Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Περιοδεία του Πατριωτικού Μετώπου στη Δυτική Μακεδονία.‏



Πατριωτικό Μέτωπο
Ακαδημίας 88
Αθήνα              
Τηλ. Συντονιστή ΠΑΜ:
6980292626 begin_of_the_skype_highlighting              6980292626      end_of_the_skype_highlighting
www.pamet.gr
pametopo@gmail.com

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Περιοδεία του Πατριωτικού Μετώπου στη Δυτική Μακεδονία. Οργανώθηκαν Πυρήνες σε Πρέσπες και Καστοριά. Το ΠΑΜ, παρεμβαίνει δυναμικά στην προώθηση των αγροτικών προϊόντων.
Θερμή ήταν η υποδοχή των εκπροσώπων του Πατριωτικού Μετώπου στην περιοδεία του Κινήματος στη Δυτική Μακεδονία και συγκεκριμένα, σε Φλώρινα, Πρέσπες, Καστοριά και Κοζάνη.

Στη Φλώρινα, έγινε εκτενής ενημέρωση των μελών και φίλων του Πατριωτικού Μετώπου, για τα γενικότερα προβλήματα που δημιουργεί η κατοχική συμμαχία στην Πατρίδα και τον Λαό μας συνολικά. Τα μέλη του Πυρήνα του ΠΑΜ Φλώρινας, αναφέρθηκαν εκτενέστατα, στα προβλήματα της Φλώρινας, με τη συστηματική και καταστροφική εγκατάλειψη και αποβιομηχάνιση της περιοχής από το αθηνοκεντρικό κράτος. Παράλληλα, αναφέρθηκαν στη δράση των πρακτόρων του Γκρουέφσκυ στην περιοχή, οι οποίοι δημιουργούν απαράδεκτες και επικίνδυνες εντάσεις μεταξύ των κατοίκων της ακριτικής μας Φλώρινας. Από την πλευρά του Κινήματος ξεκαθαρίσθηκε για μια ακόμη φορά η θέση του, σε σχέση με το όνομα της Μακεδονίας: Καμία αποδοχή από την πλευρά μας κανενός ονόματος ή παράγωγου της λέξης Μακεδονία στα Σκόπια, ακόμη και αν ο κόσμος ολόκληρος αναγνωρίσει το γειτονικό κρατίδιο με οποιοδήποτε όνομα επιλέξουν τα διεθνή στρατιωτικογεωπολιτικά συμφέροντα και οι εγχώριοι εκφραστές τους.

Στη Φλώρινα εξ’ άλλου, οι συντονιστές του Πατριωτικού Μετώπου παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου στα Τοπικά ΜΜΕ τα οποία και θερμά ευχαρίστησαν για τον σεβασμό της δημοσιογραφικής δεοντολογίας και του δικαιώματος να προβάλλει επιτέλους το Κίνημα τις απόψεις και θέσεις του. Μια δεοντολογία την οποία τα «μεγαλοκάναλα» και οι «μεγαλοδημοσιογράφοι» της Αθήνας, εδώ και καιρό έχουν πετάξει στα σκουπίδια, παραβιάζοντας ακόμη και τις πιο θεμελιώδεις αρχές της.

Στις Πρέσπες, συγκροτήθηκε ο Πυρήνας του Κινήματος, ενώ σε μια ευρεία συζήτηση με αγρότες της περιοχής, αποφασίσθηκε να προχωρήσει το Πατριωτικό Μέτωπο σε δυναμική παρέμβασή του στο μεγάλο ζήτημα των «μεσαζόντων», οι οποίοι λειτουργούν καταστροφικά σε βάρος των αγροτών αλλά και των καταναλωτών.

Έτσι σε πρώτη φάση, αποφασίσθηκε από τον τοπικό Πυρήνα του ΠΑΜ Πρεσπών, να κληθούν όλοι οι αγρότες από όλοι την Ελλάδα να επικοινωνήσουν με το Κίνημα, το οποίο αναλαμβάνει – εντελώς δωρεάν φυσικά – να προωθεί την άμεση επαφή και χωρίς μεσάζοντες, του αγρότη με τον καταναλωτή. Με στόχο και ο αγρότης να πουλάει τα προϊόντα του σε αξιοπρεπείς τιμές αλλά και ο καταναλωτής να αγοράζει κατευθείαν από τον αγρότη σε τιμές «χωραφιού», αλλά και με σίγουρη την ποιότητα.

Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας, το Πατριωτικό Μέτωπο ανοίγει σελίδα στην επίσημη ιστοσελίδα του www.pamet.gr, όπου θα αναφέρονται τα στοιχεία αγροτών από όλη την Ελλάδα, οι παραγωγές, οι ποικιλίες και οι ποιότητές των προϊόντων τους και το τηλέφωνό τους για να γίνεται η κατευθείαν επαφή του καταναλωτή με τον αγρότη. Αρχής γενομένης με τον αγωνιστή αγρότη της Πρέσπας κ. Σωτήρη Γιάνκο, ο οποίος μπορεί να διαθέσει σε όλους τους Έλληνες τα περίφημα φασόλια Πρεσπών, με άριστη και εγγυημένη ποιότητα και σε τιμή κατά πολύ χαμηλότερη των όποιων πολυκαταστημάτων. Με τον οποίο οι καταναλωτές από όλη την Ελλάδα μπορούν να έρχονται σε άμεση επαφή στο τηλ. 2385046117 begin_of_the_skype_highlighting              2385046117      end_of_the_skype_highlighting και κιν. 6971888706 begin_of_the_skype_highlighting              6971888706      end_of_the_skype_highlighting.

Παράλληλα, το Πατριωτικό Μέτωπο, καλεί όλους τους Έλληνες αγρότες να επικοινωνήσουν με το ΠΑΜ στο pametopo@gmail.com αλλά και τηλεφωνώντας στους συντονιστές του, για να δώσουν προς δημοσίευση τα στοιχεία τους, τις ποιότητες και ποικιλίες των προϊόντων τους.

Στην Καστοριά συναποφασίστηκε η συγκρότηση του Πυρήνα του ΠΑΜ ο οποίος θα ανακοινωθεί εντός των επομένων ημερών, ενώ στην Κοζάνη, έγινε μια εκτενής και λεπτομερειακή ενημέρωση από την πλευρά του Κινήματος, για τις θέσεις και τους βραχυπρόθεσμους και μακροπρόθεσμους σχεδιασμούς του.

Να προσθέσουμε πως η περιοδεία των εκπροσώπων του Πατριωκού Μετώπου θα συνεχιστεί με επισκέψεις στα στελέχη τα μέλη και τους φίλους του Κινήματος στη Θεσσαλία και αμέσως μετά στην Κρήτη.

1 σχόλιο:

  1. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
    Περιοδεία του Πατριωτικού Μετώπου στη Δυτική Μακεδονία. Οργανώθηκαν Πυρήνες σε Πρέσπες και Καστοριά. Το ΠΑΜ, παρεμβαίνει δυναμικά στην προώθηση των αγροτικών προϊόντων.
    Θερμή ήταν η υποδοχή των εκπροσώπων του Πατριωτικού Μετώπου στην περιοδεία του Κινήματος στη Δυτική Μακεδονία και συγκεκριμένα, σε Φλώρινα, Πρέσπες, Καστοριά και Κοζάνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!!!

ΠΕΡΙΕΓΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ~)Ι(~ ΕΛ-ΛΗΝΩΝ ΔΙΚΑΙΟΝ ~)Ι(~ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΕΘΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΒΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σελίδες

Αναγνώστες