστημα του τραπεζικού καπιταλισμού και του ελέγχου των προαγωγών η ιεραρχία των ενώσεων γοήτρου διοικείται από μια και μόνο εταιρεία γοήτρου: Το Συμβούλιο Παγκοσμίων Υποθέσεων.
  Η οργάνωση αυτή είναι μια βιτρίνα για την μυστική εταιρεία της οποίας ηγείται ο πατέρας σου. Η μυστική αυτή εταιρεία αποτελείται από ανθρώπους που σου δίδαξαν τα μυστικά της διοίκησης και είναι παρόντες σήμερα, αλλά και έξι ακόμη που δεν είναι παρόντες. Εσύ θα αντικαταστήσεις τον πατέρα σου. Εμείς οι δεκατρείς είμαστε οι σύμβουλοι του πατέρα σου και οι μόνοι έμπιστοί σου. Όλοι πο άλλοι πράκτορες παραπαλανώνται όσον αφορά στους στόχους και τα κίνητρά μας. Η γνώμη τους περιορίζεται στις λεπτομέριες που απαιτούνται για τις αποστολές τους. Η ποινή της  ανυπακοής είναι ο θάνατος.
  Σαν παράδειγμα, θα σας υπενθυμίσω  την θανατική καταδίκη και εκτέλεση του πρωθυπουργού της Ιταλίας Άλντο Μόρο από ονειροπόλους επαναστάτες που λειτούργησαν ως εκτελεστικά μας όργανα χωρίς να το γνωρίζουν, όταν ο Μόρο αρνήθηκε να υποταχθεί στης αποφάσεις της Λέσχης της Ρώμης και στις διαρκείς υπενθυμίσεις του υψηλόβαθμου στελέχους μας Χένρυ Κίσσινγκερ για <<μηδενική ανάπτυξη στην οικονομία της Ιταλίας>>.
  Κάτι αντίστοιχο συνέβη και στην περίπτωση της εκτέλεσης του Σουηδού πρωθυπουργού Όλαφ Πάλμε που δεν υπάκουσε σε ρυθμίσεις μας για θέματα πωλήσεων όπλων σε τρίτες χώρες, ενώ διαφορετική είναι η περίπτωση της Χριστίνας Ωνάση. Στις υποθέσεις αυτές της εκτέλεσης θανατικής καταδίκης ακολουθούμε δύο μεθόδους: α) την <<σιωπηλή>>, κατά την οποία ο καταδικασμένος σε θάνατο οδηγείται σε θανατηφόρο ασθένεια. Μια μέθοδος της KGB ήταν η εισαγωγή μικροποσότητας ραδιενεργού υλικού στον τοίχο του υπνοδωματίου του θύματος. Σύντομα ο καρκίνος τον οδηγούσε στον τάφο. Η σιωπηλή μέθοδος μπορεί να ακολουθήσει κάθε είδους τεχνική, από την εισαγωγή μιας μολυσματικής θανατηφόρου ασθένειας στον οργανισμό του θύματος έως την χρήση μηχανισμού Σοβιετικής εμπνεύσεως που προκαλεί καρδιακή προσβολή εξ αποστάσεως.
  β) Την <<θορυβώδη>>. Με τη μέθοδο αυτή εκτελούμε το θύμα και ταυτόχρονα είναι σαν να εκτοξεύουμε ένα πυροτέχνημα στον σκοτεινό ουρανό της κοινωνίας. Όλοι το βλέπουν, κανείς όμως δεν γνωρίζει τον εκτοξευτή. Με τις στρατιές των πρακτόρων μας στον Τύπο αλλά και στον κρατικό μηχανισμό, μπορούμε να αποδώσουμε ευθύνες στην ομάδα που μας αντιπολιτεύεται και θέλουμε να εξαρθρώσουμε. Τέτοιες θορυβώδεις εκτελέσεις είναι οι περιπτώσεις του Τζ. Φ. Κέννεντι, της Γκρέϊς Κέλλυ, της Πριγκίπισσας Νταϊάνα (την οποία ο Χένρυ Κίσσινγκερ αποκάλεσε <<πολιτικά ανεξέλεγκτη>> κάτι που σήμαινε την δημόσια διακήρυξη της θανατικής της ποινής), την Ίντιρα Γκάντι και τους γιους της, του παραστρατιωτικού Σέρβου Αρκάν, του Αιγύπτιου Προέδρου Ανουάρ Σαντάτ.
  Αν και υπεύθυνοι για την θορυβώδη εκτέλεση είμαστε εμείς , μπορούμε να αποδώσουμε την ενέργεια, σε οποιαδήποτε εχθρική ομάδα ή άτομο θέλουμε, ώστε να προκαλέσουμε τη δυσμενή στάση της κοινωνίας απέναντί τους.
  Το Συμβούλιο είναι πολύτιμο για την προπαγάνδα των πολιτικών μας αποφάσεων στον κύκλο μας χωρίς την αποκάλυψη των κινήτρων και της στρατηγικής μας. Σε πολλές περιπτώσεις η πολιτική μας μπορεί να μεταδοθεί επιτυχώς στον  κύκλο μας και από εκεί στα πλήθη αποκαλύπτοντας την απλώς με τη σωστή εκλογίκευση σε μια απλή συνεδρίαση του Συμβουλίου προς παροχή έμπνευσης.
  Η άτυπη εξουσία του Συμβουλίου είναι τέτοια που οι πολιτικοί μας χειρισμοί πραγματοποιούνται χωρίς την αδέξια άσκηση βίαιης εξουσίας που χωρίς εξαίρεση ενοχλεί τους ανεξάρτητους παρατηρητές της εξουσίας. Το Συμβούλιο βρίσκεται στην καρδιά αυτού που ονομάζουμε ίδρυμα κι εμείς είμαστε στην καρδιά του Συμβουλίου.
  Κατά την ίδρυση του Συμβουλίου εργαστήκαμε σκληρά για να προσελκύσουμε τους επιτυχημένους σε όλους τους τομείς με όλο το γόητρο που το χρήμα μας μπορεί να αγοράσει. Έπρεπε να εργαστούμε σκληρά για να πείσουμε τα ανεξάρτητα αυτοδημιούργητα μέλη του Συμβουλίου να κινηθούν αρμονικά με τους στόχους της πολιτικής μας. Είχαμε πολλές αποτυχίες. Σήμερα τα πάντα έχουν αλλάξει. Η απόκτηση του τίτλου του μέλους δεν είναι πλέον μια επιβράβευση της επιτυχίας, όσο είναι ένα προϋπόθεση για μια μεγαλύτερη επιτυχία. Μόνον οι πλέον ξεχωριστοί μπορούν να πετύχουν την εθνική υπεροχή αν δεν είναι μέλη του Συμβουλίου. Με τον τίτλο του μέλους, λαμπρές μετριότητες με τη <<σωστή>> συμπεριφορά επιτυγχάνουν την υπεροχή. Στην πραγματικότητα οι μετριότητες είναι πολύ πιο προσαρμοσμένες ώστε να προπαγανδίζουν την εκλογίκευση της πολιτικής μας και ελάχιστα ικανές να αντιτίθενται στα κρυφά κίνητρά μας. Μία μετριότητα που διψά για εξουσία δεν είναι δυνατόν να κρίνει με τραχύτητα τους ευεργέτες της ή να μελετήσει με επάρκεια την φύση της δόμης της εξουσίας που την ανέθρεψε και φοβάται πως δεν άξιζε την επιτυχία. Η ματαιοδοξία ακόμη και των ιδεαλιστών και των στρατευμάτων ανθρωπιστών, αποτρέπει να ακολουθήσουν μια τέτοια πορεία.
  Το Συμβούλιο είναι σήμερα μια γιγαντιαία υπηρεσία απασχόλησης έμπιστων ανθρώπων που είναι έτοιμοι να παπαγαλίσουν την δημόσια πολιτική μας από τις διοικητικές θέσεις της κυβέρνησης, των ιδρυμάτων, των μέσων ενημέρωσης, της βιομηχανίας, των τραπεζών και των εκδόσεων. Αν και τα μέλη του Συμβουλίου ενθαρρύνονται να έχουν άποψη και να αντιπαρατίθενται στα διάφορα θέματα για να διασκεδάζουν και να εξαπατούν το κοινό, είναι πασιφανής η αλληλεγγύη τους στην υπεράσπιση της δομής της εξουσίας, των παρακλαδιών της και των ριζών της όταν πιεστούν! Και να σκεφτεί κανείς πως οι περισσότεροι θεωρούν τους εαυτούς τους δίκαιους υπερασπιστές του κοινού καλού, ενώ απορρίπτουν τις διαδεδομένες φήμες για την δομή της εξουσίας ως <<εξαιρετική παράνοια>>
  Οι κλασσικές μυστικές εταιρείες που είναι δομημένες ως κύκλοι μέσα σε κύκλους, δεν παίζουν πλέον σημαντικό ρόλο στην καπιταλιστική τραπεζική εξουσία και τη δομή της. Οι μυστικές εταιρείες με πλήθος μελών έχουν εκφυλιστεί σε δικαιολογίες της μεσαίας τάξης για να ξεφύγουν από τη σύζυγο και τα παιδιά μια φορά το μήνα ώστε να βρεθούν συντροφιά με άλλους άνδρες. Οι μυστικές εταιρείες ήταν ένα σημαντικό όπλο των προγόνων μας της αστικής τάξης στον αγώνα τους με την παλαιά φεουδαρχική τάξη των βασιλέων και των πριγκίπων.
  Κάτω από τον παλαιού τύπου αυταρχικό δεσποτισμό, η μυστική εταιρεία ήταν ο μόνος τόπος όπου ένας ελεύθερα σκεπτόμενος άνθρωπος μπορούσε να εκφραστεί. Μέσω των απειλών για έκθεση, των όρκων πίστης, της εξαπάτησης, της κηδεμονίας και των ανταμοιβών, δέναμε αυτούς τους δυσαρεστημένους ανόητους στο άρμα μιας άγριας δύναμης για την επανάστασή μας.
  Η πλειονότητα των βαθμών, οι αποκρυφιστικές ανοησίες και ο αόριστος ανθρωπισμός, έκρυβαν τους πραγματικούς στόχους των μυστικών μας εταιρειών από την πλειονότητα των μελών. Ο ρόλος των <<Ιλλουμινοποιημένων>> μασονικών στοών στις Ευρωπαϊκές επαναστάσεις ήταν αποφασιστικός στην τελική μας νίκη πάνω στην παλαιά τάξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!!!

ΠΕΡΙΕΓΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ~)Ι(~ ΕΛ-ΛΗΝΩΝ ΔΙΚΑΙΟΝ ~)Ι(~ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΕΘΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΒΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σελίδες

Αναγνώστες