Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010


Η Ουγγαρία τα πήγε καλά, η Ελλάδα μπορεί να τα πάει καλύτερα.‏


Πατριωτικό Μέτωπο

Ακαδημίας 88

Αθήνα

Τηλ. Συντονιστή ΠΑΜ:

6980292626 begin_of_the_skype_highlighting 6980292626 end_of_the_skype_highlighting

www.pamet.gr

pametopo@gmail.com


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με κεντρικά συνθήματα, «η Ουγγαρία τα πήγε καλά, η Ελλάδα μπορεί να τα πάει καλύτερα» και «εμπρός τα όνειρά μας να πάρουν εκδίκηση», μεγάλης κλίμακας περιοδεία στελεχών του Πατριωτικού Μετώπου σε όλη την Ελλάδα. Στόχος η προετοιμασία του 1ου Πανελλαδικού Συνεδρίου του Κινήματος.

Με κεντρικά συνθήματα, «η Ουγγαρία τα πήγε καλά, η Ελλάδα μπορεί να τα πάει καλύτερα» και τον στίχο του ποιητή μας Οδυσσέα Ελύτη, «τα όνειρά να πάρουν εκδίκηση», ξεκίνησε ήδη από τη Δυτική Μακεδονία, μεγάλης κλίμακας περιοδεία στελεχών του Πατριωτικού Μετώπου σε όλη την Ελλάδα, με στόχο την προετοιμασία του 1ου Πανελλαδικού Συνεδρίου του Κινήματος.

Δεδομένου ότι η κεντρική προσωρινή διοικούσα επιτροπή του Πατριωτικού Μετώπου, αδυνατεί πια να διαχειρισθεί, τις αθρόες κατά εκατοντάδες εγγραφές Ελλήνων Πατριωτών στο ΠΑΜ, άμεσος στόχος του Κινήματος είναι η δημιουργία όσο το δυνατόν περισσοτέρων πυρήνων του Κινήματος, όχι μόνο σε όλους τους νομούς, αλλά και σε όλες τις πόλεις και τις κωμοπόλεις της χώρας. Πάντα φυσικά με την δημοκρατικότατη δομή της οριζόντιας διάταξης των οργανώσεων αλλά και της αυτοοργάνωσης των Πυρήνων, μακριά και πέρα δηλαδή από την κλασική δομή των συγκεντρωτικών-εξουσιαστικών κομμάτων (υποτιθέμενα δεξιών και υποτιθέμενα αριστερών), χωρίς «καθοδηγητές», «μεσσίες», κλπ γνωστά φρούτα του συστήματος διαχείρισης εξουσίας. Και φυσικά πάντα με κεντρικό πολιτικό προσανατολισμό, την θεμελιώδη αρχή μας, πως για να διώξω το ΔΝΤ, να ξαναπάρω τις ΔΕΚΟ υπό τον έλεγχο της κοινωνίας, να επανεθνικοποιήσω τις εθνικές οδούς που δώρισαν ΝΔ-ΠΑΣΟΚ στους εργολάβους, να κρατικοποιήσω τις κεντρικές τράπεζες κλπ, δεν χρειάζεται να είμαι αριστερός ή δεξιός: Φθάνει να είμαι αποφασισμένος να προστατέψω τον Λαό μου και την Πατρίδα μου. Μια αρχή, που την υλοποίησε η κυβέρνηση της Ουγγαρίας, με όλους τους εγκάθετους ανά τον κόσμο νεοταξίτες δήθεν αριστερούς-σοσιαλιστές-νεοφιλελεύθερους κλπ φρούτα της παγκοσμιοποίησης, να ουρλιάζουν σε κάθε τόνο την αντίθεσή τους στη «δεξιά κυβέρνηση Όρμπαν».

Με την ευκαιρία της έναρξης του δεύτερου αυτού κύκλου περιοδειών των στελεχών του Πατριωτικού Μετώπου, το Κίνημα καλεί όλους τους Έλληνες Πατριώτες, όπως γίνεται αυτή την στιγμή πανελλαδικά αλλά και στον ελληνισμό της Διασποράς, να οργανώσουν Πυρήνες του ΠΑΜ, σε κάθε πόλη, κάθε κωμόπολη, κάθε κοινότητα. Παράλληλα, να έλθουν σε επαφή με τους συναδέλφους συντονιστές του Κινήματος, για να τους παρασχεθεί κάθε δυνατή βοήθεια και ενημέρωση, στον κεντρικό στόχο που έχει βάλει το Πατριωτικό Μέτωπο, να συνενώσει όλον τον ελληνικό λαό, πέρα από κόμματα, χρώματα, γκρουπούσκουλα και αποχρώσεις. Για να προετοιμασθούμε για τις επόμενες κοινοβουλευτικές εκλογές, με κεντρικό άξονα την φιλοσοφία του ΠΑΜ, την επιλογή δηλαδή του καλύτερου Έλληνα επιστήμονα-ειδικού-αγωνιστή για τη στελέχωση του πολιτικού προσωπικού της Ελλάδας που ονειρευόμαστε και φυσικά, την σαφή και κάθετη αντιπαράθεσή μας απέναντι στην κατηφόρα, οικονομική και εθνική στην οποία μας οδηγούν οι εγχώριοι συνέταιροι του ΔΝΤ της ΕΚΤ και των διεθνών τοκογλύφων.

Να προσθέσουμε εδώ, πως μεγάλο βάρος αυτού του χρέους στην ιστορία μας και στον λαό μας, πέφτει στους ώμους των νέων Ελλήνων, που βλέπουν τα όνειρά τους να κονιορτοποιούνται από την λαίλαπα των νεοταξιτών. Τους οποίους και η νεοσύστατη νεολαία του Πατριωτικού Μετώπου, καλεί να γίνουν για μια ακόμη φορά μπροστάρηδες στον κοινό αγώνα.

Κουράγιο Έλληνες. Ψηλά το κεφάλι και τα όνειρα του ποιητή μας, θα πάρουν εκδίκηση.

1 σχόλιο:

  1. Με κεντρικά συνθήματα, «η Ουγγαρία τα πήγε καλά, η Ελλάδα μπορεί να τα πάει καλύτερα» και «εμπρός τα όνειρά μας να πάρουν εκδίκηση», μεγάλης κλίμακας περιοδεία στελεχών του Πατριωτικού Μετώπου σε όλη την Ελλάδα. Στόχος η προετοιμασία του 1ου Πανελλαδικού Συνεδρίου του Κινήματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!!!

ΠΕΡΙΕΓΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ~)Ι(~ ΕΛ-ΛΗΝΩΝ ΔΙΚΑΙΟΝ ~)Ι(~ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΕΘΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΒΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σελίδες

Αναγνώστες