Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Μεντβέντεφ για τους θανάτους αμάχων

Ανησυχία από Μεντβέντεφ για τους θανάτους αμάχων - "Πάγωσαν" την περιουσία του Καντάφι οι ΗΠΑ Εκτύπωση E-mail
22-03-2011 21:44:41
ImageΤην ανησυχία της Ρωσίας για πιθανές απώλειες στις γραμμές των πολιτών της Λιβύης λόγω της υπερβολικής, όπως είπε, χρήσης στρατιωτικής βίας εξέφρασε ο Ρώσος πρόεδρος Νμίτρι Μεντβέντεφ στον Αμερικανό υπουργό Αμυνας, Ρόμπερτ Γκέιτς, όπως ανακοίνωσε το Κρεμλίνο. "Ο κ.«Μεντβέντεφ εξέφρασε την ανησυχία του για το πώς εφαρμόζεται η απόφαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ σχετικά με τη δημιουργία ζώνης εναέριου αποκλεισμού πάνω από τη Λιβύη καθώς και για τους πιθανούς θανάτους μεταξύ των πολιτών σε σχέση με την αλόγιστη χρήση βίας από αέρος», αναφέρεται στην ανακοίνωση του Κρεμλίνου.
Σε 14 εταιρείες, θυγατρικές της εθνικής πετρελαϊκής εταιρείας της Λιβύης, National Oil Corporation (NOC) επεκτάθηκαν οι κυρώσεις των ΗΠΑ κατά του λιβυκού καθεστώτος, όπως ανακοίνωσε το αμερικανικό υπουργείο Οικονομικών.
«H NOC είναι το εξάρτημα, ακριβώς στην 'καρδιά' του πετρελαϊκού συστήματος της Λιβύης. Ελέγχει, από μόνη της, ένα δίκτυο εταιρειών, που έχουν ως αποστολή τους την εξαγωγή του λιβυκού πετρελαίου», αναφέρει στην ανακοίνωσή του το υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ.
Στις κυρώσεις των ΗΠΑ κατά του καθεστώτος Καντάφι περιλαμβάνονται η δέσμευση των περιουσιακών στοιχείων όλης της οικογένειας Καντάφι, των περιουσιακών στοιχείων των υψηλά ιστάμενων Λίβυων αξιωματούχων, του λιβυκού δημοσίου και των δημόσιων οργανισμών του, αλλά και κάθε φυσικού προσώπου, που θα βρεθεί να παραβιάζει τα ανθρώπινα δικαιώματα, στη Λιβύη.

Τον διπλασιασμό της παραγωγής βαλλιστικών πυραύλων ανακοίνωσε ο Vladimir Putin Εκτύπωση E-mail
22-03-2011 12:26:26
Τον διπλασιασμό της παραγωγής βαλλιστικών πυραύλων αρχής γεννωμένης το 2013 ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός της Ρωσίας Vladimir Putin στις 21 Μαρτίου από το εργοστάσιο κατασκευής βαλλιστικών πυραύλων Votkinsk. Σύμφωνα με τον Ρώσο πρωθυπουργό η κυβέρνηση πρόκειται να δαπανήσει 2,7 δις δολάρια για την έναρξη παραγωγής βαλλιστικών πυραύλων από το 2013 μέχρι το 2020.
Τα νέα βλήματα θα είναι τακτικά και στρατηγικά όπως οι νέοι πύραυλοι Yars, Bulava και Iskander-M. Μιλώντας στο προσωπικό του εργοστασίου Votkinsk στην περιοχή του Βόλγα ο Ρώσος πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι η ρωσική κυβέρνηση θα δαπανήσει 340 εκατ. δολάρια για την αναβάθμιση των δυνατοτήτων του εργοστασίου μέσα στα επόμενα τρία χρόνια. Ακόμα 190 εκατ. δολάρια πρόκειται να δαπανηθούν για την αναβάθμιση των δυνατοτήτων εταιρειών που συνεργάζονται με το εργοστάσιο Votkinsk.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!!!

ΠΕΡΙΕΓΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ~)Ι(~ ΕΛ-ΛΗΝΩΝ ΔΙΚΑΙΟΝ ~)Ι(~ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΕΘΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΒΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σελίδες

Αναγνώστες