Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Έκρηξη βόμβας στο Όσλο (νεώτερα)


Συγκεχυμένες είναι οι πληροφορίες που έρχονται από το κέντρο της πρωτεύουσας της Νορβηγίας. Τοπικά μέσα αναφέρουν ότι ο πρωθυπουργός της χώρας χαίρει άκρας υγείας, ενώ βρέθηκε ένας νεκρός, οχτώ τραυματίες και τεράστιες ζημιές σε τουλάχιστον τρία κυβερνητικά κτήρια!!!

Συγκεκριμένα, έχουν υποστεί πολύ σοβαρές ζημιές το κτίριο που στεγάζει το γραφείο του πρωθυπουργού, το υπουργείο πετρελαίου και το κτήριο Ερυθρού Σταυρού, ενώ πολαπλές ζημιές έχουν υποστεί και άλλα κυβερνητικά κτήρια.

Άλλες πληροφορίες που έρχονται αναφέρουν ότι η έκρηξη προκληθεί από παγιδευμένο αυτοκίνητο με εκρηκτικά και ότι η επίθεση έγινε από μέλη της Άλ Κάϊντα ενώ άλλοι λένε για άλλη τρομοκρατική οργάνωση!!!

Απορίας άξιον παραμένουν τα κίνητρα για τους περισσότερους διότι η Νορβηγία δεν είχε πάρει καμιά απόφαση για τουλάχιστον εδώ και οχτώ μήνες τέτοια που να προκαλέσει την διεθνή κοινή γνώμη καθώς επίσης και το μένος των τρομοκρατικών οργανώσεων!!!

Δημοσίευση: Ευστάθιος

1 σχόλιο:

  1. Επιτρέψτε μου να κάνω έναν συνειρμό για το γεγονός: Σήμερα έχουμε 22/07/2011, έχουμε λοιπόν και λέμε: 22+7=29 - 2+9=11 έτος 2011!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Βλέπουμε λοιπον ξανά τον αγαπημένο αριθμό των illouminati!!!!!!!!!!!! Τυχαίο;;;;;;;;;;;;;; Δεν νομίζω ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!!!

ΠΕΡΙΕΓΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ~)Ι(~ ΕΛ-ΛΗΝΩΝ ΔΙΚΑΙΟΝ ~)Ι(~ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΕΘΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΒΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σελίδες

Αναγνώστες