Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Η χθεσινή αντικατοχική πορεία του Δράσης, στέφθηκε με επιτυχία...


ΠΡΩΤΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟ ΔΡΑΣΙΣ ΣΤΟΥΣ ΚΥΠΡΙΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ! ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΗΤΑΝ ΟΛΗ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΕΦΕΚ!!!



Συγκλονιστική για μια ακόμη χρονιά και φέτος με το παραπάνω παρά τις κακές συνθήκες, η παρουσία των Δρασιτών που έδωσαν παλμό, όγκο και τα σωστά μηνύματα στην αντικατοχική πορεία των Κύπριων φοιτητών σήμερα. 

Οι Δρασίτες ξεκίνησαν στις 7 σήμερα το απόγευμα από το οίκημα τους στου Ζωγράφου αποθεούμενοι από τους κατοίκους που έβγαιναν στα μπαλκόνια να τους χειροκροτήσουν και να ενώσουν τις φωνές τους μαζί τους. Περισσότεροι από 200 Δρασίτες ΜΌΝΟΝ με ελληνικές σημαίες και με συνθήματα βγήκαν στην Μιχαλακοπούλου με κατεύθυνση την υπόλοιπη πορεία της ΕΦΕΚ στην Βασιλίσσης Σοφίας και την τουρκική πρεσβεία! "Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ - ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΈΡΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΙ", "ΕΛΛΑΣ - ΚΥΠΡΟΣ - ΕΝΩΣΙΣ" είναι συνθήματα που ακούγονται στο κέντρο της Αθήνας και προκαλούν εκρήξεις χαράς και επιδοκιμασιών από περαστικούς και θαμώνες.

Οι Δρασίτες που έχουν αυξηθεί αφού κατά την διάρκεια της πορείας τους εισρέουν σε αυτοί και άλλοι μετά από προκαθορισμένα ραντεβού ή ακόμη και απλοί διαβάτες που θέλουν να ενωθούν μαζί τους, φθάνουν στην υπόλοιπη συγκέντρωση της ΕΦΕΚ κοντά στην τουρκική πρεσβεία την οποία έχουν αποκλείσει αστυνομικές δυνάμεις. Δεν είναι απλά οι περισσότεροι είναι και οι πιο ΖΩΝΤΑΝΟΙ! Και υα συνθήματα τους είναι αυτά που δίνουν το χρώμα και λένε την ΑΛΗΘΕΙΑ. "ΕΞΩ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ", "ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ" και ξανά "ΕΛΛΑΣ ΚΥΠΡΟΣ ΕΝΩΣΙΣ"...

Στην συνέχεια οι Κύπριοι Φοιτητές με πρωτοπόρους πάντα το Δράσις ΚΕΣ κατευθύνθηκαν προς το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη όπου και πάλι η Αστυνομία με φραγμό εμπόδισε την κατάθεση στεφάνου. Οι συγκεντρωμένοι διαλύθηκαν συγκροτημένα μετά τον Εθνικό Ύμνο που "γέμισε" για άλλη μια φορά τους δρόμους του κέντρου.

"ΣΤΟΧΟΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!!!

ΠΕΡΙΕΓΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ~)Ι(~ ΕΛ-ΛΗΝΩΝ ΔΙΚΑΙΟΝ ~)Ι(~ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΕΘΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΒΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σελίδες

Αναγνώστες