Κυριακή 17 Ιουλίου 2011

Λοβέρδος: "Προσέξτε γιατί αλλιώς θα φύγουμε"

μοιραστείτε το στο
"Μην μας απειλείτε κ. Λοβέρδο, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να σηκωθείτε να φύγετε αφού παραδώσετε πίσω τα κλεμμένα!
Με απειλή αποχώρησης ξεκίνησε την συνέντευξή του ο υπουργός υγείας στην Real News και από την άλλη τον έπιασε τάση ειλικρίνειας για το ποιος φταίει!!! Μάλλον βλέπουν ότι θα πάνε σε εκλογές τον Σεπτέμβρη και προετοιμάζουν το έδαφος για ψηφοθηρία!!!!!!!!!!!  

"Προσέξτε γιατί αλλιώς θα φύγουμε", είπε σε συνέντευξή του, ο Ανδρέας Λοβέρδος ο οποίος μεταξύ των άλλων έκανε λόγο για "μιντιακές ισοπεδωτικές κραυγές" αναφερόμενος στους πρόσφατους και συχνούς προπυλακισμούς βουλευτών.

Ο υπουργός Υγείας δε δίστασε να χαρακτηρίσει ως ανθρώπους στο λάκκο με τα λιοντάρια τα υπόλοιπα μέλη της κυβέρνησης.

"Δεν μπορώ να να ανεχτώ ως εθνική στάση ή ως λογική πολιτική συμπεριφορά να είμαστε π.χ. δέκα άνθρωποι στο λάκκο με τα λιοντάρια και να είναι πάνω από το λάκκο-δηλαδή, όχι μέσα, αλλά γύρω γύρω από αυτόν-διάφοροι άλλοι πολιτικοί από τον δικό μας χώρο, από τη μείζονα αντιπολίτευση κατά κύριο λόγο, από την Αριστερά κατά κυριότατο λόγο, και με σηκωμένο δάχτυλο να μας λένε πως να παλέψουμε με τα λιοντάρια, και ότι αυτοί, αν ήταν μέσα, θα τα κατάφερναν καλύτερα", είπε στην εφημερίδα Real News.

"Το πρώτο πράγμα που σκέφτομαι είναι να τους πούμε: Για ελάτε κάτω κι εσείς. Για κατεβείτε κι εσείς στον τόπο της δυσκολίας, να δούμε πώς θα τα καταφέρετε με τρόπο εμπράγματο. Όταν έχουμε ειδικά ορισμένες μιντιακές ισοπεδωτικές κραυγές, με αδυσώπητη και εκ του ασφαλούς κριτική, όταν προπηλακιζόμαστε, όταν ο αντιπολιτευτικός πολιτικός λόγος είναι καταγγελτικός και εύκολος, τότε ξέρετε τι έρχεται αυθόρμητα; Να φύγουμε, να έρθουν να τα κάνουν κάποιοι άλλοι...

Να δούμε αν θα τα κάνουν καλύτερα. Και θέλω να ξέρω, αν φύγουμε εμείς σήμερα, αν κάναμε ό,τι έκανε η ΝΔ το 2009, ο κόσμος, οι πολίτες που σήμερα διαμαρτύρονται θα ένιωθαν απόγνωση ή όχι. Καλά είναι λοιπόν να παίζουμε, αλλά να δούμε ότι το παιχνίδι έχει πολλούς που μπορούν και αυτοί να γίνουν παίκτες
", συμπλήρωσε.

Τόνισε δε πως η κυβέρνηση κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί: "Δεν λέω ότι είμαστε αλάνθαστοι ή σοφοί. Λέω όμως ότι το παλεύουμε".

Υπενθυμίζεται πως σε τηλεοπτική του εμφάνιση στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα Mega, ο κ. Λοβέρδος δήλωσε πως τελικά "λεφτά δεν υπήρχαν" ενώ μίλησε και για την "κακή νοοτροπία που υπάρχει τη δημιούργησε το ΠΑΣΟΚ της δεκαετία του ‘80".
 
Ανάρτηση - επεξεργασία: Ευστάθιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!!!

ΠΕΡΙΕΓΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ~)Ι(~ ΕΛ-ΛΗΝΩΝ ΔΙΚΑΙΟΝ ~)Ι(~ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΕΘΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΒΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σελίδες

Αναγνώστες