Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

"Ανατροπή στην Πράξη" κηρύσσει η κ. Ντόρα


Ο "28ος Γύρος της Αθήνας"
---
"Ανατροπή στην Πράξη" κηρύσσει η κ. Ντόρα στο δρόμο που χάραξε ο ομογάλακτος γαλατάς κ. Γ.Καρατζαφέρης

"Ανατροπή στην Πράξη" είναι λοιπόν το "νέο" κυρίαρχο σύνθημα της "Δημοκρατικής Συμμαχίας" επαναλαμβάνοντας το γνωστό σύνθημα τουγνωστού εθνικού πολιτικού πρωκτοκυβιστού αρχηγού του ΛΑΟΣ.
Με το ελκυστικό και ριζοσπαστικό αυτό σύνθημα του ο εν λόγω "ανατροπέας" εξαπάτησε και τον γράφοντα, ο οποίος το ενστερνίστηκε και τον ακολούθησε για λιγότερο από δυο χρόνια, εγκαταλείποντάς τον πριν από τις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2007.
Όταν ο γράφων διαπίστωσε την υπερμεγέθη πολιτική απάτη την κατάγγειλε επωνύμως και εγγράφως επισημαίνοντας τις αλλεπάλληλες ιδεολογικές και πολιτικές κωλοτούμπες του.
Όμως ήταν αργά γιατί χρησιμοποιώντας την ανατροπή μπήκε στη Βουλή και έγινε ο ευπειθής μπάτλερ του πολιτικού συστήματος.
Βέβαια, ο γράφων πρότεινε να ψηφιστεί νόμος για το "αδίκημα της εξαπάτησης του λαού", το οποίο ίσχυσε στην Αθηναϊκή Δημοκρατία και βάσει του οποίου καταδικάστηκε σε θάνατο ο θρυλικός στρατηγός και νικητής του Μαραθώνος Μιλτιάδης.
Βλέποντας η κ. Ντόρα την "επιτυχία" του Καρατζαφέρη δια μέσου της πολιτικής απάτης - εφαρμόζοντας τον Μακιαβέλλι και τον Γκέμπελς που έλεγε: "Πολιτική είναι  η τέχνη που καθιστά δυνατά και όσα φαίνονται αδύνατα" - επαναλαμβάνει τη συνταγή της "ανατροπής"!
Τη θεωρεί  προφανώς ως κλειδί ν' ανοίξει κι αυτή την πόρτα της Βουλής!
Δεύτερο λάθος των εκλογέων είναι  αδιανόητο.
Ερώτημα: Γιατί ΚΑΝΕΝΑ κόμμα δεν προτείνει ως νόμο το "αδίκημα της εξαπάτησης του λαού;". Ιδού η Ρόδος, ιδού το πήδημα, ιδού η Αρχαία Ελλάς, ιδού η πολιτική και κοινωνική ηθική.
Όλα α άλλα είναι τα εννιάμερα του πρωκτού!
Αν τυχόν γινόταν ένας τέτοιος νόμος πολλοί σημερινοί πολιτικοί θα έπρεπε να πάνε στου Γουδί.

Ο "28ος Γύρος της Αθήνας"

Στην εποχή της αποθέωσης του λαϊκισμού και της εφαρμογής της αποβλακωτικής συνταγής: "Άρτος και θεάματα" ο τότε αρχιλαϊκιστής δήμαρχος καθιέρωσε (το 1988) και τον κωμικό "Γύρω της Αθήνας" ως θεσμό λαϊκής συμμετοχής!
Για πρώτη φορά στην Ιστορία των δημοτικών πραγμάτων θεωρήθηκε ως συμμετοχή το να τρέχει κάποιος μ' ένα σωβρακάκι, φανέλλα και παπούτσια αθλητικά, τα οποία διαφημίζουν διάφορες εταιρείες.
Για πρώτη φορά στην Ιστορία επιδιώκεται η λύση των προβλημάτων της πόλης με το τρέξιμο και όχι με την αληθινή συμμετοχή στους θεσμούς λήψης των αποφάσεων όπου βέβαια χρειάζεται και μυαλό και όχι πόδια.
Αυτό, λοιπόν, το κατ' ουσίαν αντισυμμετοχικό γεγονός βαφτίζεται "λαϊκή συμμετοχή" και μάλιστα με το τερατώδες επιχείρημα και του νυν δημάρχου ότι: "Αθηναίες και Αθηναίοι κάθε ηλικίας θα βγουν στους δρόμους για να αποκτήσουν αυτό που δυστυχώς δεν μπορούν να απολαύσουν στην καθημερινότητά τους. Τη δυνατότητα να κινούνται και να κυκλοφορούν με άνεση και ασφάλεια μέσα στην πόλη" (βλ. το σχετικό ρεπορτάζ στην "Καθημερινή" της 29ης Απριλίου, σελ. 7).
Αφού, λοιπόν, ο δήμαρχος δεν μπορεί να εξασφαλίσει στους κατοίκους της πρωτεύουσας "άνετη κυκλοφορία με ασφάλεια, τους καλεί με τα σωβρακάκια τους να κάνουν τον "Γύρο" της για να λύσουν τα προβλήματα!!!
Στο τέλος θα τους απονείμει και χρωματιστές χάνδρες σε ανάμνηση αυτού του... συμμετοχικού γεγονότος!
Είναι  βέβαιο ότι ούτε ένας από τους δρομείς δεν πάτησε το πόδι του στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου και ούτε ένας δεν γνωρίζει πότε γίνονται! Αν οι κάθε λογής εξουσιαστές δεν γνώριζαν ότι έχουν να κάνουν με πολιτικούς Αυστραλοπιθήκους και ΟΧΙ με αληθινούς δημότες-πολίτες, δεν θα τους φορούσαν σωβρακάκια και δεν θα τους μοίραζαν καθρεφτάκια (Κριτική αυτής της άθλιας συμπεριφοράς ασκεί ο γράφων εδώ και 35 χρόνια. Βλ. π.χ. τα άρθρα μου: "Ο τρόπος λειτουργίας του δημοτικού συμβουλίου Αθηναίων", στην "Καθημερινή" της 11/6/1976 - "Λαϊκή συμμετοχή και λαϊκή εξουσία" στις "24 Ώρες" της 24/11/1988 - "Λαϊκή συμμετοχή και δημοτική πρακτική" στην "Μεσημβρινή" της 22/2/1984 - "Πολίτες χωρίς δημοτική συνείδηση", στην "Ελευθεροτυπία" της 30/12/1987 - "Καρναβα­λιστικός δημοτικολαϊκισμός", στα "Πολιτικά Θέματα" της 4/3/1994 κ.λπ.).
Χαμένος χρόνος, χαμένες προσπάθειες, χαμένη φαιά ουσία. Άρχοντες, κόμματα και Δημότης Λαός αγκαλιά με το χαβαλέ και το τίποτα, μαζί με τους "τίποτα" έσκαψαν τον ίδιο τους το λάκκο.
Τώρα είναι αργά, πολύ αργά  για την αναστροφή της κοινωνιοκτόνου και πατριδοκτόνου πορείας. Χωρίς ανασκολοπισμό του άθλιου συστήματος και των αθλιοτάτων φορέων του  η Ελλάδα θα τελειώσει. Ζήτημα χρόνου.
Αθήνα, 30.4.2011
Ο δημότης-πολίτης Π.Λ. Παπαγαρυφάλλου
(που δεν διαβάζει και δεν ακούει ποτέ πότε συνεδριάζει
το δημοτικό συμβούλιο που μοιράζει χάντρες)
(Αντιπρόεδρος Επιτροπής
Ενημερώσεως Εθνικών Θεμάτων
Σόλωνος 123, Αθήνα)


1 σχόλιο:

  1. "Ανατροπή στην Πράξη" κηρύσσει η κ. Ντόρα στο δρόμο που χάραξε ο ομογάλακτος γαλατάς κ. Γ.Καρατζαφέρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!!!

ΠΕΡΙΕΓΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ~)Ι(~ ΕΛ-ΛΗΝΩΝ ΔΙΚΑΙΟΝ ~)Ι(~ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΕΘΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΒΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σελίδες

Αναγνώστες