Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Αίτημα του ΠΑΜ στους Τούρκους, για συνάντηση με τον κ. Ντεβλέτ Μπαχτσελί.



Πατριωτικό Μέτωπο
Ακαδημίας 88
Αθήνα              
Τηλ. Συντονιστή ΠΑΜ:
6980292626 begin_of_the_skype_highlighting              6980292626      end_of_the_skype_highlighting
www.pamet.gr
pametopo@gmail.com

Αθήνα 23 Σεπτεμβρίου 2010
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αίτημα του ΠΑΜ στους Τούρκους, για συνάντηση με τον κ. Ντεβλέτ Μπαχτσελί. Στόχος, να δοθούν εξηγήσεις για την επίσκεψή του στη Θράκη.
Συνάντηση με τον Πρόεδρο του Κόμματος «Εθνικιστικής Δράσης» (ΜΗΡ) κ. Ντεβλέτ Μπαχτσελί στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Θράκη, ζήτησε σήμερα το Πατριωτικό Μέτωπο, από τις τουρκικές διπλωματικές αρχές στην Αθήνα.
Στην επιστολή του ΠΑΜ, η οποία απευθύνεται στην Πρεσβεία της Τουρκικής Δημοκρατίας στην Αθήνα, αναφέρεται:
Κύριοι,

Εκ μέρους του Κόμματος «Πατριωτικό Μέτωπο», επιθυμούμε κατεπείγουσα συνάντηση με τον Πρόεδρο του Κόμματος «Εθνικιστικής Δράσης» (ΜΗΡ) κ. Ντεβλέτ Μπαχτσελί, κατά την επίσκεψή του στη Θράκη.

Η ατζέντα συζήτησης την οποία θέτουμε υπόψη του κ. Μπαχτσελί, είναι η εξής:

1.     Εξηγήσεις του κ. Μπαχτσελί για τη δολοφονία του Τάσου Ισαάκ στην Κύπρο το 1996. Παράδοση των φυσικών και ηθικών αυτουργών της δολοφονίας του στην Κυπριακή Δικαιοσύνη.
2.     Εξηγήσεις από την πλευρά του Κόμματος Εθνικής Δράσης, για τους λόγους και τους σκοπούς της επίσκεψης του Προέδρου του στη Θράκη.


Σε αναμονή απάντησής σας.»

Η κίνηση αυτή του Πατριωτικού Μετώπου, κρίθηκε αναγκαία, δεδομένου ότι, ουδείς από την ελληνική πλευρά έθεσε στον κ. Μπαχτσελί τα δύο αυτά σημαντικότατα για την αξιοπρέπειά μας ως ελληνικού λαού ζητήματα. Μια κίνηση η οποία έπρεπε να έχει γίνει εδώ και καιρό, αφενός μεν γιατί η νεολαία του Κόμματος του κ. Μπαχτσελί είναι οι γνωστοί «Γκρίζοι Λύκοι», οι οποίοι δολοφόνησαν στην Κύπρο το 1996 τον Τάσο Ισαάκ και αφετέρου γιατί είναι γνωστό σε όλους, πως ο Πρόεδρος των Τούρκων εθνικιστών, έρχεται στη Θράκη για να ενισχύσει τον διαρκώς και ανησυχητικά αυξανόμενο αυτονομιστικό εθνικισμό συγκεκριμένων και ελεγχόμενων από την τουρκική ΜΙΤ κέντρων, της ακριτικής αυτής περιφέρειας της Πατρίδας μας.

Παράλληλα, το Πατριωτικό Μέτωπο εκτιμά πως, αν ο κ. Μπαχτσελί είναι αυτό που δηλώνει, θα έχει το θάρρος να ξεκαθαρίσει στους εκπροσώπους του Πατριωτικού Μετώπου και τις θέσεις του και τις προθέσεις του.

Σε μια Ελλάδα που καλλιεργείται συστηματικά τα τελευταία χρόνια ο φόβος των Τούρκων και ο νεοοθωμανισμός, η στάση του ΠΑΜ, απέναντι και στα σχέδια των γειτόνων μας, αλλά και στην ενδοτικότητα των διαχειριστών της πολιτικής εξουσίας στη χώρα μας, είναι κάτι περισσότερο αναγκαία. Κάποιοι επιτέλους σε αυτήν την χώρα πρέπει να σηκώσουν το κεφάλι στο κλίμα της ηττοπάθειας και μείωσης της προσωπικής και εθνικής αξιοπρέπειας, που έχουν επιβάλλει οι νεοταξίτες.

1 σχόλιο:

  1. Αίτημα του ΠΑΜ στους Τούρκους, για συνάντηση με τον κ. Ντεβλέτ Μπαχτσελί. Στόχος, να δοθούν εξηγήσεις για την επίσκεψή του στη Θράκη.
    Συνάντηση με τον Πρόεδρο του Κόμματος «Εθνικιστικής Δράσης» (ΜΗΡ) κ. Ντεβλέτ Μπαχτσελί στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Θράκη, ζήτησε σήμερα το Πατριωτικό Μέτωπο, από τις τουρκικές διπλωματικές αρχές στην Αθήνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!!!

ΠΕΡΙΕΓΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ~)Ι(~ ΕΛ-ΛΗΝΩΝ ΔΙΚΑΙΟΝ ~)Ι(~ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΕΘΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΒΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σελίδες

Αναγνώστες