Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Ο ΛΑΜΠΡΙΝΙΔΗΣ ΔΕΝ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΠΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΥΠΩΝΕΙ ΔΡΑΧΜΕΣ!


Ο ΛΑΜΠΡΙΝΙΔΗΣ ΔΕΝ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΠΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΥΠΩΝΕΙ ΔΡΑΧΜΕΣ!

Η ηλεκτρονική έκδοση του CNN, και σε άρθρο σχετικά με το αν μπορεί η Ελλάδα να εγκαταλείψει το ευρώ, ή να την αποβάλλουν από αυτό, προχωράει σε μία απίστευτη αποκάλυψη που μπορεί να διαλευκάνει πολλά από όσα βλέπουμε να διαδραματίζονται τις τελευταίες ημέρες.
Ζητώ ως πρωθυπουργός ψήφο εμπιστοσύνης... για να παραιτηθώ από πρωθυπουργός. Σ’ αυτό το σουρεάλ αίτημα επιμένει ο Γιώργος Παπανδρέου, ενώ οι κορυφαίοι που βρίσκονται «απέναντί» του εμφανίζονται πρόθυμοι πια να το ικανοποιήσουν. Υπό την προϋπόθεση –λένε– ότι θα κάνει σαφή την πρόθεσή του να παραιτηθεί από πρωθυπουργός και να δρομολογηθεί ο σχηματισμός κυβέρνησης έκτακτης ανάγκης πριν ξεκινήσει η ονομαστική ψηφοφορία τα μεσάνυχτα.
«Πρέπει να σώσουμε τη χώρα» ακούστηκε να λέει ο Ευ. Βενιζέλος, ο οποίος εμφανίζεται πεισμένος ότι ο πρωθυπουργός θα τηρήσει τη σχετική δέσμευσή του προς το υπουργικό συμβούλιο και θα παραιτηθεί –παρά το γεγονός ότι πέρασαν πολλές ώρες μέχρι να την «φωτογραφίσει» αργά τη νύχτα κατά την ομιλία του στη Βουλή.
Η αρθρογράφος Nina dos Santos αναφέρει στο CNN ότι είναι σχεδόν απίθανο υπό τις παρούσες συνθήκες η Ελλάδα να εγκαταλείψει το ευρώ ή να την «σπρώξουν» έξω από αυτό οι εταίροι της, αναφερόμενη όμως στο ενδεχόμενo να επιστρέψει στη δραχμή κάνει την μεγάλη αποκάλυψη.
Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά «την περασμένη εβδομάδα, μιλώντας στo CNN, ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών (ο κ. Λαμπρινίδης βρέθηκε στις ΗΠΑ για επίσημη συνάντηση υψηλόβαθμους αξιωματούχους) δεν διέψευσε κατηγορηματικά ότι η Ελλάδα αυτή τη στιγμή τυπώνει δραχμές»!
Λίγες ωρες μετα την δημοσιευση του αρθρου ο κ.Δελαβεκουρας για λογαριασμο του Υπ.Εξωτερικων απεστειλε σχετικη διαψευση στο CNN λεγοντας πως η Ελλάδα δεν τυπωνει δραχμές...

sofokleous10.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!!!

ΠΕΡΙΕΓΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ~)Ι(~ ΕΛ-ΛΗΝΩΝ ΔΙΚΑΙΟΝ ~)Ι(~ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΕΘΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΒΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σελίδες

Αναγνώστες