Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Μεταπολίτευση = γενοκτονία

imagescap6mgy3Λίγες ημέρες πριν στην ιστοσελίδα αυτή, αναρτήθηκε ένα κείμενο με τίτλο "Μεταπολίτευση = χρεωκοπία" που αναφερόταν στα οικονομικά δεινά της χώρας μας. Για τους πατριώτες όμως υπάρχουν μερικά πράγματα που έχουν μεγαλύτερη σημασία από την οικονομία. Και η σιωπηλή γενοκτονία του λαού μας, δίχως αίματα και φασαρίες αλλά με πολύ μεθοδικότητα, σαφώς πρέπει να μας απασχολεί περισσότερο. Τα αποτελέσματα λοιπόν της απογραφής του 2011 που είδαν πριν μερικές ώρες το φώς της δημοσιότητας, είναι πολύ πιο σημαντικά για εμάς, από ότι τα αποτελέσματα οποίασδήποτε συνόδου.
Γιατί σύμφωνα με τα στατιστικά ευρήματα, οι Έλληνες χάνονται. Στο σύνολο της Χώρας απεγράφησαν 10.787.690 μόνιμοι κάτοικοι, εκ των οποίων 5.303.690 άρρενες (49,2%) και 5.484.000 θήλεις (50,8%) όπως αναφέρουν τα πρώτα προσωρινά στοιχεία της επίσημης απογραφής που ανακοίνωσε η Ελληνική Στατιστική Αρχή.
Στη γενική απογραφή του 2001 ο πληθυσμός της χώρας είχε καταμετρηθεί σε 10.964.020 άτομα, ενώ το 2009 σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ υπολογίσθηκε πως ξεπέρασε τα 11.282.571 άτομα. Μπορεί να φαίνεται μείωση πληθυσμού σε σχέση με το 2001 μόνο 190.000 άτομα μόνο, αλλά να υπολογίσουμε περισσότερο από ένα εκατομμύριο ξένους οι οποίοι δεν υπήρχαν το 2001, καθώς τότε υπολογίζονταν σε 300.000 περίπου και τώρα ξεπερνούν το 1.300.000!
Η κρίση φαίνεται μέσα στην διετία που ο πληθυσμός από τους Έλληνες που φεύγουν για να αναζητήσουν την τύχη τους στο εξωτερικό τους αυξημένους θανάτους και τις μειωμένες γεννήσεις ο πληθυσμός μειώθηκε κατά 500.000 των ξένων συμπεριλαμβανομένων!
Αυτή η τάση εάν συνεχιστεί θα μπορεί κάλλιστα να σημάνει έναν πληθυσμό 4-5 εκατομμυρίων Ελλήνων στα μέσα του αιώνα, ίσως και λιγότερους. Κάτι το οποίο σημαίνει ότι οι Έλληνες θα είναι μια μικρή μειοψηφία στο κράτος που λέγεται σήμερα Ελλάδα.
Ένα εκατομμύριο Έλληνες λιγότεροι, μέσα σε μια δεκαετία. Εκεί μας οδηγούν οι "ρυθμοί ανάπτυξης", οι φαντασμαγορίες των Olympic Games (και όχι Ολυμπιακών Αγώνων) και ούτω καθ' εξής. Ένα εκατομμύριο Έλληνες λιγότεροι, μέσα σε λίγα μόλις χρόνια.
Αυτά είναι τα αποτελέσματα της μεταπολίτευσης, δίπλα δίπλα με τα κατορθωματά της στο πεδίο των οικονομικών. Ας τα χαιρόμαστε, και ας τα χαίρονται και αυτοί που αύριο θα πάνε να γιορτάσουν την "Γιορτή της Δημοκρατίας".

Πηγή: www.elkosmos.gr
Εστάλει από: Elkosmos Newspaper
Αναδημοσίευση: ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΦΟΥΡΙΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!!!

ΠΕΡΙΕΓΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ~)Ι(~ ΕΛ-ΛΗΝΩΝ ΔΙΚΑΙΟΝ ~)Ι(~ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΕΘΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΒΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σελίδες

Αναγνώστες