Κυριακή 17 Ιουλίου 2011

Η ΚΥΠΡΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΠΕΝΘΟΥΝ...


Η ΚΥΠΡΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΠΕΝΘΟΥΝ... ΜΑΥΡΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ Ο ΑΔΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΗΣ ΝΑΥΤΙΚΗΣ ΒΑΣΗΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ.
ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΥ ΤΟ ΧΩΜΑ! 




* "Θέλω επίσης να εκφράσω την αγανάκτησή μου για όλα αυτά που συμβαίνουν στην χώρα μας λέγοντας ότι κύριοι τα ψωμιά σας είναι πολύ λίγα και κοιτάξτε να το ευχαριστηθείτε όσο μπορείτε περισσότερο διότι η ανοχή όπου νάνε λαμβάνει τέλος. 
Τώρα ακούτε μόνο γιουχαρίσματα  άντε και κανένα γιαουρτάκι, σε λίγο που η οργή θα ξεχειλίσει δεν θα ακούτε φωνές και κοσμητικά επίθετα, αλλά θα έχετε έτοιμες τις μηχανές για να την κοπανίσετε όσο γίνεται μακρύτερα, διότι δεν θα σας προειδοποιούμε. 
Εμείς δεν είμαστε οι (αγανακτισμένοι της πλατείας), είμαστε όμως "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ" που δεν παίζουμε στους χώρους και με τους όρους που έχετε επιλέξει εσείς. Καταλάβατε;;;;
ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΤΕ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ 

 Το θέμα αναδημοσιεύτηκε από εφημερίδα Στόχος
http://www.stoxos.gr/2011/07/blog-post_7579.html

Ανάρτηση - επεξεργασία:* Ευστάθιος

1 σχόλιο:

  1. Η ΚΥΠΡΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΠΕΝΘΟΥΝ... ΜΑΥΡΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ Ο ΑΔΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΗΣ ΝΑΥΤΙΚΗΣ ΒΑΣΗΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ.
    ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΥ ΤΟ ΧΩΜΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!!!

ΠΕΡΙΕΓΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ~)Ι(~ ΕΛ-ΛΗΝΩΝ ΔΙΚΑΙΟΝ ~)Ι(~ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΕΘΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΒΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σελίδες

Αναγνώστες