Σάββατο 24 Ιουλίου 2010

Απειλεί με πυρηνικά η Βόρεια Κορέα! Εκτύπωση E-mail

ImageΗ Βόρεια Κορέα απείλησε σήμερα να καταφύγει σε χρήση πυρηνικών έναντι των στρατιωτικών ασκήσεων, που προβλέπεται να ξεκινήσουν την Κυριακή οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Νότια Κορέα, όπως ανακοίνωσαν τα επίσημα ΜΜΕ.

«Η Βόρεια Κορέα είναι έτοιμη για έναν ιερό πόλεμο αντιποίνων», μετέδωσε τη νύχτα της Παρασκευής προς Σάββατο το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων της Πιονγκγιάνγκ, KCNA, επικαλούμενο την Επιτροπή Εθνικής Άμυνας της χώρας.

«Όλες αυτές οι πολεμικές ασκήσεις δεν είναι τίποτε άλλο από καθαρές προκλήσεις που έχουν σκοπό να καταπνίξουν σχεδόν τη Λαϊκή Δημοκρατία της Κορέας με τη δύναμη των όπλων», πρόσθσε το KCNA.

«Ο στρατός και ο λαός της RPDC θα αντιταχθούν νόμιμα με την ισχυρή πυρηνική αποτροπή τους στις πιο σημαντικές ασκήσεις πυρηνικού πολέμου που διοργανώθηκαν ποτέ από τις Ηνωμένες Πολιτείες και τις δυνάμεις της νοτιο-κορεατικής μαριονέτας», δηλώνει το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


Αναρτήθηκε από..

ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟΣ= Ε. Φ.

e-mail: stathis.f@windowslive.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!!!

ΠΕΡΙΕΓΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ~)Ι(~ ΕΛ-ΛΗΝΩΝ ΔΙΚΑΙΟΝ ~)Ι(~ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΕΘΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΒΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σελίδες

Αναγνώστες