Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

ΧΑΝΙΑ: ΕΦΤΑΣΑΝ ΔΥΟ ΔΙΜΟΙΡΙΕΣ ΜΑΤ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΤΩΡΑ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ. ΕΦΤΑΣΑΝ ΔΥΟ ΔΙΜΟΙΡΙΕΣ ΜΑΤ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ


Δυό διμοιρίες ΥΑΤ από την Αθήνα έχουν φτάσει από προχθές στα Χανιά στα πλαίσια να αποτραπεί οποιαδήποτε προσπάθεια βεβήλωσης ή και ματαίωσης της αυριανής στρατιωτικής παρέλασης για την 25η Μαρτίου. Φοβούνται δηλαδή αυτό που είχε συμβεί την 28η Οκτωβρίου όταν κατευθυνόμενοι από τον γνωστό χώρο είχαν αποτρέψει την στρατιωτική παρέλαση δημιουργόντας επεισόδια και καταλαμβάνοντας τον δρόμο με την Αστυνομία να μην πράττει τα δέοντα.

Το θέμα είχε πάρει στην πλάτη του και το κουβαλούσε ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ο "Στόχος", με επαναλαμβανόμενα δημοσιεύματα και στην εφημερίδα και στην σελίδα μας στο διαδίκτυο, ενώ τις τελευταίες ημέρες ομάδες πολιτών ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΑ αυτοοργανώνονται για να αποτρέψουν οποιονδήποτε σχεδιασμό παρόμοι με αυτόν της 28ης Οκτωβρίου. Εξώδικο για τον ίδιο λόγο έχει αποσταλεί στον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Κρήτης υπογεγραμένος από απλούς πολίτες με το οποίο προειδοποιούν για τις ευθύνες της ΕΛ.ΑΣ.

www.stoxos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!!!

ΠΕΡΙΕΓΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ~)Ι(~ ΕΛ-ΛΗΝΩΝ ΔΙΚΑΙΟΝ ~)Ι(~ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΕΘΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΒΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σελίδες

Αναγνώστες