Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗΣ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!


ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗΣ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝOYΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ...



ΣΕ ΤΣΕΧΙΑ, ΑΥΣΤΡΙΑ, ΣΛΟΒΑΚΙΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΣΟΥΗΔΙΑ, ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΩΝΙΑ. ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗΝ I.A.E.A.

Σε ανακοίνωση που έγινε από τον Διεθνή Οργάνωση Ατομικής Ενέργειας((International Atomic Energy Agency, Οργάνωση του ΟΗΕ) σημειώθηκε ότι εξακολουθούν να μετρούν ίχνη ιωδίου-131 σε χαμηλά επίπεδα στη Τσεχική Δημοκρατία, Αυστρία, Σλοβακία, Γερμανία, Σουηδία, Γαλλία και Πολωνία.

Στην ανακοίνωση σημειώθηκε επίσης ότι συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της προέλευσης της ραδιενέργειας.

Οι αρμόδιοι σημειώνουν ότι τα ίχνη του ραδιενεργού στοιχείου δεν αποτελούν κίνδυνο για την ανθρώπινη υγεία και απέκλεισαν την πιθανότητα η παρουσία της ραδιενέργειας να οφείλετε στο πόβλημα στον πυρηνικό σταθμό Φουκουσίμαόπου είχε σημειωθεί πυρηνική διαρροή μετά από τον σεισμό και το τσουνάμι που έπληξε την Ιαπωνία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να δοθούν απτές απαντήσεις σχετικά με την προέλευση της ραδιενέργειας.

Η Διεθνής Οργάνωση Ατομικής Ενέργειας την περασμένη εβδομάδα είχε ανακοινώσει ότι ανιχνεύτηκαν χαμηλά επίπεδα ιώδιου-131 στην ατμόσφαιρα της Τσεχικής Δημοκρατίας και σε άλλες περιοχές της Ευρώπης.

"ΣΤΟΧΟΣ"

----------------------------------------

1 σχόλιο:

  1. Σε ανακοίνωση που έγινε από τον Διεθνή Οργάνωση Ατομικής Ενέργειας((International Atomic Energy Agency, Οργάνωση του ΟΗΕ) σημειώθηκε ότι εξακολουθούν να μετρούν ίχνη ιωδίου-131 σε χαμηλά επίπεδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!!!

ΠΕΡΙΕΓΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ~)Ι(~ ΕΛ-ΛΗΝΩΝ ΔΙΚΑΙΟΝ ~)Ι(~ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΕΘΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΒΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σελίδες

Αναγνώστες