Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

MILD CONTROL(8)Η ΜΥΗΣΗ ΤΟΥ ΥΙΟΥ ΕΝΟΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΗ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΣΤΑ ΑΠΟΚΡΥΦΑ ΜΥΣΤΙΚΑ

MILD CONTROL

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ

Η ΜΥΗΣΗ ΤΟΥ ΥΙΟΥ ΕΝΟΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΗ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΣΤΑ ΑΠΟΚΡΥΦΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ

  Αυτό το μικρό αριστούργημα είναι η καλύτερη αποκάλυψη της θεωρίας της συνωμοσίας που γράφτηκε ποτέ. Είναι ο Μακιαβελικός πρίγκιπας του 20ου αιώνος. Γραμμένο με τη μορφή του <<Η Μύηση του Γιου ενός Τραπεζίτη Καπιταλιστή στα Απόκρυφα Μυστικά της Οικονομικής και Πολιτικής Εξουσίας>>, δίνει λεπτομερείς συμβουλές για την απόκτηση και διατήρηση της εξουσίας στο σύνολο της κοινωνίας. Συμπεριλαμβάνει διαλέξεις με θέματα: Ο Ρόλος της Απάτης στη Φύση, η Απόκρυφη Γνώση ως κλειδί της Εξουσίας. Τα Οικονομικά του Κεντρικού Τραπεζικού Συστήματος, ο Ρόλος της Κεντρικής Τράπεζας σ΄ένα Ώριμο Τραπεζικό Καπιταλιστικό Σύστημα, Κοινωνική και Επιχειρηματική Νομοθεσία και Πολιτική, Ο Ρόλος της Δημόσιας Εκπαίδευσης, Οι Διάσημες Ενώσεις και Μυστικές Εταιρείες, Καλυμμένες Επιχειρήσεις και Μυστικές Επιχειρήσεις.
  Περιέχει επίσης μια εξαιρετική βιβλιογραφία.
  Η λέξη <<απόκρυφος>> που χρησιμοποιείται στον τίτλο έχει νόημα του μυστικού ή του κρυμμένου και δεν έχει καμία έννοια του μαγικού ή του υπερφυσικού.
  Από την στιγμή που θα διαβάσετε την <<Απόκρυφο Τεχνολογία της Εξουσίας>> δεν θα δείτε ποτέ ξανά τις ειδήσεις και τα σύγχρονα γεγονότα με τα ίδια μάτια.

Η ΑΠΟΚΡΥΦΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ


<<Ο άνθρωπος είναι ένα τεντωμένο σχοινί ανάμεσα
στο ζώο και τον Υπεράνθρωπο - ένα σχοινί
πάνω από μια άβυσσο
Σου διδάσκω τον Υπεράνθρωπο. Ο άνθρωπος
είναι κάτι που πρέπει να ξεπεραστεί>>

Φρειδερίκος Νίτσε

<<Χρωστάμε πολλά στον Μακιαβέλι και τους άλλους που γράφουν
τι κάνουν οι άνθρωποι και όχι αυτό που θα έπρεπε να κάνουν>>

Φράνσις Μπέηκον

<<... Ο κόσμος κυβερνάται από πολύ διαφορετικά πρόσωπα
από εκείνα που φαντάζονται αυτοί που δεν βρίσκονται πίσω από τη σκηνή>>.

Βενιαμίν Ντισραέλι
(Κόμης του Μπίκονσφιλ)

  Εις τον υιόν μου...
  Σ΄αυτό το μικρό βιβλίο θα βρεις τα αντίγραφα της μύησης σου στα μυστικά της αυτοκρατορίας μου. Διάβασε τα ξανά, όχι για τη μυστική γνώση που σου είναι τώρα δεύτερη φύση, αλλά για να ξαναγευθείς την έκπληξη και τον φόβο που αισθάνθηκες πριν από 20 χρόνια, όταν στην ηλικία των 30, σου αποκαλύφθηκε το διάσημο πεδίο της εξουσίας μου από τους έμπιστους μου και κατά μεγάλο μέρος αποθανόντες σήμερα, συμβούλους μου. Θυμήσου την έκπληξη, σε σημείο δυσπιστίας, με την οποία είδες τις λεπτοφυείς αόρατες αλυσίδες της εξαπάτησης, της σύγχυσης, του εξαναγκασμού με τις οποίες εμείς οι καπιταλιστές των χρηματοδοτήσεων, σκλαβώνουμε αυτόν τον χαοτικό κόσμο. Θυμήσου τα κατορθώματα της θέλησης και της στρατηγικής που απαιτήθηκαν για να αποκτήσουμε τη θέση μας. Μετά μελέτησε την ακολουθία προσεκτικά. Ο κληρονόμος σου πρέπει να είναι ισάξιος και πρόθυμος για το έργο, όπως ήσουν κι εσύ. Επέλεξε τον προσεκτικά. Καθώς βρίσκομαι εδώ περιμένοντας το τέλος, μπορώ να απολαύσω τη σκέψη πως η αυτοκρατορία μας θα διαρκέσει για πάντα, μια σκέψη που δεν τόλμησα να έχω όταν κρατούσα τα ηνία. Οι λογικοί υπολογισμοί της εξουσίας που τόσο εύκολα καταστρέφονται από την συγκίνηση της εξουσίας, βρίσκονται τώρα ολοκληρωτικά στα χέρια σου.

  Η ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΜΟΥ ΣΤΗ ΜΥΗΣΗ ΣΟΥ


<<Γνώρισε - θέλησε - τόλμησε και έσο σιωπηλός>>.
Άλιστερ Κρόουλι

<<Η γνώση του εαυτού μας, ο σεβασμός του
εαυτού μας και ο έλεγχος του εαυτού μας,
αυτά μόνο τα τρία οδηγούν στην εξουσία>>.
Άλφρεντ Λόρδος Τέννισον

<<Τίποτε, ούτε ο Θεός, δεν είναι σπουδαιότερος
για κάποιον, όσο είναι ο εαυτός του>>.
Γουώλτ Γουϊτμαν


  Γιε μου. 'Έφθασε η ώρα να επισημοποιήσουμε αυτό που ήταν εμπιστευτικό και το περίμενες τόσα χρόνια. Από όλους τους αδελφούς, τις αδελφές και τα ξαδέλφια σου, όπως και από τα παιδιά  των στενών μου συμμάχων διάλεξα εσένα ως κληρονόμο της αυτοκρατορίας μου. Όλα τα χρήματα των μεγάλων Τραστ, τα ιδρύματα και οι λογαριασμοί μέσω των οποίων ελέγχεται η αυτοκρατορία μου θα περάσουν στα χέρια σου, μετά την απόσυρσή μου. Όλες οι συμμαχίες, οι έχθρες και η κατανόηση με μια χούφτα συνεργατών σ΄ολόκληρη την υδρόγειο, θα γίνουν δικές σου. Τα επόμενα 20 χρόνια θα συνεργαζόμαστε όλο και πιο στενά εσύ και εγώ, μέχρι που τελικά να δρούμε σα να ήμασταν ένας.
  Για δέκα χρόνια έκανες περιηγήσεις στην αυτοκρατορία μου, σε μια διαδοχή επιχειρηματικών αποστολών και είσαι τώρα εξοικειωμένος με τις λειτουργίες των κρίσιμων τραπεζών, των ιδρυμάτων, των κυβερνητικών και των ομάδων σύσκεψης. Μέχρι τώρα οι σύμβουλοί μου κι εγώ κατευθύναμε τα ερωτήματά σου για να κατανοήσεις πως και εάν οι διάφορες επιχειρήσεις και οι ιδιοκτησίες που φαίνονταν ως αυτόματα, ακόμη και ως αντιτιθέμενα στοιχεία, έχουν συναρμοσθεί σ΄ένα οργανικό σύνολο που υπηρετεί τα συμφέροντα της δυναστείας μας. Το γεγονός πως εσύ έθεσες τα ερωτήματα αυτά απορρίπτοντας την προσεκτικά κατασκευασμένη δημόσια εικόνα μου σαν ένα είδωλο, σαν έναν φιλάνθρωπο, αποτέλεσε τον μεγάλο παράγοντα στην ιδιαίτερη εκτίμηση που τρέφω για σένα. Οι περισσότεροι από τους ανταγωνιστές σου βρήκαν τους ηγέτες - μαριονέτες σε κάθε μια από τις οργανώσεις μου τόσο εμπνευσμένους, τόσο χαρισματικούς, που αμέσως αφαίρεσαν τον εαυτό τους από τον ανταγωνισμό για την υψηλή θέση που κέρδισες. Οι άνθρωποι αυτοί με την περιορισμένη όραση είναι απαραίτητοι για την επιτυχία μου. Γέρνουν ασυνείδητα στην αναίσθητη πίεση στην οποία τους εκθέτω. Μπορούν να οδηγηθούν προς κάθε κατεύθυνση που επιλέγω με απλά επιχειρήματα που στοχεύουν στην ματαιοδοξία τους, χωρίς να μαθαίνουν τα μυστικά μου κίνητρα τα οποία είναι βραχύβια μέσα στον ανεκπαίδευτο και γεμάτο φθόνο νου τους.
  Η πιο σημαντική για την επιλογή σου ως διάδοχος μου ήταν η ψυχολογική σου φύση, την οποία τόσο πιστά μου ανέφεραν κατά την πάροδο των ετών οι συνεργάτες μου που πολλοί από αυτούς πέρασαν προχωρημένη ψυχολογική εκπαίδευση. Ένας άνδρας στη θέση μου πρέπει να έχει τον πλήρη έλεγχο των συναισθημάτων του. Όλες οι πράξεις που επιδρούν στη δύναμη της δυναστείας πρέπει να αποφασίζονται επί τη βάση ψυχρών και λογικών υπολογισμών εάν θέλουμε η δυναστεία να επιβιώσει και να ευημερήσει εις βάρος των υπηκόων της και των αντιπάλων της. Την εξουσία είναι αδύνατον να την χειριστούν εκείνοι που κυβερνώνται από τα συναισθήματα, την αγάπη, τον φθόνο, το πάθος για την εξουσία, την εκδίκηση, την προκατάληψη, το μίσος, την δικαιοσύνη, το αλκοόλ, τα ναρκωτικά ή την σεξουαλική επιθυμία. Την ισχυρή εξουσία δεν μπορούν να την έχουν εκείνοι που καταπιέζουν τις παράλογες επιθυμίες τους στο υποσυνείδητό τους  μόνο για να επιστρέψουν αυτές ως ανεξέλεγκτη, συμπεριφορά, που τους οδηγεί στην καταστροφή τους. Μολονότι συχνά ενδύεται την λογικοποίηση των υπολογισμών της εξουσίας, η εξαναγκαστική συμπεριφορά είναι στη βάση της ο συναισθηματισμός ενός τρομοκρατημένου παιδιού που απεγνωσμένα προβάλλει την εσωτερική του αγωνία και την μετατρέπει σε πραγματικότητα. Αυτός ο τύπος του ανθρώπου φοβάται να κατανοήσει, πόσο μάλλον να χειριστεί.
  Αν και τώρα πρέπει να ξεκινάς να την ακολουθείς συνειδητά, έχεις ήδη δείξει την αποξένωσή σου από την συναισθηματική σου φύση, κάτι που είναι τόσο ουσιαστικό στην απόκτηση πραγματικής παγκόσμιας εξουσίας. Πρέπει να αναγνωρίσεις πως η συναισθηματική σου φύση είναι ένας πρωτόγονος μηχανισμός επιβίωσης που ήταν καλός για τη ζούγκλα και ίσως χρήσιμος για έναν κοινό άνθρωπο, άχρηστος όμως για το έργο που έχουμε αναλάβει εμείς οι τραπεζικοί καπιταλιστές. Η προσήλωση σ΄αυτά που κάνουν επειδή απλά τα κάνουν, είναι το πρωταρχικό ψυχολογικό χαρακτηριστικό των κοινών θνητών. Μια τέτοια γνωστική παραφωνία φέρνει καταστροφή σ΄εμάς. Ο συναισθηματικός μηχανισμός μας κάνει τη ζωή μας να αξίζει να τη ζήσουμε, δεν είναι όμως οδηγός στις μυστικές τέχνες της συνωμοσίας. Συνέχισε λοιπόν να υποβαθμίζεις τις αισθήσεις και τα συναισθήματά σου μόνο στις διασκεδάσεις σου. Όσο η αυτοκρατορία ευημερεί θα έχεις τις πηγές για να απολαμβάνεις και να ικανοποιείσαι συστηματικά, κάτι που θα οδηγήσει τις παράλογες τάσεις σου σε κορεσμό και έτσι θα τις κάνει ανίσχυρες. Δεν θα βρεθείς ποτέ σ΄αυτήν τη θέση που δεν ποθεί κανείς, της μεσαίας δηλαδή τάξης που πρέπει να εργάζεται από έλλειψη εσόδων και καταπιέζει τη συναισθηματική της φύση εάν θέλει να αποκτήσει κάποια εξουσία στη ζωή της. Τυπικά οι άνθρωποι της τάξης αυτής οδηγούνται στο σημείο να αφαιρέσουν την ικανοποίηση από τις νίκες τους και την απανθρωπιά του αγώνα τους. Έτσι στο τέλος παύουν να έχουν εξουσία και τελικά ηττώνται από την απρόσεκτη συμπεριφορά τους καθώς επιδιώκουν κυρίαρχους πόθους.
  Σε απομόνωσα με τους πιο έμπιστους συμβούλους μου ώστε να εγκαινιάσω μια νέα φάση στην εκπαίδευσή σου. Η τυπική εκπαίδευσή σου στον <<επίσημο>> πολιτικό-οικονομικό κόσμο έχει τώρα ολοκληρωθεί. Το Σαββατοκύριακο αυτό σημειώνει την αρχή της εκπαίδευσής σου στην απόκρυφη τεχνολογία της εξουσίας που βρίσκεται πίσω από τα γεγονότα. Όπως θα εξηγήσουν οι δάσκαλοί σου, η <<απόκρυφη>> ή μυστική γνώση είναι η βάση κάθε εξουσίας στην ανθρώπινη κοινωνία γι΄αυτό και χρησιμοποιώ την λέξη <<απόκρυφη>> στην αρχέγονη μορφή της. Είμαι βέβαιος πως γνωρίζεις τώρα πως η παραγωγικότητα από μόνη της δεν εξασφαλίζει την εξουσία και κατά συνέπειαν δεν εξασφαλίζει τις ικανοποιήσεις στη ζωή. Εκτός αυτού οι σκλάβοι μπορεί να είναι παραγωγικοί. Καμμία από τις οργανώσεις μου, στις οποίες υπηρέτησες τόσο καλά δεν ασχολούνται με την προώθηση των τεχνικών που αφορούν την ικανοποίηση των ανθρώπινων αναγκών και επιθυμιών. Είναι μάλλον αφιερωμένες στην συγκεντροποίηση των παραγωγικών, κυρίως όμως συνεκτικών προσπαθειών στα χέρια μου ή στην δημιουργία ενός διανοπτικού κλίματος στο οποίο ένας τέτοιος καλυμμένος έλεγχος θα ήταν ανεκτός στο μέλλον. Καταστρέφω ή παραλύω παραγωγικές προσπάθειες που δεν ενσωματώνονται στο δίχτυ μου.
  Μέσα από ένα διάλειμμα ο καθηγητής Α θα πάρει τον λόγο ώστε να τοποθετήσει τον τραπεζικό καπιταλισμό σε πλήρη βιολογική προοπτική. Τη σύντομη ομιλία του θα ακολουθήσουν παρόμοιες συντομευμένες περιλήψεις από τους έξι συνεργάτες του, τους οποίους γνωρίζει καλά. Το υπόλοιπο Σαββατοκύριακο θα αφιερωθεί στην απάντηση των ερωτημάτων σου.

Συνεχίζεται...

1 σχόλιο:

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!!!

ΠΕΡΙΕΓΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ~)Ι(~ ΕΛ-ΛΗΝΩΝ ΔΙΚΑΙΟΝ ~)Ι(~ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΕΘΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΒΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σελίδες

Αναγνώστες