Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

Υπαινιγμοί Καστανίδη για πρόωρες εκλογές

μοιραστείτε το στο

Αναστάτωση στο Μαξίμου έχουν προκαλέσει δηλώσεις του υπουργού Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Χάρη Καστανίδη, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Θέμα αφήνοντας υπονοούμενα για πρόωρες εκλογές.


"Ή μια γενναία κυβέρνηση όπως αυτή θα σώσει τη χώρα αλλά η κεντροαριστερά θα εξαφανιστεί για 30 χρόνια ή θα πρέπει να υπάρχουν διαδικασίες νέας δημοκρατικής νομιμοποίησής της κυβέρνησης", είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καστανίδης μιλώντας την Παρασκευή (08/07) στο ραδιοφωνικό σταθμό "ΘΕΜΑ 98,9".


Παράλληλα, μίλησε για μέτρα τα οποία φέρνουν ιδεολογική πικρία ενώ προσέθεσε πως αυτά τα μέτρα δε θα λαμβάνονταν από καμία σοσιαλδημοκρατική κυβέρνηση αν δεν υπήρχε ανάγκη.

Διάψευση Μαξιμου για πρόωρες εκλογές

Κύκλοι του Μαξίμου τονίζουν ότι δεν υπάρχει θέμα εκλογών ούτε ως σκέψη και υπενθυμίζουν οτι ο ίδιος ο πρωθυπουργός σε πρόσφατη συνέντευξή του έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν υπάρχει ζήτημα πρόωρης προσφυγής στις κάλπες.

Συμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Καστανίδης σε συνομιλία με το μέγαρο Μαξίμου, εξήγησε ότι αυτά που είπε ήταν στο πλαίσιο μιας μακράς πολιτικής συζήτησης και δεν αναφερόταν στη σημερινή κατάσταση.

ΝΔ: "Ο κ. Καστανίδης υπαινίσσεται πρόωρες εκλογές"

"Ο Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Χάρης Καστανίδης, με τις σημερινές δηλώσεις του, περί «ανάγκης δημοκρατικής νομιμοποίησης, είναι ξεκάθαρο ότι υπαινίσσεται πρόωρες εκλογές. Τώρα, πλέον, είναι η σειρά του Πρωθυπουργού να μας απαντήσει υπεύθυνα, αν σκέφτεται να πραγματοποιήσει (και πότε…) αυτό που υπονοεί ο Υπουργός του", δήλωσε o εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Πάνος Παναγιωτόπουλος .

1 σχόλιο:

  1. "Ο Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Χάρης Καστανίδης, με τις σημερινές δηλώσεις του, περί «ανάγκης δημοκρατικής νομιμοποίησης, είναι ξεκάθαρο ότι υπαινίσσεται πρόωρες εκλογές. Τώρα, πλέον, είναι η σειρά του Πρωθυπουργού να μας απαντήσει υπεύθυνα, αν σκέφτεται να πραγματοποιήσει (και πότε…) αυτό που υπονοεί ο Υπουργός του", δήλωσε o εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Πάνος Παναγιωτόπουλος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!!!

ΠΕΡΙΕΓΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ~)Ι(~ ΕΛ-ΛΗΝΩΝ ΔΙΚΑΙΟΝ ~)Ι(~ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΕΘΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΒΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σελίδες

Αναγνώστες