Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

MIND CONTROL(7) ΜΙΑ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΗ ΜΑΤΙΑ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΙΕΣΗΣ

MIND CONTROL

ΜΙΑ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΗ ΜΑΤΙΑ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΙΕΣΗΣ

1. Η ΠΕΤΡΕΛΑΪΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΙΕΣΗΣ

  Τα τραπεζικά συμφέροντα ήταν τόσο επιτυχή στον χειρισμό των κυβερνήσεων όσο και οι πανίσχυρες δυνάμεις της Βιομηχανίας πετρελαίου. Στην Τριμερή Επιτροπή αυτές οι δύο πανίσχυρες ομάδες πίεσης τελικά συγχωνεύθηκαν. Η οικογένεια Ροκφέλλερ είχε τις περισσότερες μετοχές στη Mobil και την Axon και είναι δύο από τις τέσσερις εταιρείες με τις οποίες έφτιαξε την Aramco (Arabian and American Companies) που εκμεταλλεύονται τα Αραβικά πετρέλαια.
  Οι πιο γρήγορες και οι πιο δραματικές μειώσεις στο επίπεδο ζωής προκλήθηκαν από την κατακόρυφη αύξηση στην τιμή του πετρελαίου από τις 13 παραγωγές χώρες που έφτιαξαν έναν οργανισμό που ονομάστηκε OPEC (Organization of Petroleum Exporting Countries). Με τον τρόπο αυτό η αξία του χρήματος έπεσε καθώς είχε ήδη ανέβει η τιμή του χρυσού.
  Η Ελίτ όμως έπεισε τους Αμερικανούς πως ο OPEC ήταν υπεύθυνος για την αμερικανική ύφεση, τις υψηλές τιμές και κατά συνέπειαν την πτώση του επιπέδου ζωής. Οι περισσότεροι Δυτικοί δεν έχουν ούτε καν την υποψία για το τι πραγματικά συνέβη.
  Οι ιδιοκτήτες των εταιρειών πετρελαίου δεν θα μπορούσαν να είναι πιο ικανοποιημένοι. Οι ισχυροί του τραπεζικού συστήματος κρύβονται πραγματικά πίσω από τον OPEC διότι τα μέλη του OPEC αναπτύσσουν ακόμη τη βιομηχανία πετρελαίων και δανείζονται από τις μεγάλες Αμερικάνικες τράπεζες.
  Χώρες όπως η Σαουδική Αραβία που είναι αρκετά αναπτυγμένες, βλέπουν τα κεφάλαιά τους να οδηγούνται στις αμερικανικές τράπεζες ως καταθέσεις, που στα 1977 έφθαναν περίπου τα 50 δισεκατομμύρια δολάρια. Τα μέλη της Τριμερούς Επιτροπής που είναι τραπεζίτες, μπορούν να δανείζονται με μειωμένους τόκους από τους Άραβες και να δανείζουν σε τρίτους με μεγάλα κέρδη.

2. Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ

  Αποτελεί ένα εξαίρετο παράδειγμα ιδιωτικών βιομηχανικών συμφερόντων που αποκτούν τεράστια δύναμη μέσα στην κυβέρνηση ενώ δεν εκλέγονται, δεν ελέγχονται κι έτσι είναι ανεύθυνοι. Η παροχή 3 δισεκατομμυρίων δολαρίων για την Στρατηγική Πρωτοβουλία Άμυνας (ένας ευφημισμός που σημαίνει την αύξηση των πυρηνικών εξοπλισμών) βρίσκεται στα χέρια μιας λεγεώνας εξαιρετικά ισχυρών συμβούλων του Πενταγώνου που στρατολογήθηκαν απευθείας από τον ιδιωτικό τομέα. Η παραγωγή και πώληση στρατιωτικού εξοπλισμού σε καιρούς ειρήνης ήταν η κύρια πηγή πλούτου για πολλά μέλη της Ελίτ. Δεν πρέπει λοιπόν να μας εκπλήσσει σήμερα που ο προϋπολογισμός του Πολέμου των Άστρων φθάνει τα 3 τρισεκατομμύρια δολάρια.
  Ας μελετήσουμε όμως μερικά από τα πλεονεκτήματα:
  1. Η Ελίτ έχει πάντα την ευκαιρία να έχει στα χέρια της τα καλύτερα όπλα για να διατηρεί και να επεκτείνει την κυριαρχία της. Η διαρκής ανάπτυξη καλύτερων όπλων είναι μια μόνιμη αμυντική στρατηγική, αφού θα υπάρχει πάντοτε ανάγκη για αγορά από τρίτους όπλων προηγούμενης γενιάς. Αυτό παρέχει μια καλή αιτία για μικρούς πολέμους κάθε στιγμή, διότι δεν μπορούν να διατηρούνται για πολύ μεγάλο διάστημα όπλα παλαιάς τεχνολογίας.
  2. Οι περιουσίες που ξοδεύονται οδηγούνται σε τραπεζικούς λογαριασμούς ως βιομηχανικά κέρδη. Επειδή στην διαδικασία αυτή δαπανώνται τεράστια ποσά, αυτή είναι ένα από τα καλύτερα εργαλεία διανομής πλούτου.
  3. Παρέχει τα μέσα για επιρροή και έλεγχο πάνω σε ξένη έθνη.
  4. Μεγάλο ποσοστό της εργατικής δύναμης στην Αμερική εξαρτάται από εργασίες σε κυβερνητικές και στρατιωτικές βιομηχανίες.
  Οι ισχυροί δεν σταματούν να επαναλαμβάνουν πως οι τεχνολογικές ανακαλύψεις που έγιναν από τις έρευνες της βιομηχανίας άμυνας κατέληξαν να ωφελήσουν τον μέσο πολίτη. Οι κύριες βελτιώσεις όμως  στις συνθήκες ζωής κατά το 90% συνίστανται σε μια σχετικά παλαιά τεχνολογία: αυτοκίνητα, ηλεκτρικός, τηλέφωνα, τηλεοράσεις, στερεοφωνικά και πλυντήρια πιάτων. Αν και οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές έχουν φθάσει σε πολλά σπίτια, το κοινό αποκτά πολύ μικρά κέρδη από την τεράστια σπατάλη πνευματικών και υλικών πηγών που εμπλέκονται στην παραγωγή οπλικών συστημάτων.

Ο ΜΠΙΛ ΚΛΙΝΤΟΝ ΚΑΙ ΟΙ ΡΟΚΦΕΛΛΕΡΣ

  Υπάρχουν μεγάλα και σημαντικά μυστικά που μπορούν να εξηγήσουν την άνοδο στην εξουσία του πρώην προέδρου Μπίλ Κλίντον. Σπάνια αναφέρεται αν και είναι γνωστό: Οι Ροκφέλλερς κατέχουν και λειτουργούν το Αρκάνσας, μια πολύ φτωχή δεύτερης διαλογής πολιτεία, που έχει αρκετά μεγάλο μέγεθος με συγκριτικά μικρό πληθυσμό. Αρκετές θητείες πριν τον Μπίλ Κλίντον, την θέση του κυβερνήτη το Αρκάνσας κατείχε ο Γουϊνθροπ Ροκφέλλερ, εγγονός του Τζων Νταίηβιτσον Ροκφέλλερ, ιδρυτή αυτού που κάποιοι ονομάζουν Στάνταρ Όϊλ, ή <<η Αυτοκρατορία του Κακού>>.
  Μετά από νομοθεσία του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ στα 1910 εξ αιτίας των διεφθαρμένων και βίαιων μονοπωλιακών πρακτικών των Ροκφέλλερς, το Τραστ της Στάνταρ Όϊλ διαιρέθηκε σε διάφορα τμήματα. Αν και τα ονόματα των διαφόρων τμημάτων άλλαξαν για να δημιουργούν σύγχυση στους αφελείς ανθρώπους, οι Ροκφέλλερς συνεχίζουν να έχουν τον έλεγχό τους, με αποτέλεσμα η Στάνταρ Όϊλ του Νιου Τζέρσεϋ σήμερα να ονομάζεται Exxon, η Στάνταρ Όϊλ της Ιντιάνα σήμερα ονομάζεται Amoco, η Στάνταρ Όϊλ του Οχάιο συνενώθηκε με τα συμφέροντα της Βρετανικής Βασιλικής Οικογένειας και ονομάζεται BP (British Petroleum), κ.ο.κ.
  Το άτομο που είναι γνωστό ως Μπίλ Κλίκτον είχε γιαγιά από την πλευρά της μητέρας του μια αρκετή όμορφη γυναίκα που είχε κάποια σχέση με την Βρετανική βασιλική Οικογένεια και ερωτικό δεσμό με τον Γουϊνθροπ Ροκφέλλερ. Ο Μπίλ Κλίντον είναι προφανώς ο παράνομος εγγονός του παλαιού Τζων Ντ. Ροκφέλλερ. Ένας άλλος εγγονός του Τζων Ντ. Ροκφέλλερ IV ονομάζεται Τζέη και είναι μυστικός συνωμότης μαζί με τον Μπίλ Κλίντον για την κατάσταση του Λευκού Οίκου.
  Το παρελθόν του Μπίλ Κλίντον όπως παρουσιάζεται από τον μονοπωλιακό Τύπο που ελέγχει ο Ροκφέλλερ είναι προφανώς ένα ακόμη παραμύθι για κάποιο παιδί από το πουθενά, το Χόουπ του Αρκάνσας, που κατέκτησε την υψηλότερη θέση με την αξία του και μετά από σκληρές προσπάθειες. Ένα βιβλίο που εκδόθηκε πρόσφατα αποκαλύπτει πως ο Μπίλ Κλίντον σχετιζόταν με το Χοτ Σπρίνγκς του Αρκάνσας, όπου κυριαρχούσε ο Ρέϊμοντ Κλίντον. Ο θείος του ήταν ένας πλούσιος και με επιρροή <<έμπορος αυτοκινήτων>> (κάποιοι πιστεύουν πως αυτός είναι ο τίτλος ή ο ρόλος του τοπικού ή περιφερειακού παράνομου) με επαφές με την Κου-Κλουξ-Κλαν και το οργανωμένο έγκλημα. Εκτός από τα άλλα πρόσωπα που έλεγχαν τον υπόκοσμο στο Χοτ Σπρινγκς στα 1940 και 1950, ο θείος του Ρέϊμοντ χρηματοδότησε τις πρώτες εκστρατείες του Μπίλ Κλίντον (βλέπε το βιβλίο <<Συνέταιροι στην Εξουσία, οι Κλίντον και η Αμερική τους>>. του Ρότζερ Μόρις). Άλλοι προστάτες του Μπίλ είναι η οικογένεια Τζέηκομπς από το Μπάφαλο της Νέας Υόρκης. Οι Τζέηκομπς ελέγχουν μια σειρά από στάδια σε ολόκληρες τις ΗΠΑ. Κάποιοι ερευνητές ισχυρίζονται πως έχουν δεσμούς με τον υπόκοσμο.
  Η οικογένεια Τζέηκομπ διοικεί τους αγώνες κυνοδρομίας που έιναι πολύ δημοφιλείς στο Αρκάνσας. Κατέχουν επίσης την τράπεζα Μαρίν Μίντλαντ που έχει το αρχηγείο της στο Μπάφαλο, υποκαταστήματα σ΄ολόκληρες τις ΗΠΑ και τον κόσμο και έχει συγχωνευθεί με την τράπεζα του Χονγκ-Κόνγκ της Σαγκάης. Η τράπεζα του Χονγκ-Κόνγκ χρηματοδοτούσε το εμπόριο οπίου που ξεκινά από τους πολέμους του οπίου τον 19ο αιώνα, την Βρετανική μέθοδο για την υποταγή της Κίνας. Η τράπεζα αυτή ήταν ιδιοκτησία της Βρετανικής Βασιλικής οικογένειας και σχετιζόταν με βρετανικές πλοιοκτήτριες εταιρείες στον Ειρηνικό Ωκεανό. Η τράπεζα αυτή επίσης κατηγορήθηκε πως διαπράττει πλύσιμο χρήματος από τα ναρκωτικά.
  Ο Κλίντον ως κυβερνήτης έπαιξε ρόλο στο Καρτέλ του αλουμινίου από τη στιγμή που το Αρκάνσας, όταν εκείνος ήταν κυβερνήτης, παρήγαγε γύρω στο 90% των αναγκών σε αλουμίνιο από βωξίτη. Το Καρτέλ ανήκει στην υπερπλούσια οικογένεια Μέλον από το Πίτσμπουργκ.
  Ο Μπίλ Κλίντον αναφέρεται πως βρίσκεται στον κατάλογο των καλυμμένων επιχειρήσεων και των μυστικών υπηρεσιών από πολύ μικρή ηλικία και αυτό το αναφέρει ο Μάϊλς Κόπλαντ, αρχηγός του γραφείου του Λονδίνου στις ΗΠΑ. Αυτό συνέβη όταν ο Κλίντον βρισκόταν στην Οξφόρδη ως υπότροφος των Ρόουντς. Η CIA σχετίζεται με τις εταιρείες πετρελαίων και κυρίως με τα συμφέροντα των Ροκφέλλερς, αφού υπήρξε διεθνής αστυνομία ασφαλείας στις πετρελαϊκές εγκαταστάσεις. Πρέπει να θυμηθούμε επίσης πως το τράστ του Σέσιλ Ρόουντς έχει τη βάση του στη Νότια Αφρική και στα μονοπώλια των ορυχείων διαμαντιών. Ακόμη πως το τράστ και οι <<υπότροφοι>> του έχουν στόχο να επαναφέρουν τον έλεγχο των Βρετανών στην πρώην αποικία τους, που σήμερα ονομάζεται Ηνωμένες Πολιτείες. Το Αρκάνσας είναι η μόνη πολιτεία που διαθέτει ορυχεία διαμαντιών στις ΗΠΑ. Αυτό είναι μια απλή σύμπτωσή;
  Άλλοι χρηματοδότες πίσω από τον Κλίντον είναι η εταιρεία Στήβενς και Σία που είχαν έναν Ροκφέλλερ στο διοικητικό τους συμβούλιο. Είναι η μεγαλύτερη χρηματιστηριακή εταιρεία που βρίσκεται έξω από την Γουώλ Στρητ, με αρχηγείο το Λίτλ Ροκ και υποκαταστήματα σ΄ολόκληρο τον κόσμο. Σχετίζονται επίσης με τη Νομική Εταιρεία Ρόουζ που έχει συνέταιρο την Χίλαρι Ρότχαμ Κλίντον και τον Βίνσετ Β. Φόστερ, τον νεότερο, που λέγεται πως κατέβαλαν προσπάθειες να δημιουργήσουν μια τραπεζική αυτοκρατορία στις ΗΠΑ που σχετιζόταν με την Διεθνή Τράπεζα Πιστώσεων και Εμπορίου (BCCI) και την Εθνική τράπεζα εργασίας (BNL), την μεγαλύτερη τράπεζα της Ιταλίας, την οποία κατέχει κατά ένα μέρος το Βατικανό.
  Η BNL της Ατλάντα έστειλε όπλα 5 δισεκατομμυρίων δολαρίων στο Ιράκ μεταμφιεσμένα σε πιστώσεις του Υπουργείου Γεωργίας. Τα όπλα αυτά ανήκαν σε εταιρείες που βρίσκονται στο Αρκάνσας, που σχετίζονται με τον Τζωρτζ Μπους και με κάποιο τρόπο με τους Ροκφέλλερς. Η Χίλαρι υπήρξε αρχηγός του διοικητικού συμβουλίου καλυμμένη πίσω από τον ρόλο της ως <<δικηγόρου>>.
  Ο Κλίντον είναι ο μόνος κυβερνήτης του Αρκάνσας που εξελέγη σύμφωνα με την έγκριση του Ροκφέλλερ. Επειδή μυστικά ανήκει στην οικογένεια Ροκφέλλερ θεωρήται πως κανένα σκάνδαλο δεν μπορεί να τον πλήξει.

ΟΠΛΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ

  1. Τα όπλα μαζικής καταστροφής μπορούν να ομαδοποιηθούν στις παρακάτω κατηγορίες:
  α) Παραδοσιακά, πυρηνικά, βιολογικά και χημικά όπλα.
  β) Εξωτικά όπλα (πχ. κατευθυνόμενης ενέργειας, πόλεμος πληροφοριών, EMP ηλεκτρομαγνητικά κύματα).
  γ) Ιδιαίτερα μυστικές τεχνολογίες (π.χ. έρευνες ελέγχου του νου και παρακολούθηση εξ αποστάσεως).
  2. Τα χημικά όπλα κατατάσσονται στις παρακάτω κατηγορίες:
  Αέρια νεύρων Tabun, Sarin, Somain, CFVX.
  Φλυκαταινώδεις παράγοντες: αέρια μουστάρδας, phosgene oxime, Lewisite, Methyldichloroarsine.
  Παράγοντες που προκαλούν σοκ: Phosgene, diphosgene.
  Παράγοντες που προσβάλλουν το αίμα: hydrogen cyanide, cyanogens chloride, arsine.
  Έλεγχος συγκρούσεων: (προκαλούν εμετό) diphenylchloroarsine, Adamsite, (δακρυγόνα) CS, bromobenzylcyanide.
  Ψυχολογικά : 3-Quilnuclidinyl benzilate, LSD και άλλα απόρρητα.
  3. Τα βιολογικά όπλα κατατάσσονται στις παρακάτω κατηγορίες:
  Κλασσικές ασθένειες (80% θάνατος). Βουβωνική πανώλη (90% θάνατος), χολέρα (40% θάνατος).
  Εξωτικές ασθένειες: ιοί Embola & Marbug (αιμορραγικοί πυρετοί 80% - 90% θάνατος), Hantavirus.
  Τοξίνες: botylin toxin, ricine (οι τοξίνες είναι εξερετικά δηλητηριώδεις δεν είναι όμως ζωντανοί παράγοντες).
  Εξωτικοί συνδυασμοί: botulin gene in E. coli (π.χ. υβρίδιο του Clostridium botulinum & E. coli).
  Ανθεκτικά αντιβιοτικά σε παλαιούς ιούς: E. coli 0157: H7, Abres tuberculosis, Abres salmonella, cryptosporidium, επιθετικός στρεπτόκοκκος Α (καταστρέφει το δέρμα), κλπ.
  Παλαιοί ιοί σε νέα ευθυγράμμιση: ένα θεωρητικό παράδειγμα είναι η διάδοση της λύσσας με τα κουνούπια.
  Τα πυρηνικά όπλα εμφανίζονται σε μεγάλη ποικιλία και τα κατέχουν πολλά κράτη. Η κατοχή πυρηνικών ή εξωτικών όπλων οδηγεί ή αποτρέπει τον πόλεμο μετά από υπολογισμούς..
  Η παρούσα στρατηγική δίνει έμφαση σε φόβους μήπως τα πυρηνικά όπλα κατέχονται από τρομοκράτες (δεκδή μη εθνικές κυβερνήσεις), και σενάρια που αναφέρουν βόμβες - ναλίτσες ή MPND που ίσως εκραγούν σε εθνικέ πρωτεύουσες ή ιδιαίτερα ευαίσθητους στόχους όπως πυρηνικέ εγκαταστάσεις.
  Σημειώστε πως τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα (EMP) είναι μια επίδραση των πυρηνικών όπλων, μπορούν να χρησιμοποιηθούν όμως ως σύνδεσμος με μια μεγαλύτερη τάξη πιθανών εξωτικών όπλων που έχουν στόχο την αύξηση των ανεπτυγμένων χωρών σε εξάρτηση από υπολογιστές. Η επίδραση αυτή ανακαλύφθηκε σε μια πειραματική έκρηξη πυρηνικών όπλων στον Ειρηνικό Ωκεανό που χτύπησε τα ηλεκτρικά σπειρώματα της Χαβάης. Τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα καταστρέφουν τα μικροκυκλώματα που είναι απροστάτευτα, κάτι που αφθονεί στο σύγχρονο κόσμο. Άλλες πιθανότητες συμπεριλαμβάνουν τους προσεκτικά κατασκευασμένους ιούς των υπολογιστών αλλά και τυχαία προβλήματα.

Συνεχίζεται...

1 σχόλιο:

  1. Τα τραπεζικά συμφέροντα ήταν τόσο επιτυχή στον χειρισμό των κυβερνήσεων όσο και οι πανίσχυρες δυνάμεις της Βιομηχανίας πετρελαίου. Στην Τριμερή Επιτροπή αυτές οι δύο πανίσχυρες ομάδες πίεσης τελικά συγχωνεύθηκαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!!!

ΠΕΡΙΕΓΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ~)Ι(~ ΕΛ-ΛΗΝΩΝ ΔΙΚΑΙΟΝ ~)Ι(~ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΕΘΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΒΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σελίδες

Αναγνώστες