Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Νέο προιόν Animal deluxe‏

ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΦΟΥΡΙΚΗΣ
Sales & Network Manager
NWA Hellas Ltd.
Cosmos Business Offices
Pylaia Thessaloniki 57001

ANIMAL DELUXE
GAT - DOG - HORSE
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ
NWA HELLAS



Είτε έχετε ένα σκύλο, γάτα ή άλογο από την 1τη Μαρτίου θα βρείτε τα προϊόντα μας σε Animal DELUXE!!!

Τα πιο δημοφική κατοικίδια στην Ελλάδα και Ευρώπη είναι τα σκυλιά, οι γάτες και τα άλογα.

Animal DELUXE παράγει ζωικά τρόφιμα και διαιτητικά συμπληρώματα για αυτά τα ζώα. Τα υψηλής ποιότητας προϊόντα μας παρασκευάζονται χρησιμοποιόντας μόνο τα καλύτερα συστατικά χωρίς χημικά πρόσθετα.

Το ζώο σας θα αισθανθεί όπως ένα αστέρι!!!

Υψηλής ποιότητας υγρή και ξηρά τροφή ζώων συντροφιάς και λιχουδιές.
Συμπληρώματα διατροφής.
Αξεσουάρ.





ANIMAL DELUXE | http://onlineuzlet.freewb.hu/animal_deluxe

Η Διατροφή του σκύλου από το Α στο Ω

Ασβέστιο: Ανόργανη ουσία, βασικό δομικό συστατικό των οστών και των δοντιών. Επίσης απαραίτητο για την καλή μυϊκή λειτουργία. Τα ζώα που βρίσκονται σε ανάπτυξη - όπως και αυτά που εγκυμονούν ή θηλάζουν -έχουν αυξημένες ανάγκες σε ασβέστιο. Γι αυτόν τον λόγο θα πρέπει να διατρέφονται με τροφή ειδικά παρασκευασμένη για να καλύπτει τις ιδιαίτερες ανάγκες του οργανισμού τους - διαφορετικά δεν αναπτύσσονται σωστά και εκδηλώνουν ραχιτισμό. 

Αντιοξειδωτικά: Ουσίες που παρεμποδίζουν την οξείδωση των κυττάρων του οργανισμού - επιβραδύνοντας έτσι την γήρανση και την καταστροφή τους. Ενισχύουν το αμυντικό σύστημα, καταστρέφουν τις ελεύθερες ρίζες και βοηθούν τον οργανισμό να διατηρείται σε ισορροπία. Οι Βιταμίνες Ε και C όπως και το Σελήνιο θεωρούνται φυσικά αντιοξειδωτικά - γι αυτόν τον λόγο και χρησιμοποιούνται στην παρασκευή των τροφών Friskies για σκύλους και γάτες. 

Βιταμίνες: Οργανικές ουσίες , απαραίτητες για την καλή υγεία όλων των οργανισμών αφού λειτουργούν ως καταλύτες του μεταβολισμού . Η ποσότητα των βιταμινών που πρέπει να περιέχει μια τροφή είναι συγκεκριμένη - το πλεόνασμα ( υπερβιταμίνωση) δημιουργεί προβλήματα υγείας όπως αντίστοιχα και η έλλειψη τους. ( αβιταμίνωση). 

Γευστικότητα: Η γευστικότητα είναι μια από τις πιο βασικές παραμέτρους που ελέγχονται κατά την παρασκευή μιας έτοιμης, βιομηχανοποιημένης τροφής - αφού ακόμα και η πιο επιστημονική και άριστη ποιοτικά τροφή δεν έχει καμία αξία αν . το ζώο δεν την τρώει ! 

Διατροφικές ανάγκες: Ο σκύλος και η γάτα δεν είναι άνθρωποι και οι διατροφικές τους ανάγκες είναι εντελώς διαφορετικές από τις δικές μας. Η τροφή που προορίζεται για ανθρώπους δεν μπορεί ποτέ να είναι επαρκής γιατί δεν καλύπτει τις ιδιαίτερες ανάγκες τους. Αυτός είναι ο λόγος ύπαρξης των βιομηχανοποιημένων τροφών για κατοικίδια ζώα συντροφιάς. 

Ενέργεια: Ο κάθε οργανισμός προσλαμβάνει ενέργεια από τα θρεπτικά συστατικά της τροφής που τρώει και την δαπανά για να επιτελέσει όλες τις ζωτικές του λειτουργίες. Για να διατηρείται σε καλή υγεία και καλή φυσική κατάσταση αυτά τα δύο ποσά θα πρέπει αν είναι ανάλογα. 

Ένζυμα: Παράγονται μέσα στον οργανισμό και βοηθούν στην διάσπαση της τροφής σε απλά θρεπτικά συστατικά , που ο οργανισμός μπορεί να απορροφήσει. 

Έλεύθερες ρίζες: Ουσίες που σχηματίζονται στον οργανισμό κατά τον μεταβολισμό. Η γήρανση και το στρές αυξάνουν υπερβολικά την παραγωγή τους, με αποτέλεσμα να επηρεάζουν βλαπτικά τα υγιή κύτταρα. Καταπολεμούνται με τα αντιοξειδωτικά.

Ημερομηνία λήξης: Αναγράφεται υποχρεωτικά σε όλες τις βιομηχανοποιημένες ζωοτροφές . Ειδικά για τις τροφές σε κονσέρβα, η ημερομηνία λήξης ισχύει μέχρι το άνοιγμα της συσκευασίας . 

Θρεπτικά συστατικά: Όλες οι τροφές αποτελούνται από θρεπτικά συστατικά. Υπάρχουν 6 είδη : οι πρωτεϊνες, τα λίπη, οι υδατάνθρακες, οι βιταμίνες, τα ανόργανα άλατα και το νερό. Προσφέρουν ενέργεια, χτίζουν , συντηρούν και ανανεώνουν τους ιστούς του σώματος και ρυθμίζουν τις λειτουργίες του οργανισμού. 

Ινώδεις ουσίες: Έχουν φυτική προέλευση και παίζουν σημαντικό ρόλο στην καλή λειτουργία του εντέρου. Περιγράφονται επίσης και ως «διαιτητικές ίνες» - το πιο γνωστό είδος είναι η κυτταρίνη. 

Λίπη και Έλαια: Ζωϊκής ή φυτικής προέλευσης , αποτελούν το κύριο «καύσιμο» του οργανισμού. Επίσης βοηθούν τον μεταβολισμό σημαντικών βιταμινών και αυξάνουν την γευστικότητα της τροφής. 

Μεταβολισμός: Το σύνολο των φυσικών και χημικών αντιδράσεων που λαμβάνουν χώρα μέσα στον οργανισμό - για να τον διατηρούν σε υγεία και λειτουργία. 

Μεταλλικά άλατα: Ορίζονται και ως ανόργανα άλατα . Τα πιο γνωστά είναι το ασβέστιο και ο φωσφόρος - υπάρχουν , όμως, και πολλά άλλα απαραίτητα για την υγεία του οργανισμού - όπως ο σίδηρος, ο χαλκός, ο ψευδάργυρος, το ιώδιο, το σελήνιο κλπ. 

Νερό: ανήκει και αυτό στα θρεπτικά συστατικά - για την ακρίβεια είναι το πιο σημαντικό . Ολοι οι ζωντανοί οργανισμοί αποτελούνται κατά 70 % από νερό. Η στέρηση του οδηγεί σε θάνατο ταχύτερα από την στέρηση της τροφής. 

Ξηρή τροφή: Οι γνωστές κροκέτες είναι ο σύγχρονος, επιστημονικός τρόπος διατροφής των μικρών ζώων συντροφιάς. Η ξηρή τροφή είναι πλήρης και ισορροπημένη, πλούσια σε ενέργεια , πολύ εύγευστη, πρακτική αλλά και οικονομική. Παρασκευάζεται σε μεγάλη ποικιλία γεύσεων και είναι απόλυτα ισοδύναμη θρεπτικά με την αντίστοιχη τροφή σε κονσέρβα. 

Πρωτεϊνες: Οργανικές ουσίες από άνθρακα, υδρογόνο, οξυγόνο και άζωτο . Αποτελούνται από αμινοξέα και είναι το βασικό δομικό συστατικό κάθε ζωντανού κυττάρου. Επίσης είναι απαραίτητες στην παραγωγή των ορμονών και στην μεταφορά του οξυγόνου μέσα στον οργανισμό. 

Σίδηρος: Μεταλλικό άλας - βασικό συστατικό της αιμοσφαιρίνης του αίματος. Η έλλειψη του οδηγεί σε αναιμίες. 

Σικορέ: Φυσικό συστατικό που αποδεδειγμένα βελτιώνει την πέψη, αυξάνοντας τον αριθμό των ωφέλιμων βακτηρίων του εντέρου. 

Συμπληρωματικές τροφές: Αυτές που δεν μπορούν να καλύψουν πλήρως τις καθημερινές ανάγκες του οργανισμού του σκύλου ή της γάτας - προσφέρονται όμως, για ανταμοιβή, για απασχόληση ή για την εκπαίδευση του ζώου. Στις συμπληρωματικές τροφές ανήκουν οι διάφορες ειδικές λιχουδιές και τα μπισκότα για σκύλους. 

Τέφρα: Το περιεχόμενο μιας τροφής σε ανόργανα άλατα. 

Ταυρίνη: Αμινοξύ που ο οργανισμός της γάτας δεν μπορεί να συνθέσει - γι αυτό τον λόγο θα πρέπει να περιέχεται στην τροφή. Η έλλειψη ταυρίνης δημιουργεί σοβαρά προβλήματα υγείας στη γάτα - όπως αλλοιώσεις του οφθαλμού , καρδιολογικά προβλήματα και προβλήματα αναπαραγωγής. 

Υδατάνθρακες: είναι τα ,κοινά λεγόμενα , σάκχαρα. Ο κύριος ρόλος τους στον οργανισμό είναι η προσφορά ενέργειας και η καλή λειτουργία του εντέρου. Η κυριότερη πηγή υδατανθράκων στην βιομηχανία παρασκευής τροφών για κατοικίδια ζώα είναι τα δημητριακά ( σιτάρι, ρύζι, καλαμπόκι). 

Ωμέγα λιπαρά οξέα: Ακόρεστα λιπαρά οξέα , απαραίτητα για την καλή λειτουργία του οργανισμού. Η καλύτερη πηγή των Ωμέγα 3 είναι τα ιχθυέλαια και των ωμέγα 6 , διάφορα φυτικά έλαια και ζωϊκά λίπη.




Ανυπομονούμε να σας γνωρίσουμε από κοντά με το μικρό σας ή μεγάλο τετράποδο φίλο!!!
Εξερευνίστε την πολυτέλεια του κόσμου της ΝWA




ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΦΟΥΡΙΚΗΣ
Sales & Network Manager
NWA Hellas Ltd.
Cosmos Business Offices
Pylaia Thessaloniki 57001
Τηλ. 6974388978 - 6907153773 - 2104296266
e-mail: stathis.f@windowslive.com
Έδρα: Πειραιά

nwa_logo_vertriebspartner.jpg | http://www.hotel-breuer.de/nwa/

1 σχόλιο:

  1. Animal DELUXE παράγει ζωικά τρόφιμα και διαιτητικά συμπληρώματα για αυτά τα ζώα. Τα υψηλής ποιότητας προϊόντα μας παρασκευάζονται χρησιμοποιόντας μόνο τα καλύτερα συστατικά χωρίς χημικά πρόσθετα.

    Το ζώο σας θα αισθανθεί όπως ένα αστέρι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!!!

ΠΕΡΙΕΓΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ~)Ι(~ ΕΛ-ΛΗΝΩΝ ΔΙΚΑΙΟΝ ~)Ι(~ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΕΘΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΒΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σελίδες

Αναγνώστες