Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ...

ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ... ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ! ΚΑΛΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ...




"Πέμπτη 3 Μαρτίου καὶ ὥρα 22:00 τὸ βραδὺ συγκέντρωση στὴ πλατεία Συντάγματος ὑπὲρ τῶν ἑλλήνων ἀστυνομικῶν που χάνουν τήν ζωής τους για μας.ΟΛΟΙ στις 10 τὸ βραδύ της Πέμπτης στὸ Σύνταγμα. Ζητοῦμε προστασία καὶ καλύτερη χρηματοδότηση στὰ σώματα ἀσφαλείας ΤΩΡΑ!"

Με αυτό το κείμενο, ομάδα απλών ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ, πήρε την πρωτοβουλία να ορίσει το μέρος και την ώρα που ΚΑΛΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ... Καμιά Ένωση, πολιτική, συνδικαλιστική ή συντεχνιακή, καμιά Οργάνωση, κανείς επώνυμος... ΜΟΝΟ Η ΠΑΤΡΙΔΑ καλεί...

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ με τις φλόγες των ψυχών μας και των κεριών μας να λαμπυρίζουν τις Ελληνικές Σημαίες θα είμαστε ΕΚΕΙ! Μπροστά από το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη που συνεχίζει να σκαλίζει με νέες μάχες ο "ακήρυχτος" πόλεμος εναντίον της Ελληνικής κοινωνίας και της ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ!

www.stoxos.gr

Ίδια μέρα και ώρα στον Λευκό Πύργο στην Θεσσαλονίκη.

1 σχόλιο:

  1. Έλληνες, το σάπιο πολιτικό κατεστημένο δεν έχει τίποτα πια να δώσει παρά μόνο πόνο, πείνα, απελπισία!!! Όλοι τους μας δουλεύουν μες τα μάτια μας, το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η εξουσία και η θεσούλα τους, για μας καρφάκι δεν τους καίγετε, για αυτό επιβάλεται αύριο να είμαστε όλοι εκεί μόνο με την Ελληνική σημαία, είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για τα παιδιά που χάθηκαν. Άλλωστε το χρωστάμε στα παιδιά μας και στα παιδιά που έρχοντε!!!!!!

    ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!!!

ΠΕΡΙΕΓΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ~)Ι(~ ΕΛ-ΛΗΝΩΝ ΔΙΚΑΙΟΝ ~)Ι(~ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΕΘΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΒΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σελίδες

Αναγνώστες