Σάββατο 23 Ιουλίου 2011

Μια άλλη απόψη για το μακελειό του Όσλο..

Με αφορμή το τραγικό γεγονός που συνέβη στο κέντρο του Όσλο που είχε σαν αποτέλεσμα 94 νεκρούς και που βύθισε στο πένθος την Νορβηγία, θα ήθελα να αναφέρω τα εξής:

Τα Μ.Μ.Ε. διεθνώς αλλά και τα τοπικά μέσα αναφέρουν για την σύλληψη του δράστη ότι επρόκειτο για έναν 33χρονο άντρα, ψηλό και ξανθό,  ακροδεξιό , φονταμενταλιστή ο οποίος ανήκε στις τάξεις της Μασονίας (φωτό επάνω).
Δεν θα αναλωθώ για το πόσο έντεχνα ιδίως τα ελληνικά μέσα μας αναφέρουν για τις ακροδεξιές τάσεις του συλληφθέντα και δράστη διότι οι περισσότεροι πιστεύω να καταλαβαίνετε για ποιους λόγους, είναι γνωστοί εξάλλου οι λόγοι και το παιχνίδι που παίζει η Νέα Παγκόσμια Τάξη!
Θα επικεντρωθώ όμως στο γεγονός ως γεγονός.
Οι τοπικές αρχές αλλά και τα διεθνή μέσα μας πληροφορούν ότι το μακελειό που έλαβε χώρα στις 22/07/2011, προήλθε  από έναν και μοναδικό άνθρωπο και μάλιστα σε ώρα αιχμής, καταβάλλοντας περισσή προσπάθεια να μας πείσουν, διότι λένε ότι ήταν και μέλος σε κάποιες χριστιανοφονταμενταλιστικές σελίδες του face book και μάλιστα τοποθετούνταν στις απόψεις του με ακροδεξιές ναζιστικές ιδέες!!!


Ας υποθέσουμε ότι έτσι έχουν τα πράγματα και ότι δίχως να υπάρχει δόλος μας λεν την αλήθεια!
Το φτωχό και ανήσυχο μυαλό μου όμως δεν μπορεί με τίποτα να χωνέψει πως ένας άνθρωπος προκάλεσε όλο αυτό το μακελειό και μάλιστα σε δυο διαφορετικά μέρη σχεδόν ταυτόχρονα, που βρήκε τους εκρηκτικούς μηχανισμούς ακόμα και το όπλο (καλά για το όπλο μπορεί να πει κανείς ότι δεν είναι δύσκολο να το βρει κανείς και θα συμφωνήσω, όμως μην ξεχνάμε ότι το Όσλο και γενικά η Νορβηγία δεν είναι Ομόνοια), και κει οι άνθρωποι εκτός από φιλήσυχοι είναι και ρομπότ! Λένε ότι κάνουν και καλά έρευνες για να βρούνε (μήπως και καλά) είχε συνεργάτες!
Πόσα θέλουν να μας τρελάνουν μου λέτε;;; Είναι δυνατόν μέρα μεσημέρι να λαμβάνει χώρα ένα τέτοιο τραγικό γεγονός και να το έχει πράξει ένας άνθρωπος μόνος του;;; και ενώ έχουν επικεντρωθεί (για μένα σκοπίμως) στις ναζιστικές απόψεις του, να παρακάμπτουν το γεγονός ότι ο συγκεκριμένος (ενώ έχει αναφερθεί), ότι ανήκε και είναι οπαδός της μασονίας!!!!!!!
Το τι θέλω να πω με αυτό πιστεύω ή ελπίζω τουλάχιστον να καταλαβαίνετε οι περισσότεροι που το πάω και τι είναι αυτό που με ανησυχεί. Αν μιλάγαμε για άλλη χώρα πχ. Αγγλία - Γαλλία - Αμερική,  θα μιλάγαμε σε διαφορετικό επίπεδο διότι εκεί γνωρίζουμε το παιχνίδι και ποιοι ελέγχουν τις χώρες αυτές ακόμα και ποιων το άντρο είναι.
Προσωπικά η γνώμη μου είναι ότι αυτοί που προωθούν την Νέα Παγκόσμια Τάξη, επέλεξαν μια "φιλήσυχη" χώρα για να στείλουν το μήνυμα τους σε όλον τον πλανήτη για το τι περιμένει την ανθρωπότητα σε όποιον σταθεί εμπόδιο στα σχέδιά τους.
Ξεκίνησαν με τους πύργους, μετά από πολέμους φθάσαμε στο τσουνάμι, καταλήξαμε στην ισοπέδωση της Ιαπωνίας και μετά από την αποσταθεροποίηση των αραβικών κρατών και τον πόλεμο στην Λιβύη καταλήξαμε στο πείραμα και το περιβόητο "στοίχημα" της Ελλάδος, (αλήθεια πόσοι από μας έχουν καταλάβει το νόημα της λέξης στοίχημα που συνεχώς αναφωνείτε σε όλους τους τόνους από τα χείλη του πρωθυπουργού;;;), είχαμε και το μακελειό της Κύπρου το οποίο άφησε πίσω του 10 "ήρωες" και τώρα αυτό 94 νεκρούς στην Νορβηγία!!!
Το μήνυμα που βγαίνει από όλη αυτήν την ιστορία και που θέλουν να μας περάσουν είναι, όπως το αντιλαμβάνομαι εγώ ότι:

"ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΕ ΗΣΥΧΟΣ, 
Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ" 

Ελπίζω και εύχομαι να είναι τέτοια τα γεγονότα, καθώς και η κατάληξη των ερευνών που διεξάγει η Νορβηγική αστυνομία ώστε να διαψευσθώ.

Παρακολουθήστε στο βίντεο που ακολουθεί το πόσο έντεχνα περνούν το μένος τους...


Σημ.: Σε καμία περίπτωση δεν υποστηρίζω ή ασπάζομαι τα άκρα. Αυτό για να μην παρεξηγηθώ.

Ευστάθιος Φουρίκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!!!

ΠΕΡΙΕΓΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ~)Ι(~ ΕΛ-ΛΗΝΩΝ ΔΙΚΑΙΟΝ ~)Ι(~ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΕΘΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΒΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σελίδες

Αναγνώστες