Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

1/11/2011 Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 11


1/11/2011

Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ
11

(11 / 11) / 11 = 0.0909090909

Ευστάθιος

   Τι συμβαίνει τελικά με αυτή την ημερομηνία;

   Γιατί όλα τα μεγάλα και σοβαρά γεγονότα του πλανήτη, όπως η «κατεδάφιση» των δίδυμων πύργων, «δολοφονία» της πριγκίπισσας Νταϊάνας, το τσουνάμι στην Ταϋλάνδη, ή ο σεισμός της Ιαπωνίας και διάφορα άλλα, γίνονται με βάση αυτήν την ημερομηνία;

   Ποιοι παίζουν με τις τύχες του πλανήτη και δημιουργούν «πάντα» καταστάσεις, αποσταθεροποίησης και αποδεκάτησης των λαών, στηριζόμενοι σε αυτήν την αριθμολογία;

   Ποιος ο λόγος συγκάλυψης του συγκεκριμένου αριθμού;

   Ποιο το νόημα του αριθμού αυτού και γιατί τόση λατρεία;

   Αυτά κι άλλα πολλά ερωτηματικά, από διάφορα γεγονότα που επηρεάζουν τις ζωές των ανθρώπων και την φύση (αν θέλετε), δημιουργούνται στο μυαλό όσων παρακολουθούμε τα τεκταινόμενα.

    Αυτό όμως που μας ανησυχεί περισσότερο, είναι ότι υπάρχει ένας πολύ δυνατός οργανισμός συγκάλυψης του συγκεκριμένου αριθμού. Που μας κάνει ν΄ ανησυχούμε, γιατί όχι και να τρομάζουμε, για τις επόμενες κινήσεις τους ή χτυπήματα αν θέλετε, κι ο λόγος είναι ένας:

«Μέχρι που μπορούν φτάσουν!!!»


  Μερικοί από σας θα πουν πάλι, ότι είμαστε φαντασιόπληκτοι και ότι βλέπουμε παντού συνωμοσίες και διάφορα άλλα τέτοια τραγελαφικά. Δεν με ανησυχεί όμως, ούτε με ενδιαφέρει, διότι ο λόγος που τα λέτε αυτά δεν είναι άλλοι από τους, ή δεν έχετε ιδέα του θέματος και τίνα να λέτε την γνώμη σας σαν εξυπνάκηδες που είστε, διότι τα ξέρετε όλα, ή παίζεται το παιχνίδι τους, σαν «οπαδοί» της «Νέας Παγκόσμιας Τάξης» που είστε.


   1/11/2011
   Προχθές 1/11/2011 ημέρα Δευτέρα, παρακολουθήσαμε όλοι μας (πιστεύω), ένα «διεθνές» κτύπημα στην «παγκόσμια οικονομία», με επίκεντρο την Ελλάδα και πρωτομάστορα των πρωθυπουργό κ. Γεώργιο Τζέφρι Παπανδρέου, ο οποίος ανήκει στην λέσχη Μπίλντερμπεχ. Η ιστορία ξεκίνησε, από το απόγευμα της Κυριακής με την εξαγγελία του για ‘‘Δημοψήφισμα’’ για την νέα δανειακή σύμβαση, και την Τρίτη 1/11/2011, άρχισαν τα κτυπήματα κάτω από την μέση και από το εξωτερικό όσο και από το εσωτερικό. Η αναγγελία αυτή, έκανε τα διεθνή χρηματιστήρια, καθώς και των Αθηνών, να καταρρεύσουν, πράγμα που σημαίνει την χασούρα χρημάτων (δεν ξέρω κι εγώ πόσων) επενδυτών ανά τον κόσμο, αλλά και «απίστευτα» κέρδη σε αυτούς που την δημιούργησαν, και την διάλυση της οικονομίας της χώρας μας. Σκοπός του εγχειρήματος αυτού, ο ωμός  εκβιασμός των Ελλήνων να συναινέσουν στην αυτοκαταστροφή τους, αλλά να γίνουμε και παράδειγμα προς αποφυγήν στους υπόλοιπους κατοίκους του πλανήτη, έτσι ώστε να μην ονειρεύονται αντίσταση ως προς τους σκοπούς που έχουν σχεδιάσει «αυτοί» για «αυτούς».
Ακόμα και τώρα που σας γράφω 12:30 τα μεσάνυχτα Τρίτης προς Τετάρτης, οι εκβιασμοί συνεχίζονται ανελέητοι, πριν λίγο από το ρόιτερ ανακοινώθηκε δήλωση του Μπαρόζο η οποία αναφέρει το εξής: «Για να προχωρήσει το ευρωπαϊκό πρόγραμμα σταθερότητας, θα πρέπει να συναινέσει η Ελλάδα να παραμείνει στο ευρό, αλλιώς θα επέλθει όλεθρος για μας. Δηλαδή ωμή απειλή, ή είσαι μαζί μου ή σε σκοτώνω!

  Όποιος αμφιβάλλει, ας αναρωτηθεί γιατί από την αρχή της κρίσης, ονομάζουν το σχέδιο κατά της Ελλάδος «ΠΕΙΡΑΜΑ» και θα καταλάβει μόνος του το γιατί (αν έχει μυαλό, αν δεν έχει, λυπάμαι, αλλά δεν μπορώ να κάνω τίποτα γι΄ αυτό).

   Όπως και να έχει το θέμα, παρακολουθούμε ότι ο συγκεκριμένος αριθμός ημερομηνίας επιλέχθηκε και εδώ και αναρωτιέμαι:

«Τι μας ετοιμάζουν στις 11/11/2011;;;»

Μήπως την έναρξη του Γ΄ Παγκοσμίου Πολέμου!!!

   Λέω εγώ τώρα...


ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΦΟΥΡΙΚΗΣ

~)I(~ ΕΛ-ΛΗΝΩΝ ΔΙΚΑΙΟΝ ~)I(~

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!!!

ΠΕΡΙΕΓΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ~)Ι(~ ΕΛ-ΛΗΝΩΝ ΔΙΚΑΙΟΝ ~)Ι(~ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΕΘΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΒΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σελίδες

Αναγνώστες