Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Ραγδαίες αλυσιδωτές αντιδράσεις στα τεκτενόμενα της χώρας!

Την ανεξαρτητοποίησή της ανήγγειλε πριν λίγο η Μιλένα Αποστολάκι. 


Την παραίτησή της από την κοινοβουλευτική ομάδα του Πασόκ ανήγγειλε η Μιλένα Αποστολάκι πριν λίγο. Είναι γνωστό ότι η κ. Αποστολάκι τον τελευταίο καιρό διαμαρτυρόταν για την καθυστέρηση του προγράμματος σταθερότητας και εξυγίανσης της ελληνικής οικονομίας και διαφωνούσε έντονα στο θέμα του δημοψηφίσματος. Στην ανακοίνωσή της μεταξύ άλλων αναφέρει ότι: ο λαός έχει ανάγκη να εκπροσωπείτε από βουλευτές που επέλεξαν, και για αυτό τον λόγο δεν παραιτούμαι, διότι σέβομαι την εντολή που μου έδωσε ο λαός με την ψήφο του γι΄ αυτό ανεξαρτητοποιούμαι!

Η απόφαση της κ. Μιλένα οφείλεται στην αναγγελία του πρωθυπουργού κ. Γεώργιου Παπανδρέου για το δημοψήφισμα η οποία δημιούργησε αλυσιδωτές αντιδράσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Εντωμεταξύ η Νέα Δημοκρατία, εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο της παραίτησης του συνόλου της κοινοβουλευτικής της ομάδας. Στην ανακοίνωσή της αναφέρει για τυχοδιωκτισμό του πρωθυπουργού.

Καρατζαφέρης και Τσίπρας ζητούν εδώ και τώρα εκλογές και καλούν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια, να πάρει θέση και να διαφυλάξει τους θεσμούς.

Έντονα παίζει και το σενάριο της φυγής του Παπανδρεού, όπως και πολλοί βουλευτές επιθυμούν και επιζητούν, Κυβέρνηση Εθνικής Ενώτητας και Σωτηρίας.

Επίσης, εντονότατες είναι και οι αντιδράσεις των Βρυξελών (δεν ήξεραν!) και δηλώνει έκπληκτη για την εξαγγελία περί δημοψηφίσματος!

Ωστόσο, οι χρηματαγορές, ξεκίνησαν, έκπληκτες (και καλά!) τον δικό τους χορό!!!



Σε κάθε περίπτωση, όλα αυτά, ανήκουν σε μια σειρά προσχεδιασμένων σεναρίων, με σκοπό την επίτευξη των στόχων τους, που δεν είναι άλλοι από το να μας τρομοκρατήσουν, ώστε να μας υποδουλώσουν και να μας τα πάρουν όλα. Εξάλλου όποιος παρατηρεί τις δηλώσεις και αντιδράσεις των πολιτικών αρχηγών, θα έχει προσέξει ότι αναφέρονται συνεχώς στο γιατί δεν προχωρούν τα μέτρα και όχι γιατί πάρθηκαν τα μέτρα! Καλά για την αριστερά δεν το συζητάω, αυτοί παίζουν το δικό τους παιχνίδι που τους έχει ανατεθεί, όπως όλοι τους φυσικά.

Οι εξελίξεις. σε κάθε περίπτωση, είναι ραγδαίες και ακόμα δεν είδαμε τίποτα!

Όπως και να έχει, ένα είναι το θέμα και η μόνη αλήθεια...
«ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ».

 

~)I(~ ΕΛ-ΛΗΝΩΝ ΔΙΚΑΙΟΝ ~)I(~

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!!!

ΠΕΡΙΕΓΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ~)Ι(~ ΕΛ-ΛΗΝΩΝ ΔΙΚΑΙΟΝ ~)Ι(~ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΕΘΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΒΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σελίδες

Αναγνώστες