Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Μια σύντομη άποψη για ολίγους...


Συνεχίζονται πυρετωδώς οι διαβουλεύσεις στα δύο αντίπαλα στρατόπεδα.

   Το κυβερνητικό επιτελείο βρίσκεται σε ένα αγώνα δρόμου, προσπαθώντας να πείσει τον Σαμαρά να υποχωρήσει (να δεχθεί την ήττα δηλαδή), ώστε να πάνε μαζί να πάρουν την 6η δόση και να υπογράψουν για την νέα δανειακή σύμβαση που επί το πλείστον περιλαμβάνει την παραχώρηση της εθνικής μας κυριαρχίας, αλλά και την «σκλαβιά» των Ελλήνων, άνευ όρων τουλάχιστον για 20 έτη!

   Η κυβέρνηση βλέποντας ότι το παιχνίδι έχει ξεφύγει από τα χέρια της, σε συνεργασία με τους φίλους της, τους Αμερικανούς, σκαρφίστηκε το όλον «θέατρο» που ζήσαμε όλη αυτήν την βδομάδα που μας πέρασε. Επειδή όμως τα τελευταία γεγονότα που έλαβαν χώρα τις 2 τελευταίες βδομάδες, από τις δικαιολογημένες διαμαρτυρίες του λαού, ταρακούνησαν την κυβέρνηση και υπό τον φόβο του πραξικοπήματος, λόγο του ότι ο λαός μυρίστηκε (επιτέλους) το βρώμικο παιχνίδι που έπαιζαν στις πλάτες του, αποφάσισαν ξαφνικά να καθαιρέσουν την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων, έτσι ώστε να πετύχουν να περάσουν αυτά που έχουν σχεδιάσει. Στον όλο σχεδιασμό συμμετέχει σύσσωμη η αντιπολίτευση.

   Αυτήν ώρα, το «παιχνίδι» συνεχίζεται αμείωτο και κρέμονται(!) όλοι από τα χείλη του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Αντώνη Σαμαρά. Στο «θέατρο Σκιών» λαμβάνουν μέρος και οι ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης με το «γνωστό» απειλητικό ύφος του ότι: ή υπογράφεται μαζί την δανειακή σύμβαση ή σας αποτελειώνουμε.

   Θα έλειπε ο Μάρτης από την σαρακοστή;! Όχι βέβαια...Στην πίεση αυτή που ασκείτε (και καλά) στον Αντώνη Σαμαρά και του ψυχολογικού εκβιασμού που υφίσταται ο Έλλην πολίτης, έχουν στρατολογηθεί, όλα τα μεγάλα ονόματα της δημοσιογραφίας, αλλά και μια στρατιά από «δοσίλογους» οικονομολόγους, συνταγματολόγους, καθώς επίσης διάφοροι καθηγηταράδες, οι οποίοι εκβιάζουν «στεγνά» τον Ελληνικό λαό.

   Ο Καρατζαφέρης «παρακαλά» τον Σαμαρά να συναινέσει, αλλά και να δεχθεί την κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας, έτσι ώστε να μπορέσει κι αυτός να αισθανθεί στο πετσί του την αίσθηση μιας υπουργικής καρέκλας!!! Μα τόσο πάθος πια για αυτήν την καρέκλα;;; Να του πάρουμε μια δώρο του ανθρώπου, μπας και ηρεμήσουμε λιγάκι από τον κολοντούμπα!

   Στο δια ταύτα:

   Η κυβέρνηση ψάχνει να βρει πυρετωδώς, συνενόχους για την αποτυχία της οικονομικής πολιτικής της και για το «χάος» που έφερε στην χώρα (και θα το «πετύχει»), επιθυμεί όμως να «συμπαρασύρει» μαζί της και όλο το πολιτικό κατεστημένο της χώρας μαζί της στον «πάτο» του πηγαδιού, καταφέρνοντας να υποκλέψουν την ‘‘ηθελημένη’’ συναίνεση των υπολοίπων κομμάτων, κυρίως της Ν.Δ, με σκοπό την πλήρη υποδούλωση του Έθνους και της Χώρας και την παράδοσή μας «άνευ όρων» στα χέρια των δανειστών μας και στην εξουσία των τσιρακίων του «Σόρος», «Ροκφέλερ», «Μόρρις» και λοιπούς που ελέγχουν και εξουσιάζουν το «Παγκόσμιο Τραπεζικό Σύστημα».

   Οι «υποτιθέμενες» αντιδράσεις που ακούγονται όλον αυτόν τον καιρό και τα κροκοδείλια δάκρυα ορισμένων και κυρίως της αριστεράς, καθώς και όλων των παρατάξεων, συμπεριλαμβανομένων «διαφόρων» «περιφερόμενων» «τύπων», στα κανάλια, ραδιόφωνα, συγκεντρώσεις κ.λ.π., είναι μέρος του σχεδίου, απλά για να μην φανεί ότι είναι «στυγνοί» «εγκληματίες – δολοφόνοι».

Όποιος «αμφιβάλει», το μόνο που έχω να του πω, είναι,  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!!!

ΠΕΡΙΕΓΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ~)Ι(~ ΕΛ-ΛΗΝΩΝ ΔΙΚΑΙΟΝ ~)Ι(~ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΕΘΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΒΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σελίδες

Αναγνώστες