Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

 

 

Στη Φλώρινα το Πατριωτικό Μέτωπο. Την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου στις 8 μ.μ. στο ξενοδοχείο "Φαίδων".‏


Πατριωτικό Μέτωπο
Ακαδημίας 88
Αθήνα              
Τηλ. Συντονιστή ΠΑΜ:
6980292626 begin_of_the_skype_highlighting              6980292626      end_of_the_skype_highlighting
www.pamet.gr
pametopo@gmail.com

Αθήνα 22 Σεπτεμβρίου 2010
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Στη Φλώρινα το Πατριωτικό Μέτωπο. Την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου στις 8 μ.μ. στο ξενοδοχείο «Φαίδων» φιλική συνάντηση εκπροσώπων του ΠΑΜ με τους Φλωρινιώτες και συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ.
Στην ακριτική Φλώρινα θα βρεθεί την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου αντιπροσωπεία του Πατριωτικού Μετώπου, για να συνομιλήσει με τους Φλωρινιώτες, να απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικά με το Κίνημα και να παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στο τοπικά ΜΜΕ.
Καλούνται οι εκπρόσωποι των τοπικών ΜΜΕ και του Τύπου της Δυτικής Μακεδονίας καθώς και όλοι οι φίλοι του Κινήματος να παραβρεθούν στην φιλική αυτή συνάντηση γνωριμίας που θα γίνει στις 8 μ.μ. στο ξενοδοχείο Φαίδων.
Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον συντονιστή του Νομού Φλώρινας κ. Γιώργο Χατζή, στο τηλ. 6947808983 begin_of_the_skype_highlighting              6947808983      end_of_the_skype_highlighting.

1 σχόλιο:

  1. Στη Φλώρινα το Πατριωτικό Μέτωπο. Την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου στις 8 μ.μ. στο ξενοδοχείο «Φαίδων» φιλική συνάντηση εκπροσώπων του ΠΑΜ με τους Φλωρινιώτες και συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!!!

ΠΕΡΙΕΓΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ~)Ι(~ ΕΛ-ΛΗΝΩΝ ΔΙΚΑΙΟΝ ~)Ι(~ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΕΘΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΒΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σελίδες

Αναγνώστες