Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Η λύση δεν είναι η πλατεία, από αλλού θα έρθει!

Η λύση δεν είναι η πλατεία, από αλλού θα έρθει!
 Αγαπητοί φίλες και φίλες, πήρα την απόφαση να σας εκμυστηρευτώ όσο πιο απλά μπορώ, τις σκέψεις μου για όλα αυτά που συμβαίνουν εδώ και 2 χρόνια στην πατρίδα μας προσπαθώντας να βάλω κι εγώ ένα λιθαράκι για το πως βλέπω εγώ τα πράγματα. Δεν θα αναλογιστώ στο ποιος φταίει, ποιοι ψήφισαν, γιατί ψήφισαν, πια τα συμφέροντα του καθενός, από που ξεκίνησε κλπ., διότι αυτά έχουν χιλιοειποθεί και ανήκουν στο παρελθόν και εκτός αυτού όλοι έχουμε δικαίωμα στο λάθος αρκεί αυτό να μας γίνεται μάθημα.

Τα παρακάτω που θα διαβάσετε αφορούν για το τι συμβαίνει γύρο μας και πως βλέπω εγώ τον τρόπο που μπορούμε να βγούμε από το αδιέξοδο. Δεν προτρέπω κανέναν να τα υιοθετήσει, ο καθής έχει  μυαλό να κρίνει, φυσικά μετά από αυτά που θα διαβάσετε δεν ξέρω για πόσο ακόμα θα είμαι ελεύθερος :)), διότι υπάρχει και ο μεγάλος αδελφός του google και του face, όμως δεν είναι ικανός να μου ράψει το στόμα.

Εδώ και 40 μέρες βλέπω, διαβάζω και ακούω γύρο μου για κατάρες, απειλές, ψευτονταηλίκια, θα σας κάνουμε, θα σας δείξουμε, στο Γουδί, θα μπούμε στην βουλή, κάψτε την βουλή, ένας θεός θα μας σώσει, δεήσεις στον Τουτάτι, στον Δία, στον Ιησού, στον Αλλάχ και το λουρί της μάνας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Παρατηρώ ακόμα την διαμάχη μεταξύ των κομματικοποιημένων όλων των κομμάτων για το ποιος φέρει την περισσότερη ευθύνη από τον άλλον με τελική κατάληξη να φαγώνονται αναμεταξύ τους, το ίδιο συμβαίνει και στα διάφορα κινήματα παλιά και νέα!!!!!!!
Αυτό όμως που με λυπεί περισσότερο από τα προαναφερθέντα είναι ο εμφύλιος σπαραγμός μεταξύ των Ελλήνων πατριωτών!!!!!!!!!! Ηθελημένα ή άθελα αποδεκατίζονται αναμεταξύ τους για το ποιος είναι περισσότερο πατριώτης κλπ. ή αλληλοκατηγορούνται γιατί κάποιοι δεν παν στην πλατεία ή οτιδήποτε μπορεί να φανταστεί κανείς!!!!!!!!!!
Τελικάαα.....; Τελικά κυρίες και κύριοι Έλλην και μη πολίτες αυτής της χώρας, κανείς σας (πλην ελαχίστων) δεν έχει καταλάβει ότι η πλατεία είναι ΦΑΚΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΥΡΑΚΙ όπου και πιανόσαστε θύματα οι περισσότεροι εν αγνοία σας και ξέρετε γιατί;;;; να σας πω λοιπόν...

Στην πλατεία πριν 40 μέρες αποφάσισε η Νέα Τάξη πραγμάτων να στήσει ένα παγκόσμιο <<ύπουλο>> παιχνίδι βάζοντας στόχο να αποκαλύψει διεθνώς τα σχέδιά της βάζοντας σε εφαρμογή το κόλπο! Πιο κόλπο; <<Ειρηνική Αγανακτισμένη Επανάσταση>> με πρωταγωνιστές την ίδια την κυβέρνηση των δοσίλογων και με κομπάρσους τους εκπροσώπους της αντιπολίτευσης! Τσιράκια τους το παρακράτος. Το κόλπο στήθηκε εν μια νυκτί από (κάποιους) που στην πλειοψηφία τους ονομάζονται <<Αγανακτισμένοι>> οι οποίοι όπως έχουν δηλώσει και οι ίδιοι, δεν αγωνίζονται για τους Έλλην πολίτες? αλλά για τους πολίτες όλου του κόσμου!!! Σας λέει κάτι αυτό; Μα εδώ είναι το μυστικό. Τι εννοούμε (αγωνίζομαι για τους πολίτες όλου του κόσμου;) μα τι άλλο εκτός από τον διεθνισμό - παγκοσμιοποίηση - παγκόσμια διακυβέρνηση!
Η Νέα τάξη λοιπόν έστησε <<έντεχνα>> το παιχνίδι της και σε αυτό το έργο λάβαμε μέρος όλοι μας είτε ως θεατές είτε ως παρευρισκόμενοι εκεί στον τόπο του εγκλήματος! Από την πρώτη μέρα άρχισε να ξετυλίγετε το κουβάρι του νήματος ώσπου αποκαλύφθηκε πλήρως μπρος τα μάτια μας με τα γεγονότα τις 28/29ης Ιουνίου 2011!!!!!!!
Τι συνέβαινε όλο αυτό το διάστημα? Μα τι άλλο από το να σας έχουν συγκεντρωμένους στην πλατεία - πλατείες να διαδηλώνετε Ειρηνικά (αλήθεια πόσοι από εσάς καταλάβατε την λέξη Ειρηνικά που από το πρωί μέχρι το βράδυ καθημερινός ακουγόταν από τα χείλη πολιτικών, δημοσιογράφων, και ξένων ανταποκριτών;), έτσι ώστε να περαστούν τα μέτρα που όρισαν για μας χωρίς εμάς αλλά με σύμμαχο όλο το πολιτικό κατεστημένο και των διαφόρων οργανώσεων, άλλωστε αυτό φάνηκε από την μανιώδη υποστήριξη όλων των Μ.Μ.Ε προς τους αγανακτισμένους που έστησαν σκηνές στην πλατεία και που υμνούσαν τις συνελεύσεις τους όπως και την οργάνωσή τους!
 Στην πλατεία λοιπόν βλέπαμε από την μια πλευρά να λαμβάνει χώρα μια διαμαρτυρία υπό το ήχο κρουστών με χορούς μπιρίτσες και ότι άλλο περιλαμβάνει ένα υπαίθριο πανηγύρι, επίσης βλέπαμε υψωμένα χέρια με ανοικτές τις παλάμες να κατευθύνονται... αλήθεια... πουυυ...;;;;; Ποιος μπορεί να απαντήσει με ειλικρίνεια το πού απευθύνονταν τα φασκελώματα και οι κατάρες; Είμαι σίγουρος ότι κανείς σας δεν μπορεί να μου απαντήσει διότι κι εσείς ακόμα το ψάχνετε και από την άλλη παρακολουθούσαμε να παρελαύνουν πολλοί εθνοσωτήρες είτε από την πλατεία είτε από τα κανάλια και να μας απειλούν μέχρι και σήμερα για το τι θα πάθουμε εάν κι εφόσον δεν περαστούν τα μέτρα!!!! Πια μέτρα; Αυτά που θα μας υποδουλώσουν για τουλάχιστον 30-40 έτη και που αν κάτσουμε κάτω με μολύβι και χαρτί ευκόλως θα διαπιστώσουμε ότι δεν ξεχρεώνουμε ούτε σε έναν αιώνα!
Όμως, τι να ξεχρεώσουμε τι στιγμή που δεν χρωστάμε;;; Βεβαίως και δεν χρωστάμε, μην ξεχνάμε ότι μόνο η Γερμανία μας χρωστάει ακόμα 575 δις ευρό αποζημίωση της κατοχής την οποία ούτε πήραμε αλλά ούτε θα πάρουμε ποτέ μας με τους πολιτικούς που ακόμα έχετε την μανία να στηρίζετε και να τους στέλνετε στην βουλή να σας εκπροσωπήσουν δίνοντάς τους την ευκαιρία να σας ληστεύουν περισσότερο, μόνο και μόνο επειδή ελπίζετε οι περισσότεροι ότι θα προσληφθείτε στο δημόσιο κλπ. Επίσης δεν αναφέρουμε τους μεγαλοκαρχαρίες και τους μεγαλοκαναλάρχες τα λεφτά που χρωστούν στο δημόσιο γιατί θα σας φύγει το καφάσι, αν και πολλοί τα γνωρίζετε απλά κάνετε ότι δεν τα ακούτε ή δεν ξέρετε, αλλά ούτε για τον ορυκτό πλούτο, πετρέλαιο κλπ. είναι γνωστά άλλωστε, επίσης το οποιοδήποτε χρέος που υπάρχει είναι αποδεδειγμένο ότι το χρωστούν οι τράπεζες! Τι δουλειά έχουμε εμείς με τις τράπεζες; ποιος μπορεί να μου εξηγήσει; και να μου εξηγήσει τι; ότι και να μου πει το μυαλό του θα κουράσει και μόνο, οπότε αυτοί που δημιούργησαν το υποτιθέμενο χρέος αυτοί να βρούν τον τρόπο να το ξεχρεώσουν, αλλά δεν θα το κάνουν και ξέρετε γιατί; διότι εκτός ότι δεν υπάρχει χρέος δεν είναι και οικονομικό το πρόβλημα που μαστίζει σήμερα την ανθρωπότητα!!! 
Να το ξανά πω;;;;
ΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!
Αυτό που τους απασχολεί είναι να ελέγξουν την ανθρωπότητα, να την υποτάξουν δηλαδή, εξολοθρεύοντας τα 3/4 του πληθυσμού της γης διότι επιβαρύνουμε το περιβάλλον, όπου μια κάστα ανθρώπων θα έχει τον έλεγχο όλου του πλανήτη και οι υπόλοιποι θα είναι δούλοι αυτών!
Για να γίνει όμως αυτό πρέπει να φύγει από την μέση ο μεγάλος και αιώνιος εχθρός τους, αυτός που ανά τους αιώνες τους κατατρόπωνε και τους χάλαγε τα σχέδιά τους και δεν είναι άλλος από τον Έλληνα, εξάλλου μόνοι τους έχουν αποκαλυφθεί λέγοντας ότι η Ελλάδα είναι το πείραμα καθώς επίσης τα στόματα των κυβερνώντων ομιλούν για κάποιο στοίχημα (όχι του ποδοσφαίρου).
Χρησιμοποιούν λέξεις κλειδιά όπως: Πείραμα, Στοίχημα, Ειρήνη, Δημοκρατία, Πατριωτισμό, Πτώχευση, Κυβέρνηση Σωτηρίας, Αλλαγή Συντάγματος, Τάνκς  και διάφορες άλλες, όπου όλες μεταφράζονται σε μια μόνο λέξη ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ!!!
Τα γεγονότα της 28ης&29ης Ιουνίου δεν είχαν τίποτα άλλο να μας πουν πλην του ότι το σχέδιο τους προχωράει και ότι δεν υπάρχει τίποτα να  τους σταματήσει, οπότε να το βουλώσουμε διότι είμαστε πολύ λίγοι (για αυτούς)!!! (?)
Αυτός είναι ο απώτερος σκοπός τους και μονάχα αυτός. Εύκολα μπορεί κανείς να τα πιστοποιήσει και να ανακαλύψει την αλήθεια αρκεί να βάλει το μυαλό του να δουλέψει παρακολουθώντας τις διεθνείς εξελίξεις και όλα αυτά που συμβαίνουν γύρο μας, για αυτό και η επίθεση κατά της ανθρωπότητας έχει ξεκινήσει από εμάς, διότι αποτελειώνοντας μας οικονομικά, προσμένουν στην εξαθλίωση μας, στην αδυναμία μας προς αντίσταση και γιατί όχι στις ομαδικές αυτοκτονίες που ήδη έχουν αρχίσει εδώ κι ένα χρόνο τουλάχιστον! Μετά όλοι οι υπόλοιποι λαοί θα πέσουν σαν τραπουλόχαρτα.
Η πλατεία λοιπόν για να ξανά επανέλθουμε στο θέμα μας, δεν είναι τίποτα άλλο από μια πολύ καλή στημένη ελεγχόμενη παγίδα, όπου σκοπό έχει να σας έχει καθηλωμένους φακελώνοντας μάλιστα τους αντιφρονούντες της πάνω πλευράς της πλατείας (οι από κάτω ήταν και είναι οι δικοί τους), έτσι ώστε την ώρα που εσείς φωνάζατε, χορεύατε κλπ., φωνάζοντας το θα μπούμε στην βουλή (δεν πιστεύω ότι πίστεψε έστω κι ένας από εσάς ότι έχετε την δύναμη να μπείτε μέσα!!!),  αυτοί εκεί μέσα ολοκλήρωναν το σχέδιό τους (σε πρώτη φάση) ανενόχλητοι! Τώρα μας απασχολούν με αλληλοκατηγορίες μεταξύ των (οπότε κάνουν χρήση του τηλεοπτικού χρόνου που δικαιούντο), με τους προβοκάτορες, τα στημένα του ποδοσφαίρου, επανήλθε και το θέμα του Stros kan και έδεσε το γλυκό ανασύροντας πάλι την απελευθέρωση των επαγγελμάτων!!! Ξανά ο κόσμος στους δρόμους θέλει δεν θέλει και εκεί που υπάρχει μια φαινομενική ηρεμία μετά την διάλυση του Συντάγματος μας πασάρουν και το F.B.I. εχτές προειδοποιώντας μας για επικείμενες αναταραχές στην χώρα μας με σκοπό την ρίξει της κυβέρνησης και μάλιστα από έξωθεν κέντρα!!!!!!! Η πληροφορία αυτή που ξεκίνησε από την εκπομπή 'Αθέατος κόσμος" του Χαρδαβέλα στις 1:05 το βράδυ (καθόλου τυχαίο), έρχεται να μας προειδοποιήσει για τα μελλούμενα που θα λάβουν χώρα σε λίγες μέρες στην πατρίδα μας για να κάμψουν την οποιαδήποτε αντίστασή μας που μπορεί ακόμα να μας έχει μείνει, ειδάλλως θα μας οδηγήσουν με μαθηματική ακρίβεια σε εμφύλιο (καθόλου τυχαία η έγκριση ανέγερσης του τζαμιού μόλις εχθές!!!!), διότι κανείς Έλληνας πατριώτης δεν θα δεχθεί να του έχουν περικόψει μισθούς, συντάξεις, επιδόματα, δώρα κλπ., την ανεργία να καλπάζει με ξέφρενους ρυθμούς και αυτοί να αναγείρουν τζαμιά με χρήματα του Ελληνικού λαού και από την άλλη να αναμασάν την καραμέλα περί πτώχευσης και στάση πληρωμών!!!!!!!!!
Όποιος Έλλην το δεχτεί αυτό αυτόματα συγκαταλέγει τον εαυτό του στους προδότες και είναι ένοχος για εσχάτη προδοσία μαζί με τους 300+1. Φυσικά θα επακολουθήσουν αυτές τις μέρες και άλλες εξωφρενείς και ασύλληπτες αποφάσεις που θα μας βγάλουν εκτός των ιμάτιον  μας! Αν υποθέσουμε ότι δεν έχουμε διάθεση να αντισταθούμε και υποχωρήσουμε δηλώνοντας υποταγή, θα μας αφανίσουν τα μέτρα διότι δεν πρόκειται να μείνουν μόνο σε αυτά (έρχονται κι άλλα πιο σκληρά) και όσοι επιζήσουν των μέτρων θα μείνουν δούλοι στις ορέξεις αυτών χαμένοι δίχως πατρίδα δίχως ζωή, αν όμως αντισταθούμε και δώσουμε την μάχη μπορεί κάποιοι από μας να πέσουν στο πεδίο της μάχης, θα έχομε όμως κερδίσει την Ελευθερία μας την Πατρίδα μας και την Τιμή μας πίσω κατατροπώνοντας τα ερπετοειδή που έχουν κατακτήσει τον πλανήτη.
Άλλος δρόμος δεν υπάρχει. Να ξέρετε και να θυμάστε ότι ο φόβος τους είμαστε εμείς και η αντίδρασή μας, αυτό είναι που τρέμουν και κινούνται βάση σχεδίου Α΄ και σχεδίου Β΄. Το σχέδιο Γ΄δεν μπορούν να το ελέγξουν διότι το σχέδιο Γ΄το ελέγχουμε ΕΜΕΙΣ!!!

Η ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ

 
<<ΕΜΑΣ>>   
  
Οι αρχαίοι έλεγαν: <<ΘΕΛΕΙ ΑΡΕΤΗΝ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗΝ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ>>

Αν σας άρεσε το θέμα κοινοποιήστε το στους φίλους σας

Ρεπορτάζ: Ευστάθιος

1 σχόλιο:

  1. Στείλτε τα άρθρα σας στο stathis.f@windowslive.com και θα δημοσιεύονται στο blog με το όνομά σας! Αποκλείονται θέματα όπως ποδόσφαιρο, μόδα, κους κους κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!!!

ΠΕΡΙΕΓΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ~)Ι(~ ΕΛ-ΛΗΝΩΝ ΔΙΚΑΙΟΝ ~)Ι(~ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΕΘΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΒΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σελίδες

Αναγνώστες