Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

Πατριωτικό Μέτωπο

Ακαδημίας 88

Αθήνα

Τηλ. Συντονιστή ΠΑΜ:

6980292626

www.pamet.gr

pametopo@gmail.com

Αθήνα 21 Ιουλίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνεχίζονται οι περιοδείες εκπροσώπων του Πατριωτικού Μετώπου σε όλη την Ελλάδα. Το ΠΑΜ, δεν ζητά την ψήφο κανενός. Δεν είναι κόμμα. Είναι Κίνημα, Πατριωτικό, Παλλαϊκό, Δημοκρατικό. Καλές οι αναλύσεις, κάλλιστη η ανάγκη συσπείρωσης του Λαού απέναντι στους νεοταξίτες.

Συνεχίζουν τις περιοδείες τους σε όλη την Ελλάδα οι εκπρόσωποι του Πατριωτικού Μετώπου, ενώ νέοι πυρήνες του Κινήματος προστίθενται καθημερινά στη συμπαράταξη απέναντι στους νεοταξίτες και στα σχέδιά τους για διάλυση του κοινωνικού μας ιστού, μείωση της αξιοπρέπειάς μας και εκποίηση του εθνοχώρου μας.

Έτσι μέχρι στιγμής, έχουν συγκροτηθεί πυρήνες του ΠΑΜ σε 12 Νομούς της χώρας, μία στο εξωτερικό, ενώ στο σύνολό τους οι οργανώσεις του Κινήματος, έχουν φθάσει στις 21. Ακόμη στο πλαίσιο δράσεων του ΠΑΜ, προγραμματίζεται η πρώτη εκδήλωση στον Πολυχώρο Πολιτισμού «Χαρά Νικοπούλου» στο Μέγα Δέρειο της Θράκης, με την συμμετοχή παραδοσιακών χορευτικών συγκροτημάτων (ποντιακών, θρακιώτικων, μακεδονίτικων, κρητικών, νησιώτικων κλπ), παράλληλα με το κουρμπάνι των Πομάκων της κοινότητας αυτής των συμπατριωτών μας. Το «Στέκι του Πατριώτη» στο κέντρο της Αθήνας, στην Αρμοδίου 14, συνεχίζει να προσφέρει φιλοξενία και ενημέρωση στους κατοίκους του Λεκανοπεδίου, ενώ εντατικοποιούνται οι επαφές των εκπροσώπων του ΠΑΜ με υποψήφιους Δημάρχους και Περιφερειάρχες για τις επερχόμενες εκλογές, με γνώμονα πάντοτε την στήριξη υπερκομματικών, πατριωτικών ψηφοδελτίων.

Το Πατριωτικό Μέτωπο, καλεί όλους τους Έλληνες να συνεχίσουν με εντονότερους ρυθμούς την συσπείρωσή τους στους πυρήνες του Κινήματος, υπενθυμίζοντας προς κάθε κατεύθυνση πως ως Κίνημα, δεν ζητά την ψήφο κανενός και ούτε πρόκειται να μεταλλαχθεί σε επαγγελματικό πολιτικό φορέα με ιεραρχική και εξουσιαστική δομή. Τονίζει μάλιστα την ανάγκη της συλλογικής δράσης, μια που από αναλύσεις πάμε θαυμάσια - δεδομένου ότι η Πατρίδα μας γέννησε και συνεχίζει να γεννά σοφούς επιστήμονες και ποιητές - αλλά αυτό που προέχει σε αυτήν τη δύσκολη για την Πατρίδα και τον Λαό μας συγκυρία, είναι η συσπείρωση όλων μας σε μια ενιαία, δυνατή Πατριωτική φωνή, που θα βάλει φραγμό στα σχέδια της νέας τάξης, της παγκοσμιοποίησης και των διεθνών τοκογλύφων.

Να προσθέσουμε εδώ πως κατανοούμε τη δυσκολία που υπάρχει στο να αντιληφθούν οι συμπατριώτες μας, την κεντρική επιλογή του ΠΑΜ, να μην θέλει δηλαδή να είναι ένα ακόμη κόμμα που θα «σώσει τον Λαό», αλλά να εκτιμά πως η ανάγκη να αποδεχθούμε πως αυτό που προέχει αυτήν την στιγμή είναι η συσπείρωση όλων των Πατριωτικών δυνάμεων του Λαού μας, είναι κατεπείγουσα.

Όλοι εμείς οι απλοί Έλληνες Πατριώτες γνωρίζουμε πως, το να βρεθούν οι πνευματικές και επιστημονικές δυνάμεις της Πατρίδας και του Λαού μας, οι οποίες και θα αναλάβουν την βαριά ευθύνη να βγάλουν την χώρα από τον βούρκο στον οποίο την έχουν ρίξει οι διεθνείς τοκογλύφοι και το σαθρό πολιτικό σύστημα, είναι μια επίπονη, αλλά όχι ιδιαίτερα δύσκολη διαδικασία. Ως παράδειγμα και ως επιχείρημα μάλιστα, το Πατριωτικό Μέτωπο αναφέρεται στις ενημερωτικές του ομιλίες, εντελώς σημειολογικά σε συγκεκριμένες προσωπικότητες, με τις οποίες μπορεί να έχει κανείς τις όποιες αντιρρήσεις του, αλλά κατά γενική ομολογία, γνωρίζουμε την ταυτότητα και την επιστημονική τους αξιοσύνη. Γνωρίζουμε π.χ. πως ο καλύτερος Υπουργός Εξωτερικών απέναντι στον Νταβούτογλου, θα μπορούσε να είναι ο Καθηγητής του Παντείου Νεοκλής Σαρρής. Γνωρίζουμε πως απέναντι στη διάλυση της παιδείας μας, οι καλύτεροι υπεύθυνοί της στο Υπουργείο Παιδείας, θα μπορούσαν να είναι οι καθηγητές Χρίστος Γιανναράς και Σαράντος Καργάκος. Γνωρίζουμε πως στα θέματα Πολιτισμού, η πλέον ελεύθερη και ελληνικότατη φωνή είναι αυτή του καθηγητή Κώστα Ζουράρι. Ακόμη γνωρίζουμε τους αγώνες του κ. Γιώργου Ρωμανιά στα θέματα συντάξεων, του κ. Πάνου Καμμένου στα ζητήματα διαφθοράς, της κ. Σοφίας Σακοράφα στα θέματα αθλητισμού, του κ. Πρόδρομου Εμφιετζόγλου στα θέματα δημοσίων έργων, του κ. Φάνη Μαλκίδη στα θέματα της Θράκης, του κ. Δημήτρη Βουνάτσου στα θέματα Αιγαίου και πάει λέγοντας. Αυτό λοιπόν που χρειάζεται άμεσα αυτήν την στιγμή, είναι ένα Κίνημα, όπως του Πατριωτικού Μετώπου, το οποίο θα συσπειρώσει όλον τον Ελληνικό Λαό απέναντι στην κατοχική συμμαχία που κυβερνά τον τόπο και αμέσως μετά, να γίνει θεματοφύλακας των θέσεων και προτάσεών του, προτείνοντας πνευματικούς ανθρώπους και επιστήμονες που τίμησαν το λειτούργημά τους, στο διάβα των τελευταίων δεκαετιών. Και αυτό μπορεί να γίνει, μόνο αν αφίσουμε στην άκρη το «εγώ» και βάλουμε μπροστά το «εμείς» για να «φκειάσωμεν χωριόν», όπως λέγει και ο Στρατηγός μας, Μπαρμπα-Γιάννης Μακρυγιάννης.


Αναρτήθηκε από..
ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟΣ= Ε. Φ.
mail: stathis.f@windowslive.com

1 σχόλιο:

  1. Συνεχίζονται οι περιοδείες εκπροσώπων του Πατριωτικού Μετώπου σε όλη την Ελλάδα. Το ΠΑΜ, δεν ζητά την ψήφο κανενός. Δεν είναι κόμμα. Είναι Κίνημα, Πατριωτικό, Παλλαϊκό, Δημοκρατικό. Καλές οι αναλύσεις, κάλλιστη η ανάγκη συσπείρωσης του Λαού απέναντι στους νεοταξίτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!!!

ΠΕΡΙΕΓΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ~)Ι(~ ΕΛ-ΛΗΝΩΝ ΔΙΚΑΙΟΝ ~)Ι(~ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΕΘΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΒΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σελίδες

Αναγνώστες