Κυριακή 17 Ιουλίου 2011

Εφραγμά Αθήνας από ταξί. (συμβαίνει τώρα)

Χιλιάδες ταξί έχουν κατακλείσει την Αττική!!!


Πολιορκία χιλιάδων ιδιοκτητών ταξί έχουν εγκλωβίσει Αττική οδό, αεροδρόμιο και λιμάνι Πειραιά!!!

Στον ύπνο πιάστηκε η κυβέρνηση από την κινητοποίηση των ιδιοκτητών ταξί, προκαλώντας έμφραγμα σε λιμάνι, Αττική οδό , και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας, εκφράζοντας έτσι την αγανάκτησή τους για την αδιαλλαξία της κυβέρνησης και ιδίως του κ. Ραγκούση.
Τα κανάλια και κυρίως το Alter επιθέτει σε εκπρόσωπο τους λέγοντάς τους ότι είναι παράνομοι για παρακόλληση συγκοινωνίας, ενώ τους υποστηρίζουν όπως αναφέρετε!!!

Γνώμη μου: Έχουν απόλυτο δίκιο οι φίλοι μας οι ταξιτζήδες και κακός δεν το έκαναν τόσο καιρό. Είμαι μαζί τους και όποιος ενοχλείτε από αυτό που συμβαίνει, καλά θα κάνει να σκεφθεί ότι: Όπως εκείνος όταν θίγονται τα συμφέροντά του κλείνει τους δρόμους προκαλώντας έμφραγμα στην Αθήνα αδιαφορώντας για το αν ο άλλος μπορεί να πάει στην δουλεία του ή να ταξιδέψει, έτσι και οι φίλοι μας αυτοκινητιστές χρησιμοποιούν το μοναδικό τους όπλο απέναντι στην αδιαλλαξία και αδιαφορία των κυβερνώντων, το κλείσιμο των δρόμων.
Αν θέλουν απελευθέρωση ας δώσουν τα χρήματα που έχουν χρεωθεί για την αγορά της άδειας πίσω, όπως και να σταματήσουν τις δόσεις των δανείων που έχουν χρεωθεί με υποθήκη των σπιτιών τους και μετά ας πάει να τα κάψει κιόλας.

Και για να μην παρεξηγηθώ, σε καμία περίπτωση δεν υποστηρίζω τα λαμόγια αυτοκινητιστές, μαντράδες, μαϊμού ταξί, κλπ.

Αναρτήθηκε από: Ευστάθιος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!!!

ΠΕΡΙΕΓΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ~)Ι(~ ΕΛ-ΛΗΝΩΝ ΔΙΚΑΙΟΝ ~)Ι(~ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΕΘΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΒΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σελίδες

Αναγνώστες