Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Ο ΑΓΩΝ


Ο ΑΓΩΝΑΣ

Ήταν κάποτε μία Ελληνική ομάδα κωπηλασίας.
Η Ελλάδα και η Ιαπωνία συμφώνησαν να διοργανώσουν έναν ετήσιο αγώνα κωπηλασίας. Σε κάθε ομάδα θα συμμετείχαν 8 άτομα.

Και οι δύο ομάδες δούλεψαν σκληρά για να είναι σε φόρμα. Την ημέρα τού αγώνα και οι δύο ομάδες ήταν σε παρόμοια φυσική κατάσταση. Παρ' όλα αυτά, οι Γιαπωνέζοι νίκησαν με 1 χιλιόμετρο διαφορά.

Η διάθεση τής Ελληνικής ομάδας είχε πιάσει πάτο. Η διοίκηση αποφάσισε ότι έπρεπε πάσει θυσία να κερδίσουν την επόμενη χρονιά.

Έτσι, προσέλαβαν μία ομάδα αναλυτών για να παρακολουθήσουν την κατάσταση και να προτείνουν μία κατάλληλη λύση. Μετά από μακροχρόνιες αναλύσεις και έρευνες, οι αναλυτές δήλωσαν ότι η Γιαπωνέζικη ομάδα είχε επτά κωπηλάτες κι έναν μόνο καπετάνιο.

Φυσικά, η Ελληνική ομάδα είχε επτά καπετάνιους κι έναν μόνο κωπηλάτη.

Έχοντας ένα τόσο σημαντικό πρόβλημα, η διοίκηση έδειξε εκπληκτική σοφία: Προσέλαβαν ομάδα συμβούλων για να αναδιοργανώσουν την Ελληνική ομάδα.

Μετά από αρκετούς μήνες, οι σύμβουλοι κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι υπήρχαν πάρα πολλοί καπετάνιοι κι ελάχιστοι κωπηλάτες στην Ελληνική ομάδα. Πρότειναν μία λύση γι' αυτό το πρόβλημα: Η σύσταση τής Ελληνικής ομάδας έπρεπε ν' αλλάξει!

Έτσι, από σήμερα, θα υπήρχαν τέσσερις καπετάνιοι στη βάρκα, οι οποίοι θα έδιναν εντολές σε δύο προϊσταμένους, έναν τμηματάρχη και έναν κωπηλάτη. Πέρα απ' αυτό, οι σύμβουλοι πρότειναν να βελτιωθεί το περιβάλλον εργασίας τού κωπηλάτη και να υπάρχει ανταγωνισμός.

Την επόμενη χρονιά, οι Γιαπωνέζοι κέρδισαν με 2 χιλιόμετρα διαφορά.

Η Ελληνική ομάδα αμέσως, απέλυσε τον κωπηλάτη από την ομάδα λόγω τής μη ικανοποιητικής απόδοσής του.

Στην διοίκηση όμως δόθηκε μεγάλο χρηματικό ποσό ως επιβράβευση για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλλε η ομάδα κατά τη διάρκεια τών προπονήσεων. Η ομάδα συμβούλων αμέσως ετοίμασε και δεύτερη ανάλυση, η οποία έδειχνε πως τα κίνητρα υπήρχαν, η διάθεση υπήρχε, όμως το μέσο έπρεπε ν' αλλάξει.

Αυτήν τη στιγμή η Ελληνική ομάδα σχεδιάζει νέα βάρκα.


ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΙΛΗ ΜΟΥ.. ΣΟΝΗ


ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΑΥΤΟ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ...!!!!  ΕΣΑΣ...?????

1 σχόλιο:

  1. Ήταν κάποτε μία Ελληνική ομάδα κωπηλασίας.
    Η Ελλάδα και η Ιαπωνία συμφώνησαν να διοργανώσουν έναν ετήσιο αγώνα κωπηλασίας. Σε κάθε ομάδα θα συμμετείχαν 8 άτομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!!!

ΠΕΡΙΕΓΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ~)Ι(~ ΕΛ-ΛΗΝΩΝ ΔΙΚΑΙΟΝ ~)Ι(~ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΕΘΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΒΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σελίδες

Αναγνώστες