Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010



Σε πλήρη αναδίπλωση το σύστημα.

Αθήνα 21 Σεπτεμβρίου 2010

Πατριωτικό Μέτωπο

Ακαδημίας 88

Αθήνα
Τηλ. Συντονιστή ΠΑΜ:
6980292626 begin_of_the_skype_highlighting 6980292626 end_of_the_skype_highlighting

www.pamet.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Σε πλήρη αναδίπλωση το σύστημα. Χρειάστηκε να ανακοινώσει ότι αρχίζει να συγκεντρώνει χρήματα για τη Σχολή Τυφλών Θεσσαλονίκης το Πατριωτικό Μέτωπο, για να ευαισθητοποιηθεί το Υπουργείο. Δρομολογήθηκε η χρηματοδότησή του.

Σε πλήρη αναδίπλωση στις επιλογές του βρίσκεται το σύστημα, απέναντι στις δράσεις του Πατριωτικού Μετώπου.

Μετά την ολομέτωπη επίθεση που δέχθηκε το Κίνημα από διάφορες πλευρές - κυρίως από αυτές που υπηρετούν τα σχέδια της νέας τάξης στη χώρα μας - με βαρύτατους και προβοκατόρικους-γκαιμπελίστικους χαρακτηρισμούς (φασίστες, ακροδεξιοί, ακροαριστεροί, γραφικοί, εθνικιστές, αναρχικοί κλπ), τόσο από τα ελεγχόμενα ΜΜΕ, όσο και από κατευθυνόμενα «αριστεροδέξια» παράκεντρα, μια «σοβαρότερη» και «εξυπνότερη» τακτική ξεδιπλώνεται από τους μηχανισμούς της κατοχικής συμμαχίας που κυβερνά τον τόπο.

Το «κατέβασμα» των τόνων από τα ελεγχόμενα ΜΜΕ στις κριτικές τους προς το ΠΑΜ, οι άμεσες αντιδράσεις στις επιλογές δράσης του Κινήματος και η λογική των «ανοιχτών θυρών προς διαπραγμάτευση», είναι το νέο «πολιτικό πλαίσιο» στο οποίο κινείται σήμερα το σύστημα, απέναντι στον ανένδοτο αγώνα που ξεκίνησε εδώ και καιρό το Πατριωτικό Μέτωπο. Με σημαντικότερες «τακτικές κινήσεις», την αναστολή του μέτρου της εξίσωσης του ειδικού φόρου κατανάλωσης στο πετρέλαιο θέρμανσης, μετά την κίνηση του ΠΑΜ για συντονισμό της δράσης του Φλωρινιώτικου λαού κατά του μέτρου αυτού και την κατεπείγουσα απόφαση για χρηματοδότηση της Σχολής Τυφλών Θεσσαλονίκης, μετά την πρωτοβουλία για συγκέντρωση χρημάτων που ξεκίνησε το Κίνημα, αμέσως μετά την «υποδοχή» του κ. Γ.Α. Παπανδρέου στη Θεσσαλονίκη, με τα «παλιά μας τα παπούτσια».

Η στάση φυσικά του Πατριωτικού Μετώπου μετά τους τακτικούς αυτούς ελιγμούς του συστήματος, ούτε άλλαξε, ούτε πρόκειται να αλλάξει, απέναντι στις θεμελιώδεις επιλογές του: Οι αρχές μας ήταν είναι και παραμένουν σταθερές. Με κεντρικό πολιτικό πρόθεμα, την έξοδο από την Ευρωζώνη, την υπεράσπιση της προσωπικής και εθνικής μας αξιοπρέπειας, την επιστροφή στην κοινωνία της αλληλεγγύης και την τιμωρία όλων των ενόχων οι οποίοι οδήγησαν την Πατρίδα και τον Λαό μας στο βαθύτατο αυτό λαγούμι της απόγνωσης που όλοι μας βιώνουμε.

Οι τακτικισμοί των κυβερνώντων δεν μας συγκινούν. Οι νεοταξίτες υπηρετούν ένα συγκεκριμένο μοντέλο - το οποίο εξ’ άλλου δεν το κρύβουν – και το οποίο στόχο έχει την παγκόσμια διακυβέρνηση. Μια καθαρά μονεταρίστικη αντίληψη, η οποία «πασπαλισμένη» με πράσινη ανάπτυξη και άλλα πράσινα άλογα, οδηγεί όχι μόνο τη δική μας, ελληνική κοινωνία αλλά και ολάκερη την κοινωνία των ανθρώπων, στην εξαθλίωση, στην υποδούλωση, στον απόλυτο έλεγχό τους από το παρασιτικό χρηματιστηριακό κεφάλαιο και τις πολυεθνικές, στη μείωση της προσωπικής και εθνικής μας αξιοπρέπειας.

Ο αγώνας μας λοιπόν εναντίον τους, όχι μόνο δεν μειώνεται από τους ψευδοσυναινετικούς τακτικισμούς τους, αλλά αντίθετα δυναμώνει, ορθώνεται και επεκτείνεται.

Σε αυτό το πλαίσιο λοιπόν, η ανάγκη συγκρότησης και οργάνωσης σε ολάκερη την Πατρίδα μας αλλά και στην ελληνική Διασπορά, πυρήνων του ΠΑΜ, γίνεται επιτακτικότερη, πάντα φυσικά στην κατεύθυνση της δημοκρατικότατης οριζόντιας δόμησης και της αυτοοργάνωσης τους. Χωρίς «μεσσίες, καθοδηγητές, ινστρούχτορες και γκαουλάιτερς», πάντα με απόλυτα ανακλητά στελέχη και φυσικά με σταθερή προσήλωση στο σύνταγμα της Ελλάδας και τις δημοκρατικές ελευθερίες που απορρέουν από αυτό.

Ήδη εξ’ άλλου οι πυρήνες του Πατριωτικού Μετώπου ανά την Ελλάδα, αναπτύσσουν πρωτοβουλίες στις περιοχές τους, με στόχο την ανάδειξη και επίλυση των τοπικών προβλημάτων που δημιούργησαν οι νεοταξίτες με τις επιλογές τους. Υπενθυμίζοντας προς κάθε κατεύθυνση πως το Πατριωτικό Μέτωπο δεν είναι κόμμα, δεν πρόκειται να ζητήσει την ψήφο κανενός και πως ως Κίνημα, Πατριωτικό, Παλλαϊκό, Δημοκρατικό, είναι υπόθεση όλου του ελληνικού λαού. Εμπρός να πάρουνε τα όνειρά μας εκδίκηση.

1 σχόλιο:

  1. Σε πλήρη αναδίπλωση το σύστημα. Χρειάστηκε να ανακοινώσει ότι αρχίζει να συγκεντρώνει χρήματα για τη Σχολή Τυφλών Θεσσαλονίκης το Πατριωτικό Μέτωπο, για να ευαισθητοποιηθεί το Υπουργείο. Δρομολογήθηκε η χρηματοδότησή του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!!!

ΠΕΡΙΕΓΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ~)Ι(~ ΕΛ-ΛΗΝΩΝ ΔΙΚΑΙΟΝ ~)Ι(~ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΕΘΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΒΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σελίδες

Αναγνώστες